bos Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 Z tego co mi wiadomo nie będzie Asika w Ratibor.........a szkoda........zjadło by się parę dobrych ciasteczek wątrobowych :lol: :lol: :lol: Ale jborowy wspaniałomyślnie zrezygnował......by dać szansę innym....... :D :D :D :D nitencjo - już tak nie skub Alexa i VVV , tak się rozpędziłaś że tu się wiatr zerwał........spokojnie :D :D :D :D :D :wink:
zadziorny Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 A my właśnie wróciliśmy ze świątecznego spaceru po lesie :lol: 8). Było super, spotkaliśmy kilka przyjaznych piesków, a nawet znajomą foksiczkę - osobistego wroga Trudzi :roll: :lol:. Na szczęście, tym razem obie antagonistki były na smyczach i skończyło się na wzajemnym rwaniu się do boju :evil: 0X. I coztego, my wcale nie wymarzliśmy :roll: :lol: :wink:
coztego Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 [quote name='zadziorny'] I coztego, my wcale nie wymarzliśmy :roll: :lol: :wink: Bo prawidłowo ubraliście się! :roll: Wiesz jak jest- nie ma nieodpowiedniej pogody, jest tylko nieodpowiedni strój... :wink:
gugu Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 coztego napisał(a): Byłam na dogomaniackim spacerku (bez kulawej suki :x ) i wymarzłam jak diabli 0X Ale fajnie było! 8) Byłaś z Kreską u weta?
zadziorny Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 TADAM TADAM TADADADAM Właśnie napisałem swój 1000-czny post :user: :lol: :bigcool: :ylsuper: Oczywiście, to wydarzenie musiało mieć miejsce na topiku welshowym :multi:
vigor Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 Tak oto PODKARPACIE czekało na telexpressssss, nie to byl mocno spozniony osobowy: Ahoj!
gugu Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 zadziorny walisz posty jak z CKM-u...GRATULUJE TYSIĄCZKA :P
bos Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 zadziorny - wprawdzie wyłapałem na Galerii Jazona Twój 1001 post , ale dobrych życzeń nigdy za wiele,wię jeszcze raz : Wszystkiego naj.... :multi: :multi: :multi: :multi: a przede wszystkim najwięcej czasu dla dogo.... :lol: :lol: :laola: :lol: 1000 :laola: :D :D :D :D :P :wink: :wink: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:
bos Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 gugu - :lol: :lol: :lol: ale do Ciebie.....mam...................tylko 360km :lol: :lol: :lol:....i tysiące postow :D :wink:
bos Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 coztego - co u Kreski , jak łapka , a co tam u Ciebie nowego słychać.........już zaczynam być zazdrosny, że bez Kreski na jakiś dogomaniacki spacerek sie wybrałaś................ciekawe z kim........ :evilbat: :wink: :wink: :D
gugu Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 bos posty nie ważne,te kilometry do mnie.... :roll: ,ale do pokonania :P
zadziorny Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 [quote name='gugu']zadziorny walisz posty jak z CKM-u...GRATULUJE TYSIĄCZKA :P JA :o :hmmmm: :niewiem:. Bez przesady :nono:. Dziękuję za gratulacje :oops: :lol:
zadziorny Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 A swoją drogą, gdyby topiku łelszowego nie wcięło, to miałbym teraz na liczniku około 1400 postów 0X :roll: :wink: Na to konto muszę otworzyć pifko :drinking: :drinking: :drinking: :wink:
gugu Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 zadziorny przed zniknieciem naszego starego łelszowego topiku,wyjezdzałam na urlop do Bieszczad i miałam właśnie 1400 postów,po powrocie ostało mi sie ich 600 :( ,kto tu winien? :wink:
zadziorny Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 Bos, a widziałeś już foty z wystawy terierów w Raciborzu :question: Znajdziesz je tutaj Zobacz, jaki jestem szybki :lol: :wink:
jborowy Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 zadziorny - nie zawalaj!!!! to są foty z zeszłego roku.
jborowy Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 Foty z Poznania wiekszości nie wyszły, bo mnie nikt nie słuchał. Tam trzeba było focić BEZ LAMPY. A mówiłem, a mówiłem..... Hale są bardzo wysokie, światło lamp błyskowych się gubi, nie ma żadnego odbicia. Automatyka głupieje. Chyba, że bardzo bliskie ujęcia, ale na takie to prawie szans nie było. Jak ktoś ciekaw, jak "wychodzą" zdjęcia robione w takich warunkach to na mojej stronie www.jborowy.webpark.pl są zdjęcia z Tulln, w większości wykonane bez lampy. W Poznaniu fociła głównie Młodsza Borówka i jak na początkującą, dość nieźle jej wyszło. Tyle, że miała mistrza przy sobie.
coztego Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 [quote name='gugu']Byłaś z Kreską u weta? Byłam, byłam... ja z lecznicy prawie nie wychodzę... ;) Ale nie byłam z łapą tylko z siuśkami :roll: Łapa ma czas wydobrzeć do poniedziałku, to jakiś niewielki uraz- mam nadzieję, że samo przejdzie. Na razie ograniczam jej ruch, staram się uniknąć kolejnych leków... Za to siuśki wyszły nieciekawie, Kreska jest na antybiotyku i po zakończeniu terapii i badaniu kontrolnym- postanowimy co dalej... :-? [quote name='bos']bez Kreski na jakiś dogomaniacki spacerek sie wybrałaś................ciekawe z kim. Z Dogomaniakami :fadein: I spotkaliśmy narzeczonego Kreski, który wcale się nie przejął jej nieobecnością, tylko bezczelnie, na moich oczach, zabawiał się innymi sukami :evilbat: zadziorny! Życzę rychłych kolejnych powodów do świętowania :lol:
gugu Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 coztego ale co wet mówi na łapke i co wyszło z tymi siuskami ze musi byc na antybiotyku? Napisz cos wiecej jesli wiesz! :P
coztego Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 [quote name='gugu']coztego ale co wet mówi na łapke i co wyszło z tymi siuskami ze musi byc na antybiotyku? Napisz cos wiecej jesli wiesz! :P Na łapkę pani wet nic nie mówiła, już przyzwyczailiśmy się do jej kulawizn 8) Poczekamy, do wesela się zagoi ;) A w moczu wyszło mnóstwo bakterii- dlatego ten antybiotyk. Poza tym jeszcze różne inne parametry były nie w porządku (ja się na moczu jeszcze nie znam, bo to pierwsze badanie Kreski, dopiero się uczę ;) ). Zobaczymy czy po wytłuczeniu tych bakterii reszta wyników się poprawi, czy trzeba będzie dalej coś kombinować. No i zobaczymy czy Kreska przestanie popuszczać czy będziemy leczyć pokastracyjne nietrzymanie moczu... :roll:
Flaire Posted November 11, 2005 Author Posted November 11, 2005 jborowy napisał(a):Foty z Poznania wiekszości nie wyszły, bo mnie nikt nie słuchał. Tam trzeba było focić BEZ LAMPY. jborowy, ja właśnie fociłam bez lampy (duże odległości, więc moja lampeczka i tak nie dałaby rady). Wyszło na czarno. To było rok cz dwa temu, teraz nie mogę znaleźć zdjęć. może wywaliłam, ale jeśli gdzieś przypadkiem znajdę, to Ci pokażę. To nie sa warunki na mój marniutki cyfrowy sprzęt, a moja dobra lustrzana Minolta już od kilku lat czeka, żebym sobie o niej przypomniała... Jej też chyba teraz bateria potrzebna, ale mnie już ta technologia nie odpowiada.
Recommended Posts