Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

Taa, pobasenowe piffko zaliczone, a na dogo dalej puchy :evil: 0X
Gdzie są ci wszyscy dogomaniacy :hmmmm: :niewiem:. Czyżby jeszcze nie wytrzeźwieli po andrzejkach :drinking: :wink:

Posted

coztego to chyba u ciebie! :( Ja mam ciagle komunikat Proplem in Database Connection :cry: i od wczorajszego wieczoru,udaje mi się wejść za 10 razem i znowu problem :-?

Posted

witam :)
od rana próbuje wejść na dogo i nic :x ale teraz sie udalo :lol: a już myślalam że zepsułam kompa w pracy 8)

Posted

Witam!
U mnie rowniez od rana pojawial sie komunikat Proplem in Database Connection :evilbat: .
Obecnie pada snieg i to dosc mocno :lol: . Jest pieknie, drzewa wspaniale osniezone,

ptaszkom wystawilem karmnik

oraz zakupilem worek pszenicy z przeznaczeniem na dokarmianie ptakow.
Gdzie teriery??? Otoz spia w swoim hoteliku.
Aha! Jak dogomania nie ladowala sie, to ze spokojem ugotowalem obiadek: czerwony barszczyk + uszka z grzybami :lol: . Mniaaam.
Ahoj!

Posted

Szlakt mnie trafi!!! :evil: Jak już wejdzie strona to nie mozna puścić posta :( ,nie wiem czy i teraz pójdzie,ciągle ten sam komunikat,to musi być wina dogo :evilbat:

Posted

Zauważyłam, że dogo ma lepsze i gorsze chwile... Czasem za Chiny nie da się wejść, aż tu nagle wszystko zaczyna działać... :evilbat:
Ale, że nasza Dogomania ledwo dyszy to nie da się ukryć. Chyba będziemy musieli się przenieść do terierowa :fadein:

Posted

Korzystając z okazji że dogo zatrybiło wstawie fotki Kiki z jej ulubionymi zabawkami :P

Jeż wypaproszony przez Kike (prezent córki ) :wink:

W przerwie ulubiona żabka i kółeczko :P

Jakość taka sobie :oops: :wink:

Posted

No pięknie :evil: :roll:
Ile razy ja się już dzisiaj naczytałem tego komunikatu: "This Website is powered by PostNuke" 0X
Chyba raczej powinno być: "This Website is unpowered by PostNuke" :evilbat: :wink:

Posted

Vigor to u was już zima na całego. U nas zamiast śniegu błoto i każdy spacer musi zakończyć sie kąpielą :evilbat:

gugu Kika piękna!!!

A mi jakoś wszystko dzisiaj dobrze działa :)

Posted

Ostatnio zarówno dogo, jak i ja mocno szwankowaliśmy. A to różne Barbórki, Andrzejki i przeziębienia. Jeszcze przedemną dwa Andrzeje i bedzie chwila spokoju.

Jak dogo nie działa to przeciez możecie na chwilę się przenieść na "to drugie" forum. Tam wszystko chodzi jak należy. Nie ma tłoku.

Posted

Już trzeci raz piszę ten sam post :evilbat: :evil: 0X :

gugu pochrzaniłaś linki w "żabie" :roll: :(. Zamiast ostaniego "Direct link to image" wstawiałaś przedostatni "Show image to friends" :wink:. Fotki można było wprawdzie obejrzeć, ale trzeba się było trochę nagimnastykować :roll: :evil: :wink:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...