Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No to i ja się dołaczę.
[SIZE=4]Dogomaniacy oby nam sie darzyło w 2006 roku. Nam i naszym czworonożnym przyjaciołom. Pozdrawiam Was wszystkich serdecznie.
Ja właśnie wróciłam ze stadionu miejskiego. Pan Prezydent Pruszkowa zafundował nam powitanie Nowego roku z fajerwerkami.
Wstawię kilka fotek, ale chyba jakość nie bedzie najlepsza :

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

Witajcie wszyscy w 2006:multi: !
Noc z Fafulosem przetrwałam całkiem nieźle.Fafik kilkakrotnie przebiedł truchcikiem oświetlone na maxsa mieszkanie, kiedy petarda była głośniejsza od tv, potem siedział mi w nogach,troszkę dyszał, w końcu zaległ. Piekiełko trwało ok.40min. Pomysł z łazienką i radiem u mnie nie sprawdza się: pomieszczenie bez okna, ale wywietrznik w stronę rynku miasta:razz: . Resztę nocy przespaliśmy snem ciągłym...
Pogoda: sypie nadal, ale już bez wcześniejszego "entuzjazmu", powietrze jakoś mniej rześkie...Pozdro!

Posted

No to mamy 2006 rok .

W tym Nowym Roku życzę Wam aby był lepszy od tego który minął .:lol: :lol: :lol:
Mamy ocieplenie , z dachów zaczęło kapać i spadają nawisy śniegu ku uciesze przechodniów, którym się akurat oberwało od natury..........:lol: :lol: :lol:

Posted

[SIZE="6"]Witam w Nowym 2006 roku

Ali czyzby Aga zawitala do Ciebie, jesli tak pozdrow ja.

Zadziorny A B B A tylko nadaje sie do zjedzenia taka slodka uwielbiam w tym wieku welshe.
Ibolya widze ze zabawa byla w Pruszkowie na calego zazdroszcze Wam tych fajerwerkow. W Pile tez byly ale to nie to. Pozdrawiam Pruszkow.

Te trzy ganiajace sie zboje to Derys Dzin i Dexsio.To byl dzien kiedy Ali porzyjechala po szczeniaka.Sabinka jak zobaczyla szczeniaki jednym ruchem reki w sekunde wskazala na Deryla powiedziala to ten jest nasz i tak zostalo.

Posted

Wszystkim wszystkiego naj naj naj w Nowym Roku:multi: Niech Wam każdy dzień niesie same psiejsko - czarodziejskie uśmiechy:lol:

Posted

bo - czytając poprzednie posty wykapowałem, że palicie miałem węglowym. Teraz rozumię dlaczego ten terier co Wam pomagał rozładowywać auto jest taki czarny.
Roxy to faktycznie kot walijski, tak samo jak moja Evitka. Czy już zabezpieczyłyście siatkę od góry, żeby nie przechodziła????

Posted

jborowy służę tabletką:lol:
Ale tak, jak kasia pisała, najlepszy klin:mad: A Rokxana to pies blokowy do tej pory i myślę, że ona nie jest napłotna.

Posted

GORACE :buzi: caluski w 2006 ROKU

Nitencja superowski jest ten pomocnik od mialu .:multi: :bigcool:
Naplotna jest moja Kliwia.Ploty, dachy,stoly to jej ulubione miejcsa.

Posted

Heyka :)

Święta, święta i po świętach... Trzeba wracać do rzeczywistości :)

Muszę pochwalić się, że Derysio zniósł mężnie strzelaninę, byliśmy nawet koło godz. 23 na spacerze, Deryś wesoło pląsał po zaspach, aż zaczepiła nas jedna pani i powiedziała, że zazdrości nam takiego psa, który się nie boi huków.
Choć był raz moment, gdzie się psisko zawahało, ale natychmiast dostał w pysinka piszczaka i zabawa okazała się bardziej atrakcyjna od wszelkich odgłosów. Atrakcyjne były jedynie odgłosy pochodzące z zabawki :megagrin:

A dzisiaj odwiedziła nas aga_ostaszewska ze swoim Panem. Było przesympatycznie, Aga to kochana dziewczyna :kiss_2: :kiss_2: :kiss_2:
Niestety, pojechali już z powrotem do Warszawy. Ale cieszę się bardzo, że choć na krótko, ale znaleźli czas i nas odwiedzili.

Zobaczcie jak Adze do twarzy z Derylem :laugh2_2:

Posted

[quote name='Ali26762']
Zobaczcie jak Adze do twarzy z Derylem :laugh2_2:
To jest mocno podejrzane, aga_o ma całuśne zdjęcia chyba ze wszystkimi dogomaniackimi terierami... :hmmmm: Coś jest na rzeczy... ;)

[SIZE="4"]Witajcie w Nowym Roku!!!

Kreska bardzo dzielnie przetrwała Sylwestra! Obyło się bez łazienki! :multi: Fakt, że w domu było dość głośno, nikt nie leciał do okna celem podziwiania fajerwerków, a Kreska była skarmiana przeze mnie suchym chlebem aż do końca wystrzałów. Ale przetrwała, zaszczekała może dwa razy! :loveu:
W dodatku bardzo grzeczna jest, mimo obecności gości w domu :-o Ale zaraz przyjedzie mój braciszek z córeczkami i zacznie się wariactwo... :shake:

A śnieżek się topi... :-(

Posted

My też po spacerku; śnieg się topi, ale da się chodzić.Fafik ugonił się za kulkami.Niestety, nie spotkaliśmy żadnych znajomków.
aga_o ---znakomicie wygladasz! a Deryś poznał Czikę? i co?:cool3:

Posted

coztego napisał(a):
To jest mocno podejrzane, aga_o ma całuśne zdjęcia chyba ze wszystkimi dogomaniackimi terierami... :hmmmm: Coś jest na rzeczy... ;)

Trzeba będzie zacząć obserwować - zaiste ciekawa to historia...
:fadein:

Posted

A w ogóle to zauważyliśmy, że psy (samce), które dotąd akceptowały Deryla, coraz częściej pokazują mu zęby. Chyba dorośleje nasz pupilek, skoro zaczynają widzieć w nim konkurenta... :roll:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...