zadziorny Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 [quote name='Ali26762']Na dobranoc pokażę Wam jeszcze jak sypia moja pociecha: :D :D :D To Ty mu taki fajoski ortopedyczny jasiek naszykowałaś :???: :hmmmm: :niewiem:
zadziorny Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 [quote name='Fritz']no tak..widac to ja jestem dziwna i w innym swiecie zyje,jak i moi znajomi,ale nie przyszloby mi do glowy spac w jednym lozku z psem(no chyba ze codzien bym go kapala i odrobaczala po kazdym spacerze)to strasznie nie higieniczne podobnie jak chodzenie do lozka z brudnymi nogami:evil_lol: .No ale widac rozne ludzie maja normy!:crazyeye: A masz pojęcie jak takie dwie pasqdy grzeją :roll:. Moja TZ bardzo sobie chwali :lol: :cool3: :cool1:: :loveu: :cool3: :evil_lol: ;)
Wind Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 [quote name='zadziorny'] :loveu: :cool3: :evil_lol: ;) Moja sucz tez tak robi! Wciska swoja paszcze w pod moje ramie i nosem chucha mi w szyje ... albo w ucho :evil_lol: Jejku, jak ja to uwielbiam :loveu: Czasami z TZ-tem przepychamy sie w lozku, kolo kogo ma spac Majutek i komu ma dmuchac w ucho :cool3: :evil_lol: W.
zadziorny Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 [quote name='Flaire']Łomatko, Gosia, to Ty ją w domu trzymasz??? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Won do budy z tym kundlem! Dooobreee
bos Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Wiecie co , tak czytam dzisiejsze posty i czytam ..........i krew mnie zalewa , bo reagując na post Fritz napisałem że może ta jej uwaga do Ali była jakby niezamyślona. Nigdy nie zakładam że ktoś chce komuś celowo dopiec a tym bardziej w naszym gronie. Dalsze jednak wywody Fritz wyprowadziły mnie z błędu.........:angryy: :angryy: :angryy: Powiem tylko tyle że , przykro mi po tym co się tu stało , bo stało się i niech nikt nie próbuje zaprzeczyć...........Ali , rozumiem Cię bardzo dobrze i wszystkie inne życzliwe osoby również. Chciałem Cię przeprosić , skoro Fritz nie mogła tego zrobić. Ludzie ..... i jest mi wstyd , że Jazon śpi z nami WSZYSTKIMI.:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;) Boże jak dzisiaj się położę i zobaczę te pełzające robactwo od strony Jazona w naszym kierunku , te lambrie , pchły,glizdy , armie bakterii , ...........to chyba się nie będę mył aby moja własna armia robactwa i bakterii mogła pokonać tę Jazonową:cool3: :cool3: :cool3: To będzie prawdziwa wyprawa Jazona po złote runo..........:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;)
zadziorny Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 [quote name='zadziorny']Żartujesz :???:. Ja niczego nie blokowałem :hmmmm: :niewiem:. Nie możesz zobaczyć żadnych fot szczeniaków na mojej stronie? :mad: :angryy: :evilbat:[quote name='bos']zadziorny - żadnych , pokazują mi się pola z kwadracikami w których są prześliczne czerwone krzyżyki:niewiem: Dopiero wklejony przez Ciebie link mi umożliwił zobaczyć zdjęcia...:evil_lol: :evil_lol: ...ale fajne...:loveu: Wiesz, sprawdziłem dzisiaj jak działa moja stronka www.welsh.strona.pl na obcym komputerze przy pomocy przeglądarek Opera i IE. Wszystko działało jak należy, zarówno zdjęcia jak i ich miniatury były widoczne i wyświetlały się prawidłowo :roll:. Dziwne, że Ty tego nie mogłeś zobaczyć :hmmmm: :niewiem:
borsaf Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 bos latasz po tej samej, co ja, orbicie. Własnie siadłam do kompa, żeby naszą ciepłą, serdeczną, wspaniałą Ali przeprosić za nietakt, który Fritz popełniła. Zrobiłeś to równoczesnie. Ali kiedy sie spotkamy dam Ci schrupać Regona:lol: Co do tych latających bakterii, to wkleję tylko fotkę z przywitania mojej wnuczki, córki weterynarzy, wnuczki lekarzy med.:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Jura Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 A Fredzia nie lubi spać ze mną w łóżku :shake:. Tylko jak na wakacjach spałyśmy w namiocie się ulitowała i było cieplutko. Nie wiem, jaki wpływ ma spanie z psem w łóżku na zdrowie ludzkie generalnie, ale na zdrowie psychiczne na pewno wpływa korzystnie.
Flaire Posted February 10, 2006 Author Posted February 10, 2006 borsaf, rodzinka prezentuje się ślicznie! :lol:
Jura Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 borsaf, jak zwykle cenie puentujesz wątek. Uleńka cudeńka. A cóż to za piękne wdzianko ma Regon?
borsaf Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Jura, Flaire dziękuję w imieniu Urszulki. Regon ma chustkę - niespodziankę na pamiątkę spotkania 4 erdeli w Gnieźnie - Koka, Heksia, Vigo i Regon. [SIZE="1"]Niedzwiedzica, doszło?
gugu Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Babciu Borsaf wygladasz slicznie z wnusia!!! :multi: :multi: :multi: Pozdro
bos Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 borsaf - ta orbita z tobą mi bardzo pasuje.........:lol: jestem pewny że mamy na niej sporo , życzliwych ludzi i to jest budujące.....:lol: :lol: :lol: ;) Wnusia jest cudowna a Regonik , baaaardzooooo zadowolony , a wpatrzony w maluszka.
INA Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 [quote name='borsaf']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Vigo chciał pozazać prezencik od kuzyna Regonika :lol: :lol: :lol: - a ja ubolewam że mój synuś ;) nie lubi z pańciom w pościeli spać:placz: - sam w łóżeczki i owszem ale niech któreś z nas wlezie do łóżka do czmycha na swoją kanapę albo - do klatki:eviltong: -
bos Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 zadziorny za chwilę sprawdzę jeszcze raz czy pokażą się zdjątka na Twojej www Może u mnie coś nie tak jest skonfigurowane lub czegoś mi brakuje w kompie........:user: :niewiem: :comp26: :comp26: ;)
bos Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Zobacz zdjęcia: Rodowody: Moje namiary: dalej nic nie widać.....tak się pokazuje jw.:crazyeye: a szukam na tej stronie..... http://www.welsh.strona.pl/
Nitencja Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 BOS a mi sie tez wjo otwiera Noooooooo to Urszula bedzie miala super obronce :loveu:
bos Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 [quote name='zadziorny']Wiesz, sprawdziłem dzisiaj jak działa moja stronka www.welsh.strona.pl na obcym komputerze przy pomocy przeglądarek Opera i IE. Wszystko działało jak należy, zarówno zdjęcia jak i ich miniatury były widoczne i wyświetlały się prawidłowo :roll:. Dziwne, że Ty tego nie mogłeś zobaczyć :hmmmm: :niewiem: zadziorny - klikając na podany przez Ciebie powyżej adres też .......nic nie mogę zobaczyć.......zaczęło mnie to teraz intrygować:diabloti: :diabloti: :evil_lol: Jest to przeciwnie do linku jaki mi podałeś do szczeniąt...Tutaj
INA Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Fritz - czyli wychodzi że Twoje pytanie i wywód skierowany był jednak nie tylko do Ali...:razz: dziwne co widzisz w naszej kochanej Ali innego, czym sie różni od innych dogomanków...:niewiem:
gugu Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Bosik a ja od zadziornego widze wszystko!!!! :p zadziorny jest co ogladac,dzieki za stronke!!! :multi: :multi: :multi:
Wind Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 zadziorny, bos, Ja tam widze wszystko. Galerie pelne sa zdjec :-) Najfajniejsze sa male feniaki :loveu:
bos Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 [quote name='gugu']Bosik a ja od zadziornego widze wszystko!!!! :p zadziorny jest co ogladac,dzieki za stronke!!! :multi: :multi: :multi: Ja dalej nie widzę , ale skoro zadziorny sprawdził nawet na innym kompie i działało, nitencji działa,Tobie też to pewnikiem u mnie cosik nie tak.....tylko co, to jest ciekawe.
vigor Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Witam! zadziorny - wszystko dziala i jest ok. Dzisiaj w oddziale klepneli nam w rodowodzie pieczatke tresci: SUKA HODOWLANA. Juz wnet wykorzystamy ten fakt. Vigorovie trzymaja kciuki za welshyki biorace jutro udzial w wystawie w Bydgoszczy. Czardasz, zyczymy ci kolejnego CWC (ostatniego do pelnego CHAMPIONATU PL).
vigor Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 bos napisał(a):Ja dalej nie widzę , ....... to pewnikiem u mnie cosik nie tak.....tylko co, to jest ciekawe. hihi, to moze gorzaleczka:evil_lol::cool3::razz:;):mad:
Gosia_i_Luka Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Wróciłam właśnie z urodzinowej (pysznej) herbatki u Ali i Derylka! :multi: Ali - bardzo, bardzo dziękuję za przemiłą gościnę! Ucałuj Derylka w kudłaty, krokodyli pyszczek :loveu: . Muszę się przyznać na forum publicznym, że Deryl dokładnie wylizał mi twarz i uszy, co pewnie sprawiło, że jestem teraz oblepiona zarazkami. :evil_lol: ;) Deryś jest moim welshowym ulubieńcem, więc przyjemności poniuniania się z nim nie mogłam sobie odmówić. :evil_lol: Ali, jeszcze raz wielkie, wielkie dzięki! Wklejam jedną fotkę Derylka, resztę podeślę Ci jutro, ok? ps. widzicie te tabuny zarazków kłębiące się na jego języku?? Mam to wszystko na sobie. :p
Recommended Posts