bos Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 [quote name='jborowy']bos - okulary ubierać i czytać, czytać i jeszcze raz czytać (..........zdjeciach jest Dira a nie Asik, dla pewnosci jeszcze post podpisałem jako DIRA, ale kto by to czytał?\ Pod ogon nie mogłem zajrzeć :o boć jeszcze nie mamy czipów wirtualnych :D :D :D A fakt na koniec napisałeś DIRA , ale ja pomyślałem że chodzi tu o dziurę :o do której wpadłeś i z wrażenia tak Ci się napisało..........hihihihi :D :D Skąd mogłem przypuszczać że masz sunię.............. :D :D :D :wink: Potem jeszcze skojarzyło mi się z IRA :roll: ale podobno zawiesili działalność, może przeprowadzili się w Twoje regiony.............. :D :D :D :D :D Teraz to mi wszystko wyłuszczyłeś.................... 8) 8) 8) :wink: A tak poza tym to tempo się tu zrobiło.....hohoho :lol: Nie można nadążyć odpisywać :evilbat: :o :lol: :lol: :lol: :wink:
zadziorny Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 jborowy superfoty i superwidoki :lol: :roll: Na kilku zdjęciach widziałem u Ciebie kijki narciarskie :roll:. To narty też brałeś ze sobą na ten Bieszczad :hmmmm: :niewiem:
zadziorny Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 Dostałem dzisiaj mailem ciekawe zdjęcie :roll: :lol: :wink: :
gugu Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 zadziorny fota mnie powaliła....bomba.... :lol: :P :wink:
bos Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 [quote name='zadziorny']Dostałem dzisiaj mailem ciekawe zdjęcie :roll: :lol: :wink: : No właśnie . :o Te dzieci zastanawiają :o :o się jak ten pies potrafi czytać z tej tablicy do góry nogami ........może łapami :D :D :D :D :klacz: :klacz: zadziorny :klacz: :klacz:
zadziorny Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 W naszych górach, to mozna spotkać takie widoczki: :o :roll: :wink:
gugu Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 15 km od Cisnej....2km od Gołoboza :lol: :wink: (super górka,na talie dla kobiet :wink: )
bos Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 zadziorny - dziura jak w......... :lmaa: ....ziemi :D :D .....byli tacy co ukradli księżyc...........ale żeby zeżreć słonko. Już wysłałem na pomoc ognistego ptaka ,który przyniesie nam................ jasność.....słońce..........i takie tam............. ...............o..........właśnie przyleciał......... :D :D :D
bos Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 [quote name='gugu']bos oj zebyś się nie zdziwił :lol: :wink: :niewiem: gugu - dlaczego :niewiem:
gugu Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 bos wy mata najbliżej do Bieszczad,oto Dzidowa :P .... :wink: :P
jborowy Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 gugu - na Dzidowej nie byłem, to trochę daleko od Krosna. bos - chyba o tę górę chodzi co dałeś w opisie. Chyba, bo wiele gór w Beskidzie ma nazwę Kamień lub Petros (Piotros, Piotruś). Opis rezerwatu jest tu: http://www.beskid-niski.pl/index.php?pos=/obiekty&ID=265
gugu Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 jborowy to nie cała stówka(od Krosna),jak sie ma auto pod ręka to super wycieczka.... :lol: :wink:
jborowy Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 Z innej beczki!!! Jak ktoś odbiera z Hotbirda pakiet francuski TPS, to serdecznie polecam film Le Dernier Trappeur na kanałach Multivision. Jest wersja francuska i angielska. Typowa, malownicza ballada o traperze (ostatnim) na północy Kanady. Powalające zdjęcia krajobrazów, doskonała muzyka i co najważniejsze: fenomenalna gra 7 psów zaprzęgowych, jako aktorów.
bos Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 Dzięki jborowy za wyczerpującą odpowiedż. Tak. Mówimy o tej samej górze. Szliście z Jaśliska prosto na Kamień czy przez Lipowiec :question:
jborowy Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 gugu - chodzi o Dzidową w Bystrej, koło Baligrodu? Nie ma sprawy. Tam jest wyciąg orczykowy. To albo poczekać na śnieg i dać się wciągnąć na nartach, albo ubrać wrotki.
jborowy Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 bos:- przez Lipowiec, ale to chyba to samo co prosto z Jaślisk?
gugu Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 jborowy najlepiej z buta... :wink: Specjalnie nie pisałam miejcowości ,bo wiedziałam że ty to miejsce znasz..... :fadein:
aga_ostaszewska Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 bos napisał(a):aga_ostaszewska napisał(a): ! Niestety muszę jechać do kumpeli, która chyba zaczęła rodzić (tak przynajmniej twierdzi mój przyjaciel a jej mąż) .............chyba się dziewczyna dowiedziała że jej mąż to Twój. :question: ................ przyjaciel.................. :question: :lol: :lol: :lol: Jeśli Twój piękny też czyta dogo.......to może od koleżanki nie wracaj....... a prawda u niej też jesteś spalona...................w morde jeża Aguś........ co teraz będzie..................... :question: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Mój przyjaciel - jeszcze z czasów liceum, postanowił się ożenić ale do tej pory mamy świetny kontakt, no i... gdy jest w tarapatch to zawsze po mnie dzwoni... a ja biegnę na ratunek :lol: Dziś właśnie zadzwonił i powiedzł: "OSTASZ RATUJ! DOROTA MA SKURCZE!" Ja poleciałam szybko, no i się okazało że to był taki mini skurcz... a sam poród, to nawet za 7 dni może być... Mój biedny przyjaciel jest tak totalnie przerażony... jak przyjechałam to był cały zieloniutki :lol: A urodzi się na bank chłopczyk o dzwięcznym imieniu Mateusz :D
bos Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 [quote name='jborowy']bos:- przez Lipowiec, ale to chyba to samo co prosto z Jaślisk? Niestety nie. Tam prowadziły szlaki żółte ,zielone.Teraz nie wiem jak jest. Przez Lipowiec o ile dobrze kojarzę jest dalej. Wejście z Jaślisk na Kamień jest za 11 pkt GOT .Podejście jest chyba od Posada Jaśliska. przez Lipowiec 12pkt GOT /4pkt za trasę Jaśliska -Lipowiec+ 8pkt Lipowiec-Kamień/
bos Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 Aga - na bank :drinka: :drinking: szykujemy się do pępkowego :wink:
aga_ostaszewska Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 A co do porodu, to na nim nie będę (prawo to nie to samo co medycyna - na szczescie!), ale musialam zwloki mojego przyjaciela reanimowac! jborowy: Foty cudne!
Recommended Posts