Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Całusy i liznięcia dla Derylka od INY I VIGO :buzi: :lilangel:

Bogula to jest specjalne czarodzejskie psie wiaderko 8) - jedna z niewielu rzeczy które mój pies nie potrafi otworzyć :bigcool: :wink:
a jak ja otwieram to muszę bardzo sie skupić na regulowaniu tlenu w płucach :wink: w razie niedomknięcia owego hermetycznego wiaderka efekt w mieszkaniu moze być powalajacy :evilbat:

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

[quote name='Fuka']Niektórzy twierdzą, ze dobrze jest podawać psom różne smierdziuchy - np suszone żwacze, albo nadsmierdnięte mięsko - niedużo, ale systematycznie i nie wiem na ile to zbieg okolicznosc, ale czasami rzeczywiscie problem znika, a przynajmniej sie zmniejsza 8)

To też chyba nie jest regułą. O ile pamiętam, to chyba Wind miała taka historię z Majką. Zalecono jej, aby zaczęła podawać suni jakiś waniający specyfik (chyba jakieś tabletki), a efekt był taki, że do Majeczka do menu dodała również swoje kupale, bo tak cudnie zalatywały. :D

Nie mam pod ręką fotki Misi w plastikach, ale służę Leonem

Posted

Ali: :B-fly: Głąski i ucałowania dla Derylka-Gorylka-Debilka (czy jakos tak? :lol: ) Czy Ela się do Ciebie odzywała? Wysłałąm jej paczuszkę zdjęć Cziki... i nie wiem cz doszły.
Usiłowałam Cię wczoraj telefonicznie wieczorkiem złapać- tak po 22, ale nikt nie odbierał :(

Pomimo moich gigantycznych chęci i nieziemskiego uporu... nie uda mi się pewnie dotrzeć do Poznania :( Wszystkim dogomaniakom (zwłaszcza welshowym 8) ) życzę powodzenia! Będę trzymała kciuki w Wawie, ale mam nadzieję, że odległość im nie zaszkodzi :D

Posted

[quote name='gugu']zadziorny nie chwal sie :wink: ,u nas tez piknie,aż miło :P

U nas też!!! :angel:

Ja kupiłam Kresce plastikowy namordnik, ale zupełnie na nią nie pasował... Ona ma jakiś dziwny niewymiarowy łeb, nic dla niej nie można dobrać... :-?

Posted

coztego czy to znaczy ze kupwałaś bez Kreski?
Ja wziełam Kike i polazłam z nia do sklepu... :P ,jak ja ufoce w tym plastiku to wstawie fote.... :P

Posted

Ali26762 - po rodowód z psem........ :question:

To chyba oczywiste :wink: Przecież nikt tak dobrze nie zna swojej przeszlości jak sam zainteresowany........ :D

Kto sprawdzi, czy wpisano poprawnie wszystkich przodków i czy on jest na należytym miejscu. Tylko DERYŚ. Musi przeczytać i podpisać pazurem umaczanym w inkauście......... :D :wink:

Potem na pewno będzie szampan.......... :drinking:

To tak jak z dowodem osobistym u ludzi , tylko młodzi idą teraz do pabu........a gdzie kochany Derylek ma iść........ :question:

A tu, Związek Kynologiczny chce docenić swego nowego członka i jakaś paczka przy okazji się szykuje...........no i pewnie Medal...........
:D :D :wink:

Posted

Witam serdecznie :)

Derylek wymiziany, wycałowany od Was dokumentnie, bardzo dziękuje i wszystkim po kolei podaje łapeczkę, a także ciągnie różowym ozorkiem po twarzyczkach i pycholach :)

Byliśmy w psim sklepie, nabyliśmy prasowaną kość i drugą z mocnej gumy na tę okoliczność. A gumową po to, aby wreszcie pies mógł sobie spokojnie coś pogryźć dłużej niż przez 5 minut - tyle zwykle wytrzymywały wszystkie piszczaki po przyniesieniu do domu :D

Posted

aga_ostaszewska napisał(a):
Czy Ela się do Ciebie odzywała? Wysłałąm jej paczuszkę zdjęć Cziki... i nie wiem cz doszły.
Usiłowałam Cię wczoraj telefonicznie wieczorkiem złapać- tak po 22, ale nikt nie odbierał :(

Nie, Ela od miesiąca nie daje znaku życia, nie wiem co się stało, że nawet na dogo się nie odzywa :(

Wczoraj po 22 byliśmy w domu, chłop padnięty, złamany przez anginę, a ja pielęgnująca go niczym samarytanka. Nie wiem dlaczego się nie dodzwoniłaś, telefon był wolny, ale cichy jak Don :(

A przy okazji - błagam, nie zabij mnie! Zabij chłopa! Dzisiaj pod groźbą rozwodu posadzę go przy kompie jak tylko wróci!

Posted

bos - Ty widziałeś oddział ZK dający paczki? Albo medale za członkostwo?
Taki medal jaki wisi na Jazonie to Deryl musi sobie dopiero wywalczyć za pomocą rzeczonego rodowodu :D
A szampan może i będzie, kto wie kto wie...
Albo dłuuuuugi spacer zamiast :)

Posted

Ali26762 napisał(a):
A gumową po to, aby wreszcie pies mógł sobie spokojnie coś pogryźć dłużej niż przez 5 minut - tyle zwykle wytrzymywały wszystkie piszczaki po przyniesieniu do domu :D

A żaby próbowałaś (takiej jak u Jazona) :hmmmm:. Moje dwie pasqdy wraz ze szczeniakami się nad nią pastwiły i nadal jest w jednym kawałku :roll: :lol:

Posted

Hej, znowu widze łelszokanapę :lol:

Te latexy sie najlepiej sprawdzają.

A Regon dzis dostał zabawke z lumpexu za 5 zl taka stonogę, ale z nia wywija! Na pierwszy ogien poszły czułki, potem oko i wystający nos, łapy narazie zostawił :lol:

Posted

borsaf nie omijam lumpexów,tez do nich chadzam,ale nie widziałam tam zabawek :( ,tylko ciuszki.... :P
To jakis specjalny dla zwierzaków? :lol: :wink: :P

Posted

gugu napisał(a):
No ja nie posiadam takiej zaby,czy ona jest gumowa?

Nie, to zabawka z latexu. W sumie też guma, ale taka mięciutka, nie ma na czym zęba oprzeć, bo się ugina :D

Posted

gugu - żaba jest z gumy silikonowej bądź lateksu/też guma/
Sa rozciągliwe i wytrzymałe

U mnie wytrzymuje już od Chorzowa/wystawy/

Ali - ja Jazonkowi wcale nie reglamentuję zielonego płaza,tarmosi ją codziennie,przerwa,ktoś przychodzi .......i już ją ma na kolanach.... :D :wink:
Ale ma minę........... :o :D :wink:

A tak przy okazji to :D " pozdrówcie " :D swoje psiurki od nas :P :wink:

Dla przypomnienia......żaba w całej okazałości/no powiedzmy/
Te białe plamki na zielonym to ugryzienia, gdzieś tam już powietrze syczy ale ogólnie jest w dobrej kondycji :D ....i komitywie z Jazonem...... :D :wink:

:D :D :D :D Ali - na te 9 miechów..... :D :wink: :drinking: :drinking:

Posted

No tak,super... :oops: ,u mnie lumpex to uzywane ciuchy,zabawki to dla mnie guma lub sznur,sorki za te pytania,juz wszystko wiem.... :P

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...