Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ali może sie z kims zabierzesz?
Skarbówka to jak rzep na psim ogonie, że też to dziadostwo przyzwoitych ludzi sie czepia.Napuścic ja na pseudofodowców, tam jest szara strefa.

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

Ina Tego rogza, obróżke kupiłam, jak byłyśmy w Toruniu :lol:
Tyle, że po dwóch miesiącach muszę już mu kupic nową, bo jak odrosnie to sie w ten rozmiar pośredni nie mieści. Tą największą miałam w ręku ale wydawała mi sie taaka wielka wtedy, a teraz mam w planie na Poznań kupić taka samą tylko numer większą.
Jak kasy starczy to mu jeszcze smycz taka sama dokupię.
No i żabę :lol: :lol: :lol:

Posted

borsaf napisał(a):
Tą największą miałam w ręku ale wydawała mi sie taaka wielka wtedy, a teraz mam w planie na Poznań kupić taka samą tylko numer większą.

Nie mam siły się przekopywać wstecz, mogłabyś napisać jaki numer masz aktualnie, albo jaki chcesz zakupić?
Ja planuję z Poznania zamówić rogza 20 mm, bo taki rozmiar został mi doradzony.. Mam nadzieję, że będzie dobry.

Posted

Juz donoszę:
Regon ma szerokość paska 1,5 cm, a po rozciągnięciu maksymalnym, średnica jest 20 cm. Dodam, że jest popuszczona na maxa. Zakładanie i ściąganie jest trochę niewygodne, bo trzeba przydusić pod gardłem, aby uszy przeszły, za to panu na spacerze nie wyskoczy z obróżki jak wsteczny by włączył.
Mój mąż pamieta dokładnie jak mu Keri z obroży wyskoczyła i przyszla osobno do domu. Keri była wypłosz więc co rusz takie numery robiła.
Regon nie boi sie niczego na ulicy, najwyżej przysiądzie i pomedytuje jak np świnie wietnamska zobaczy w ogródku.
Sic! Gniezno, jak Hollywood sie robi. Niedlugo w turystycznych przewodnikach będzie jako atrakcja, zaraz po katedrze. :wink:

Posted

Hej, witam w środowe południe :)

Pogoda dziwna, bo słońce zerka zza chmur tylko na krótką chwilę, a większość czasu siedzi schowane, więc jest pochmurno i ponuro... Jak ja nie lubię takiego czegoś... :(
Na pocieszenie wstawię Wam słoneczko - tym, którzy je mają nic się nie stanie od nadmiaru, a tym, którzy siedzą w chmurach (tak jak ja), na poprawienie nastroju :)

borsaf - nie mam się z kim zabrać do Poznania, niestety. Nikt z mojej okolicy się tam nie wybiera, a przynajmniej ja nic o tym nie wiem. Trudno, nie zawsze da się tak, jakby się chciało. Ponoć życie na tym właśnie polega, że marchewki to tylko pęczek przewidziało na całą swoją długość, a kijów całe lasy pełne... ;)

Buuuuuuu :(

Posted

Moja żona kupiła sobie niedawno poduszkę ortopedyczną :roll:. Cóż z tego, skoro korzystanie z niej jest czasami mocno ograniczone :hmmmm: :wink: :

:lol: :lol: :lol:

Posted

zadziorny - :D :D :D nic dodać , mówią same za siebie

Jazon też uwielbia jogurt , i nikt z domowników nie jest wstanie zjeść bez niego.
Siąda wtedy obok i łapką dotyka jedzącego by o nim nie zapomnieć.
Gdy wydaje mu się to za długo staje się bardziej natarczywy,zaczyna nawet burczeć

Posted

Fantastyczna łelszo-kanapa

Poduszke ortopedyczną do spania z ledwościa, w ostatniej chwili z zębów Regona uratowałam. Powleczonej nie rusza, ale, jak zdjęłam do prania powloczkę to gąbka baardzo mu zasmakowala i zaczął dziamdziać. Dobrze, że cofnęłam się z łazienki, bo pewnie byłaby podusia w kawałeczkach :evilbat:

Posted

[quote name='Wind']

Wind - czy Twoja sunia zawsze po wypiciu kawy zjada jogurcik, mówi się że to zdrowe. :D :D :B-fly:
Chciałbym też wiedzieć jaka kawa smakuje jej najbardziej :lol: :lol: :question:

Posted

Moje (znaczy się, Misi :oops: ) szczyle uwielbiały jogurt. Jak je uczyłam chrupać suche, to właśnie dodawałam troszeczkę jogurtu, żeby każda chrupka była w nim cieniutko otoczona. Smakowało bardzo! A jak dzieci już się najadły, to mamusia wylizywała pustą miskę. :D

Posted

Witam!
Co tak cichutko na welszykach?
Welszyki w Poznaniu wchodza na ring dopiero o 14.25. Od tej godziny podkarpacie zamawia trzymanie kciukasow i pazurkow (za nami oczywiscie), az do chwili gdy skoncza sie konkurencje finalowe :lol: :D .
W poniedzielek 7 listopada chyba spoznimy sie do pracy :roll:

Posted

bos,

Ona nie jest wybredna ;) Byleby rozpuszczalna i z mlekiem :lol: Jakos nie potrafi tez pojac, ze wolno jej chlipnac jedynie maly lyczek, a nie siorbac do woli :lol:

Witajcie o poranku lelszowielbiciele :D

Posted

Witajcie welshomaniacy :lol:
[quote name='bos']Wind - czy Twoja sunia zawsze po wypiciu kawy zjada jogurcik, mówi się że to zdrowe. :D :D :B-fly:
Chciałbym też wiedzieć jaka kawa smakuje jej najbardziej :lol: :lol: :question:
Ja jeszcze mam pytanie o jej ulubione batony (ze zdjęcia nie mogę odczytać nazwy) :wink: :lol: :roll:

Posted

Wszyscy się tu chwalą ulubionymi, malowniczymi terenami do spacerów ze swoimi piesami :roll:. Teraz chyba na mnie kolej :lol:. Lubicie jesienne pejzaże :question:
Oto fotoreportaż z naszej dzisiejszej wyprawy. Wchodzimy na łąki:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...