Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ali26762']Wind - ja też ogromnie żałuję, że mieszkamy tak daleko od siebie i to nie tylko ze względu na nocne błądzenie po okolicy :)

No wlasnie ... moglybysmy nagadac sie do woli :-) I to SYSTEMATYCZNIE! Mam jednak nadzieje, ze juz wkrotce sie zobaczymy :-)

Powiedz, w jakiej reklamie zobaczymy Majutka?

Prawde powiedziawszy to nie wiem :cool3: Dostalam telefon od mojej trenerki, ze Majutek ma sie stawic w jaskini hazardu i obie mamy byc w dobrych humorach :evil_lol: Wiec bedziemy ;) Jak sie dowiem czegos wiecej to napisze :cool1:

Ali, jeszcze raz napisze: dbaj o siebie! Wrzodowe sprawy, ani przyjemne ani bezpieczne. No i unikaj stresow :-)

pozdrawiam,

W.

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

Wind napisał(a):
No wlasnie ... moglybysmy nagadac sie do woli :-) I to SYSTEMATYCZNIE! Mam jednak nadzieje, ze juz wkrotce sie zobaczymy :-)

Nagadamy się, nagadamy :)
W ogóle fajny okres się zaczyna, wiosna coraz bliżej, będzie się więcej chciało, więcej działo :)

Mówisz, że wkrótce się zobaczymy? Czyżbyś planowała niebawem odwiedzić trzy miasta? Wcześniej niż na wiosnę? Jeśli tak, to super, bardzo się cieszę :)

Posted

Wind napisał(a):
Dostalam telefon od mojej trenerki, ze Majutek ma sie stawic w jaskini hazardu i obie mamy byc w dobrych humorach :evil_lol: Wiec bedziemy ;) Jak sie dowiem czegos wiecej to napisze :cool1:

Oooo, to światowe życie zobaczycie z bliska ;)

Co by to nie było, to i tak będziemy dumni z Majutka :loveu:

Posted

[quote name='Wind']Ali, jeszcze raz napisze: dbaj o siebie! Wrzodowe sprawy, ani przyjemne ani bezpieczne. No i unikaj stresow :-)
Teraz jakoś mniej mam stresów, na szczęście. Ale co przeżyłam, to moje...
Dzięki Wind, obiecuję, że będę dbała w miarę moich możliwości ;) :D

Posted

Ela_h: Rzeczywiscie mam bardzo dalsza rodzine... a jej odlam to m.in. Wiesia. Ucal;uj mamusie od corusi.... ktora bardzo niegrzeczna ostatni jest i odbija jej palma z powodu cieczki :angryy:

Wind: To ja do Troj miasta wybieram sie z Wami, no i... nie obiecuj tylu tych nocnych rozmow, bo ja nie pamietam prawie anie jednej z Tobe :-( (procz postu, ze mam sie juz klasc spac, bo foty masz mi robic i... mam jakos wygladac :lol:)

KOCHANI... JUTRO OSTATNI WYNIK SESYJNY...

Posted

[quote name='aga_ostaszewska']KOCHANI... JUTRO OSTATNI WYNIK SESYJNY...
Trzymamy kciuki, ale to i tak tylko pro forma, bo wiadomo, że będzie dobrze. :lol:

Za to ja proszę o kciuki jutro od 15... i bardzo proszę - nie na odwal ;) , bo miałam jeden dzień na przeczytanie (ze zrozumieniem :roll: ;) ) ponad dwustu stron... I coś to zrozumienie chyba nie wychodzi... :shake:

No nic, wracam do przemiłej lekturki... :evil_lol:

Posted

Ela-H Pamietam moja Safrunię,jak byla w ostatnim tygodniu ciąży to też bardzo malo jadła. Co z tego, że super karma, jak psica wogole nie chciala jeść. Okazało się, że bylo 10 maluszków i pewnie nie miała miejsca w żołądku na jedzenie. Może tez będzie duuużo małych welshyków?

Posted

Gosia, aga,

Kciuki zaciskam juz teraz :-) Moze nawet obkleje je tasma klejaca, aby w ferworze zajec przez przypadek ich nie poluzowac ;)

Ali,

Oj dopiero wiosna ... Ale wiesz, do wiosny coraz blizej i stad moj optymizm :-)

Posted

Heyka! panuje całkiem znośny mrozik, ale jest i mgła, niebo jasnieje...Fafik wybiera sie popołudniu z młodszą na wieś na cały weekend, bo ja mam plany edukacyjne (konferencja hospicyjna). Mam nadzieję, ze psisko zdzierży szorstkie pieszczoty mego ojca i nie zaświntuszy mieszkania rodziców:evil_lol: , a za mną potęskni.......
Ali ---dbaj o zdrówko!
Wind---mam nadzieję, że reklama z Mają zrobi furorę na wszystkich kanałach :evilgrin: !
vigor---nie ma jak na rekonwalescencji; dużo zdrówka!
Pozdro i do zobaczyska/zaczytania w niedzielę....

Posted

Witam!
Mrozik taki sobie, bo tylko -20*C. Odbylem z suniami 20 minutowy spacerek, uzupelnilem zapas drewna w kotlowni (zatem zima nie jest mi straszna), chwila milej lekturki na dogo, kawusia i do garów - to zalecenia Pani Vigorowej. Wie, ze nie moge dyskutowac, to na dokladke mam jeszcze obrac ziemniaczki na pierozki. Milego dnia.
Ahoj!

P.S. Hej studenci - bede trzymac za WAs kciuki, pazurki, to czuje sie zwolniony z powyzszych zalecen - hihihi.

Posted

Ja też trzmam dziś :thumbs: za obie dogmaniackie studentki
Ali - dbaj o zdrówko i pamietaj o dietce - u mnie dwie osoby walczą/-yły z wrzodami a ranigast jest na porządku dziennym:cool3: Moja mama to nawet zwyciężyła te walkę od dobrych 5 lat ma spokój:lol:

Ja też widzałam już tą reklame Pudliszek:lol: :multi:
no to teraz kolej na naszą Majeczkę - już się nie mogę doczekać kiedy ją zobacze na małym ekranie:multi: ale będziemy miali gwiazdę:B-fly::lol:

Posted

Vigor - pierożki:crazyeye: ale mi smaku narobiłeś a u nas w domu nikt nie robi pierożków ...antytalencie pierożkowe:shake:
u nas -24 C czyli znowu idzie mróz:angryy:

Posted

babcia borsaf, dziadek Alex 1000 - strona na AT - czyżby ten piątek miał jeszcze jakieś miłe niespodzanki:knuje: :cool2: :ylsuper:

Posted

[quote name='INA']babcia borsaf, dziadek Alex 1000 - strona na AT - czyżby ten piątek miał jeszcze jakieś miłe niespodzanki:knuje: :cool2: :ylsuper:
Oby miala koniec sesji i egzamin zdany... ;)

Dziadku Alexie... wszystkiego dobrego!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...