Ibolya Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 zadziorny aga_o dziękuję bardzo, jednak welszyki to bardzo wdzięczny temat do zdjęć aga_o chętnie się z Tobą i Cziką kiedyś spotkam.
Ali26762 Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Witam wiosennym popołudniem :) Ibolya - fotki Bodrysia rewelacyjne! A już to jak siedzi między dwiema dziewczynami i cieszy - po prostu boskie :D :D :D Dziewczyny zdegustowane, a on zadowolony i rozchachany od ucha do ucha :D Nie, no nie mogę się na tę fotkę napatrzeć :D :D :D A ja z moim rozchachańcem wróciłam z dłuuuugiego spaceru połączonego z rzucaniem piłek. Po umyciu brody i łap w wiaderku, po zjedzeniu smakowitej kanapki z pasztetówką, po krótkiej szarpaninie z kurakiem pies padł jak kawka i śpi :D Nie ma to jak wymordowany terier - od razu jakiś taki nienaturalny spokój w domu panuje... :D
aga_ostaszewska Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Ali: Coś, gdzieś mi umknęło... kiedy macie egzamin?
Ali26762 Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Albo w sobotę, albo w niedzielę. Jeszcze dokładnie nie wiadomo.
swallow Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Ibolya - piękne psy, piekne zdjęcia :ylsuper:
vigor Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 swallow napisał(a):Ibolya - piękne psy, piekne zdjęcia :ylsuper: Rowniez jestem za, a nawet nie przeciw. Ibolya - czekam z uteskniem na fotki Diuny i Czardasza z Kielc. Otoz fotki z mojego aparatu usunal Junior :evilbat: :evilbat: :evilbat: , ze niby rozmazane :roll: . Fotki prosze przeslac na maila; luandi@poczta.onet.pl Dzieki. Ahoj!
Ibolya Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Fajnie, że Wam się moje fotki podobają. Ali - mój Bodryś właściwie zawsze jest uśmiechniety i skory do zabawy, a do zabawy z piłeczką to już gotów w dzień i w nocy. My teraz na spacerki wychodzimy na króciutko, bo Bodrysia siostrzyczka (jamnik wielorasowy) Neska miała w piątek zabieg sterylizacji i nie chcemy jej na długo zostawiać samej w domu.
Ibolya Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Vigor - już wysyłam tylko muszę je przepuścić przez photoshopa, bo do przechowywania w kompie się nadaję, ale do tego żeby je puścić w świat to trzeba je troszke obrobić.
Ibolya Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 :oops: ojej, chyba coś popsułam (nie mówiąc o tym, że się nie wyświetlił!). czy ktoś mi może pomóc?
Ibolya Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Vigor - wysłałam zdjęcia. Czy ktoś może mi powiedzieć co zrobiłam źle z tym Tickerem?
Flaire Posted November 28, 2005 Author Posted November 28, 2005 Ibolya napisał(a)::oops: ojej, chyba coś popsułam (nie mówiąc o tym, że się nie wyświetlił!). czy ktoś mi może pomóc?Tak, wzięłaś na ticker html zamiast bbcode. Więc skopiuj to, co ja tutaj wstawiłam: Skopiować najłatwiej używając guziczka "cytuj" żeby zobaczyć, co ja wstawiłam.
Ibolya Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 No właśnie. a tyle się napracowałam żeby tego Tickera uszykować :onfire: :help1:
Flaire Posted November 28, 2005 Author Posted November 28, 2005 Ibolya napisał(a):No właśnie. a tyle się napracowałam żeby tego Tickera uszykować :onfire: :help1:No ale nic straconego - przecież podałam Ci dokładnie co wstawić... :D Więc w czym teraz problem?
Ibolya Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Flaire nie ma problemu, dzieki za pomoc. Mój poprzedni post wysłałam wczesniej, nim przeczytałam Twój.
Flaire Posted November 28, 2005 Author Posted November 28, 2005 Jeszcze nie do końca jest tak, jak ma być :wink: .
Flaire Posted November 28, 2005 Author Posted November 28, 2005 Super, gratuluję! To teraz muszę poszukać tego węgierskiego opisu do tłumaczenia. :wink:
vigor Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Ibolya napisał(a):Vigor - wysłałam zdjęcia. ...... Ibolya - jest mi bardzo smutno, bo nic od Ciebie nie dotarlo na moja skrzynke. Ahoj!
Flaire Posted November 28, 2005 Author Posted November 28, 2005 Ibolya napisał(a):Flaire - dlaczego? :oNo czy źlw pamiętam, że mi kiedyś obiecywałaś węgierski opis przetłumaczyć? :D
Ibolya Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Vigor - mam jakiś problem z wysyłaniem poczty, ale cały czas próbuję.
Ibolya Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Flaire - znowu się nasze posty minęły, pytałam dlaczego jest nie tak jak być powinno, a o obietnicy przetłumaczenia opisu pamietam, przysyłaj szybko póki mam trzy dni urlopu i siedzę w domu. Ale później też chętnie Ci go przetłumaczę. Pozdrawiam.
Ibolya Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Vigor - jedno zdjęcie chyba doszło, prawda? Wysłałam następne. Pozdrawiam.
Kliwia Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Ibolya reprezentacja Wegier wyszla super!!!1Tylko szkoda ze zmienili Wegierski regulamin. Aga czy obiecany tryming ( lapy i kufa ) Cziki zostal zrobiony ? Wnioskuje ze tak ,bo nie ma jej w katalogu w Nowym Dworze. :niewiem:
Recommended Posts