zc Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 zadziorny całkowicie się z Tobą zgadzam, że lepszy śnieg-nawet mokry, niż chlapa. Niestety w Ciechanowie cały czas pada. Przez tą pogodę po raz pierwszy od dawna nie chciało mi się wyjść przed 6 z Terym. Jeśli pozwolicie też chciałbym się przyłączyć do Waszych pogaduszek.
gugu Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 zc no wrescie!!! :angel: :angel: :angel: :drinking: Doszłeś już do siebie po wycieczce Terego? :wink: Ciągle pada....... :(
zadziorny Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 zc pisz, pisz jak najwięcej, nie obijaj się :roll: 8) :lol:
aga_ostaszewska Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 zc: No nareszcie... Ale w Wawie obrzydliwa pogoda :evil:
vigor Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 zadziorny napisał(a):borsaf napisał(a):Jborowy Przespałes Dogo-Mikołaja. Ale w tym roku prezenty mial tylko dla pci pieknej :lol: Dla chłopców (oczywiście tych grzecznych) też coś było :wink: :lol: Zadziorny - podeslij i tym niegrzecznym Ahoj!
zadziorny Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 vigor - nie ma sprawy :roll: :lol:. Chcesz - masz 8) :lol:. Może i dla Pani Vigorowej też się coś znajdzie :wink: :lol:
sh_maniak Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 a gdzie jest bos bo dawno na forum nie widziłam? :roll:
zadziorny Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Chyba nadal po "Barbórce" trzeźwieje :roll: :wink:
Ali26762 Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Witam :) Czy skończy się ta ponura pogoda wreszcie? Melduję, że dalej nic mi się nie chce :(
vigor Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 zadziorny wyslales to kurierem, goncem, dylizansem - nadal nic nie ma w skrzynce.
Nitencja Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 brrrrrrr a unas sypie i sypie ... niedlugo to plog bedzie trzeba zamowic do odgarniania. :evil:
gugu Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 nitencja jaki sliczny masz avatarek!!! :angel: :angel: :angel: :drinking:
Nitencja Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 gugu dziekuje :) to zdjecie jest z zeszlego roku. Mam nadzieje ze i w tym roku zrobimy ladne fotki w zimowej scenerii :lol:
Wojtek Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Nitencja napisał(a):brrrrrrr a unas sypie i sypie ... niedlugo to plog bedzie trzeba zamowic do odgarniania. :evil: Szczęściara!!! Ja prosze o śnieg! Dużo śniegu!! :D
zadziorny Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 vigor napisał(a):zadziorny wyslales to kurierem, goncem, dylizansem - nadal nic nie ma w skrzynce. Wysłałem o 12:54 :roll: 8). Nadal nic nie dostałeś :hmmmm: :question:
Wojtek Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 O w morde! Wraz z modernizacją dogo, chyba jakaś amnestia mnie dopadła! :drinking: Moderatorze, co mam zrobić, żeby z powrotem dostać takie ładne czerwone ostrzeżenie? :wink:
zc Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 zc no wrescie!!! Doszłeś już do siebie po wycieczce Terego? Dojść do siebie to już doszedłem dawno teraz myślę i kombinuję jak zaradzić temu, żeby się przygoda nie powtórzyła.
zc Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Pomóżcie proszę: jak się robi, żeby cytat był w takiej ładnej "obwódce". Chciałem to zrobić ale wyszło nie wiadomo co.
Nitencja Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Wojtek napisał(a):O w morde! Wraz z modernizacją dogo, chyba jakaś amnestia mnie dopadła! :drinking: Moderatorze, co mam zrobić, żeby z powrotem dostać takie ładne czerwone ostrzeżenie? :wink: wojtek probuj :-D to moze znow dostaniesz
Wojtek Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Nitencja napisał(a):Wojtek napisał(a):O w morde! Wraz z modernizacją dogo, chyba jakaś amnestia mnie dopadła! :drinking: Moderatorze, co mam zrobić, żeby z powrotem dostać takie ładne czerwone ostrzeżenie? :wink: wojtek probuj :-D to moze znow dostaniesz Hehe, recydywa - nie dla mnie... :wink:
zadziorny Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 zc to proste :roll:. Klikasz na przycisk "cytuj" znajdujący u góry po prawej postu, który chcesz zacytować. Wstawiasz kursor myszy za ostatnim znakiem cytatu (będzie to "]", klikasz klawisz [Enter] i wpisujesz to co chcesz napisać 8). To wszystko 8) :lol:
zachraniarka Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 borsaf napisał(a):Może ten angielski program zastopowal sie na wrzeszcz? Fakt, masz nietypowy mail. No troszku tak nietypowy, bo od dzielnicy mojej jest, tak czy siak nie doszło. Mam juz jednak rozwiązanie, mimo że już po Mikołajkach to ładnie się uśmiecham o prezent tutaj: zachraniarka@wp.pl :D
zc Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 zadziorny napisał(a):zc to proste :roll:. Klikasz na przycisk "cytuj" znajdujący u góry po prawej postu, który chcesz zacytować. Wstawiasz kursor myszy za ostatnim znakiem cytatu (będzie to "]", klikasz klawisz [Enter] i wpisujesz to co chcesz napisać 8). To wszystko 8) :lol:zadziorny- to faktycznie proste
zadziorny Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 vigor sorry :oops:. Wysłałem mikołajki, ale... innemu Andrzejowi (o bardzo podobnym nazwisku zresztą) :modla: Już Mikołaj jedzie również do Ciebie 8) :lol: :wink:
Recommended Posts