borsaf Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Zadziorny Ty miałes rzetelnie fotoreportarz zrobic na dogo, a nie latac za kubeczkami :wink: Obfocil weszteriery i myśli,że oklaski dostanie. :lol: Czekamy na erdele, foxy szorstkie (Makaroniasty), kerraki i szkoty. Zlituj sie nad nami, biedakami, którzy cały dzien we mgle spędzili i teraz chetnie sobie teriery w sloneczku listopadowym pooglądają. Kaca możesz wyleczyć później, a podpowiem, że na mieszanine w żołądku dobrze robi homeopatyczny Nux Vomica CH30 po 3 kuleczki pod język co kilka godzin i żadnych sensacji.
bos Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 INA - czerwona długa suknia to Murak, dziewczyna w białych spodniach i długiej ciemnej kurtce to Fuka obok niej bo mama nitencji , facet robiący zdjęcia był z Murak/chyba nie wypadało pytać/ najlepsze ze nie wiemy z kim biegał Makaroniasty,ale to Fuka nam wyjawi, no niestety ja się już nie załapałem , zadziorny stwierdził że ma za mało pikseli w swoim aparacie żeby się moja gruba dupa zmieściła :D :D :D
vigor Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 INA napisał(a):.......... Vigor skąd ja znam tę meble w szcególbości stół pod telewizor :lol: :wink: F Diuna zgarbnisia :lol: Hihihi - toc to skromne ..... BRW.
Nitencja Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 a my wlasnie przyjechalysmy do domu. I zdajemy dalej relacje Alex i Roxy wywaliczyli BIS w Najlepszych parach. Makaron dotarl do scislego finalu w BISie ale potem odpadl. I zostal york z CZech, drugi byl amstaf a trzeci staffik
bogula Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Witajcie! wielkie brawa dla zdobywców tytułów; brawo! Wróciłam ze wsi. Pogoda trochę niemrawa, więc spacery musiały stać się bardziej "mrawe" :D .Fafulos ,dość wykonczony, odpoczywa. Został zaproszony przez myśliwego na polowanie :o 8)----ja nie......; pozdro dla wszystkich!
coztego Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 vigor napisał(a):Drodzy sprawozdawcy - kto wzial rase Niech zgadnę... :hmmmm: Nitencja? :wink: Ależ Fuka zmieniła wizerunek... :fadein: A ja jutro idę do fryzjera i nie mogę się zdecydować, czy zrobić się "na Fukę" czy nie... :-?
vigor Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Dzisiaj sprawdzilismy jak nasze sunie radza sobie z podjeciem tropu. Otoz Vigorowa wyszla 10 minut wczesniej i poszla do naszego pobliskiego lasu i ukryla sie. Ja wraz z suniami wyszedlem inna droga, lecz w pewnym momencie weszlismy na droge (sciezke), ktora podazala zona. Obie podjely trop, jednak Rina pozniej calkiem inna trasa odnalazla zone. Diuna z kolei podazala wiernie tropem i tez doszla do zony. Gorzej bylo ze mna, ale tez mi sie udalo - ufff. :lol: . Pozniej byl wspolny spacer po naszych lesnych posiadlosciach: To chyba ostatnie jesienne fotki w 2005 roku. Ahoj!
INA Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 borsaf, bos - dzięki za podpowiedzi, a ja zawsze myślałam że bo to siostra Nitencji :roll: :D Vigor cudne macie okolice i piekną pogodę dlaczego u nas ciągle mgła, mżawka i mgła i mżawka :x - nie trzeba do Szkocji wyjezdzać 8) chciałam coś ufocić ale pogoda nie dała mi takiej mozliwości :x Pomysł z tropieniem bardzo fajny, :lol: Vigo też uwielbia jak się mu ukryję ale to jest na krótkim odcinku bo na dłuższym tak jak Wy pewnikiem miał by trudny orzech do zgryzienia w postaci róznych innych -ciekawych kuszacych tropów 8) coztego - a jaką masz teraz fryzurkę, miałaś kiedyś tak krótko :rainbowa: ja cale życie miałam dlugie włosy ale mam program do wizażu zrobiłam sobie kopm. na Fukę i wygladałam :crazyeye: :laugh2_2: :cunao: :splat:
zadziorny Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Witajcie :lol: Nitencja duże brawa :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: Weszteriery znowu gógą, a pokonać talie ślicznoty jak westiki i yorki to nie byle co :laola: :multi: :thumbs: :popcorn:
zadziorny Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 borsaf napisał(a):Ina Na pierwszym zdjęciu rozpoznaje Fukę, to ta pani z krótka fryzurką, w ciemnej kurtce. Ze szkotem na smyczy i czarnulka, pani w czerwieni to pewnie Murak. Na planie pierwszym, z Makaronem na smyczy to Tosia - MP, pozostali to obiekty nielatające, niezidentyfikowane, poza Nitencja w tle. Jestem pod wrażeniem :o. Duże brawa za prawidłowe rozpoznanie dogomaniaków. Tak jak pisał bos, ten pan na pierwszej focie towarzyszył Murak :roll: :lol: :wink:
zadziorny Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 vigor napisał(a): Drodzy sprawozdawcy - kto wzial rase (Roxy ?, czy Alex ?). Przecież pisał o tym bos w swoim poście: bos napisał(a):Invader/Alex/ - Kl.Champ. doskonała I lokata , złoty medal CWC,NPwR ZwR/BOB/ Oj, należy uważniej czytać wszystkie posty :roll: :wink:
borsaf Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Zadziorny za foty dogomaniaków z pieskami wielkie, wielkie brawa :klacz: :klacz: :klacz: Nie masz ich więcej? Potem na większych wystawach łatwiej będzie sie rozpoznać, jak czlowiek sie napatrzy. Może Elmiasty, Makaron, może szkoty, kerraki plisss
borsaf Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Nitencja gratulacje za pare i foty. Oba ujecia fantastyczne, nie wiem, które mi sie więcej podoba. Widze, że BIS-y wzięły "modne" rasy, ale może to i lepiej dla rasy, oczywiscie nie dla piesków wystawianych.
zadziorny Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 borsaf napisał(a):Zadziorny Ty miałes rzetelnie fotoreportarz zrobic na dogo, a nie latac za kubeczkami :wink: Obfocil weszteriery i myśli,że oklaski dostanie. :lol: Czekamy na erdele, foxy szorstkie (Makaroniasty), kerraki i szkoty. Zlituj sie nad nami, biedakami, którzy cały dzien we mgle spędzili i teraz chetnie sobie teriery w sloneczku listopadowym pooglądają. borsaf wyluzuj 8) :wink: Po pierwsze primo: zrobiłem około 70 zdjęć i zajmuje trochę czasu przerobienie takiej ilości materiału :roll:. Sprężyłem się nadzwyczajnie żeby jeszcze wczoraj przynajmniej foty weszterierów opublikować :lol: :roll: :wink: Po drugie primo: jak już pisałem, jestem obecnie słomianym wdowcem i po powrocie z wystawy musiałem zaraz sunie wyprowadzić i jeszcze upichcić sobie coś do jedzenia :( :wink: Po trzecie primo: Fuka zastrzegła sobie autoryzację zdjęć ze swoim udziałem (to chyba po tym, jak ją ufociłem we Wrocławiu :oops: :wink: ) Po czwarte primo: na godz. 19:00 zasuwałem do pracy, coby na chlebek i karmę dla piesów parę groszy zarobić :evil: :roll: :wink: Pozostałe foty postaram się wstawić dzisiaj na topiku erdelowym i terierach ufoconych na wystawach (keraków nie fociłem, bo ich nie widziałem) :lol: :roll: borsaf napisał(a):Kaca możesz wyleczyć później, a podpowiem, że na mieszanine w żołądku dobrze robi homeopatyczny Nux Vomica CH30 po 3 kuleczki pod język co kilka godzin i żadnych sensacji. :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao:
borsaf Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Zadziorny to ostatnie sprawdzone - dziala. To czekamy spokojnie do wieczora na resztę fotek.
zadziorny Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 vigor napisał(a):INA napisał(a):.......... Vigor skąd ja znam tę meble w szcególbości stół pod telewizor :lol: :wink: F Diuna zgarbnisia :lol: Hihihi - toc to skromne ..... BRW. Ja też mam swój pokój wyposażony w te meble :roll: :lol: :wink:. Tu jest widoczne biurko pod komputer z tego kompletu:
zadziorny Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 coztego napisał(a):Ależ Fuka zmieniła wizerunek... :fadein: A ja jutro idę do fryzjera i nie mogę się zdecydować, czy zrobić się "na Fukę" czy nie... :-? Uważam, że Fuka bardzo dobrze wygląda w nowej fryzurze :roll: :lol: (o wiele lepiej niż w poprzedniej) :thumbs: Jeśli będziesz wyglądać podobnie jak ona, to zdecydowanie polecam nową fryzurę :roll: :D :kciuki:
Eclairs Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Nitencja napisał(a): :laola: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: ... a jaką nitencja ma dumną minę 8) :wink:
Nitencja Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Eclairs to raczej dziki usmiech....pierwsz raz szlam w parze hodowlanej... co innego cwiczyc w domu a co innego w ringu..... no i mialam super ubaw jak szlam z taka parka ;-)
zadziorny Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 INA napisał(a):borsaf, bos - dzięki za podpowiedzi, a ja zawsze myślałam że bo to siostra Nitencji :roll: :D Ale nabiłaś punktów u bo :roll: :lol:. Masz do niej jakiś interes :hmmmm: :question: :wink:
INA Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 zadziorny absolutnie nie mam żadnego interesu :wink: , od początku byłam przekonana, że one są siostrami, :o no w takim razie uważam że się swiętnie rozumieją - ( nie wyobrażam sobie mojej mamy na forum 8) )
Nitencja Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Ina ......... to fakt rozumiemy sie swietnie ( czasem sa male spiecia ale gdzie ich nie ma ...... ;-) )
INA Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 ale bombowo wyglądacie na podium - GRATULACJE - wybrażam sobie jak o wiele trudnie jest utrzymać w ryzach dwa walijczyki naraz. Tym bardziej należą się Nitencji - GRATULACJE :lol: :lol:
Flaire Posted November 14, 2005 Author Posted November 14, 2005 Nitencja napisał(a):pierwsz raz szlam w parze hodowlanej... co innego cwiczyc w domu a co innego w ringu..... no i mialam super ubaw jak szlam z taka parka ;-)Nitencja, to jeszcze życie przed Tobą. :wink: Ja kiedyś zostałam wypchnięta na ring (wbrew własnej woli) z parą, gdzie suka miała cieczkę (w kraju, gdzie wystawianie suk z cieczka jest zgodne z regulaminem). To dopiero był ubaw :evil: . A moja pracodawczyni brała zakłady od publiczności, czy dojdzie do krycia na ringu podczas oceny. :evil: :evilbat: :evil: A w ogóle to mi się komp zepsuł, więc nie było mnie przez jakiś czas. Teraz niby sam się naprawił, więc nie wróżę mu długiego życia. :( Gratulacje dla wszystkich wystawców!
Recommended Posts