zadziorny Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 bos gratulacje :laola: :thumbs: :popcorn: :drinking: Ale masz tempo :hmmmm: :eek2:
gugu Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Chłopaki wy spac nie mozecie! :wink: U nas jest piknie jak narazie.... :lol: Sodkie misiaczki-zwierzaczki,zdolniacha z ciebie zadziorny..... :P bos no garatuluje!!! :P Jakbyście mieli jeszcze coś ciekawego to ja bardzo poprosze.... :lol: :wink:
zadziorny Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 gugu, nie można ciągle wygrywać, bo to staje się nudne :lol: :wink:. Trzeba dać szansę innym, młodszym psiakom :roll: :lol: A tak na poważnie, to nam pozostało jedynie zrobienie Interchampiona :roll: . Jednak po kolejne CACIB-y musimy niestety wybrać się na zagraniczne wystawy, a to sporo kosztuje :oops: :roll: :wink:
gugu Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 No tak,skoro juz wszystko zdobyliście w Polsce to czas na wojaze zagraniczne.... :P ,wierze ze uda ci się wybrac na wystawe zagraniczna :fadein: :wink:
bo Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Nitencja jest troszkę daleko, produkcję postów macie straaaszną. Nie nadążam, bo ciągle coś tu się jeszcze robi. I tak chyba już zostanie :roll: A jestem jeszcze naczelnym palaczem... Wojtek po prostu mieszkamy na swoim. Czekam na wieści z Poznania!!!!! A później powiem, gdzie jest Nitencja z Alexem :lol: Nie piszcie tyle, bo nie mam kiedy czytać, bo mnie ciagkle do jakiejś roboty gonią. Dopiero przeżyłam wymianę okien, a w środę znów drzwi będą zakładać.
zadziorny Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 bo - palenie jest naprawdę niezdrowe 0X. Rzuć wreszcie ten nałóg :roll: :wink:
bo Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 zadziorny rzuciłam już 10 lat temu... a teraz znów muszę :o
gugu Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 zadziorny dzieki bardzo rewelka! :P bo to moze zrobimy to razem! :wink: :fadein:
bo Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 gugu teraz to ja palę tylko w piecu :lol: I mogę już wszystko powiedzieć :lol: Alex przez Warszawe jechał do Szwecji na wystawę :D Płynął promem a dziś wystawiał się w Vaxjo czy jakoś tam... Malutka wystawa :wink: Miał numerek trzy tysiące sześcset ileś tam. I dzwoniła Kasia przed chwilką i mamy CHAMPIONAT SZWECJI :lol: Wygrał rasę na 8 welshy. Mamy super psa :drinking:
bo Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 I znów pokonaliśmy Szwedów :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: jborowy akcja 'absolut" zakończona powodzeniem :lol: Sędzina szwedzka stwierdziła, że nie mają takich pięknych psów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A lakelandka z Warszawy też rasa i CHAMPIONAT SZWECJI :lol:
gugu Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Juz pierwsze wiesci z wystawy dotarły.... :P Gratulacje!!! bo no ja tez.... :P :wink:
Wind Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 bo, Gratulacje dla Nitencji i Alexa! :D Dzielnie sie spisali :D
bo Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 wind dziękuję bardzo :lol: A co w Poznaniu? Moze ktoś coś wie?
gugu Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Nooo....czekamy na wieści z polskiej wystawy,Pyrlandi!!! :P
zachraniarka Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 [quote name='Ali26762']No i słowo o klasówce - zach, jesteś bardzo łaskawa, ogromnie Ci dziękuję za dobre słowo, ale... chyba zaczynam rozumieć co Wind ma na myśli mówiąc, że Majutek nie jest jeszcze gotowy... A patrząc na fotki to widać dobrze jaki Majutek jest. Więc co ja mam powiedzieć o Derysiu? Lata świetlne za Majutkiem... A swoją drogą to fajnie, że chociaż Ty jesteś optymistką ;) :D :D :D Ali wszelki duch :o I Ciebie to nie ominęło i dopadła Cię żyłka sportowca, gdzie wsio musi być doszlifowane do absolutnej perfekcji.. A gdzie te opinie, że na punktach to nie zależy.. że to tylko egzamin.. Ech ludzie to się zmieniają.. Ja tylko zawsze taka sama, znaczy się okropna.. no i oczywiście optymistyczna :D
aga_ostaszewska Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 bo: Wielkie gratulacje! Czy Nitencja przypadkiem w drodze powrotnej nie zachaczy o Wawe? Może na jakieś mini pifko udałoby się spotkać... CZEKAMY NA WIEŚCI Z POZNANIA!
bo Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 aga będzie wracała do domku przez Wawę. Musiałabyś jutro złapać ją przez komórkę.
aga_ostaszewska Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 [quote name='bo']aga będzie wracała do domku przez Wawę. Musiałabyś jutro złapać ją przez komórkę. No to czekam na priva z telefonem... :D
bos Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Halooooooo! Jakie wieści z Pozka....??? Nikt nic nie wie................???????
Recommended Posts