gugu Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 aga następny chłopak,no to wojna na bank..... :wink: (myslałam że dziewczynka :( :P :wink: )
bos Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 [quote name='gugu']bos wy mata najbliżej do Bieszczad,oto Dzidowa :P .... :wink: :P gugu - gdzie tu Bieszczady widzisz :question: Toż to jakaś zrekultywowana hałda na Śląsku koło Kochłowic albo Bytomia. Jeszcze się z niej dymi........... :lol: :lol: :wink:
bos Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 Aga - jakoś mi słabo............ja też do reanimacji.......plisssssssss :o :lol: :lol: :lol: :wink:
gugu Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 bos to dla ciebie opary..... :lol: (to napeno Bieszdady :P :wink: )
aga_ostaszewska Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 [quote name='bos']Aga - jakoś mi słabo............ja też do reanimacji.......plisssssssss :o :lol: :lol: :lol: :wink: Jak zaczniesz się robić zielony 0X to dzwoń :lol:
bos Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 gugu - jak to jest że sprawdzam listę zarejestrowanych na foru i Cię nie widzę, czyżbyś się ukrywała........... :question: Ty huncwocie.......... :D :D :D
bos Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 Qrcze, Aga już dzwonię....... :handy: :lol: :lol: :wink:
gugu Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 bos to z sympati do ciebie.... :lol: :wink: szukaj aż znajdziesz... :P :wink:
gugu Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 bos serio mówiąc lub pisząc :fadein: to jestem dostępna,nie ukrywam sie.... :P
coztego Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 [quote name='gugu']bos serio mówiąc lub pisząc :fadein: to jestem dostępna,nie ukrywam sie.... :P Jest gorzej: ukrywasz się i nawet o tym nie wiesz 8) aga_o, jako akuszerka spisałaś sie cudnie, jak na prawnika :kciuki:
bos Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 Oooooooooooo.........coztego........... :lol: :D :wink: Gdzie to się podziewałaś jak Cię nie było :question:
Ali26762 Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 jborowy - zdjęcia piękne, wycieczka nie mniej. Jak ja żałuję, że mieszkam na północy, no :(
Ali26762 Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 No i tak minęło nam wieczorem pół roku jak jesteśmy razem z Derysiem. Za kilka dni, w piątek, Derylek skończy 9 miesięcy. Z wyglądu to już dorosły pies, choć ma jeszcze fiu-bździu w głowie :D Mam nadzieję, że podoba mu się u nas, że czuje się szczęśliwy i bezpieczny. Staramy się, aby tak właśnie było, bo pokochaliśmy brzdąca bardzo i nie wyobrażamy sobie życia bez niego. Pół roku z Derysiem, to pół roku z Wami. Bardzo Wam wszystkim za te pół roku dziękuję i odgrażam się, że to dopiero pierwsze pół roku i będą następne :D
zadziorny Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 aga_ostaszewska napisał(a):A co do porodu, to na nim nie będę (prawo to nie to samo co medycyna - na szczescie!), ale musialam zwloki mojego przyjaciela reanimowac! Piszesz, że nie masz nic wspólnego z medycyną, a popatrz: nawet zwłoki reanimować potrafisz :hmmmm: :roll: :lol: :wink:
zadziorny Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Taa, wszyscy po nocach postujecie, a teraz nie można Was z łóżek powyciągać :evil: :wink:. A tymczasem mamy piękny słoneczny poranek, chociaż zimny (tylko 3 stopnie) :roll: :lol:. Miłego dnia :lol:
jborowy Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 zadziorny - nie marudź, u nas od paru dni jest minus pięć co rano. bos - nie znam się na punktach GOT, chodzę po górkach bo chcę. Może coś się pozmieniało. Teraz jest tak: szlak żółty (lokalny, nie wiem gdzie się zaczyna - pewnie w Dukli) prowadzi od Posady Jaśliska, przez Jaśliska, Lipowiec do głównego szlaku beskidzkiego. Szlak główny (niebieski), zwany też granicznym, przebiega u podnóża góry Kamień.Na samą górę nie ma szlaku.
aga_ostaszewska Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Kto śpi ten śpi... JA PRACUJĘ! :evil:
Flaire Posted October 31, 2005 Author Posted October 31, 2005 aga_ostaszewska napisał(a):Kto śpi ten śpi... JA PRACUJĘ! :evil:Misia śpi! Chyba ciągle odsypia zawody sprzed dwóch dni! :lol:
zadziorny Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 aga_ostaszewska napisał(a):Kto śpi ten śpi... JA PRACUJĘ! :evil: No to jesteś chyba jedną z tych nielicznych :wink:. Cała Polska ma przecież dłuuuugi weekend :lol:
coztego Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 [quote name='bos'] Gdzie to się podziewałaś jak Cię nie było :question: Ależ ja nigdzie nie odchodziłam ;) [quote name='Ali26762'] Jak ja żałuję, że mieszkam na północy, no Jak można żałować, że mieszka się nad morzem!!! :nono: Ali, czy możesz jakoś wyjaśnić fenomen czasu powstawania Twoich postów? Czy Ty czasem sypiasz? :hmmmm: A poranki rzeczywiście są piękne! Lekko zamglone, błękitne niebo, słońce tuż na wschodnim horyzontem, oszroniona trawa na łące i złote liście na drzewach... Cudne te poranne spacerki.... :fadein: Jak się ubierze rękawiczki to nawet nie jest tak zimno 8)
aga_ostaszewska Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 [quote name='zadziorny'][quote name='aga_ostaszewska']A co do porodu, to na nim nie będę (prawo to nie to samo co medycyna - na szczescie!), ale musialam zwloki mojego przyjaciela reanimowac! Piszesz, że nie masz nic wspólnego z medycyną, a popatrz: nawet zwłoki reanimować potrafisz :hmmmm: :roll: :lol: :wink: :lol: ale to naprawdę nie było łatwe... :lol: aga_o, jako akuszerka spisałaś sie cudnie, jak na prawnika coztego Eh Ci prawnicy to potrafią zamącić 8) aga_ostaszewska napisał: Kto śpi ten śpi... JA PRACUJĘ! No to jesteś chyba jedną z tych nielicznych . Cała Polska ma przecież dłuuuugi weekend O nie... co to to nie... dzis nie jest dzien ustawowo wolny od pracy i odpoczywaja tylko ci, ktorzy odrabiali ten dzionek albo mogli miec wolne ... JA NIE MOGŁAM ANI JEDNEGO ANI DRUGIEGO :evil:
bos Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 jborowy - dzięki za info Ja też po górkach chodzę.............. bo...... to uwielbiam 8) 8) :D................no to zejdźmy 1000m niżej i mamy piękne okolice Brennej i Górek Wielkich Wspomnienia.........ale jakże piękne............a teraz moi ......mili zbliża się zima ................która ma też swoje uroki......... :evil: :D :D :D .........nadszedł czas na zmianę opon na zimowe.........uzupełnienie płynów hydraulicznych , niektórzy muszą wymienić chłodzące letnie na zimowe, wlać płyn zimowy do spryskiwaczy i ...........przygotować się do pory zimowej poprzez zgromadzenie w zacisznym i ciemnym miejscu odpowiednią ilość płynów rozweselających............. :drinking: :drinking:
zadziorny Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 A moje sunie spałaszowały właśnie po świńskim wędzonym ryjku i są baaardzo zadowolone 8) :lol:
Recommended Posts