Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

zadziorny napisał(a):
Jednak na narty lub inną wyprawę na dużym mrozie zakładam męskie rajstopy :evil_lol:

I slusznie! Nie ma to jak mezczyzna w rajtuzkach ;) :cool3:

W.

Posted

[quote name='jborowy']Oto Baka (LAMIA BK) w bojowym uniformie:

Strach sie bac :mad: Wyglada jak nieposkromiona bron Rambo :cool1:

W.

Posted

Gosia_i_Luka napisał(a):

Wind, Flaire - zazdroszczę agility, ale powiem, że już niedługo... ;) :multi:

Noooo nareszcie! A powiesz cos wiecej? ;) Od kiedy zaczynacie? Kto bedzie trenerem? Torek juz macie upatrzony? A teren?
Widzisz jaka ciekawska jestem :cool3:

Na treningach jest super! Baaardzo nam sie podoba i bardzo nas motywuje, badz co badz, juz nie prosciutkie hopkowanie, tylko rozparcowywanie technicznych zawilosci i wywijasow, coraz trudniejszych elementow. Ciesze sie, ze Majutek ma niezmienna pasje do biegania i do ... aporciku :cool1:
Oczywiscie nie zawsze jest rozowo i czasem trzeba walczyc ze schizami np. w postaci kola :evil_lol: Wszystko jest jednak stanem przejsciowym i gdy tylko para w nogach/lapach bedzie to damy rade :loveu:

W.

Posted

[quote name='Wind']Ali, z ta choroba brzydszej polowki to ja Cie DO-SKO-NA-LE rozumiem :evil_lol: Lekka angina czy grypa, urasta do rangi stanu operacyjnego i koniecznosci natychmiastowej hospitalizacji :lol: A co dziwne, niby tacy chorzy, a po dworze biegaja z gola szyja i co gorsza bez ... kalesonow :lol: :lol: :lol:
Heyka :)

O toto - dokładnie! Skąd znasz mojego chłopa? :cool3: :D
Ciekawe jest to, że jak ja go o coś proszę, to chory, ale jak ma awarię gdzieś na sieci to nie patrzy, że przed chwilą nie mógł ręką ani nogą ruszyć... :angryy:

Posted

Gosia_i_Luka napisał(a):
Ali - jesteś niemożliwa z tym nocnym markowaniem! :evil_lol:

Dlaczego ???
Gosia_i_Luka napisał(a):
Natomiast największym życiowym koszmarem jest dla mnie wstawanie pomiędzy 7.00, a 8.00! Niewykonalne, chyba że na trening z psem. :cool3: :lol:

Taaaaak? A nie sprawiałaś takiego wrażenia w szkole... To ja wiecznie narzekałam na ranne wstawanie :D

Posted

j borowy - Vigo to już od kołyski w komandosach służy ;) - a tu nawet mam fotkę z prawdziwych psich manewrów:razz:

Posted

[quote name='jborowy']vigor - uważaj! mod może dać Ci popalić za kryptoreklamę.
A w Rzeszowie, w końcu wystawiasz Diunę czy nie?
Ja się mam zamiar wystawić sam, ale jak Was nie bedzie to też nie bardzo bedę miał motyw aby się tam pchać.
Pod okresleniem Acana ukrylem przed Vigorowa nazwe produktu "krakowska sucha".
Oczywiscie do Rzeszowa jedziemy i to w bardzo mocnym kwartecie: Vigorowa, Junior, Vigorowna i ja biedzczysko plus oczywiscie nasza kofana, naturalizowana Slazaczka Diuna Zadziorne Ucho.
Przez moje dolegliwosci wszystkie kochane zony moga sobie ponarzekac, jak to ich mezowie o zdrowko swoje nie dbaja.
Na chwile sie odmeldowuje, bo musze dolozyc wungla i drewna do co.
Ahoj!

Posted

Ali26762 napisał(a):
Taaaaak? A nie sprawiałaś takiego wrażenia w szkole... To ja wiecznie narzekałam na ranne wstawanie :D

Ech, bo ja uwiebiam tak rano wstawać! :lol: Serio! Jak już się zmobilizuję i wstanę, albo jak mam zajęcia na 8.00, to mam od razu dobry humor. :lol: Najgorszy jest sam moment wstawania. ;)

vigor napisał(a):
Pod okresleniem Acana ukrylem przed Vigorowa nazwe produktu "krakowska sucha"

:megagrin: :megagrin: :megagrin:

Posted

[quote name='INA']
j borowy - Vigo to już od kołyski w komandosach służy ;) - a tu nawet mam fotkę z prawdziwych psich manewrów:razz:

Manewry iście .......szarpane , aż dziw że pies jest cały................no i niech kto powie .........co znaczy odpowiednie odzienie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Witam serdecznie !!!

[quote name='Vigor']Na chwile sie odmeldowuje, bo musze dolozyc wungla i drewna do co.
Ahoj!
Dawaj tego wungla do mnie bo zaczyna sie konczyc :mad: :mad:

Fota swietna maskowanie bylo chyba idealne bo
piesio caly i zdrowy.
Hej dobra wiadomosc Dora dzis wszystko zjadla i przespala prawie caly
dzien z malymi wyjatkami na dublecik na ogrodku.:lol: :lol:

Posted

Witajcie! Fafik nadal z młodszą na wsi...nadal szorstko pieszczony przez mego tatę---bo Tato wystawę gołębi zaliczył w piątek...
vigor---te kamyki w woreczku radzę usunąć, bo stanowią niebezpieczeństwo (zapalenie otrzewnej) i nie kombinuj, co się dzieje: bywają takie kresy, że ze zdrowiem ciągle coś nie tak, a potem znowu lepiej. Przy p.vigorowej i w towarzystwie welshowym wrócisz do formy!:evil_lol:
jborowy---zmieniłeś mundur polowy na galowy?
Wind---czekam na debiut(?) tv Majeczki...
Pozdro dla wszystkich!

Posted

Witam!
jborowy - kociol gazowy c.o. wisi (lecz z niego nie korzystam), uzywam za to bojler gazowy, ktory pali gazem skladowanym w Strachocinie. Ja na bank nie okradam GAZPROMU:cool3: :evil_lol:
bogula - kamykom daje czas do nastepnego ataku:mad::mad::mad:

juniorku - a co Ty tam czytasz w tej czytelni, aby to fachowa literatura;););)

Posted

Jestem, jestem---też:evil_lol: ! Mój kochany pies z kochaną córusią są w domu. Wszystko jest takie jak zwykle (i przez to dobre...). Trzymajcie się!

Posted

Zaliczylem populudniowy spacerek z suniami. Potem miala byc kawusia, lecz kawusi nie bylo. Sunie chwile temu zaliczyly zarelko i obecnie spia w swoich hotelikach.
Ahoj!

Posted

A takie u nas lampy rosną na choinkach......:lol:

.:roll: :roll: ........I ten dach też doczekał się odśnieżenia .........na szczęście

Posted

vigor napisał(a):
Zaliczylem populudniowy spacerek z suniami. Potem miala byc kawusia, lecz kawusi nie bylo. Sunie chwile temu zaliczyly zarelko i obecnie spia w swoich hotelikach.
Ahoj!

I bardzo dobrze, bo kawusia to nic dobrego nie jest. Już 6 rok świadomie kawy nie piję i tak sobie ją obrzydziłem, że jak już muszę, w towarzystwie, udawać, że piję to świństwo co mi je podano, to autentycznie powstrzymuję się przed odruchami zwrotnymi.
Przedtem nie wyobrażałem sobie rozpoczęcia dnia bez kawy. Teraz już doskonale wiem, że taki sam efekt daje filiżanka gorącej wody. Oczywiście chodzi o picie a nie o polewanie się.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...