Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

To chyba nie takie proste. Gdzieś czytalam, że jak sie tylko lekko grubiej lu cieniej pomaluje (bo to pędzelkiem piszą) to już huragan sie z tego robi.

Posted

borsaf napisał(a):
To chyba nie takie proste. Gdzieś czytalam, że jak sie tylko lekko grubiej lu cieniej pomaluje (bo to pędzelkiem piszą) to już huragan sie z tego robi.

Strach myslec, co moglabym wywolac piszac markerem. Chyba tsunami :o :lol:

Posted

Ali26762 napisał(a):
Mój wspaniały pieseczek znalazł sobie nową zabawkę :evilbat: :evilbat: :evilbat:
Więcej pierza będzie na anielskie skrzydła :wink: :lol: .

Posted

Zadziorny to sa Jack Strippery :)

z czystym sumieniem moge je polecac :) . Zrobilam przerwe sobie na dogomanie i znow lece psy trymowac :) Chetnych zapraszam do siebie bo jestem w amoku trmowania hihi :).
A wlasnie ja mam pytanie : kto wybiera sie na klub do Wloclawka i do Katowic ??

Posted

:placz: :placz: :placz: :placz: :placz:
Mój Malutki przed chwilą poszedł do nowego domku :placz:
Pusto się zrobiło w domu okropnie :puppydog:

A Malutki zadowolony, że hej! :lol: Odżył na górze momentalnie, zaczął biegać i hasać po całym mieszkaniu. Widać, ze u nas Kreska go nieco przytłaczała ;)

Posted

Spóżnione - życzonaka dla Andrzejów na kacu :wink: 8)

a cóż tak sobie przesyłącie mailami w ta i wewta :wink:

borsaf a ja w poniedzałek w lumpie -W Trafie - widzałam skrzydła anioła i jeszcze chciałam kupić Vigusiowi :wink: 8) ale stwierdziłam że lepsza będze czapka mikołaja

Posted

zadziorny napisał(a):
INA napisał(a):
a cóż tak sobie przesyłącie mailami w ta i wewta :wink:

A skąd wiesz :hmmmm: :niewiem:

no jak to już cała dogomania o tym gada :agrue: :wink:

Posted

Dzieki, dzieki za moc wspanialych zyczen- czuje ze wszystkie sie spelnia.
Od ciasteczek i torcikow straciem vigor, ale kilka drinkow robi swoje - i vigor wraca do zycia. Ale, czeka mnie jeszcze domowa BARBORKA.
Ahoj!

Posted

zadziorny napisał(a):
vigor chyba nie tylko Ty leczysz kaca po andrzejkach :roll:. Pozostałych też gdzieś dzisiaj wymiotło :wink:

Spójrzmy do kalendarza, kto ma dzisiaj imieniny :hmmmm:
;)

Przed chwilą poszłam na moment do Małego, przekazac wiadomość od pani wet, a ten Mały-sprzedawczyk, przywitał się ze mną ledwo co, z łaski... Pan powiedział, że właśnie sobie oglądają telewizję z Kubusiem, pod kocykiem... 8)
Strasznie się cieszę, że mój Malutki tu zostaje... i brakuje mi go w domu. Zresztą nie tylko mnie- rodzice przyznali się, że gdyby nie sąsiedzi- to Mały by został u nas, bo do obcych ludzi by go nie oddali :wink:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...