Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zadziorny Ty miałes rzetelnie fotoreportarz zrobic na dogo, a nie latac za kubeczkami :wink:

Obfocil weszteriery i myśli,że oklaski dostanie. :lol:

Czekamy na erdele, foxy szorstkie (Makaroniasty), kerraki i szkoty.

Zlituj sie nad nami, biedakami, którzy cały dzien we mgle spędzili i teraz chetnie sobie teriery w sloneczku listopadowym pooglądają. Kaca możesz wyleczyć później, a podpowiem, że na mieszanine w żołądku dobrze robi homeopatyczny Nux Vomica CH30 po 3 kuleczki pod język co kilka godzin i żadnych sensacji.

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

INA - czerwona długa suknia to Murak, dziewczyna w białych spodniach i długiej ciemnej kurtce to Fuka obok niej bo mama nitencji , facet robiący zdjęcia był z Murak/chyba nie wypadało pytać/
najlepsze ze nie wiemy z kim biegał Makaroniasty,ale to Fuka nam wyjawi,
no niestety ja się już nie załapałem , zadziorny stwierdził że ma za mało pikseli w swoim aparacie żeby się moja gruba dupa zmieściła :D :D :D

Posted

INA napisał(a):
..........
Vigor skąd ja znam tę meble w szcególbości stół pod telewizor :lol: :wink: F Diuna zgarbnisia :lol:

Hihihi - toc to skromne ..... BRW.

Posted

a my wlasnie przyjechalysmy do domu.
I zdajemy dalej relacje Alex i Roxy wywaliczyli BIS w Najlepszych parach.
Makaron dotarl do scislego finalu w BISie ale potem odpadl. I zostal york z CZech, drugi byl amstaf a trzeci staffik

Posted

Witajcie! wielkie brawa dla zdobywców tytułów; brawo!
Wróciłam ze wsi. Pogoda trochę niemrawa, więc spacery musiały stać się bardziej "mrawe" :D .Fafulos ,dość wykonczony, odpoczywa. Został zaproszony przez myśliwego na polowanie :o 8)----ja nie......;
pozdro dla wszystkich!

Posted

vigor napisał(a):
Drodzy sprawozdawcy - kto wzial rase

Niech zgadnę... :hmmmm: Nitencja? :wink:

Ależ Fuka zmieniła wizerunek... :fadein:

A ja jutro idę do fryzjera i nie mogę się zdecydować, czy zrobić się "na Fukę" czy nie... :-?

Posted

Dzisiaj sprawdzilismy jak nasze sunie radza sobie z podjeciem tropu. Otoz Vigorowa wyszla 10 minut wczesniej i poszla do naszego pobliskiego lasu i ukryla sie. Ja wraz z suniami wyszedlem inna droga, lecz w pewnym momencie weszlismy na droge (sciezke), ktora podazala zona. Obie podjely trop, jednak Rina pozniej calkiem inna trasa odnalazla zone. Diuna z kolei podazala wiernie tropem i tez doszla do zony. Gorzej bylo ze mna, ale tez mi sie udalo - ufff. :lol: .
Pozniej byl wspolny spacer po naszych lesnych posiadlosciach:

To chyba ostatnie jesienne fotki w 2005 roku.
Ahoj!

Posted

borsaf, bos - dzięki za podpowiedzi, a ja zawsze myślałam że bo to siostra Nitencji :roll: :D

Vigor cudne macie okolice i piekną pogodę dlaczego u nas ciągle mgła, mżawka i mgła i mżawka :x - nie trzeba do Szkocji wyjezdzać 8)
chciałam coś ufocić ale pogoda nie dała mi takiej mozliwości :x
Pomysł z tropieniem bardzo fajny, :lol: Vigo też uwielbia jak się mu ukryję ale to jest na krótkim odcinku bo na dłuższym tak jak Wy pewnikiem miał by trudny orzech do zgryzienia w postaci róznych innych -ciekawych kuszacych tropów 8)

coztego - a jaką masz teraz fryzurkę, miałaś kiedyś tak krótko :rainbowa: ja cale życie miałam dlugie włosy ale mam program do wizażu zrobiłam sobie kopm. na Fukę i wygladałam :crazyeye: :laugh2_2: :cunao: :splat:

Posted

Witajcie :lol:
Nitencja duże brawa :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz:
Weszteriery znowu gógą, a pokonać talie ślicznoty jak westiki i yorki to nie byle co :laola: :multi: :thumbs: :popcorn:

Posted

borsaf napisał(a):
Ina Na pierwszym zdjęciu rozpoznaje Fukę, to ta pani z krótka fryzurką, w ciemnej kurtce. Ze szkotem na smyczy i czarnulka, pani w czerwieni to pewnie Murak. Na planie pierwszym, z Makaronem na smyczy to Tosia - MP, pozostali to obiekty nielatające, niezidentyfikowane, poza Nitencja w tle.

Jestem pod wrażeniem :o. Duże brawa za prawidłowe rozpoznanie dogomaniaków. Tak jak pisał bos, ten pan na pierwszej focie towarzyszył Murak :roll: :lol: :wink:

Posted

vigor napisał(a):

Drodzy sprawozdawcy - kto wzial rase (Roxy ?, czy Alex ?).

Przecież pisał o tym bos w swoim poście:
bos napisał(a):
Invader/Alex/ - Kl.Champ. doskonała I lokata , złoty medal CWC,NPwR ZwR/BOB/

Oj, należy uważniej czytać wszystkie posty :roll: :wink:

Posted

Zadziorny za foty dogomaniaków z pieskami wielkie, wielkie brawa :klacz: :klacz: :klacz: Nie masz ich więcej? Potem na większych wystawach łatwiej będzie sie rozpoznać, jak czlowiek sie napatrzy.

Może Elmiasty, Makaron, może szkoty, kerraki plisss

Posted

Nitencja gratulacje za pare i foty. Oba ujecia fantastyczne, nie wiem, które mi sie więcej podoba.

Widze, że BIS-y wzięły "modne" rasy, ale może to i lepiej dla rasy, oczywiscie nie dla piesków wystawianych.

Posted

borsaf napisał(a):
Zadziorny Ty miałes rzetelnie fotoreportarz zrobic na dogo, a nie latac za kubeczkami :wink:

Obfocil weszteriery i myśli,że oklaski dostanie. :lol:

Czekamy na erdele, foxy szorstkie (Makaroniasty), kerraki i szkoty.

Zlituj sie nad nami, biedakami, którzy cały dzien we mgle spędzili i teraz chetnie sobie teriery w sloneczku listopadowym pooglądają.

borsaf wyluzuj 8) :wink:
Po pierwsze primo: zrobiłem około 70 zdjęć i zajmuje trochę czasu przerobienie takiej ilości materiału :roll:. Sprężyłem się nadzwyczajnie żeby jeszcze wczoraj przynajmniej foty weszterierów opublikować :lol: :roll: :wink:
Po drugie primo: jak już pisałem, jestem obecnie słomianym wdowcem i po powrocie z wystawy musiałem zaraz sunie wyprowadzić i jeszcze upichcić sobie coś do jedzenia :( :wink:
Po trzecie primo: Fuka zastrzegła sobie autoryzację zdjęć ze swoim udziałem (to chyba po tym, jak ją ufociłem we Wrocławiu :oops: :wink: )
Po czwarte primo: na godz. 19:00 zasuwałem do pracy, coby na chlebek i karmę dla piesów parę groszy zarobić :evil: :roll: :wink:
Pozostałe foty postaram się wstawić dzisiaj na topiku erdelowym i terierach ufoconych na wystawach (keraków nie fociłem, bo ich nie widziałem) :lol: :roll:
borsaf napisał(a):
Kaca możesz wyleczyć później, a podpowiem, że na mieszanine w żołądku dobrze robi homeopatyczny Nux Vomica CH30 po 3 kuleczki pod język co kilka godzin i żadnych sensacji.

:cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao:

Posted

vigor napisał(a):
INA napisał(a):
..........
Vigor skąd ja znam tę meble w szcególbości stół pod telewizor :lol: :wink: F Diuna zgarbnisia :lol:

Hihihi - toc to skromne ..... BRW.

Ja też mam swój pokój wyposażony w te meble :roll: :lol: :wink:. Tu jest widoczne biurko pod komputer z tego kompletu:

Posted

coztego napisał(a):
Ależ Fuka zmieniła wizerunek... :fadein:

A ja jutro idę do fryzjera i nie mogę się zdecydować, czy zrobić się "na Fukę" czy nie... :-?

Uważam, że Fuka bardzo dobrze wygląda w nowej fryzurze :roll: :lol: (o wiele lepiej niż w poprzedniej) :thumbs:
Jeśli będziesz wyglądać podobnie jak ona, to zdecydowanie polecam nową fryzurę :roll: :D :kciuki:

Posted

Eclairs to raczej dziki usmiech....pierwsz raz szlam w parze hodowlanej... co innego cwiczyc w domu a co innego w ringu..... no i mialam super ubaw jak szlam z taka parka ;-)

Posted

INA napisał(a):
borsaf, bos - dzięki za podpowiedzi, a ja zawsze myślałam że bo to siostra Nitencji :roll: :D

Ale nabiłaś punktów u bo :roll: :lol:. Masz do niej jakiś interes :hmmmm: :question: :wink:

Posted

zadziorny absolutnie nie mam żadnego interesu :wink: , od początku byłam przekonana, że one są siostrami, :o no w takim razie uważam że się swiętnie rozumieją - ( nie wyobrażam sobie mojej mamy na forum 8) )

Posted

ale bombowo wyglądacie na podium - GRATULACJE - wybrażam sobie jak o wiele trudnie jest utrzymać w ryzach dwa walijczyki naraz.
Tym bardziej należą się Nitencji - GRATULACJE :lol: :lol:

Posted

Nitencja napisał(a):
pierwsz raz szlam w parze hodowlanej... co innego cwiczyc w domu a co innego w ringu..... no i mialam super ubaw jak szlam z taka parka ;-)
Nitencja, to jeszcze życie przed Tobą. :wink: Ja kiedyś zostałam wypchnięta na ring (wbrew własnej woli) z parą, gdzie suka miała cieczkę (w kraju, gdzie wystawianie suk z cieczka jest zgodne z regulaminem). To dopiero był ubaw :evil: . A moja pracodawczyni brała zakłady od publiczności, czy dojdzie do krycia na ringu podczas oceny. :evil: :evilbat: :evil:

A w ogóle to mi się komp zepsuł, więc nie było mnie przez jakiś czas. Teraz niby sam się naprawił, więc nie wróżę mu długiego życia. :(

Gratulacje dla wszystkich wystawców!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...