Nitencja Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 ooooi to sie same takie gwiazdki robia ?? :) ale co im ryj zrobil ?? :lol:
Nitencja Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 Coztego . moze admiini z Dogo kkiedys mieszkali w Starozytnym Rzymie : "Świnia" i inne Swinskie epitety były tak samo wugalrne jak u nas "cholera" czy "ku.."
zadziorny Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 Wprawdzie żaba dziś wyjątkowo wolno chodzi, ale mimo to wkleję klka fot z naszego przedwczorajszego spaceru:
zadziorny Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 I kolejne foty: Trudzia uwielbia się taplać w wodzie: obie moje pasqdy:
zadziorny Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 Macie już dosyć :question:. Jeszcze nie :hmmmm:. No to lecimy: Gaja:
zadziorny Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 To już ostatnia porcja: Kończymy spacer i wracamy do domu (zaczyna się ściemniać):
bos Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 Jesień Ci się udała zadziorny :D , jak dogomaniacy przeczytają :o prawdę o dzisiejszym dniu w FOTO GALERII JAZONA to zrozumieją ,dlaczego z Twoich ślicznych fotek psy zniknęły.....................trudno fotografować z pozycji horyzontalnej... 8) :D To cud ,że tak Ci wyszły................. :lol: :lol: :lol: A w sumie to Ci dziękuję ,że mi wytłumaczyłeś :że Twój pies to Inwader, gugu ma Api........zachraniarka.......Heksia, Ali to szkoli coztego.....carragan ma Kresunię...Flaire-Regonka.......... :drinking: muszę łyknąć ,żeby nie pomieszać.......no właśnie Flaire Regonka , a borsaf ..... Jazonka , ...................Deryś ma bosa.........aaaaaaaaaaa .....właśnie aga-o ........ma ........moment....... :drinking: ...Koka... :drinking: ........... :drinking: ...a co mam ja................ :o :oops: :D :D :D :D ...........bo u nitencji jest Vigo....a u INY Luka ...............ja nie mam żadnego piesia :placz: :placz: :D :D :D :D :D :D :wink: :wink:
bos Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 zadziorny - :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :B-fly: :popcorn: Muszę Cię nawiedzić , masz fajne miejsca do spacerów............ :D :D
zadziorny Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 bos odstaw wreszcie tą butelkę 0X. Na dziś już naprawdę wystarczy :evil: :roll: :wink:
Fuka Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 spróbowałam i padłam w zachwycie :lol: ryj dogomania obwąchuje ryje :o (obwąch-uje r-yje) 8)
Ali26762 Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 No ja ostatnio właśnie o r.y.j.a.c.h pisałam... Ale te gwiazdki to nic - na innym forum była kiedyś taka cenzura, która słowo "k.u.r.w.a" zamianiało na "taczka". Jak ktoś pisał, że jest "w.k.u.r.w.i.o.n.y", to wychodziło "potaczkany". Inne słowa były wymieniane równie zaskakująco i pamiętam, że wszyscy się prześcigali we wpisywaniu nieparlamentarnych słów i wyrażeń :lol: :lol: :lol: Jak się wszyscy oswoili z owym słowotwórstwem, to już sami zamieniali to, CO i tak by zamieniło, na to, NA CO by zamieniło :D Po zdjęciu cenzury zwyczaj ten utrzymał się jeszcze około półtora roku - tak zapadł w świadomość i podświadomość :lol:
bogula Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Już jestem po obejrzeniu wielkiego wozu dyszlem w dół...pogoda u nas na Śląsku nadal niezła :D hhhmmmm...w kamienicy naprzeciwko zmarł nagle facet; pies trafił do schroniska---to ten czarny onkowaty kiedyś służący do szczucia i którego Fafulos nie cierpiał; nawet tzw. rodzina nie chciała tego psa...Wniosek: bądźmy dla siebie dobrzy, a dla zwierząt mądrze-dobrzy :D
Flaire Posted November 3, 2005 Author Posted November 3, 2005 Nitencja napisał(a):ooooi to sie same takie gwiazdki robia ?? :) ale co im r** zrobil ?? :lol:Aaaa tam, od razu same. Mod lata za Wami i sprząta oczywiście. Ale tylko jak czasu zostania po usuwaniu topików. :wink:
Ali26762 Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Topików, tematów... ;) Dobra - to co modowi po r.y.j.u ? :roll:
zadziorny Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Flaire napisał(a):Nitencja napisał(a):ooooi to sie same takie gwiazdki robia ?? :) ale co im r** zrobil ?? :lol:Aaaa tam, od razu same. Mod lata za Wami i sprząta oczywiście. Ale tylko jak czasu zostania po usuwaniu topików. :wink: :laugh2_2: :laugh2_2: :laugh2_2: :laugh2_2: :laugh2_2:
Ali26762 Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Oki, ranna zmiana wstała, to mogę się udać w pielesze :D Zasłużyłam :D
zadziorny Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Ali - to Ty jeszcze nie spałaś :hmmmm: :roll:
INA Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 No nadgoniłam i welsze :lol: całego dzionka trza było aby welsze nadrobić :o Bogula - ja z Vigo byłam o 5.30 na spacerze - u nas szczególnie nad jeziorem sceneria rodem z angielskich filmów...mgła widoczność na dwa metry widać tylko samą łódkę przycumowaną gdzieś do brzegu i same ciemności , szarości jakies kształty, przypominajace dzrzewa.... :ghost_2: Ali - ja mówię dzień dobry ale Tobie to pewnie dobranoc - trzeba powiedzeć :sleep2: --zadumane , nastrojowe foty ekstra! ja też zrobiłam fotki w ten wieczór... Zadziorny - przez Twoje foty powoli zaczynam zakochiwać się w Śląsku, a czy przy śpiącym aniołku nie lężą czasem szczątki Bogu ducha winnej piłki.
INA Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 bos - z Twoich nocnych rozważań nad butelką :wink: wywnioskowałam że Vigo jest u Nitencji oj dobrze by miał :lol: i ..skończyły by się problemy z trymowankiem :wink: borsaf - dostałaś - prv :question:
lidush Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Dopiero tutaj dotarłam i to z lekkim opóźnieniem, ale troszkę sobie pokomentuję :wink: Przyznam, że się nieźle ubawiłam a tekst, że to może bulterierek naprawdę położył mnie na łopatki bo jak pewnie niewiele osób wie cattledogi wyhodowano m.in. na bazie bulików :lol: Flaire napisał(a):Przyznaję, że nie miałam pojęcia, że one się tak wybarwiają... :o Jako dorosłe psy są to, moim zdaniem, straszne brzydale - ale jak widać, każdy sceniak jest śliczny. :D Mój mąż jest rozbawiony, że ktoś od terierów tak napisał bo on z kolei uważa, że teriery to brzydale :lol: :lol: :lol: Za nic na świecie chłop nie chce zrozumieć moich sentymentów do kilku ras z tej grupy :wink: W opozycji do Flaire uważam, że szczeniaki cattli są raczej brzydkie a nawet wyjatkowo paskudne zanim się nie wybarwią :wink: Co do dorosłych psów to są zwolennicy umaszczenia niebieskiego jak i rudego i często na wystawach można zobaczyć jak rudy raczej mocno średni wygrywa z super niebieskim tylko dlatego, że pan x nie gustuje w pleśniakach :wink: To już uroki krajowego życia wystawowego... Ważne jest to, że każdy australijczyk jak już znajdzie się w pracy to wie co ma robić. Uroda ma tutaj drugorzędne znaczenie, powiedzmy, że jest to pies dla koneserów :wink: Pozdrawiam Was wszystkich bardzo serdecznie :) Lidka
Recommended Posts