Wind Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 pszym napisał(a):niezła strzałka...:flasings: Tiaaaa .... niezla :lol:
bogula Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 Woo, matko! znowu nowa szata! ciekawe, jak mi pójdzie z wysłaniem... U nas zima. Fafik szaleje na śniegu...
Flaire Posted December 17, 2005 Author Posted December 17, 2005 A ja już widzę jedną rzecz, która mi się bardzo podoba. Mianowicie - zbyt wielkie zdjęcie psuje tylko format postu, w którym występuje, a nie całej stronki! :-)
bos Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 [quote name='coztego']Już mi się załączyły emotki :bigok: Normalnie, po prawej stronie ramki z odpowiedzią. bos, trzeba sobie poprawić link w bannerku i będzie działać :kciuki: Najpierw trza wiedzieć co poprawić...inaczej du....a zresztą :question: A emotki to się teraz pokazały , rano tu ich nie było.........:sabber: :vamp: Chyba się :drinka: :drinka: Teraz to mi się podoba:bigok:
Ali26762 Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 Heyka :) Prawie tydzień mnie nie było, a tu w międzychwycie pozwoliliście na jakieś zmiany :( No i jak Was tu samych zostawić ??? :nono: U nas wczoraj w nocy spadł śnieg, dzisiaj na spacerze Deryla zaatakowała łopata do odgarniania śniegu i ulepiony na podwórku bałwan. Trzeba było pokonywać strach i podchodzić do tych potworów :D Łopatę to nawet mój Bardzo Odważny Pies nadgryzł :D Spotkaliśmy koleżankę o wdzięcznym imieniu Rakieta, więc psy się wybiegały, wytarzały w tym białym i wróciły do domów bardzo szczęśliwe :)
bo Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 Hmmmm...:cool2: I co zrobią rude? http://www.psy-raciborz.com.pl/szkocka%20elita/index-pl.htm
bo Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 Ale tu się porobiło:infinity: I tylko nie było mnie troszkę, a tych postów do czytania:flasings:
bos Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 Nitencja kupiła szkota.....chyba mnie rozwali:) :) :) Już coś przebąkiwała na wystawie w Raciborzu........:question: :question: :question: ;-) :infinity: ale nie myślalem że decyzja będzie tak szybka:nonono2: :lookarou: :flasings: Nitencja powodzenia w wychowywaniu szkocika . Będę Ci kibicował:bigok: :drinka: :drinka: :drinka:
bos Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 :flasings: :flasings: Zdjęcie jeszcze gorące z Bojanowa k/ Raciborza z Hodowli "SZKOCKA ELITA" :-D :-D Mały krokodylek zwie się MATISSE :-D :-D Jaki śliczniutki. Ludzie TO JEST PRAWDZIWY NEWS :-D :-D :-D
Ali26762 Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 Ooooo - Nitencjo, życzymy, aby maluszek zdrowo się chował, żeby wyrósł na ślicznego psiaczka, żeby czapraczki przyjęły go do rodziny :) Wszystkiego dobrego!
coztego Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 Nitencja :bigok: Gratulacje!!! Widzę, że "minimalizacja" stada postępuje :-D
zadziorny Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 O qrcze :o, ale się porobiło :roll:. Trudno się połapać na początku ;-)
aga_ostaszewska Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 Nitencja: Gratulujemy malutkiego krokodylka w domu! Napisz cosik koniecznie!
zadziorny Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 Nitencja i krokodyl :roll:. No ja nie mogę :o. Chyba mnie rozwali :lol: ;-) Niech się zdrowo chowa i przysporzy właścicielom dużo radości i satysfakcji :B-fly:
vigor Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 Witam! Urwalem sie na chwile z 18tki vigorowny, a tu....... Ale jajca, znowu czlowieku sie przestawiaj, a moze wszystko jest po staremu tylko vigor pomieszal trunki??? A w Rudzie Slaskiej Roxy ma jakies dziwnie czarne sceniaki???? Ahoj - do jutra.
borsaf Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 Nitencja niech sie zdrowo chowa! Następny został pewnie york i potem znowu od góry, czyli airedale
Nitencja Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 Dziekuje za gratulacje ......... nie wiem co mi strzelilo ale maly Matisse jest sliczny i rozrabia jak pijany zajac :haha: z Roxy najlepsi kumple
sortis Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 Nitencja, Witaj w świecie prawdziwych = :-D krótkonożnych :-D terierów:drinka:! A ja myślałam, że Przymierzasz się do staffika :nonono2:
Flaire Posted December 17, 2005 Author Posted December 17, 2005 [quote name='sortis']prawdziwych = :-D krótkonożnych :-D terierów:drinka:!Au! Ty nie boisz się tak pisać na topiku weszterierów? :nonono2:
zadziorny Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 Ja bym się bał na Twoim miejscu :evilbat: 0X ;-)
Recommended Posts