Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

A ja już widzę jedną rzecz, która mi się bardzo podoba. Mianowicie - zbyt wielkie zdjęcie psuje tylko format postu, w którym występuje, a nie całej stronki! :-)

Posted

[quote name='coztego']Już mi się załączyły emotki :bigok: Normalnie, po prawej stronie ramki z odpowiedzią.

bos, trzeba sobie poprawić link w bannerku i będzie działać :kciuki:

Najpierw trza wiedzieć co poprawić...inaczej du....a zresztą :question:

A emotki to się teraz pokazały , rano tu ich nie było.........:sabber: :vamp:

Chyba się :drinka: :drinka:

Teraz to mi się podoba:bigok:

Posted

Heyka :)

Prawie tydzień mnie nie było, a tu w międzychwycie pozwoliliście na jakieś zmiany :( No i jak Was tu samych zostawić ??? :nono:

U nas wczoraj w nocy spadł śnieg, dzisiaj na spacerze Deryla zaatakowała łopata do odgarniania śniegu i ulepiony na podwórku bałwan. Trzeba było pokonywać strach i podchodzić do tych potworów :D Łopatę to nawet mój Bardzo Odważny Pies nadgryzł :D
Spotkaliśmy koleżankę o wdzięcznym imieniu Rakieta, więc psy się wybiegały, wytarzały w tym białym i wróciły do domów bardzo szczęśliwe :)

Posted

Nitencja kupiła szkota.....chyba mnie rozwali:) :) :)

Już coś przebąkiwała na wystawie w Raciborzu........:question: :question: :question: ;-) :infinity:

ale nie myślalem że decyzja będzie tak szybka:nonono2: :lookarou: :flasings:

Nitencja powodzenia w wychowywaniu szkocika .
Będę Ci kibicował:bigok: :drinka: :drinka: :drinka:

Posted

:flasings: :flasings: Zdjęcie jeszcze gorące z Bojanowa k/ Raciborza z Hodowli "SZKOCKA ELITA"

:-D :-D Mały krokodylek zwie się MATISSE :-D :-D Jaki śliczniutki.

Ludzie TO JEST PRAWDZIWY NEWS :-D :-D :-D

Posted

Ooooo - Nitencjo, życzymy, aby maluszek zdrowo się chował, żeby wyrósł na ślicznego psiaczka, żeby czapraczki przyjęły go do rodziny :)

Wszystkiego dobrego!

Posted

Witam!
Urwalem sie na chwile z 18tki vigorowny, a tu.......
Ale jajca, znowu czlowieku sie przestawiaj, a moze wszystko jest po staremu tylko vigor pomieszal trunki???
A w Rudzie Slaskiej Roxy ma jakies dziwnie czarne sceniaki????
Ahoj - do jutra.

Posted

Nitencja, Witaj w świecie prawdziwych = :-D krótkonożnych :-D terierów:drinka:!
A ja myślałam, że Przymierzasz się do staffika :nonono2:

Posted

[quote name='sortis']prawdziwych = :-D krótkonożnych :-D terierów:drinka:!Au! Ty nie boisz się tak pisać na topiku weszterierów? :nonono2:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...