bos Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 [quote name='zadziorny']Nieee, no co Ty :crazyeye:. Ja tylko piję na trzeźwo :evil_lol: :cool3: ;) .....rozumiem.....:errrr: :shiny: :shiny: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
jborowy Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Kurcze!! Ale fajnie, ale słodko. To może jeszcze po kieliszku likieru anyżowego? Oto spóźnione migawki z wystawy w Rzeszowie, z ringu terierów:
zadziorny Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 [quote name='bos'][quote name='Ibolya']A Syneczek w dalszym ciągu odsypia trudy wczorajszej wystawy :sleep2: :sleep2::lol: zasłużenie odsypia synuś.........teraz to już jest sen Championa Polski. To już psi Vip.......śpi .........ciiiiiichoooooooo....pssssssttttt.:lol: :lol: :lol: On po prostu śpi snem zasłużonego :lol: :cool3: ;)
zadziorny Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 [quote name='jborowy'] Oto spóźnione migawki z wystawy w Rzeszowie, z ringu terierów: Oto akademicki przykład odstresowania psa przed występem na ringu :cool3: ;). I gdzie mu jest najwygodniej :hmmmm: :niewiem: :multi: :loveu:
bos Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: super foteczki.....:lol: :lol:
Wind Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 [quote name='zadziorny']Ponieważ bos już się pochwalił swoim kącikiem komputerowym, to i ja nie omieszkam: zwróćcie uwagę na monitor i widoczną na nim tapetę :loveu: :cool3: :multi: :loveu: :loveu: :loveu: zadziorny, :buzi: od Majutka i ode mnie :multi: Na piweczko tez zwrocilysmy uwage :cool3: Wlasnie wrocilysmy z trenigu ... alez dzisiaj bylo ciezko :crazyeye: Cwiczylismy geste zamajtasy, wywijasy i obledne zmiany zmian :cool1: Z tego wszystkiego kreci mi sie w glowie i trzeszczy w kregoslupie :evil_lol: Majutkowi natomiast baaaardzo sie podobalo ... :multi: Za dwa tygodnie mamy Zawody, wiec nie ma zmiluj. Chociaz to dopiero "zeroweczka", no ale nasza pierwsza :-) jborowy, Fajne zdjecia :-) A ten gosc wpatrujacego sie w psa chyba chcial stracic nos :evil_lol:
Flaire Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 Wind, mnie rozłożyło choróbsko, ale mam dla Ciebie 4 piłeczki, dwie różowe i dwie żółte.
Wind Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Flaire napisał(a):Wind, mnie rozłożyło choróbsko, ale mam dla Ciebie 4 piłeczki, dwie różowe i dwie żółte. Za pileczki baaaardzo dziekujemy :-) Przydadza sie wyjatkowo, bo od pierwszych roztopow wracamy do obedience :-) A co do chorobska, to zdrowka zyczymy! Trzeba wirusa jakos wygrzac ... nie tylko kaloryferkiem :drinking: :cool3:
Flaire Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 Wind napisał(a):A co do chorobska, to zdrowka zyczymy! Trzeba wirusa jakos wygrzac ... nie tylko kaloryferkiem No próbuję okłady z psów :loveu: :cool3: :shake:
vigor Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 [quote name='Wind'] jborowy, Fajne zdjecia :smile: A ten gosc wpatrujacego sie w psa chyba chcial stracic nos :evil_lol: Wind - To jest Junior, czyli Diuna nosa mu nie ciachnie:evil_lol::lol::cool3:.
Nitencja Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 eh jak ja uwelbiam dostawac wspaniale wiesci z wystaw :) dzis byla wystawa Miedzynarodowa w Tallinie i syn Alexa , AK Mil Vista CAPTAIN CEDRIC otrzymal CAC, CACIB i BOS i BOB a pol siostra Roxy CAC CACIB i BOS teraz czekaja na finaly
zadziorny Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Właśnie wróciliśmy ze spaceru po lesie z bosem i Jazonem :lol: :cool1:. Piesy są wybiegane, wybawione i zmęczone, ale szczęśliwe :cool3: :multi:. Zobaczymy zaraz cośmy to ufocili :roll: :evil_lol:
Nitencja Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Zadziorny gratulacje to nie dla mnie tylko ALexa ;-) dawac fotki rudych balwankow :-D
zadziorny Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Jeszcze się wczytują do kompa :roll:, a myślę że i bos pracuje już nad swoimi :lol: :cool3:
zadziorny Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 No to lecimy z fotami :lol: :cool3:. Zaproszenie do zabawy: Dzikie harce na śniegu: Bałwanek Gaja:
zadziorny Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Dwa bałwanki ("bliźniaczki" :evil_lol: :cool3:): A tutaj widzimy nowy gatunek sępa tzw. "sęp welshowy": I na koniec bałwanek Jazon
zadziorny Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Nitencja napisał(a):Zadziorny gratulacje to nie dla mnie tylko ALexa ;-) A kto jest mamą Alexa :???:. Myślę, że gratulacje i mizianka synusiowi przekażesz :lol: :loveu: :cool3: :multi:
Nitencja Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Juz przekazalam wymyzialam dizelny z niego tatus :loveu:
INA Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 zadziorny - te grupowe foty terierów bliznaków - jeszcze bardziej wzmagają we mnie chęć posiadania drugiego psiaka ale niestety tak jak napisała gdześ bogula musi to pozostać narazie tylko w moich marzeniach...
jborowy Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 W zeszłym tygodniu, w drodze powrotnej z Rzeszowa odwiedziliśmy nową koleżankę Zuzię (BEA El Bajo). Wszystko było bardzo fajnie, sunia i właściciele bardzo sympatyczni, tylko gdy chciałem wziąć suńkę na ręce, to ona: No ale, jeżeli terier walijski mieszka w jednym mieszkaniu z kotem, to się nie ma co dziwić:
Ali26762 Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Heyka :) Ale się rozpisaliście! Wszystkie fotki świetne, bałwanki urocze. U nas napadało może ze 3 cm śniegu, tyle tylko, że przykryło psie koopy na trawnikach. Temperatura lekko powyżej zera, pochmurno i ponuro. Aż się nie chce wychodzić z domu. Ale będę musiała, bo mój gość dzisiaj wraca z Warszawy. Tak więc znowu mnie czeka odwyk od kompa, tym razem do końca miesiąca.
vigor Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 [quote name='jborowy'] Ojcem tej suni jest Neron z TK, a mieszka w Boguchwale. Ładna sunia, do zobaczenia na wystawach.
vigor Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Bos, zadziorny - piekny weszterierowy spacer przed WALENTYNKOWY. Diuna na ZOK.:mad::mad::mad:
Recommended Posts