Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

oj no to mialas zdecydowanie gorzej !!!
U nas byl tylko jeden moemnt kiepski poniewqaz ASTy ktore szly przed nami charczaly troszke i ALex doszedl do wniosku ze to na niego ....... Ale na szczescie znam instrukcje obslugi do moich "welszuf" i juz obylo sie bez niespodzianek :lol:

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

zadziorny napisał(a):
vigor napisał(a):

Drodzy sprawozdawcy - kto wzial rase (Roxy ?, czy Alex ?).

Przecież pisał o tym bos w swoim poście:
bos napisał(a):
Invader/Alex/ - Kl.Champ. doskonała I lokata , złoty medal CWC,NPwR ZwR/BOB/

Oj, należy uważniej czytać wszystkie posty :roll: :wink:

zadziorny moj post z zapytaniem kto wzial rase byl napisany o 18.09, jednak bos o 18.17 uzupelnil swoja informacje. Totez uwaga o uwaznym czytaniu postow jest tym razem nietrafna.
Ahoj!

Posted

vigor napisał(a):
zadziorny napisał(a):
vigor napisał(a):

Drodzy sprawozdawcy - kto wzial rase (Roxy ?, czy Alex ?).

Przecież pisał o tym bos w swoim poście:
bos napisał(a):
Invader/Alex/ - Kl.Champ. doskonała I lokata , złoty medal CWC,NPwR ZwR/BOB/

Oj, należy uważniej czytać wszystkie posty :roll: :wink:

zadziorny moj post z zapytaniem kto wzial rase byl napisany o 18.09, jednak bos o 18.17 uzupelnil swoja informacje. Totez uwaga o uwaznym czytaniu postow jest tym razem nietrafna.
Ahoj!

Ja zacząłem wstawiać foty około godz. 16:30 i informacja o BOB w welshach już była :roll:. Dlatego nie chciałem się powtarzać i przy fotach już jej nie powtórzyłem :roll: :wink:

Posted

zadziorny napisał(a):

Uważam, że Fuka bardzo dobrze wygląda w nowej fryzurze :roll: :lol: (o wiele lepiej niż w poprzedniej) :thumbs:
Jeśli będziesz wyglądać podobnie jak ona, to zdecydowanie polecam nową fryzurę :roll: :D :kciuki:

Mi też się Fuka podaba, ale jednak nie obcięłam się. Potem mielibyście problemy problemy z odróżnieniem nas :fadein:
Jak wytrwam to za 100 lat będę miała wreszcie długie włosy...

Nitencja, ale fajnie taka parka wygląda na ringu! 8)

Posted

Wojtek napisał(a):
Pozostałe foty postaram się wstawić dzisiaj na topiku erdelowym i terierach ufoconych na wystawach

Obiecanki - cacanki... :niedowia:

Wojtek - już dawno foty wstawiłem :roll: :lol:

Posted

bo napisał(a):
Uśmiechy dla Iny :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A nitencja to jednak moja córka :lol:

INA, a nie mówiłem, że punktów u bo nabiłaś :lol: :wink:

Posted

coztego napisał(a):
bo napisał(a):

A nitencja to jednak moja córka :lol:

Jesteś pewna? Na 100%? ;)

Wreszcie mogę coś napisać bo doszedłem do siebie po tak upojnej i owocnej wystawie :wink: :wink:
coztego - masz teraz przesra...e u bo. Na twoim miejscu bym uważał wychodząc na Zabrze.....bo może Ci w drewnianym kościele cegła na głowę spaść......hahahahahaha :D :D

Jak byś widziała, jak bo na wystawie nitencji pilnuje........nie opuszczała ją na krok , nawet w pewnym momencie weszła z nią na ring w towarzystwie Roxi.....

Prawdziwa lwica..... :D :D :D

Posted

Nitencjo - do wczorajszych gratulacji jeszcze raz huraaaaaaaaaa :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :D :D :D

Piknie żeście kochana dogomaniaczko ze swoimi psami wypadli jeszcze w finale , a jak pasuje Ci to pudło z nr. 1.............parka wygląda ...miodzio

Najbardziej mnie cieszy ,że zaś można :drinking: :drinking: pochlać na krzywy ryj........
.....jak to mówią .. :drinking: ...że pić za swoje to wątroba boli....... :D :D :D

Wojtek - musisz się przeprowadzić w nasze strony :drinking: :drinking:

Posted

Fuka dałem zdjęcia do wywołania , jutro będę wiedział jak wyszły

Zadziorny napisałeś że zrobiłeś 70 zdjęć.......sporo........ :D :D :D

Ja tylko 2 klisze x 36 zdjęć i 2 klisze x 24 zdjęcia
Masz tą przewagę że już wiesz jak ci powychodziły i mogłeś korygować na samym początku :D :D :D :D
Boguś dopiero będzie wiedział jutro.

Posted

bos módl się żeby choć połowa Twoich fot była zjadlwa lub oglądliwa 8) , oj bo bez korekty to foty mogą być .... powiedzmy nie takie jak miały być z bardzo prozaicznych powodów :popcorn: :beerchug: :drinking: :drinking: :wink:

vigor junior idę ogladać Wasze strony - wstępnie już w pracy przejrzałam i ten Wasz swiat zaczyna mi się coraz bardzej podobać :D

Posted

INA - :D :D :D :modla:

a kwiatuszek dla Was miłe panie terrieromaniaczki i inne tu piszące , żeby się Wam cieplej na serduszku zrobiło w te chłodne dni. Teraz trza dbać o niego , podlewać :drinking: by nie uwiądł. :D :D :wink: :calus:

Posted

bos i tu się mylisz, bo z tym pilnowaniem to jest dokładnie odwrotnie 8), co ja chcę się gdzieś urwać, to zaraz mnie przywiązują do welszy i mam kazanko :wink: Nawet na ring mnie wrzucają :evil: Ruszyć się człowiek nie może :x

Posted

bos: :iloveyou: To za tego kfiatka!

Po krótkiej neobecnoąści i my sie pojawiamy.
Spedziliłam fantastyczne 2 dni na mojej działeczce wraz z cała kompanią rodzinną. Śmiechu było duuużo, ale pogoda sie chyba na nas obraziłam... dość zimno, szaro, mglisto... bleeee! Czika oczywiście na pogodę nie zwracała uwagi, tylko szalała beztrosko po polach i lasach :lol:
Odrobine odpoczełam, ale ciagle mi mało!

Gratulacje dla wystwiaczy! (Nitencja - jak zwykle :wink: - wilekie gratulacje!)

Gratulacje dla nieustannych pisaczy, ktrym z dnia na dzień ilośc posrtów przybywa! Już nie nadążam pić Waszego zdróka :lol:

coztego: Zdróka dla maleństwa! Mam nadzije, że jest już lepiej!

Posted

jborowy napisał:

Jakby ktos nie wierzyl, ze welshe to anioleczki to prosze:

taaaaaa, ale tylko jak śpią, a nie majaczą :lol:

Posted

aga_ostaszewska napisał(a):

coztego: Zdróka dla maleństwa! Mam nadzije, że jest już lepiej!

"Maleństwo" ma się lepiej! Antybiotyk przyniósł efekt, Kreśka przespała dzisiaj 9 godzin i to w zasadzie ja ją obudziłam (bo mi przygniecione nogi ścierpły), a nie ona mnie. Pierwsza taka spokojna noc od kilku tygodni (przedtem ostatni spacerek zaliczałyśmy po północy, a pobudkę mi suka fundowała ok. 7). Dzisiaj mam dzwonić do weta, dowiedzieć się jak wczorajsze badanie siuśków wyszło i zdecydujemy co podać na łapkę (bo kulawizna sama nie przeszła).

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...