Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

Chłopaki wy spac nie mozecie! :wink: U nas jest piknie jak narazie.... :lol:
Sodkie misiaczki-zwierzaczki,zdolniacha z ciebie zadziorny..... :P

bos no garatuluje!!! :P

Jakbyście mieli jeszcze coś ciekawego to ja bardzo poprosze.... :lol: :wink:

Posted

gugu, nie można ciągle wygrywać, bo to staje się nudne :lol: :wink:. Trzeba dać szansę innym, młodszym psiakom :roll: :lol:
A tak na poważnie, to nam pozostało jedynie zrobienie Interchampiona :roll: . Jednak po kolejne CACIB-y musimy niestety wybrać się na zagraniczne wystawy, a to sporo kosztuje :oops: :roll: :wink:

Posted

No tak,skoro juz wszystko zdobyliście w Polsce to czas na wojaze zagraniczne.... :P ,wierze ze uda ci się wybrac na wystawe zagraniczna :fadein: :wink:

Posted

Nitencja jest troszkę daleko, produkcję postów macie straaaszną. Nie nadążam, bo ciągle coś tu się jeszcze robi. I tak chyba już zostanie :roll: A jestem jeszcze naczelnym palaczem...
Wojtek po prostu mieszkamy na swoim.
Czekam na wieści z Poznania!!!!! A później powiem, gdzie jest Nitencja z Alexem :lol: Nie piszcie tyle, bo nie mam kiedy czytać, bo mnie ciagkle do jakiejś roboty gonią. Dopiero przeżyłam wymianę okien, a w środę znów drzwi będą zakładać.

Posted

gugu teraz to ja palę tylko w piecu :lol:
I mogę już wszystko powiedzieć :lol: Alex przez Warszawe jechał do Szwecji na wystawę :D Płynął promem a dziś wystawiał się w Vaxjo czy jakoś tam... Malutka wystawa :wink: Miał numerek trzy tysiące sześcset ileś tam. I dzwoniła Kasia przed chwilką i mamy CHAMPIONAT SZWECJI :lol: Wygrał rasę na 8 welshy. Mamy super psa :drinking:

Posted

I znów pokonaliśmy Szwedów :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jborowy akcja 'absolut" zakończona powodzeniem :lol:
Sędzina szwedzka stwierdziła, że nie mają takich pięknych psów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A lakelandka z Warszawy też rasa i CHAMPIONAT SZWECJI :lol:

Posted

[quote name='Ali26762']No i słowo o klasówce - zach, jesteś bardzo łaskawa, ogromnie Ci dziękuję za dobre słowo, ale... chyba zaczynam rozumieć co Wind ma na myśli mówiąc, że Majutek nie jest jeszcze gotowy... A patrząc na fotki to widać dobrze jaki Majutek jest. Więc co ja mam powiedzieć o Derysiu? Lata świetlne za Majutkiem...

A swoją drogą to fajnie, że chociaż Ty jesteś optymistką ;) :D :D :D

Ali
wszelki duch :o
I Ciebie to nie ominęło i dopadła Cię żyłka sportowca, gdzie wsio musi być doszlifowane do absolutnej perfekcji.. A gdzie te opinie, że na punktach to nie zależy.. że to tylko egzamin.. Ech ludzie to się zmieniają..

Ja tylko zawsze taka sama, znaczy się okropna.. no i oczywiście optymistyczna :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...