Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

Witajcie :-)

Weekend mialam baaardzo pracowity i wlasciwie od wczorajszego poranka, do teraz z malutka przerwa na senek dwoilam sie i troilam, aby zdjecia zrobic, obrobic i wyslac do druku :-)
Na szczescie krytyczna czesc pracy mam juz za soba i moge sie troche na Dogo polenic :-)

zach, Ali, Gosia,

Ciesze sie, ze jestescie z seminarium zadowolone :-)
Ali, nie dziwie sie ze od sedziego uslyszalas taka odpowiedz ;) Coz ... niektorzy zamiast przyznac sie z uniesionym czolem, ale pokorny sercem do winy, wola zaslonic sie banalna skleroza ;) Jakiz te swiat jest trywialny ...

bos,

Milo Cie widziec w dobrym zdrowiu i calkiem niezlym humorze :-)

jborowy,

Spacerow w pobliskich, pieknych gorach Wam zazdroszcze :-) Raj to dla psow, a i dla ludzi swietne miejsce na odpoczynek od spalinowego jazgotu ;)

Ali,

Boj sie Boga ... co Ty jeszcze po 4 rano przed kompem robisz? :o

aga,

Galerie troche uzupelnilam (galeria)
i skupiam sie na przygotowywaniu zdjec na swoja strone ... ktora Marek jakos ma mi sklecic :lol:

Posted

Wczoraj minął rok jak Kika jest z nami :angel: ,dziś mija rok jak jestem z wami dogomaniakami :drinking: :drinking: :drinking: :D

Posted

Jborowy - miło popatrzeć i porządek i śnieżek i słoneczko i piękne widoki aż mi przykro że u nas taka szarówa :-?

gugu- :drinking: :drinking: gratulacje okrągłego roczku a jak pracowita jesteś :lol: tyle postów w jeden roczek --gdzie mi tam do Ciebie :o :wink:

Posted

Dzieki bardzo dogomaniacy... :angel: ,to się napijmy :drinking: :drinking:,jak wy ze mna wytrzymaliście!!! :wink:
:drinking: :drinking: :drinking:

Posted

Witam kochani!
Siedze przy porannej kawusi, z psiskiem na kolanach i czytam zaległe dogo... dzis powinnam byc na uczelni, ale co mi tam - DZIS ZROBIłAM SOBIE WOLNE! I Czika będzie szczęśliwa i ja... choc pogoda ani troszke optymistycznie nie nastraja :evil:

gugu: :drinking: Zdoriw Twojej i Kiki!

Posted

gugu napisał(a):
Wczoraj minął rok jak Kika jest z nami :angel: ,dziś mija rok jak jestem z wami dogomaniakami :drinking: :drinking: :drinking: :D
Mnie też ten rok minął bardzo szybko i był pewen wrażeń związanych z kudłatym przyjacielem. Jak jemu jest tak dobrze jak nam z nim to wszyscy jesteśmy zadowoleni. I też od roku śledzę Wasze dyskusje i stąd też czerpię swoja wiedzę na temat psiaków i ich właścicieli.

Posted

Wszystkiego naj dla "roczków"!
jborowy---zazdroszczę, pozdro dla pani Borowej. Ja mam odblaskową kamizelkę---jeżdżę w niej na rowerze, bo ,kurna!, rano ciemno i o 16 ciemno...
Fisiek po wczorajszej wspaniałej "wsiowej" wyżerce rozwiązuje przez cały dzień problem z ... zaparciem (nawet w łazience, ale nie do klopka :roll: ).

Posted

Witam. Informacja z ostatniej w tym roku wystawy: rasę wzięła
Debora z Kozackich Stepów czyli znowu dogowelsz, gratulacje!!!

Niestety fotek niet, miałam jechać robić zdjęcia, ale wystraszyłam się porannej zadymki i swoich letnich opon i nie pojechałam. A potem żałowałam, bo przyszła odwilż i zrobiło się znośnie na drogach, tylko deszcz padał.

Posted

[quote name='Ibolya']Witam. Informacja z ostatniej w tym roku wystawy: rasę wzięła
Debora z Kozackich Stepów czyli znowu dogowelsz, gratulacje!!!

Niestety fotek niet, miałam jechać robić zdjęcia, ale wystraszyłam się porannej zadymki i swoich letnich opon i nie pojechałam. A potem żałowałam, bo przyszła odwilż i zrobiło się znośnie na drogach, tylko deszcz padał.
Gratuluję :drinking: :drinking: :drinking:
A wiesz może co tam było w foxach i at? :roll:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...