Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zadziorny całkowicie się z Tobą zgadzam, że lepszy śnieg-nawet mokry, niż chlapa. Niestety w Ciechanowie cały czas pada. Przez tą pogodę po raz pierwszy od dawna nie chciało mi się wyjść przed 6 z Terym.
Jeśli pozwolicie też chciałbym się przyłączyć do Waszych pogaduszek.

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

zc no wrescie!!! :angel: :angel: :angel: :drinking:
Doszłeś już do siebie po wycieczce Terego? :wink:

Ciągle pada....... :(

Posted

zadziorny napisał(a):
borsaf napisał(a):
Jborowy Przespałes Dogo-Mikołaja. Ale w tym roku prezenty mial tylko dla pci pieknej :lol:

Dla chłopców (oczywiście tych grzecznych) też coś było :wink: :lol:

Zadziorny - podeslij i tym niegrzecznym
Ahoj!

Posted

Nitencja napisał(a):
brrrrrrr a unas sypie i sypie ... niedlugo to plog bedzie trzeba zamowic do odgarniania. :evil:

Szczęściara!!!
Ja prosze o śnieg! Dużo śniegu!! :D

Posted

vigor napisał(a):
zadziorny wyslales to kurierem, goncem, dylizansem - nadal nic nie ma w skrzynce.

Wysłałem o 12:54 :roll: 8). Nadal nic nie dostałeś :hmmmm: :question:

Posted

O w morde! Wraz z modernizacją dogo, chyba jakaś amnestia mnie dopadła! :drinking:
Moderatorze, co mam zrobić, żeby z powrotem dostać takie ładne czerwone ostrzeżenie? :wink:

Posted

zc no wrescie!!!
Doszłeś już do siebie po wycieczce Terego?

Dojść do siebie to już doszedłem dawno teraz myślę i kombinuję jak zaradzić temu, żeby się przygoda nie powtórzyła.

Posted

Pomóżcie proszę: jak się robi, żeby cytat był w takiej ładnej "obwódce". Chciałem to zrobić ale wyszło nie wiadomo co.

Posted

Wojtek napisał(a):
O w morde! Wraz z modernizacją dogo, chyba jakaś amnestia mnie dopadła! :drinking:
Moderatorze, co mam zrobić, żeby z powrotem dostać takie ładne czerwone ostrzeżenie? :wink:

wojtek probuj :-D to moze znow dostaniesz

Posted

Nitencja napisał(a):
Wojtek napisał(a):

wojtek probuj :-D to moze znow dostaniesz

Hehe, recydywa - nie dla mnie... :wink:

Posted

zc to proste :roll:. Klikasz na przycisk "cytuj" znajdujący u góry po prawej postu, który chcesz zacytować. Wstawiasz kursor myszy za ostatnim znakiem cytatu (będzie to "]", klikasz klawisz [Enter] i wpisujesz to co chcesz napisać 8). To wszystko 8) :lol:

Posted

borsaf napisał(a):
Może ten angielski program zastopowal sie na wrzeszcz?
Fakt, masz nietypowy mail.

No troszku tak nietypowy, bo od dzielnicy mojej jest, tak czy siak nie doszło. Mam juz jednak rozwiązanie, mimo że już po Mikołajkach to ładnie się uśmiecham o prezent tutaj: zachraniarka@wp.pl :D

Posted

zadziorny napisał(a):
zc to proste :roll:. Klikasz na przycisk "cytuj" znajdujący u góry po prawej postu, który chcesz zacytować. Wstawiasz kursor myszy za ostatnim znakiem cytatu (będzie to "]", klikasz klawisz [Enter] i wpisujesz to co chcesz napisać 8). To wszystko 8) :lol:
zadziorny- to faktycznie proste

Posted

vigor sorry :oops:. Wysłałem mikołajki, ale... innemu Andrzejowi (o bardzo podobnym nazwisku zresztą) :modla:
Już Mikołaj jedzie również do Ciebie 8) :lol: :wink:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...