Flaire Posted November 9, 2005 Author Posted November 9, 2005 Nitencja znów na posterunku! Jak fajowsko! :D
zadziorny Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Flaire, chyba miało być: bogula :roll: :wink:. Ja też się cieszę, że do nas wróciła :D. Miło poczytać z samego rana takie optymistyczne posty :lol: :calus:
Flaire Posted November 9, 2005 Author Posted November 9, 2005 [quote name='zadziorny']Flaire, chyba miało być: bogula :roll: :wink:. Ja też się cieszę, że do nas wróciła :D. Miło Tak, sorry. :oops: Chociaż oczywiście również dobrze, że Nitencja powróciła szczęśliwie. :wink:
coztego Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Witajcie w ten mglisty poranek! Suczysko moje wóciło kulawe z porannego spaceru :evil: Mam nadzieję, że to tylko jakieś drobne stłuczenie i za chwilę nei będzie po tym śladu... :roll: W każdym razie pomysły z agility wybiję jej z głowy, za duży stres by to był :-?
Nitencja Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Dziekuje wszystkim za gratulacje :) Alex szczesliwy ze jest w domu i szaleje jak wariat. On ma chyba duracelle w tylku... Jantar po wystawach odsypial tydzien a ten nie ma czasu na spanie jak tyle ciekawych rzeczy sie dzieje :) Jeszcze Raciborz w tym roku i chlopak ma wolne na ten rok :lol: Aaaa co do wystawy w Vaxjo to BIS wygral przepiekny szorstki fox z WLoch ktory jest na wystepach goscinnych w hodowli Crispy:
gugu Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Śliczny foxsik! :P nitencja czy to oznacza ze kończy się sezon wystawowy w Raciborzu na ten rok?
Nitencja Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 gugu sezon wystawowy jest teraz prawie caly rok. :) Ja jeszcze jade z ROxy w grudniu na wystawe i chyba zaczynam od stycznia kolejny :) ale trzeba kiedys odpoczac i nabrac sil ;-)
INA Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Łał ale Włoch ślicznie zrobiony, to jest dopiero fox :P - ja ostanio mam przyjemność widzeć Foxy z taką nadwagą, że z sylwetki to raczej już foxów nie przypominają. 8)
gugu Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 nitencja długiej przerwy to ty se nie robisz skoro juz w styczniu ruszasz ponownie :fadein: :wink:
zadziorny Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Foksik rzeczywiście przepiękny :lol: :roll:. Jest na co popatrzeć :roll: 8). INA masz rację :D. Takich "przerośniętych" foksów ważących po kilkanaście kilogramów to ja widuję na pęczki 0X :evil:
foxydoxy Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Nitencja napisał(a):Aaaa co do wystawy w Vaxjo to BIS wygral przepiekny szorstki fox z WLoch ktory jest na wystepach goscinnych w hodowli Crispy: Nasi górą! :P
foxydoxy Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 [quote name='zadziorny']Foksik rzeczywiście przepiękny :lol: :roll:. Jest na co popatrzeć :roll: 8). INA masz rację :D. Takich "przerośniętych" foksów ważących po kilkanaście kilogramów to ja widuję na pęczki 0X :evil: To pewie foksy tzw. "starego typu" plus pomoc kulinarna mamuś, babć i reszty rodziny. P.S. Samba ma niecałe 8 kg.
INA Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 zadziorny ludzie biorą sobie takiego pieska nic o nim nie wiedząc , biorą bo im się pyszczek spodobał albo dziecko chciało bo podobny do pluszka i ...( mówią to na przykładze sąsiadów,) traktują takiego psiaka jak zwykłego kanapowca a taki fox to sama energia, np ci moi sąsiedzi chodzą do parku raz na dwa tygodnie a codziennością jest zejście z psem na trawnik i z powrotem do domciu - wiec wcale się nie zdziwiłam jak opowiadali że im kiedyś zwiał i szukali go kilka godzin ten psiak waży na moje oko jeszcze raz tyle ile powinien ważyc normalnie a oni patrzą na niego z dumą i twierdzą że te wytawowe to niezdrowo wychudzone. :-?
Gosia_i_Luka Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Mam na roku koleżankę, która miała kiedyś foksteriera. Gosh, co ona o nim opowiada za horrory!!! :roll: Że beznadziejny pies, non stop ujadał, gryzł wszystko i wszystkich, całymi dniami biegał, a jak nie biegał, to godzinami skakał wzwyż przy płocie szczekając... Ale na moje pytanie, co tak właściwie z nim robili, czy starali się go chociaż w minimalnym stopniu czymś zająć, wziąć na jakiś spacer, czy chociaż porzucać piłkę, zrobiła takie :o :o :o oczy i niemal mnie wyśmiała. Jak to?? Przecież pies jest po to, żeby na podwórku siedział, a ja jej jakieś herezje o "wybieganiu" opowiadam... :evilbat: :roll: :-? Z kolei nasi sąsiedzi mieli foxa dawno temu (jeszcze się nie znaliśmy). Kolejny przykład foksika kupionego "bo wygląda jak Reksio". :roll: Oczywiście Reksio sterroryzował całe osiedle, a jego właściciel nosił w kieszeni zapas czarnych worków na martwe koty. :roll: :-? Nie wspominając już o kasie wydanej na rekompensaty za porwane ubrania przechodniów, bo piesek rzucał się również na ludzi. :roll: Oczywiście sąsiedzi wspominają psa jako najgorszego diabła, głupiego, upartego, etc, etc...
borsaf Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Reproduktor Asik podrywa nieletnią Saxankę :wink:
zadziorny Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Jestem tego samego zdania co borsaf :roll: :lol:
Jura Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 INA napisał(a): [te wytawowe to niezdrowo wychudzone. :-? Moja Fredzia też tak twierdzi i cały czas mnie przekonuje, że nie jest wystawowa.
zadziorny Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Witajcie :lol: Za oknem na razie mglisto, więc nie wiadomo jaka w końcu będzie dzisiaj pogoda 0X. Moje psiury stanowczo twierdzą, że jeszcze za wcześnie na spacer i nadal okupują moje łóżko :evil: :roll: :wink: Miłego dnia :lol:
zadziorny Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Jura napisał(a):INA napisał(a): [te wytawowe to niezdrowo wychudzone. :-? Moja Fredzia też tak twierdzi i cały czas mnie przekonuje, że nie jest wystawowa. :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao:
vigor Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Borsaf - wielkie braaaawa. Zadziorny - korzystales ze sciagi. Rowniez okropnie mglisto, sunie sobie biegaja i sa juz po sniadanku. Stoja przy bramce i czekaja bo dzisiaj ma byc dostawa nowej porcji karmy. Ahoj!
jborowy Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Nitencja - jakoś dziwnie mi znajomo wygląda "doskonale przystrzyżony" kundel zdobiący Twoją stronę z usługami. A kto wyciął tego drugiego przystojniaka ze zdjęcia?
zadziorny Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Ja też poznałem tego "doskonale przystrzyżonego" :lol: :wink:, ale czyżby Nitencja trymowała również tego "drugiego przystojniaka ze zdjęcia?" :hmmmm: :niewiem:
Recommended Posts