bos Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Było na Bykowinie nimo temperatury minusowej na zewnątrz bardzo ciepło i miło. Za jakiś czas jeśli nitencja nas nie pogoni to chętnie wproszę się na serniczek.....palce lizać. A i kołacz zadziornego muszę tu pochwalić, był równie dobry.Zadziorny od rana już mieszał ciasto w betoniarce byśmy na czas mogli jeszcze ciepłe na Bykowinę zawieżć.......:lol:
Wind Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='bos'] A i kołacz zadziornego muszę tu pochwalić, był równie dobry.Zadziorny od rana już mieszał ciasto w betoniarce byśmy na czas mogli jeszcze ciepłe na Bykowinę zawieżć.......:lol: To sie zadziorny napracowal :evil_lol: A jaka inwencja tffforcza wykazal :cool3: I przestancie w koncu o tych przysmakach pisac, bo na sama mysl dostaje niekontrolowanego sliniotoku :sabber:
bos Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Ja również Wind......:lol: :lol: :lol: :evil_lol:
gugu Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='bos'] Za jakiś czas jeśli nitencja nas nie pogoni to chętnie wproszę się na serniczek.....palce lizać. Was nie pogoni, klamke cmokniecie,bo bedzie w Wawie!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: W Wawie serniczek,mordke lizać!!! :multi: :multi: :multi:
Wind Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 bos napisał(a):Ja również Wind......:lol: :lol: :lol: :evil_lol: :cool1: :lol: :lol: :lol:
bos Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 gugu napisał(a):...........W Wawie serniczek,mordke lizać!!! :multi: :multi: :multi: Już czuję się zaproszony guguś.....:lol:
Ali26762 Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Heyka :) No to paróweczki w lodówce, ryż w torebce, ciasto marcepanowe w piekarniku, a ja sobie nareszcie pooglądałam fotki z tournee bosa i zadziornego :) Śliczne welsze, śliczny szkocik, śliczne panie i panowie :D Rozumiem, że teraz koledzy zawitają niespodziewanie do kogoś innego i tak sukcesywnie będą się posuwać w górę Polski. Jakby co, to mogę upiec ponownie to ciasto marcepanowe, bo dobre :D
Ali26762 Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Meldunek z placu boju - ciasto wystygło, ryż ugotowany z marchewką i wołowinką, dwie parówki domieszane - stygnie. Prezenty kupione, ciuchy wyciągnięte... A Derylek, według tego, co mówiła Ela - rok temu, o tej porze, JUŻ był na świecie :D Narazie został wycałowany, ukochany, wymućkany i wyłorcowany :D
Ali26762 Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Myślimy też o Dżinusiu i Dexiu - dzisiaj w trzech miejscach (w Gdańsku, w Pile i we Wrocławiu), równolegle odbędą się uroczystości ku czci ;) :lol: Ela - masz jakieś nowe wieści o braciszkach? No i jak Dorcia?
bogula Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Dla Derylka i jego państwa dużo zdrówka, wspaniałych lat razem, wielu merdających przyjaciół........:new-bday: Miłe te konferencyjki...Pozdro dla wszystkich!
Wind Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 [quote name='Ali26762']Meldunek z placu boju - ciasto wystygło, ryż ugotowany z marchewką i wołowinką, dwie parówki domieszane - stygnie. Ali, Ty jeszcze nie poszlas spac czy juz wstalas? :crazyeye: A Derylek, według tego, co mówiła Ela - rok temu, o tej porze, JUŻ był na świecie :D Narazie został wycałowany, ukochany, wymućkany i wyłorcowany :D A ja mysle, ze Derylowi po glowie chodzi pytanie: "czemu Pancia spac nie daje i tak sie ze mna spoufala" :cool3: [SIZE="5"]Glaski, buziaki, ucalowanka i wielkie mizianka dla Derylka od cioci Wind i Majutka :loveu: :loveu: :loveu:
Ibolya Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 KOCHANY DERYLKU [SIZE=4]Wszystkiego najlepszego z okazji [SIZE=6]1 urodzin,dużo zdrówka,dużo zadowolenia z Pańci i z Pańcia i duuużo pięknych prezentów życzą braciszek Bodorek i siostrzyczka przyszywana Neska. I udanego balu urodzinowego:
vigor Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Wszystkiegoi miłego dla jubilata Derylka od Vigorow, Diuny i Riny. [SIZE=2]Ali - kuknij na nasza stronke: w ksiedze gosci jest wpis Magdy z Wroclawia wlascicielki Dexia. Pisze kilka zdan o swoim pupilku. Dopiero dzisiaj czytajac Twoj post dowiedzialem sie, ze Dexio i Deryl sa bracmi. Ahoj!
Ibolya Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Kochana Ali :buzi: życzę Ci, żeby Derylek dobrze się chował, nie chorował, sprawiał Ci jak najwiecej radości i żeby zawojował ringi wystawowe w przyszłości :laola:
Jura Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 :Rose: Derysiu, wszystkiego dobrego. Niech wszystkie Twoje krokodylki dobrze Ci służyły, a mrozy odpuściły (byście mogli ćwiczyć na placu). Oby Pańcia Cię nie zamęczyła urodzinowymi czułościami ;). Ali, :iloveyou:
Flaire Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 Derylku, wszystkiego najlepszego i udanego przyjęcia urodzinowego! Tylko zostaw troszkę ciasta marcepanowego dla mnie, bo to moje ULUBIONE! :lol:
swallow Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 No Ali to już masz prawie dorosłego chłopaka w domu ;) Życzymy mu dużo miłości od pańci i pana i duuuużo zdrówka i swietnych wyników na wystawach STO LAT dla Derysia :smilecol: :BIG:
gugu Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Gorące cmokasy dla jubilata Derylka,niech sie chowa zdrowo!!! :BIG: :new-bday: :tort: :laola: :BIG:
Gosia_i_Luka Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 100 lat dla Derylka!!! Dużo zdrówka, biegania, wesołych kompanów do szaleństw, zabawek, które nigdy się nie niszczą, smacznych podsufitek :evil_lol: i wspaniałej zabawy urodzinowej! życzy Gosia i Luka!
bos Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Ja też pozwolę sobie złożyć życzenia zdrowia dla Derylka ,:cool2: :drinking: i jeszcze raz zdrowia, aby rósł ku uciesze swej pani dając jej mnóstwo radości i zadowolenia, by wyszkolił się na prawdziwego psa zawodnika nie tylko agility, obrońcę domowych pieleszy i domowników. Derylku z okazji Twego święta mizianko od Jazona i wujka bosa. Musisz byc ważny ........bo nawet z Angli masz odwiedziny:lol: :lol: :lol: :tort: :new-bday: :tort: :new-bday: :new-bday:
Ali26762 Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Heyka :) Kochani - bardzo, bardzo Wam wszystkim dziękujemy za śliczne życzenia, za wszystkie prezenty dla Derysia i w ogóle. Wszystko przekazałam dostojnemu, futrzanemu jubilatowi, a on mnie oblizał ciepłym, mokrym, różowym jęzorkiem, co natychmiast przekazuję Wam w podzięce A teraz meldunek z placu boju - biszkopt na tort dla ludzi w piecu, polewa na cieście marcepanowym nie za bardzo się zestaliła, bowiem zamiast łyżeczek, użyłam łyżek do odmierzenia mleka , ale mam nadzieję, że ciasto będzie "zjadliwe" Wind - jak pisałam mój poprzedni post, to właśnie udawałam się na spoczynek... vigor - dzięki, byłam na stronce, przeczytałam wpis właścicielki Dexia, później też się dopiszę. A może uda nam się wspólnymi siłami zaprosić "panią Dexiową" do naszego grona, skoro ma internet? Fajnie by było
bo Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Od małego czarnego i trzech czarno-rudych wszystkiego naj dla solenizanta:Rose: :new-bday: :tort: :BIG:
Ela_hryckiewicz Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 [SIZE="4"]Witam Serdecznie !!! [SIZE="5"]Dla mojego kochanego syneczka duzo zdrowka , duzo radosci duzo kosci i duzo caloskow od bylej panci. Dla ciebie Derylku buziaczki mizianki i co tylko sobie chcesz. :BIG: :BIG: :BIG: :laola: :laola: :laola: :new-bday: :new-bday: :tort: :tort: [SIZE="4"]Aliczy tort gotowy kawaleczek prosze do mnie zucic :lol: :lol: Dorka przez ostatni tydziej je (zre) i spi i nie mysli sie szczenic czekam cierpliwie choc juz zaczynam sie denerwowac bo dzis mija 60 dzien ciazy a ona nic. Dzis na pewno nic nie bedzie widze po niej i jej zachowaniu. Moze jutro zrbi nam niespodzianke.
Ela_hryckiewicz Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Ale impreza na dogomani fajnie.Ja chcialam zlozyc rowniez zyczenia dla moich dwochnastepnych syneczkow Dexio i Dzino lobuzy sciskam Was mocno.:laola: :laola: :laola: :BIG: :BIG: :new-bday: :new-bday: :tort: :tort:Dexio daj znac o sobie. Pokaz sie jak wyglodasz i jak sie czujesz.Wiem ze dobrze trfiles, twoj mily pyszczek jest wyjatkowo sympatycznyi bede zawsze go pamietac.
Recommended Posts