Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale sie porobilo :lol:
A wszystko przez te laseczki, WANILII moi mili, WANILII!
Jak to mowi moja Babcia, glodnemu chleb na mysli :evil_lol:

Ali, tys usprawiedliwona, bo wiadomo na urodzinach syneczka trzeba byc! :-) Odbijemy wiec to sobie w pozniejszym czasie :cool1:
Reszta poki co bedzie miala nieusprawiedliwona absencje i dwoje w dzienniku ze sprawowania :diabloti: ;)

A jesli juz przy laseczka jestesmy, bynajmniej nie z wanilii, to wlasnie obrabiam w "szopie praczu" Ewe Salete i najslawniejszego polskiego hudraulika ;) Piekna para (tylko na wybiegu oczywiscie), wiec roboty mam niewiele, namaluje im opalenizne, wygladze, wymuskam skoreczke, odswierze patrzalki, wybiele zeby i gotowe :cool3: :lol:

W.

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

[quote name='bogula']Ali---ciekawe, jak przyjaciółka wytrzyma (chyba) wspólne spacery?myślę o kondycji...;) ; dużo miłych pogaduch i ciepłych chwil!
Dzięki, bogula, dzięki śliczne, na pewno będziemy gadać jak najęte i na pewno będzie fajnie :)

Co do spacerów - moja Gosia do niedawna miała 3 owczarki szwajcarskie - do takiego stada to kondycję trzeba było mieć nielichą. Niestety, w zeszłym roku w czerwcu pożegnała jedną sunię, we wrześniu drugą i został tylko Max :(
Tak więc o jej kondycję się nie martwię, gorzej z moją... ;)

Posted

Wind napisał(a):
A jesli juz przy laseczka jestesmy, bynajmniej nie z wanilii, to wlasnie obrabiam w "szopie praczu" Ewe Salete i najslawniejszego polskiego hudraulika ;) Piekna para (tylko na wybiegu oczywiscie), wiec roboty mam niewiele, namaluje im opalenizne, wygladze, wymuskam skoreczke, odswierze patrzalki, wybiele zeby i gotowe :cool3: :lol:

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

To tak się robi fotki do prasy ???

Posted

Wind napisał(a):
Mniammm ... zapraszam do mnie :-) Wlasnie taka sobie robie, z tym ze zmiast cynamonu z laseczka wanilii :loveu:

To ja też proszę z wanilią , bo z cynamonem mogę zjeść tylko ryż

Posted

[SIZE="4"]Witam serdecznie !!!

[SIZE="4"]Ali
Filmik fajoski milo sobie przypomnac tego malego szkraba.
Ale chyba juz nie dlugo bedziemy razm obchodzic urodziny Derylka
i swiezo uradzonych siostr i braci jego. Oby bylo wszystko
szczesliwie, troche sie boje.
Nareszcie od niedzieli Dora sie uspokoila spi calymi dniami i nocami.
Wszystko juz gotowe czeka, a przedewszystkim ja jestem
w pogotowiu. Moze czasami nie doczekac soboty tak mysle
po jej zachowaniu. Jak zwykle nie moge jej przekonac do jedzenia
je tylko male ilosci pokarmu, czy to aby jej i szczenietom wystarczy.

[SIZE="4"]Aga
pasuje i to malenstwo jest nawet podobne do Ciebie :lol:
czy to nie aby Twoje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Flaire']...... W trzy dni do Warszawy mozna dotrzeć z każdego miejsca w Polsce ;-)...

zadziorny- po trzech dniach marszu, mysleniu o czekajacych Cie w Wa-wie laseczkach, jak dojdziesz na miejsce to bedziesz mogl poprosic o cynamom i pojdziesz chlopie spac (patrz - chrapac). Lepiej zostan doma lub laseczki zapros se do swojego familoka na kawa.
Zreszta poczekaj napewno jborowy tez ci cos stosownego doradzi, warto go sluchac bo i doswiadczenie ma wieksze.
Ahoj!

Posted

zadziorny,

Wszystko zostalo zaocznie ustalone ;) Szykuj sie na 4 marca :cool3:

Ali,

W wielkim uproszczeniu, gdy ma sie pieknych i nieskazitelnych modeli to tak jak opisalam. Gdy ma sie mniej pieknych i mniej nieskazitelnych, ale takich ktorzy maja aspiracje piekna, robi sie zdecydowanie dluzej i bardziej pracowicie ;) Generalnie to fajnie jest ... lubie ta robote, jak malo co na swiecie :cool1:

W.

Posted

Ali , Flaire ,zdolne dziewczyny , filmiki obejrzałem z ogromną radością i zazdrością że takie rzeczy potraficie ...........Roman Polański się chowa :lol: :lol: :lol: ;)

Posted

[quote name='bos']Ali , Flaire ,zdolne dziewczyny , filmiki obejrzałem z ogromną radością i zazdrością że takie rzeczy potraficie ...........Roman Polański się chowa :lol: :lol: :lol: ;)bos, mojej zasługi we wstawionym przeze mnie filmiku zero... Apcia wyuczona sztuczek przez swoich Państwa, a i film nakręcony kamerą w telefonie przez jej Pana, z jej Panią w roli wspomagającej, a Apcią w roli głównej. ;) Ale cieszę się, że się podobał. :lol: Ja się zawsze śmieję na widok tego majtającego ogona! :lol:

Posted

[quote name='vigor']zadziorny- po trzech dniach marszu, mysleniu o czekajacych Cie w Wa-wie laseczkach, jak dojdziesz na miejsce to bedziesz mogl poprosic o cynamom i pojdziesz chlopie spac (patrz - chrapac). Lepiej zostan doma lub laseczki zapros se do swojego familoka na kawa.
Zreszta poczekaj napewno jborowy tez ci cos stosownego doradzi, warto go sluchac bo i doswiadczenie ma wieksze.
Ahoj! vigor - czy chodzi Ci o moje większe doświadczenie w pieszych wycieczkach do Wa-wy, czy w zapraszaniu laseczek do familoka, pod nieobecność Pani Borowej?
Tak, prawdę mówiąc, gdyby nie to, że Ci obiecałem, kibicowanie Diunie w Rzeszowie w niedzielę, to już bym kupił bilet do Wa-wy.
Nie miałem nigdy okazji spotkać się z Wind w realu, ale czuję, że "nadajemy" na tych samych falach. Pewnie złamałbym zasady i wypiłbym tę kawę z laseczką.
zadziorny - fanie nart, jeżeli już potrzebujesz rady, to Ci radzę: powiedz żonie, że trenujesz do Biegu Piastów, zapnij dechy na nogi i zasuwaj krokiem łyżwowym na północny, północny wschód. Po dwóch dniach powinieneś osiągnąć Kabaty.A tam.... no sam wiesz...., tylko nie zapomnij zdjąć nart!!!!

Posted

[quote name='jborowy']......Po dwóch dniach powinieneś osiągnąć Kabaty.A tam.... no sam wiesz...., tylko nie zapomnij zdjąć nart!!!!

myślisz o wszystkim.........ale ten fan nart prawdopodobnie nie był by wstanie ich zdjąć :crazyeye: po takim marszu krokiem nartowo-łyżwowym....:lol: :lol: :evil_lol: ;):eviltong: :lol: :lol:

Posted

Oglaszam, ze dzieciatko nie moje... I NIE ZANOSI SIE, BYM ZARAZILA SIE WIRUSEM bobas.exe :cool3: Maluch jest taki slodki i tak slodko bobaskowo pachnie, ze nie moge sie pochamowac :lol:

vigor_junior: Jasne, ze my to zdolne bestie jestesmy...

Wind: Ale Ty kusisz... a czy do tych lasek, to plesniowy ser bedzie pasowal...?

Ali: Czy ciotka pozdrowiona?

Posted

aga_ostaszewska napisał(a):
Oj oj oj :mad: :lol: :mad::lol::mad:
UWAGA UWAGA, tu łapia za słówka!

oj łapią.......:lol:

Posted

Witam!
Gdzie to nasz kofany poranny meteorolog, czyli Bogula i jej druh Fafol :crazyeye:.
Sloneczko swieci, lekki mrozik, a teriery sa zajete obgryzaniem otrzymanych kosci.
Ahoj!

Posted

Vigor: Samba (jeśli dotrwa bez cieczki do niedzieli 8-) jest 7 w kolejce, a Diuna 28 - więc zdążymy ją wyszykować. Pani AZ mam tylko 28 psów więc powinna skończyć przed 13.
Postaram się ustawić ze stolikiem ok. 9.00 - ring IX jest na galerii, może być troszkę ciasno, ale za to będzie stamtąd widać pokazy na ringu centralnym.

Posted

Foxydoxy dzieki. Bedziemy tez wczesniej, bo pozniej beda klopoty z miejscem na parkingu. Zadzwonie w sobote, aby dowiedziec sie co ewentualnie wykombinowala Samba:razz:;)

Posted

[quote name='jborowy'](...)
zadziorny - fanie nart, jeżeli już potrzebujesz rady, to Ci radzę: powiedz żonie, że trenujesz do Biegu Piastów, zapnij dechy na nogi i zasuwaj krokiem łyżwowym na północny, północny wschód. Po dwóch dniach powinieneś osiągnąć Kabaty.A tam.... no sam wiesz...., tylko nie zapomnij zdjąć nart!!!!

hyhy ale sie uśmiałem... Jborowy duży bronek!

Posted

[quote name='jborowy']
zadziorny - fanie nart, jeżeli już potrzebujesz rady, to Ci radzę: powiedz żonie, że trenujesz do Biegu Piastów, zapnij dechy na nogi i zasuwaj krokiem łyżwowym na północny, północny wschód. Po dwóch dniach powinieneś osiągnąć Kabaty.A tam.... no sam wiesz...., tylko nie zapomnij zdjąć nart!!!! Małe sprostowanie :roll:. Ja uprawiam narciarstwo alpejskie, a nie biegowe :cool1:. Z Rybnika do Warszawy jest zbyt płasko na dobre szusy :mad: :shake: :diabloti:

Posted

[quote name='aga_ostaszewska']
Wind: Ale Ty kusisz... a czy do tych lasek, to plesniowy ser bedzie pasowal...? Do lasek to najbardziej pasuje eleganckie futro ewentualnie luksusowa bryka :evil_lol: :cool3: ;)

Posted

[quote name='aga_ostaszewska']nie moge sie pochamowac
[quote name='Flaire']Tak to się teraz nazywa? ;) Nawet jeśli facet nie cham? ;) No nie mogę, chyba mnie rozwali

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...