Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Flaire napisał(a):
aga_ostaszewska napisał(a):
Kochani, gdzie WY wszyscy jesteście.... ja dla Was z imprezki zrezygnowałam... i co... siedze teraz sama... :(
aga_o, to Ty jeszcze na kolejną imprezkę się wybierałaś? :wink:

Nie wybrałam się, bo chciałam troszkę nadrobić zaległości w Dogo, no i nie opuścić jutrzejszego spacerku... :D

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

Witajcie !

No i niedziela , wprawdzie pochmurno ale mróz zelżał i śnieg się roztopił.
Zrobiło się jak na wiosnę.....tylko inne ptaki latają nad głowami.
U mnie już można powiedzieć że święta , bo dzisiaj mamy Kolendę.

Idę do kuchni wstawić na kawę......ZAPRASZAM

Posted

Teraz na dodatek jeszcze mgła jak mleko.... :cry:

No to , po kawusi na poprawienie nastroju.....do kawusi koniak i już mamy kawę dogoirlandkę :lol: :lol:
Węgierko :D :D :wink: widać że tylko my tu trzymamy wartę :B-fly: :B-fly:

Posted

bos napisał(a):
Teraz na dodatek jeszcze mgła jak mleko.... :cry:

U nas też pogpda mało ciekawa, ale my się nie damy i na spacer i tak się wybieramy!

No to , po kawusi na poprawienie nastroju.....do kawusi koniak i już mamy kawę dogoirlandkę :lol: :lol:

No to woda już wrzy... zalewam kawke i dolewam koniaczek... mnia mnia...

Posted

bos napisał(a):

Dobrze, że aga się pojawiła, bo ja tu tylko tak w gości przychodzę i coś za dużo siedzę :P

Posted

aga_o - oby się Wam pogoda wyklarowała do spacerku i wklej foty , to i my będziemy jakby razem z Wami.... :lol: :lol:
.........Qrcze już się cieszę.... :lol: :lol: :lol: :wink:

Wyściskaj Czikitę no i prywatnego swego bardziej niż mnie samego :lol: :lol: :lol:

Posted

Witam wszystkich w ten niedzielny pochmurny poranek. Codziennie czytam,ale nie miałam czasu pisać. Dlatego dopiero teraz wstawiam zdjęcia z wystawy w Kielcach. Jest to moja pierwsza próba wstawiania zdjęć, mam nadzieję, że się uda.
Prezentacja psów, klasa otwarta.

Posted

Madziara napisał(a):
bos napisał(a):

Dobrze, że aga się pojawiła, bo ja tu tylko tak w gości przychodzę i coś za dużo siedzę :P

Nawet nie próbuj uciekać... Jesteś tu bardzo mile widziana!
Ja mam sentyment do brodaczy... równiez sznaucerków. Moja pierwsza sunia Fuga, była tej rasy! Okropnie ją kochałam!

Posted

[Nawet nie próbuj uciekać... Jesteś tu bardzo mile widziana!

Właśnie ...nie waż się pry......chnąć :lol: :lol: :lol: :wink:

Mnie też będzie miło :lol: :lol: :wink: :buzi: :wink:

Posted

:roll: No, udało się. Zachęcona powodzeniem wstawię jeszcze coś.
Spotkanie dogowelszy: Czardasz + Diuna, zapoznanie.

Trechę się boję...... ale w końcu jestem terier, nie? zapoznanie nr 2

Posted

aga_o - oby się Wam pogoda wyklarowała do spacerku i wklej foty , to i my będziemy jakby razem z Wami....

Na wyklarowanie pogody nawet nie liczę... ale pospacerować (zdradzę, że z grzanym winem w termosie) to fantastyczne zajęcie po 5 dniach gonitwy... :lol:

Wyściskaj Czikitę no i prywatnego swego bardziej niż mnie samego

Czika bedzie własnoręcznie przeze mnie od Ciebie wyściskana, a... mój osobisty jak zwykle postanowił zostac zw domku, więc... jego za karę nawet nie dotknę :evil:

Posted

U nas też po zimie ani śladu. Teraz jest aż +7. Mieliśmy się wybrać z rana w górki, ale Pani Borowa coś prycha i kicha, więc postanowilismy zostać. I dobrze, bo się mocno pochmurało i zaraz będzie lać.
Trzeba się będzie zająć sprawami Andrzejkowo-Barbórkowymi.

Posted

Ibolya napisał(a):
To nie amstaf był tylko dogo canario, a skończyłosię dobrze,przyjaźnią.

hehehe faktycznie - małe zdjęcie sabo się przyjrzałam ;)
to fajnie ;)

Posted

[Na wyklarowanie pogody nawet nie liczę... ale pospacerować (zdradzę, że z grzanym winem w termosie) to fantastyczne zajęcie :

A ten termos to chyba taki wojskowy jak na grochówę...... :lol: ja też winka chcem....... :facelick: :lol: :lol: :lol:

Posted

Wiecie co , już nawet za okno nie mam ci potrzeć ...zero widoczności :evil:

Czuję się jakbym siedział w nieumytej butelce po mleku :evil: :evil:

Muszę to jakoś przetrwać :drinking: :drinking: :drinking: żeby tylko do kolędy wytrzymać :P :wink:

Posted

Ibolya napisał(a):
Małe jest piękne..... :

Ja zdaję sobie sprawę że go kochasz , tylko dlaczego tak mocno mu czerwoną apaszkę wiązałaś......aż biednemu jęzor na wierzch wylazł...... :roll: :roll: :wink:

No :niewiem: czy chciałbym być aż tak kochany :lol: :lol: :lol: :wink:

Posted

Hej hej :)

Fotki Czardasza rewelacja !!! A jaki Deryl był podobny do niego jak był mały - widać, że bracia :D

Ibolya - jeszcze raz Wam serdecznie gratuluję sukcesu w Kielcach! Aż serce rośnie jak rodzina wygrywa :)

My już po ostatnich zajęciach. Pogoda się strasznie skiepściła, mam za oknem takie samo mleko jak bos, na szczęście chociaż ciepło się zrobiło.

Czarno widzę nasz egzamin, bo prawdopodobnie będzie połączony z egzaminem PT i całe PT-kowe towarzystwo zostanie oglądać nasz egzamin. Przy tym całym zamieszaniu, przy takiej ilości psów to nie spodziewam się, żeby Deryl ćwiczył poprawnie :(
Ale nic to, zobaczymy.

Posted

Ależ mam kryzys... jeszcze nie zajrzałam do książek od promotora... a w środę mam je oddać... :roll:
Ale ta pogoda nie zachęca do wysiłku intelektualnego... Do spacerów z psem też nie... :-? Mały wogóle nie chce wychodzic na deszcz :lol:

Przed południem jeszcze miałam szansę wziąć się do roboty, bo internet mi ledwo chodził. Ale teraz ruszył z kopyta, więc hulaj dusza... ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...