Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

gugu napisał(a):
Chłopaki adres poszedł.....mam nadzieje ze skrzyn ka sie nie zapcha.... :roll: :wink: :P

Przy naszych terierowych chłopakach na pewno się zapcha... ;)

Posted

Ja również spieszę się z gratulacjami za 500 posta Ali!! :drinking: :drinking:

A z dzisiejszej klasówki jestem zadowolona. Mamy miesiąc na to by wypracować u psiaków zostawanie, a właściwie te 20 sekund, bo tyle psiurom brakowało. Do tego ogólne szlify i będzie piknie :D

Z Derylka jestem bardzo dumna, a jeszcze bardziej z jego właścicielki. Deryś to żywe sreberko i praca z nim do łatwych nie należy, ale Ali świetnie sobie radzi.

Ja to mogę sobie pomarzyć póki co o egzaminach, zawodach.. najwcześniej to tak za trzy lata z tym moim głupolkiem :roll:

Posted

Gugu ja mam tylko Zadziornego, Iny i Niedzwiedzicy adresy mailowe więc wysyłam pod te adresy ale jak chcesz pozycje łóżkowe to podaj prosze adres, wyślę,warto obejrzeć.

Posted

Ali a jednak sie udalo do Poznania 500 osiągnąć. Nie wierzyłas we własne możliwości i dogomaniacka atmosferę, która sama wymusza stukanie w klawiaturę.

Za 500 :drinking: :drinking: :drinking:

Szkoda, że nie w realu, ale co sie odwlecze, to nie uciecze.

Posted

A teraz Kika śmieciara w plastiku.... :( :wink:

Noi słynna żaba,dzis zakupiona.... :P

A to jest ulubione miejsce Kiki,parapet na balkonie.... :P

I oczywiscie czyta wszystkie posty.... :P :wink:

:P

Posted

coztego napisał(a):
gugu napisał(a):
Chłopaki adres poszedł.....mam nadzieje ze skrzynka sie nie zapcha.... :roll: :wink: :P

Przy naszych terierowych chłopakach na pewno się zapcha... ;)

Baaaaardzo śmieszne :lol: :roll: :wink: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao:

Posted

Zadziorny Ty jesteś mózg komputerowy, czy nie można tych pozycji na dogo jakos przetrasportowac? Same obrazki, bo całość to pewnie by dogo nie zmieściło.

Posted

vigor_junior: Foty są przecudne... te kolorki... welshe fantastynie maskują się w tych jesiennych barwach :lol:

zadziorny: Foty będą, ale pewnie dopiero po 11 listopada... jedziemy wtedy na dzialeczkę i mam nadzieję, że pgoda będzie idealna na cudne foty :wink: A wysłane foty, to jeszcze baaaardzo zaległe z wystawy m-nar w Wawie, krajówki w Toruniu itp. wszystkie były tu juz na Dogo.

Ali: Czekam grzecznie na przesyłeczkę. Nawet zainwetsowałam w nową klawiaturę i myszkę :lol:
Gratulacje dla Ciebie i Derysia! Skoro zach Was chwali, to oznacza to - ni mnie ni więcej - że zasługujecie na to!

Posted

No to wstawię kilka "pozycji" na dobranoc :lol:. Może Wam się przyśnią :roll: :lol: :wink:

Przyznam, że mnie powaliła szczególnie ta druga fota :o :roll: :lol: :wink:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...