Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

Ali,

W nocy juz zdjec nie doczekalam :evil_lol: Jednak 5 rano na pojscie spac, to dla mnie jednak troche za wczesnie :lol:
Impreze mieliscie na calego! Podziwiam Twoj talent organizatorski, wyposazenie gosci w akcesoria i cudniasty wyglad obu tortow :sabber:
Wspaniale bylo Was wczoraj zobaczyc i uslyszec :-) A mruczenie Derylka baaaardzo mile dla uszu :loveu:

W.

Posted

[SIZE="3"]Witam Serdecznie !!!

[SIZE="3"]Ali zdjecia super :lol:
widze, ze impreza sie udala napisz jak zachowal sie Deryl,
czy wyczuwal ze ta impreza jest na jego czesc.

[SIZE="3"]DIUNA ja rowniez trzymam kciuki :thumbs: :thumbs:
ale na tobie mozna polegac jak na zaiszy bedzie :cool2: :cool2:

No ide do wyra mam goraczke ide sie kurowac Hej

Posted

Ali - wspaniały reportaż z uroczystości , bardzo dokładny, a torty pazurki lizać. Oczywiście Gwiazdor w roli należytej dla siebie w tak uroczystym dniu.:gent: :Cool!: :sweetCyb: :BIG:

Rozumiem że Derylek spróbował tortu dla dwunożnych istot , a czy one spróbowały tortu Derylka.......:lol: :lol: :lol: :lol: :eating: :evil_lol: :lol: ;)

Jeszcze raz porządne mizianie dla solenizanta. :lol:

Posted

Ali, całusy dla Derylka! :multi:
[SIZE="1"]Rety, ale ten czas leci... :cool1:

Może mi ktoś powiedzieć co się stało z tą zimą? Zacieła się czy jak?! :shake: Ledwo się człowiek ucieszy, uwierzy, ze zima odpuszcza, przez kilka dni temperatura delikatnie rośnie... Aż tu nagle, budzę się w niedzielny poranek a na termometrze minus 10 :crazyeye:

Czy Waszym pieskom też tak szaleńczo pazury rosną przez ten śnieg? :roll:

Dobra, idę do kina, Bambi 2 czeka :diabloti:

Posted

[quote name='Ela_hryckiewicz']............

No ide do wyra mam goraczke ide sie kurowac Hej

Kuruj się dziewczyno , kuruj , co pozwoli Ci do nas zajrzeć już w pełni sił i zdrowia.:user: :bigok:

Posted

[quote name='coztego']

Dobra, idę do kina, Bambi 2 czeka :diabloti:

To po to by się nie ślizgały na lodzie. To tak jak u niektórych ludzi 6 ty pazur....:lol: :lol: :lol: ........na pięcie:lol: :lol: :lol:

Niedawno pisałaś o 8 letnim dziecku , a teraz znowu Bambi....i to już Bambi drugie.:lol: :lol: :lol: :lol: .....ojej coztego.........:lol: :lol: ;)

Posted

coztego napisał(a):
Wczoraj obcinała Apcinkowe pazury. Tylne - super, ale przednie - tragedia! Jeszcze tak długaśnych nie widziałam.

Posted

Ali foty urodzinowe odjazdowe,wymiziaj i wycmokaj cieplutko i mocno Derylka!!! :multi: :multi: :multi: :buzi: :buzi: :buzi:

Posted

Hey, hey Dogomaniacy :multi:
Meldunek z ringów w Rzeszowie :
[SIZE=4]DIUNA Zadziorne Ucho :buzi: = ocena doskonała, CWC, Najlepsza Suka w Rasie, Zwycięzca Rasy :cool2: :sweetCyb::sweetCyb: :ylsuper::ylsuper::bigcool::bigcool::laola: :cunao:
[SIZE=3]Trzymajmy kciuki i pazury, żeby na grupie było tak samo dobrze
:kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs:

Posted

vigor---łapka dla Diuny; dzielna i piękna sunia!:Rose: :klacz:
A ja właśnie wróciłam z miłego pobytu na wsi. Tam najfajniejsze są spacery; mimo wielgaśnego mrozu ucięłam sobie z Fifem 2 długaśne wędrówki..., a na leśnych ścieżkach nie byliśmy jedyni---trochę ludzi z psami spotkaliśmy. Uciechą dla Fafika była gonitwa za kocurami; tak się nakręcił, że nie miał ochoty wracać do domu...aż w końcu zlodowaciał (dosłownie) na tyle, że doczłapał na ciepłe pięterko...Ech! tam śnieg naprawdę i ciągle biały, słonce-choć mróz-to grzeje.....Pozdro dla wszystkich!

Posted

Nitencja napisał(a):

Bogula no to Fafol mial full wypas super !!!! :multi:

Taaaaak---jeśli chodzi o :kociak: . Podczas tych moich łazęg dochodzę po raz kolejny do wniosku, że to cudownie mieć psa!---tyle rzeczy "wypada";) :evil_lol:

Posted

Witam!
Juz jestesmy doma.
Najpierw Diuna z Vigorowa braly udzial w Finale Najpiekniejszego Psa Oddzialu Rzeszowskiego, ktory sedziowala Pani E. Chwalibog. Stawka byla bardzo liczna, lecz nic nie udalo sie zwojowac. Z kolei na grupie III rowniez stawka byla dosc liczna, bo az 18 psow. Wszyscy obstawiali, kto wygra (mimo, ze psy nie pojawily sie w ringu przygotowawczym) i nikt sie nie pomylil. Nikt nie mial zastrzezen do pozostalych lokat. Grupe wzial fox szorstkowlosy Pani S., 2 miejsce kerrak Pana Danko z Kijowa, 3 miejsce erdel CANDY CANE Erbetki (bardzo ladnie przygotowany). A moze pomylilem 2 i 3 miejsce? To chyba ze zmeczenia.
Milo bylo sie spotkac z Borowymi, wlascicielami Samby (foxydoxy - dzieki za lapki Diuny), Magdą - dogomaniacka Zebra.
Dziekujemy za trzymanie pazurkow za sukces Diuny. Rowniez dziekujemy za szczere gratulacje.
Dzisiaj Diuna spelnila wymagania i zdobyla tytul SUKI HODOWLANEJ:lol::lol::lol:.
Bedziemy dosc powaznie myslec o mezulku dla Diuny i malych welszykach.
Cieszymy sie najbardziej z faktu, ze pobyt w hali juz nie przeraza zbytnio Diuny (oj, jak szkoda wystawy w Poznaniu). Dzisiaj, gdy Vigorowa przytrzmywala ogonek Diuny u jego nasady, to wowczas Diuna gorna czesc swojego ogonka kladla bardzo mocno na bok i musiala z tej czynnosci zrezygnowac - moze to objawy zblizajacej sie cieczki, a moze laskotki- hihihi:roll::roll:. Fotki wstawi Junior po skonczonym spacerku;):razz::cool3:.
Ahoj!

Posted

[quote name='Ibolya'][SIZE=4]DIUNA Zadziorne Ucho :buzi: = ocena doskonała, CWC, Najlepsza Suka w Rasie, Zwycięzca Rasy [SIZE=3]Trzymajmy kciuki i pazury, żeby na grupie było tak samo dobrze

Na grupie Diuna nic nie zwojowała. Pani VMSS wybrała na BOG wystawy w Rzeszowie (w ekspresowym tempie) foksicę szorstką prowadzoną przez panią w czerwonym żakiecie i leginsach.... 8-)

Na pocieszenie Diuny i Samby (która ze wspominaną suczką przegrała rasę) Starring XSARA była III na BIS-ie.

P.S. Samba i Doxa dziekują jborowemu za paczkę smażonych smakołyków wątróbkowych. Pycha !!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...