gugu Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 zadziorny przesyłaj dalej..... :angel: :angel: :angel: nitencja racja!! :drinking:
vigor_junior Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 hihii... to firmowa koza :) ale pomysle ad wstawieniem swojej :] wracamy do starego.... za jakies 30 minutek pokaze nowy banerek..
Nitencja Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 Vigorku pomysl , pomysl :) to ja daje zaraz bannerek do siebie 8)
Wojtek Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 [quote name='Fuka'][quote name='Wojtek'][quote name='Nitencja'][quote name='Wojtek']O w morde! Wraz z modernizacją dogo, chyba jakaś amnestia mnie dopadła! :drinking: Moderatorze, co mam zrobić, żeby z powrotem dostać takie ładne czerwone ostrzeżenie? :wink: wojtek probuj :-D to moze znow dostaniesz Hehe, recydywa - nie dla mnie... :wink: Nie martw się, teraz ja dostanę :drinking: Ja mam dziś choooooolerny humor :evilbat: Fuka, Puść mi jakąś wiąche, ja Tobie nadobnie odpiszę, i mamy gustowne, czerwone podpisiki :evil: Zaczynaj!
vigor_junior Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 nitencja a takie cosik jak mam teraz pod spodem bedzie???
zc Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 [quote name='gugu']zadziorny problem w tym ze nie każdego sasiada da się "wychować",ja mieszkam w bloku wojskowym,same trepy powyżej 60 roku życia... :( :wink: nitencja szybko minie.... :wink:gugunie zawsze jest tak źle mieszkać w bloku. Tery jest faworytem wielu moich sąsiadów. Żałuję tylko, że nie mam takiej sąsiadki jak jborowydla której ja byłbym faworytem
Ali26762 Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 Hejka :) W Gdańsku zapanowała noc polarna - nawet w dzień jest tak ciemno i ponuro, że ręce i nogi opadają... A do tego zaczęło wiać. Śnieg jeśli leży, to chyba jedynie na placu szkoleniowym, od przedwczoraj leje deszcz. Jak ja nie cierpię takiej pogody !!! Co to ja chciałam? Aaaa - święta idą i najwyższa pora kupić jakiś prezent psiakowi pod jego pierwszą w życiu choinkę. Myślę o KONG-u i mam w związku z tym dylemat - jaki rozmiar kupić? Nigdy nie widziałam KONG-a na żywo, nie wiem czy dla Deryla lepszy byłby czerwony czy czarny, czy taki 8,5 cm czy 11 cm... KONG-i znalazłam na tej stronie internetowej KONG-i. Czy ktoś z Was już korzystał z tego sklepu internetowego? Można im zaufać? Mają towar i szybko są w stanie wysłać paczkę? Poza tym chcę kupić Derysiowi obrożę Rogza i mam ten sam problem - który ze sklepów internetowych wybrać? Kolega ostatnio w jakimś zamówił (nie wiem w jakim) i czekał miesiąc na zwykłą odblaskową. I w końcu ostatnia sprawa - jaki wymiar klatki nadaje się dla walijczyka? Na razie co prawda o klatce nie myślę, ale jeżeli Deryl będzie mi obgryzał samochód tak jak ostatnio, to będę chyba zmuszona do zakupu jakiegoś ogranicznika przestrzeni... :(
Nitencja Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 Ali - Ferplast 40 jest dobra dla waliczyka :) a budka wcale nie musi byc zla ;-)
zadziorny Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 vigor_junior - nowy banerek jest boski 8) :lol:, tylko skąd ja znam tego welsha :hmmmm: :niewiem: :wink:
Wind Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 Ali, Z tego sklepu zamawialam kosmetyki 1#All Systems. Przesylka przyszla mniej wiecej po 5 dniach roboczych :-) Natomiast komplet Rogz zamowilam tutaj. I podobnie jak w przypadku sklepu e-Pet przesylka przyszla w ciagu 5 - 7 dni od zamowienia :-) Co do KONG-a to nic raczej Ci nie doradze ;) Najmniejsze Kongi sa i tak za duze dla yorka i za twarde :( Moja sucz nie lubi tych zabawek :( Z tego co wiem to kongi czarne sa najbardziej twarde i trwale (nooo chyba, ze pies ma szczeki jak Leon-Zawalowiec ;)).
Ali26762 Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 Dzięki, Nitencja, dzięki Wind :) Wind mam prośbę do Ciebie - czy możesz mi pokazać jak Majutek wygląda w drucie kolczastym? O ile oczywiście masz fotkę. Mój mail to sp_sp@wp.pl Mam straszny dylemat z tymi obrożami Rogz'a, bo mi się prawie wszystkie podobają i nie wiem którą wybrać dla Deryla :D W grę wchodzi drut, kosteczki, zielona kratka i taka czerwona obroża z czarnymi diabłami (czyli G, V, X i Z z tej tabelki Wzory Chyba sobie zrobię wyliczankę :D :D :D
Wind Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 Ali, Przesle Ci jutro, jak tylko zrobie zdjecie Majutkowi. Dzisiaj juz jest zdecydowanie za ciemno, a nie chce suczy blyskac po oczach lampa ;) Wez tylko pod uwage, ze Maja ma najmniejszy i najwezszy rozmiar obrozy i smyczy, wiec ten wzor jest najmniej widoczny ;)
aga_ostaszewska Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 Ali: Co do Konga, to ja mam 2 tzn. Czika ma :lol: ... jak tylko dokopie sie, to znajde gdzie je zamawiałam. Czerwony jest w 100% wystarczjaący. Namsłuży on już dobre kilka miesięcy i jest nieruszony... tzn. nienadgryziony! Co do kenelka, to bym sie na Twoim miejscu dobrze zastanowiła... może nawet najpier Derska do niego wsadzila. On nie jest malutkim welshykiem, to prawdziwy welshowy chłop i rozmiary podawane przez nas moga nie do konca pokryc sie z prawdą :wink: . Czika ma Pet Carrier 4 Wojtek, Fuka, Nitencja: Tylko spokojnie... 8)
gugu Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 [quote name='zc'][quote name='gugu']zadziorny problem w tym ze nie każdego sasiada da się "wychować",ja mieszkam w bloku wojskowym,same trepy powyżej 60 roku życia... :( :wink: nitencja szybko minie.... :wink:gugunie zawsze jest tak źle mieszkać w bloku. Tery jest faworytem wielu moich sąsiadów. Żałuję tylko, że nie mam takiej sąsiadki jak jborowydla której ja byłbym faworytem zc mieszkanie w bloku ma swoje zalety :wink: ,chociaz co swój domek,to swój :lol: ,wolność Tomku w swoim domku :wink: No ja takiego sąsiada tyz nie mam :( :wink:
Ali26762 Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 Wind - czekam do jutra w takim razie :) aga_o - a jakiej wielkości Czika ma KONG-a?
vigor Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 Z kursu juz wrocilem, czyli Jborowy barek uratuje, a i sasiadka ...... . Zadziorny maila przeczytalem, o przyszla Vigorowa to tez sobie poczyta - hiuhih. Ahoj!
aga_ostaszewska Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 Ali: Ja korzystałam z tego sklepu - do którego linka podałas - jeśli chodzi o Kongi Czika ma stuff-a-ball medium i tradycyjny - tez medium (czerwony).
Flaire Posted December 8, 2005 Author Posted December 8, 2005 Ali, jak dobrze poszukasz, to może znajdziesz kilka zdjęć gdzieś tutaj w rozmaitych Rogzach. Api ma niebieski w kosteczki, a Czika ma zielony w paseczki chyba. Wiem, że obydwie suczki miały zdjęcia w tych "strojach zamieszczane na dogo, tylko nie wie, gdzie.
Madziara Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 cześć wszystkim :) i oczywiście zadziorny dzięki za maila :buzi: Czy wiecie co się z bosem dzieje???
zadziorny Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 Madziara nie ma sprawy 8) :lol: Nie mam żadnych wiadomości od bosa :evil: 0X
zadziorny Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 vigor, a jak Ci się podobały biusty :question:. W porządku :hmmmm: :niewiem:
Fuka Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 A ja kupiłam Rogza ostatnio na wystawie w Nowej Rudzie, u pana, który ma sklep we Wrocławiu - nie wiem czy wysyła, ale jakby co - mogę poszukać jego namiarów, bo wziełam wizytówkę i gdzies ją na pewno mam.....
Recommended Posts