Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

Witam wiosennym popołudniem :)

Ibolya - fotki Bodrysia rewelacyjne! A już to jak siedzi między dwiema dziewczynami i cieszy - po prostu boskie :D :D :D
Dziewczyny zdegustowane, a on zadowolony i rozchachany od ucha do ucha :D
Nie, no nie mogę się na tę fotkę napatrzeć :D :D :D

A ja z moim rozchachańcem wróciłam z dłuuuugiego spaceru połączonego z rzucaniem piłek. Po umyciu brody i łap w wiaderku, po zjedzeniu smakowitej kanapki z pasztetówką, po krótkiej szarpaninie z kurakiem pies padł jak kawka i śpi :D
Nie ma to jak wymordowany terier - od razu jakiś taki nienaturalny spokój w domu panuje... :D

Posted

swallow napisał(a):
Ibolya - piękne psy, piekne zdjęcia :ylsuper:

Rowniez jestem za, a nawet nie przeciw.
Ibolya - czekam z uteskniem na fotki Diuny i Czardasza z Kielc. Otoz fotki z mojego aparatu usunal Junior :evilbat: :evilbat: :evilbat: , ze niby rozmazane :roll: . Fotki prosze przeslac na maila; luandi@poczta.onet.pl
Dzieki.
Ahoj!

Posted

Fajnie, że Wam się moje fotki podobają.
Ali - mój Bodryś właściwie zawsze jest uśmiechniety i skory do zabawy, a do zabawy z piłeczką to już gotów w dzień i w nocy.
My teraz na spacerki wychodzimy na króciutko, bo Bodrysia siostrzyczka (jamnik wielorasowy) Neska miała w piątek zabieg sterylizacji i nie chcemy jej na długo zostawiać samej w domu.

Posted

Vigor - już wysyłam tylko muszę je przepuścić przez photoshopa, bo do przechowywania w kompie się nadaję, ale do tego żeby je puścić w świat to trzeba je troszke obrobić.

Posted

Ibolya napisał(a):
:oops: ojej, chyba coś popsułam (nie mówiąc o tym, że się nie wyświetlił!). czy ktoś mi może pomóc?
Tak, wzięłaś na ticker html zamiast bbcode. Więc skopiuj to, co ja tutaj wstawiłam:

Skopiować najłatwiej używając guziczka "cytuj" żeby zobaczyć, co ja wstawiłam.

Posted

Ibolya napisał(a):
No właśnie. a tyle się napracowałam żeby tego Tickera uszykować :onfire: :help1:
No ale nic straconego - przecież podałam Ci dokładnie co wstawić... :D Więc w czym teraz problem?

Posted

Ibolya napisał(a):
Vigor - wysłałam zdjęcia. ......

Ibolya - jest mi bardzo smutno, bo nic od Ciebie nie dotarlo na moja skrzynke.
Ahoj!

Posted

Flaire - znowu się nasze posty minęły, pytałam dlaczego jest nie tak jak być powinno, a o obietnicy przetłumaczenia opisu pamietam, przysyłaj szybko póki mam trzy dni urlopu i siedzę w domu. Ale później też chętnie Ci go przetłumaczę. Pozdrawiam.

Posted

Ibolya reprezentacja Wegier wyszla super!!!1Tylko szkoda ze zmienili Wegierski regulamin.

Aga czy obiecany tryming ( lapy i kufa ) Cziki zostal zrobiony ?
Wnioskuje ze tak ,bo nie ma jej w katalogu w Nowym Dworze. :niewiem:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...