Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

Było na Bykowinie nimo temperatury minusowej na zewnątrz bardzo ciepło i miło.

Za jakiś czas jeśli nitencja nas nie pogoni to chętnie wproszę się na serniczek.....palce lizać.

A i kołacz zadziornego muszę tu pochwalić, był równie dobry.Zadziorny od rana już mieszał ciasto w betoniarce byśmy na czas mogli jeszcze ciepłe na Bykowinę zawieżć.......:lol:

Posted

[quote name='bos']
A i kołacz zadziornego muszę tu pochwalić, był równie dobry.Zadziorny od rana już mieszał ciasto w betoniarce byśmy na czas mogli jeszcze ciepłe na Bykowinę zawieżć.......:lol:

To sie zadziorny napracowal :evil_lol: A jaka inwencja tffforcza wykazal :cool3:

I przestancie w koncu o tych przysmakach pisac, bo na sama mysl dostaje niekontrolowanego sliniotoku :sabber:

Posted

[quote name='bos']

Za jakiś czas jeśli nitencja nas nie pogoni to chętnie wproszę się na serniczek.....palce lizać.

Was nie pogoni, klamke cmokniecie,bo bedzie w Wawie!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
W Wawie serniczek,mordke lizać!!! :multi: :multi: :multi:

Posted

gugu napisał(a):
...........W Wawie serniczek,mordke lizać!!! :multi: :multi: :multi:

Już czuję się zaproszony guguś.....:lol:

Posted

Heyka :)

No to paróweczki w lodówce, ryż w torebce, ciasto marcepanowe w piekarniku, a ja sobie nareszcie pooglądałam fotki z tournee bosa i zadziornego :)
Śliczne welsze, śliczny szkocik, śliczne panie i panowie :D

Rozumiem, że teraz koledzy zawitają niespodziewanie do kogoś innego i tak sukcesywnie będą się posuwać w górę Polski.

Jakby co, to mogę upiec ponownie to ciasto marcepanowe, bo dobre :D

Posted

Meldunek z placu boju - ciasto wystygło, ryż ugotowany z marchewką i wołowinką, dwie parówki domieszane - stygnie.

Prezenty kupione, ciuchy wyciągnięte...

A Derylek, według tego, co mówiła Ela - rok temu, o tej porze, JUŻ był na świecie :D

Narazie został wycałowany, ukochany, wymućkany i wyłorcowany :D

Posted

Myślimy też o Dżinusiu i Dexiu - dzisiaj w trzech miejscach (w Gdańsku, w Pile i we Wrocławiu), równolegle odbędą się uroczystości ku czci ;) :lol:

Ela - masz jakieś nowe wieści o braciszkach?

No i jak Dorcia?

Posted

Dla Derylka i jego państwa dużo zdrówka, wspaniałych lat razem, wielu merdających przyjaciół........:new-bday:
Miłe te konferencyjki...Pozdro dla wszystkich!

Posted

[quote name='Ali26762']Meldunek z placu boju - ciasto wystygło, ryż ugotowany z marchewką i wołowinką, dwie parówki domieszane - stygnie.

Ali, Ty jeszcze nie poszlas spac czy juz wstalas? :crazyeye:

A Derylek, według tego, co mówiła Ela - rok temu, o tej porze, JUŻ był na świecie :D

Narazie został wycałowany, ukochany, wymućkany i wyłorcowany :D

A ja mysle, ze Derylowi po glowie chodzi pytanie: "czemu Pancia spac nie daje i tak sie ze mna spoufala" :cool3:

[SIZE="5"]Glaski, buziaki, ucalowanka i wielkie mizianka dla Derylka od cioci Wind i Majutka :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

KOCHANY DERYLKU
[SIZE=4]Wszystkiego najlepszego z okazji [SIZE=6]1 urodzin,dużo zdrówka,dużo zadowolenia z Pańci i z Pańcia
i duuużo pięknych prezentów
życzą braciszek Bodorek i siostrzyczka przyszywana Neska.

I udanego balu urodzinowego:

Posted

Wszystkiegoi miłego dla jubilata Derylka od Vigorow, Diuny i Riny.

[SIZE=2]Ali -
kuknij na nasza stronke: w ksiedze gosci jest wpis Magdy z Wroclawia wlascicielki Dexia. Pisze kilka zdan o swoim pupilku. Dopiero dzisiaj czytajac Twoj post dowiedzialem sie, ze Dexio i Deryl sa bracmi.
Ahoj!

Posted

Kochana Ali :buzi: życzę Ci, żeby Derylek dobrze się chował, nie chorował, sprawiał Ci jak najwiecej radości i żeby zawojował ringi wystawowe w przyszłości :laola:

Posted

:Rose:
Derysiu, wszystkiego dobrego. Niech wszystkie Twoje krokodylki dobrze Ci służyły, a mrozy odpuściły (byście mogli ćwiczyć na placu).
Oby Pańcia Cię nie zamęczyła urodzinowymi czułościami ;).
Ali, :iloveyou:

Posted

Derylku, wszystkiego najlepszego i udanego przyjęcia urodzinowego! Tylko zostaw troszkę ciasta marcepanowego dla mnie, bo to moje ULUBIONE! :lol:

Posted

No Ali to już masz prawie dorosłego chłopaka w domu ;)
Życzymy mu dużo miłości od pańci i pana i duuuużo zdrówka i swietnych wyników na wystawach
STO LAT dla Derysia :smilecol: :BIG:

Posted

100 lat dla Derylka!!! Dużo zdrówka, biegania, wesołych kompanów do szaleństw, zabawek, które nigdy się nie niszczą, smacznych podsufitek :evil_lol: i wspaniałej zabawy urodzinowej!
życzy Gosia i Luka!

Posted

Ja też pozwolę sobie złożyć życzenia zdrowia dla Derylka ,:cool2: :drinking: i jeszcze raz zdrowia, aby rósł ku uciesze swej pani dając jej mnóstwo radości i zadowolenia, by wyszkolił się na prawdziwego psa zawodnika nie tylko agility, obrońcę domowych pieleszy i domowników.

Derylku z okazji Twego święta mizianko od Jazona i wujka bosa.
Musisz byc ważny ........bo nawet z Angli masz odwiedziny:lol: :lol: :lol:

:tort: :new-bday: :tort: :new-bday: :new-bday:

Posted

Heyka :)

Kochani - bardzo, bardzo Wam wszystkim dziękujemy za śliczne życzenia, za wszystkie prezenty dla Derysia i w ogóle.
Wszystko przekazałam dostojnemu, futrzanemu jubilatowi, a on mnie oblizał ciepłym, mokrym, różowym jęzorkiem, co natychmiast przekazuję Wam w podzięce

A teraz meldunek z placu boju - biszkopt na tort dla ludzi w piecu, polewa na cieście marcepanowym nie za bardzo się zestaliła, bowiem zamiast łyżeczek, użyłam łyżek do odmierzenia mleka , ale mam nadzieję, że ciasto będzie "zjadliwe"

Wind - jak pisałam mój poprzedni post, to właśnie udawałam się na spoczynek...

vigor - dzięki, byłam na stronce, przeczytałam wpis właścicielki Dexia, później też się dopiszę. A może uda nam się wspólnymi siłami zaprosić "panią Dexiową" do naszego grona, skoro ma internet? Fajnie by było

Posted

[SIZE="4"]Witam Serdecznie !!!

[SIZE="5"]Dla mojego kochanego syneczka duzo zdrowka , duzo radosci
duzo kosci i duzo caloskow od bylej panci.
Dla ciebie Derylku buziaczki mizianki i co tylko sobie chcesz.

:BIG: :BIG: :BIG: :laola: :laola: :laola:

:new-bday: :new-bday: :tort: :tort:

[SIZE="4"]Aliczy tort gotowy
kawaleczek prosze do mnie zucic :lol: :lol:
Dorka przez ostatni tydziej je (zre) i spi i nie mysli sie szczenic
czekam cierpliwie choc juz zaczynam sie denerwowac bo dzis mija
60 dzien ciazy a ona nic. Dzis na pewno nic nie bedzie widze po niej i jej zachowaniu.
Moze jutro zrbi nam niespodzianke.

Posted

Ale impreza na dogomani fajnie.Ja chcialam zlozyc rowniez zyczenia dla moich dwochnastepnych syneczkow Dexio i Dzino lobuzy sciskam Was mocno.:laola: :laola: :laola: :BIG: :BIG: :new-bday: :new-bday: :tort: :tort:Dexio daj znac o sobie. Pokaz sie jak wyglodasz i jak sie czujesz.Wiem ze dobrze trfiles, twoj mily pyszczek jest wyjatkowo sympatycznyi bede zawsze go pamietac.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...