Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

Heyka :)

Paskudna sprawa z tym feniakiem :(
Współczuję bardzo.
Beruszek też mi raz wpadł pod auto, był po drugim szkoleniu. Miał około półtora roku i szedł na "równaj" bez smyczy, a po przeciwnej stronie ulicy zaszczekał pies... Na szczęście nic się Beremu nie stało, tego dnia nawet bronił mieszkania przed Michałem Szalcem (to były ostatnie zajęcia na kursie PSO - czynna obrona mieszkania przed "bandziorami"), ale wówczas oduczyłam się prowadzenia psa bez smyczy w mieście. Na tyle skutecznie, że do dzisiaj mnie trzyma. Puszczam Deryla na placu tylko jak są inne, znajome psy i za każdym razem serce mam na ramieniu, bo ten plac też ma ograniczone rozmiary, a kończy się po obu stronach ruchliwymi ulicami. Centrum miasta ma swoje dobre strony, ale zdecydowanie nie sprzyja psom biegającym luzem :(

Posted

zadziorny - pasqdy pięęęęękne! Zazdraszczam szczerze, bo ja sama pewnie jeszcze długo nie nauczę się tak skubać. Zacznę naukę jak się trochę cieplej zrobi (teraz mi rodzina kategorycznie zabroniła) :)

Posted

zadziorny---jestem pełna uznania dla Twoich poczyniań na suńkach... Już mam ochotę na spotkanie z Tobą i Fafulosem (+narzędzia) w roli głównej, a ja tylko potowarzyszę...
Ali---co Ty byś bez nas zrobiła?! tzn. naszych pomysłów...
Leje, sypie, leje.......Trzymajcie się!

Posted

zadziorny,

Telenciak z Ciebie! Pieknie ufryzowales swoje psiury :jumpie: Dwa dni temu poszlam w Twoje slady i wystrzyglam moje suczydlo! W koncu wyglada jak terierek-golasek :-)
Przy odrobinie czasu zrobie jej jakas fote :-) Fryzure ma prawie na walijczyka ... :lol:

Posted

[quote name='zadziorny']Żeby było wiadomo o czym mówimy to kilka świeżutkich fotek wkleję :roll:. Na początek Trudzia :lol::

I obie moje pasqdy na mojej kanapie :cool::

:lol: :wink:
zadziorny sunie wygladaja cudnie!!! :angel: :angel: :angel:
Ja po prostu wole troszke zarosnietego welsza,dlatego moja jest trymowana dwa razy w roku ;-) :bigok:

Dzięki za maile :buzi:

Posted

Niechaj szczęście
i radość zagości

w sercach Waszych
w ten
Wigilijny Wieczór,
kiedy opłatkiem
łamać się będziecie ...

Vigorowie

Posted

Dzień Dobry!
Widzę, że dzisiaj w porannym spacerku nikt idiotki Kreseczki nie uprzedził... ;)
U nas paskudnie, odwilż pełną gębą... :-?

zadziorny, nie marzną Ci te grzywacze?

Posted

Witam!
W Wawie pogoda zupełnie obrzydliwa... ani troszke nie przypomina na Bozym Narodzeniu... mokro... deszczowo...
Czika z samego rana zostala wybiegana, teraz spi sobie smacznie a ja siedze w pracy i modle sie, zeby jak najszybciej z niej ucuec. Oczywiscie, jak na zlosc, nie zapowiada sie ze wyjde przed 18 :nonono2:

zadziorny: Wydrap za uszkami Twoje nagie damy!

Czy wszystkie swiateczne zakupy zostaly poczynione, ciasta cudnie wypieczone i jedzonko przygotowane?
Ja, oczywiscie wszystko zostawilam na ostatni moment...

Posted

aga_ostaszewska napisał(a):
........
Czy wszystkie swiateczne zakupy zostaly poczynione, ciasta cudnie wypieczone i jedzonko przygotowane?
Ja, oczywiscie wszystko zostawilam na ostatni moment...

Vigorland melduje:
- zakupy poczynione
- ciasta cudnie wypieczone
- jedzonko w duzej czesci przygotowane
Ahoj!

Posted

No u mnie tez wszystko przygotowane :eating: ,ale pogoda nie przypomina świąt,jest czarno,brudno i ponuro :nonono2: ,śnieg po prostu zanika przy tej plusowej temperaturze,buuuuu :sadCyber: :lookarou: ;-)

Posted

Starsza ładuje ni się w nocy pod kołdrę i grzeje tak, że wytrzymać nie można :roll:. Trudzia w tej chwili śpi na moich kolanach i też grzeje niemiłosiernie :lol: ;-)

Posted

coztego --byłam raniutko, ale post nie chciał "iść"!
Ja z dziewczynkami i Fafikiem jadę na gotowe---na zjazd rodzinny do starszych. A więc ciasta nie upieczone, chata się nie błyszczy..., ale choineczka mruga, biały obrus leży, prezenty spakowane, no i pies wykapany!
aga o ---w pracy też miałam młyn (a to pacjent we wstrząsie, a to jeszcze "babciuni" kroplówkę, bo potas poleciał w dół, a to jeszcze karetkę, bo kobieta z "ostrym"brzuchem...); udało mi się spaść do domku po 15...
Pada.

Posted

zadziorny:

Starsza ładuje ni się w nocy pod kołdrę i grzeje tak, że wytrzymać nie można

Co też AUTOR miał na myśli? To chyba nadaje się do emisji po 23- ciej?
bogula, czy nie możecie korzystać z "osiągnięć" kolegów z Łodzi??? Nic osobistego - z góry przepraszam.

Posted

Relacja meteo.
Warunki narciarskie (w dolinach) doskonałe: 60 -70 cm sniegu. Pada leciutki deszczyk z tendencją do zamarzania. Chwilami zamienia się w ciężki śnieg. Lekki ale ciągły wiatr północno zachodni. Zaspy na drogach lokalnych w normie: 1,5 do 2 m.
Prezenterów pogody w TV dziwi, że przy tak doskonałych warunkach nie ma narciarzy na bieszczadzkich stokach.
Wg mnie, narciarstwo w Bieszczadach leży, bo, po prostu jeszcze jest za mało Hammerów i prywatnych pojazdów gąsienicowych w naszym kraju.
Buźka, idę po raz kolejny odkopać bramę i ścieżki do psów.

Posted

Wszystkim Dogomaniakom życzę wspaniałych [SIZE=4]Swiąt Bożego Narodzenia i obfitych Mikołajów.
Moje nie będą takie wspaniałe bo od trzech dni mam juz tylko jedną terierkę walijską Cześkę :(

Posted

:x-mas: Z okazji nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia oraz Nowego Roku życzymy Wam wszystkim szczęścia w życiu osobistym, sukcesów w pracy, dobrego zdrowia, anielskiej cierpliwości, samych zwycięstw, miłych niespodzianek, grona prawdziwych przyjaciół, niewyczerpanych pokładów energii, uśmiechu na co dzień, dużo prezentów pod choinką oraz wystrzałowej zabawy sylwestrowej. Viola, Czardasz, Neska.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...