Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wojtek napisał(a):
Nitencja napisał(a):
Wojtek napisał(a):
O w morde! Wraz z modernizacją dogo, chyba jakaś amnestia mnie dopadła! :drinking:
Moderatorze, co mam zrobić, żeby z powrotem dostać takie ładne czerwone ostrzeżenie? :wink:

wojtek probuj :-D to moze znow dostaniesz

Hehe, recydywa - nie dla mnie... :wink:

Nie martw się, teraz ja dostanę :drinking:

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

zadziorny napisał(a):
vigor sorry :oops:. Wysłałem mikołajki, ale... innemu Andrzejowi (o bardzo podobnym nazwisku zresztą) :modla:
Już Mikołaj jedzie również do Ciebie 8) :lol: :wink:

Dojechal, dojechal - ale jest skromny, tylko pierunie wyslales fotki dla Vigorowej. A dla mnie? Gdzie ten nooo, biust?
Pogoda - okropasnie leje z nieba. Jutro jade do Polanki (kurs). To tylko ok. 3 - 5 km od Jborowego. Ja tysz chcem bialego puchu.
Nitencja - a moze do bloku, tam to cieć chociaz odsniezy.
Ahoj!

Posted

borsaf dzięki za Mikołajów 8) ten przedostani Mikołaj 8)
U nas cały dzień cholerna chlapa= jak tylko wyjdę na dwór obojętnie czy to z psem czy sama to przychodze przemoknięta do suchej nitki, :evil: , wszystkie buty suszą się w rządku pod kaloryferem, gdyby tylko było trochę przymrozku to byśmy mieli piękny śnieżek---- a tak to :flop:
Nie wiem jak wasze psy ale Vigo nie przepada za taką pogodą---stąpa po tych kałużach jak udzielny książę :stupid:

Posted

vigor - ten Twój "kurs" w Polance, to taki tajny jest, że chyba ma związek z rewelacjami podawanymi przez ABC NEWS (o Al Quadzie).
Myślę, że tak jest, skoro wszyscy dogomaniacy wiedzą, że Ty jutro tam będziesz, a mnie nic nie mówisz, żebym samowar nastawił, bimbru napędził i sąsiadkę umył.

Posted

vigor napisał(a):
Dojechal, dojechal - ale jest skromny, tylko pierunie wyslales fotki dla Vigorowej. A dla mnie?

Nie marudź 0X. Plik "Mikołaj.pps" jest jak najbardziej dla Ciebie i juniora 8) :lol: (Pani Vigorowa chyba nie byłaby garami zachwycona :hmmmm: :niewiem:) :wink:

Posted

Witam!
Deszczyk pada, sniegu na razie niet - a szkoda.
Jborowy jade na 15-ta, szkolenie do 18.30, czyli o spotkanie trudno.
Ale, ale jesli sypnie bialym puchem jak wczoraj w Beskidach, to zajezdzam na bank do Was. Nie zastawiaj sie brakiem napojow rozgrzewajacych - ja w to nie wierze - zal mi Cie okropnie, ze masz tak bardzo nie dbajaca o siebie sasiadke. Ale, jak Cie znam, to tez bleeeeeef. Czyli wszystko bedzie gotowe na przyjazd Vigora.
Ahoj!

Posted

jborowy napisał(a):
zadziorny - a jeszcze niedawno pisałeś, że lubisz zimę.

Zimę to ja wprost uwielbiam 8) :lol:, tylko czy padający deszcz i temperaturę powyżej 0 stopni można jeszcze nazwać zimą :hmmmm: :niewiem:

Posted

zadziorny - :modla: ja przegapic ten plik i dlatego ja chorowac cala noc. Ja juz obejrzec zawartosc paczki z niebieska wstazka i czuc sie duzo lepiej. Zatem ja na wszelki wypadek - aby nie popsuc sobie doznan - nie bede zagladac do tej drugiej paczki.
Ahoj!

Posted

Vigor dziekuje -NIGDY WIECEJ W BLOKU !!!
A u nas wesolo zaczyna bedzie poniewaz ksiezniczka ROxy po 8 miesiacach oczekiwania dostala cieczki. Biedne chlopaki jak tylko sie do niej zbliza sa od razu kasowane zebiskami, wiec wielbia ja na odleglosc :lol:

Posted

No to przynajmniej będziecie mieli w domu wesoło przez najbliższe trzy tygodnie :roll: :lol: :wink:
A co do mieszkania w bloku, to nie jest ono takie złe, pod warunkiem że sobie wychowamy odpowiednio sąsiadów (właśnie pilnie pracuję nad kilkoma z nich :wink: )

Posted

zadziorny problem w tym ze nie każdego sasiada da się "wychować",ja mieszkam w bloku wojskowym,same trepy powyżej 60 roku życia... :( :wink:

nitencja szybko minie.... :wink:

Posted

Gugu dam ja Ci za te trepy 0X jak sie spotkamy :wink:
Toć ja tez tu za babcie borsaf robie,a stara jestem jak Polska Ludowa :lol:

Ale to żarty, uśmiejemy sie z tego przy :drinking:

Posted

borsaf upsss..... :oops: :wink: ,jasne że zarty :drinking: :drinking:
A kiedy bedziesz w Wawie bo ja się do Gniezna nie wybieram!!! :lol: :wink:

Posted

Ja do Warszawy sie nie wybieram, chyba, że zycie by mnie do tego zmusilo. Dla mnie Poznan juz jest za wielki, wole kameralne miasteczka.

A do pierwszej stolicy zapraszam, spac jest gdzie, ogrid dla piechow, spytaj INY. Jak bedzie cieplo to cos juz wymyslę.

Wolne żarty, ja sie ciesz, że sobie stukam i rozmawiam z Wami.

Emerytura to same zalety, 7 dni niedziela, nic juz nie muszę, żadne egzaminy, no, powiedz, czy to nie pięknie?

Ja sie tylko usmiecham do kompa, bo z tymi wojskowymi trepami to masz rację.
Cos w tym jest, że wojskowego poznac po sposobie mówienia na odleglośc.

Posted

borsaf żyć nie umierac :angel: ,fajnie że jesteś z nami :drinking:
W Gnieżnie byłam jak miałam chyba 10 lat,moze kiedyś tam zawitam i skorzystam z zaproszenia :angel: :drinking:

Posted

heja bannana welshomaniacy!!

w Rzeszowie straszna ziebica i plucha.. wrrrr... pije ciepla kawke i jak zawsze grzebie w jakis programach i cos tworze.
no i tak dzis wykombinowalem vigorowi i mi nowe banerki, jak sie podobaja??

ludzie czy ktos juz ma u siebie regularna zime? albo choc taka pseudo regularna zime?

Posted

Gugu, Madziara, Coztego aga-o, i inne dziewczyny

Wlasnie dostalam swietny program komputerowy z instrukcja obslugi.

Jest booski. dawno sie tak nie usmialam :lol: .

Moja poczta, niestety jest wybiorcza i nie do wszystkich chce wysylac posty (vide Zachraniarka) wiec, jak zwykle wyslałam do Zadziornego, ale to chłop i nie wiem, czy powysyła :wink:

Koffany Zadziorny, przepraszam za klopot :evil: Bozia w pieskach wynagrodzi :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...