Fuka Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Wojtek napisał(a):Nitencja napisał(a):Wojtek napisał(a):O w morde! Wraz z modernizacją dogo, chyba jakaś amnestia mnie dopadła! :drinking: Moderatorze, co mam zrobić, żeby z powrotem dostać takie ładne czerwone ostrzeżenie? :wink: wojtek probuj :-D to moze znow dostaniesz Hehe, recydywa - nie dla mnie... :wink: Nie martw się, teraz ja dostanę :drinking:
vigor Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 zadziorny napisał(a):vigor sorry :oops:. Wysłałem mikołajki, ale... innemu Andrzejowi (o bardzo podobnym nazwisku zresztą) :modla: Już Mikołaj jedzie również do Ciebie 8) :lol: :wink: Dojechal, dojechal - ale jest skromny, tylko pierunie wyslales fotki dla Vigorowej. A dla mnie? Gdzie ten nooo, biust? Pogoda - okropasnie leje z nieba. Jutro jade do Polanki (kurs). To tylko ok. 3 - 5 km od Jborowego. Ja tysz chcem bialego puchu. Nitencja - a moze do bloku, tam to cieć chociaz odsniezy. Ahoj!
INA Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 borsaf dzięki za Mikołajów 8) ten przedostani Mikołaj 8) U nas cały dzień cholerna chlapa= jak tylko wyjdę na dwór obojętnie czy to z psem czy sama to przychodze przemoknięta do suchej nitki, :evil: , wszystkie buty suszą się w rządku pod kaloryferem, gdyby tylko było trochę przymrozku to byśmy mieli piękny śnieżek---- a tak to :flop: Nie wiem jak wasze psy ale Vigo nie przepada za taką pogodą---stąpa po tych kałużach jak udzielny książę :stupid:
jborowy Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 vigor - ten Twój "kurs" w Polance, to taki tajny jest, że chyba ma związek z rewelacjami podawanymi przez ABC NEWS (o Al Quadzie). Myślę, że tak jest, skoro wszyscy dogomaniacy wiedzą, że Ty jutro tam będziesz, a mnie nic nie mówisz, żebym samowar nastawił, bimbru napędził i sąsiadkę umył.
zadziorny Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 Witajcie :lol: Wczoraj sypało u nas śniegiem 8), a dzisiaj... mżawka i chlapa :evil: Jak ja nie cierpię takiej pogody :evilbat: 0X
zadziorny Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 vigor napisał(a):Dojechal, dojechal - ale jest skromny, tylko pierunie wyslales fotki dla Vigorowej. A dla mnie? Nie marudź 0X. Plik "Mikołaj.pps" jest jak najbardziej dla Ciebie i juniora 8) :lol: (Pani Vigorowa chyba nie byłaby garami zachwycona :hmmmm: :niewiem:) :wink:
jborowy Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 zadziorny - a jeszcze niedawno pisałeś, że lubisz zimę.
vigor Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 Witam! Deszczyk pada, sniegu na razie niet - a szkoda. Jborowy jade na 15-ta, szkolenie do 18.30, czyli o spotkanie trudno. Ale, ale jesli sypnie bialym puchem jak wczoraj w Beskidach, to zajezdzam na bank do Was. Nie zastawiaj sie brakiem napojow rozgrzewajacych - ja w to nie wierze - zal mi Cie okropnie, ze masz tak bardzo nie dbajaca o siebie sasiadke. Ale, jak Cie znam, to tez bleeeeeef. Czyli wszystko bedzie gotowe na przyjazd Vigora. Ahoj!
zadziorny Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 jborowy napisał(a):zadziorny - a jeszcze niedawno pisałeś, że lubisz zimę. Zimę to ja wprost uwielbiam 8) :lol:, tylko czy padający deszcz i temperaturę powyżej 0 stopni można jeszcze nazwać zimą :hmmmm: :niewiem:
vigor Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 zadziorny - :modla: ja przegapic ten plik i dlatego ja chorowac cala noc. Ja juz obejrzec zawartosc paczki z niebieska wstazka i czuc sie duzo lepiej. Zatem ja na wszelki wypadek - aby nie popsuc sobie doznan - nie bede zagladac do tej drugiej paczki. Ahoj!
Nitencja Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 Vigor dziekuje -NIGDY WIECEJ W BLOKU !!! A u nas wesolo zaczyna bedzie poniewaz ksiezniczka ROxy po 8 miesiacach oczekiwania dostala cieczki. Biedne chlopaki jak tylko sie do niej zbliza sa od razu kasowane zebiskami, wiec wielbia ja na odleglosc :lol:
zadziorny Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 No to przynajmniej będziecie mieli w domu wesoło przez najbliższe trzy tygodnie :roll: :lol: :wink: A co do mieszkania w bloku, to nie jest ono takie złe, pod warunkiem że sobie wychowamy odpowiednio sąsiadów (właśnie pilnie pracuję nad kilkoma z nich :wink: )
gugu Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 zadziorny problem w tym ze nie każdego sasiada da się "wychować",ja mieszkam w bloku wojskowym,same trepy powyżej 60 roku życia... :( :wink: nitencja szybko minie.... :wink:
gugu Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 zadziorny koffany jestes,dzieki :P ,wiecznie życ nie beda,więc jakoś damy rade :lol: :angel: :wink:
borsaf Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 Gugu dam ja Ci za te trepy 0X jak sie spotkamy :wink: Toć ja tez tu za babcie borsaf robie,a stara jestem jak Polska Ludowa :lol: Ale to żarty, uśmiejemy sie z tego przy :drinking:
gugu Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 borsaf upsss..... :oops: :wink: ,jasne że zarty :drinking: :drinking: A kiedy bedziesz w Wawie bo ja się do Gniezna nie wybieram!!! :lol: :wink:
borsaf Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 Ja do Warszawy sie nie wybieram, chyba, że zycie by mnie do tego zmusilo. Dla mnie Poznan juz jest za wielki, wole kameralne miasteczka. A do pierwszej stolicy zapraszam, spac jest gdzie, ogrid dla piechow, spytaj INY. Jak bedzie cieplo to cos juz wymyslę. Wolne żarty, ja sie ciesz, że sobie stukam i rozmawiam z Wami. Emerytura to same zalety, 7 dni niedziela, nic juz nie muszę, żadne egzaminy, no, powiedz, czy to nie pięknie? Ja sie tylko usmiecham do kompa, bo z tymi wojskowymi trepami to masz rację. Cos w tym jest, że wojskowego poznac po sposobie mówienia na odleglośc.
gugu Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 borsaf żyć nie umierac :angel: ,fajnie że jesteś z nami :drinking: W Gnieżnie byłam jak miałam chyba 10 lat,moze kiedyś tam zawitam i skorzystam z zaproszenia :angel: :drinking:
INA Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 borsaf - cicho sza 8) , bo szef to były wojskowy :snipersm: ...i wiesz co z tym mówieniem to masz rację :roflt:
vigor_junior Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 heja bannana welshomaniacy!! w Rzeszowie straszna ziebica i plucha.. wrrrr... pije ciepla kawke i jak zawsze grzebie w jakis programach i cos tworze. no i tak dzis wykombinowalem vigorowi i mi nowe banerki, jak sie podobaja?? ludzie czy ktos juz ma u siebie regularna zime? albo choc taka pseudo regularna zime?
borsaf Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 Gugu, Madziara, Coztego aga-o, i inne dziewczyny Wlasnie dostalam swietny program komputerowy z instrukcja obslugi. Jest booski. dawno sie tak nie usmialam :lol: . Moja poczta, niestety jest wybiorcza i nie do wszystkich chce wysylac posty (vide Zachraniarka) wiec, jak zwykle wyslałam do Zadziornego, ale to chłop i nie wiem, czy powysyła :wink: Koffany Zadziorny, przepraszam za klopot :evil: Bozia w pieskach wynagrodzi :lol:
Nitencja Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 Vigorjunior .... macie takiego ladnego welsha a na banerku to nie wiem co to : czy koza czy welsh :-D.
Recommended Posts