gugu Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 bos a co ty za maile wysyłasz?Jak masz cos ciekawego to ja tez poprosze.... :P
bos Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 Podaj swój mail na pw , chyba że już Ci ktoś z dogo dziś coś wysyłał :D :D
zadziorny Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 Będę po południu :lol:. Jeszcze się zdzwonimy :lol: :wink: Maila akurat ściągam :D, ale otrzymałem tylko jednego od borsaf pt. "pozycje" :roll:
gugu Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 Nikt mi nic nie wysyłał :P Fajne temaciki...."pozycje" :o :wink:
zadziorny Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 Ali gratulacje za 500-nego posta :laola: :popcorn: Jednak udało Ci się to osiągnąć przed wystawą w Poznaniu :thumbs: :beerchug:
zadziorny Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 borsaf - "pozycje" są boskie :lol:. Po prostu miodzio :roll: :o :bigcool: Wprost napatrzeć się nie mogłem :lol: :wink:
zadziorny Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 vigor - taaaką laseczkę masz u siebie, a foty to nam dawkujesz jak jakieś lekarstwo 0X :roll: :wink: Jeśli chodzi o jutro, to :thumbs: i koniecznie :handy:
zadziorny Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 gugu podaj mi swój adres mailowy na priv, to Ci wyślę :roll: :wink:
gugu Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 Chłopaki adres poszedł.....mam nadzieje ze skrzyn ka sie nie zapcha.... :roll: :wink: :P
coztego Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 gugu napisał(a):Chłopaki adres poszedł.....mam nadzieje ze skrzyn ka sie nie zapcha.... :roll: :wink: :P Przy naszych terierowych chłopakach na pewno się zapcha... ;)
zachraniarka Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 Ja również spieszę się z gratulacjami za 500 posta Ali!! :drinking: :drinking: A z dzisiejszej klasówki jestem zadowolona. Mamy miesiąc na to by wypracować u psiaków zostawanie, a właściwie te 20 sekund, bo tyle psiurom brakowało. Do tego ogólne szlify i będzie piknie :D Z Derylka jestem bardzo dumna, a jeszcze bardziej z jego właścicielki. Deryś to żywe sreberko i praca z nim do łatwych nie należy, ale Ali świetnie sobie radzi. Ja to mogę sobie pomarzyć póki co o egzaminach, zawodach.. najwcześniej to tak za trzy lata z tym moim głupolkiem :roll:
borsaf Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 Gugu ja mam tylko Zadziornego, Iny i Niedzwiedzicy adresy mailowe więc wysyłam pod te adresy ale jak chcesz pozycje łóżkowe to podaj prosze adres, wyślę,warto obejrzeć.
borsaf Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 Ali a jednak sie udalo do Poznania 500 osiągnąć. Nie wierzyłas we własne możliwości i dogomaniacka atmosferę, która sama wymusza stukanie w klawiaturę. Za 500 :drinking: :drinking: :drinking: Szkoda, że nie w realu, ale co sie odwlecze, to nie uciecze.
gugu Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 A teraz Kika śmieciara w plastiku.... :( :wink: Noi słynna żaba,dzis zakupiona.... :P A to jest ulubione miejsce Kiki,parapet na balkonie.... :P I oczywiscie czyta wszystkie posty.... :P :wink: :P
zadziorny Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 coztego napisał(a):gugu napisał(a):Chłopaki adres poszedł.....mam nadzieje ze skrzynka sie nie zapcha.... :roll: :wink: :P Przy naszych terierowych chłopakach na pewno się zapcha... ;) Baaaaardzo śmieszne :lol: :roll: :wink: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao:
zadziorny Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 borsaf, już odebrałem (w tym samym czasie, kiedy wysyłałem gugu "pozycje") :lol:. Dzięki :lol:
borsaf Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 Zadziorny Ty jesteś mózg komputerowy, czy nie można tych pozycji na dogo jakos przetrasportowac? Same obrazki, bo całość to pewnie by dogo nie zmieściło.
zadziorny Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 gugu - żaba jest "the best" :bigok: :lol: :wink:, a Kikunia śliczna i jaka nieszczęśliwa w tym plastiku :evil:
zadziorny Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 borsaf można, tylko że to trochę potrwa i trzeba się przy tym nieco nagimnastykować :lol: :roll: :wink:
coztego Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 [quote name='gugu']A teraz Kika śmieciara w plastiku.... :( :wink: Widać, że uszczęśliwiłaś sunię... ;)
aga_ostaszewska Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 vigor_junior: Foty są przecudne... te kolorki... welshe fantastynie maskują się w tych jesiennych barwach :lol: zadziorny: Foty będą, ale pewnie dopiero po 11 listopada... jedziemy wtedy na dzialeczkę i mam nadzieję, że pgoda będzie idealna na cudne foty :wink: A wysłane foty, to jeszcze baaaardzo zaległe z wystawy m-nar w Wawie, krajówki w Toruniu itp. wszystkie były tu juz na Dogo. Ali: Czekam grzecznie na przesyłeczkę. Nawet zainwetsowałam w nową klawiaturę i myszkę :lol: Gratulacje dla Ciebie i Derysia! Skoro zach Was chwali, to oznacza to - ni mnie ni więcej - że zasługujecie na to!
zadziorny Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 No to wstawię kilka "pozycji" na dobranoc :lol:. Może Wam się przyśnią :roll: :lol: :wink: Przyznam, że mnie powaliła szczególnie ta druga fota :o :roll: :lol: :wink:
Recommended Posts