bos Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 [quote name='jborowy']bos - a co a Wami, jedziecie z Jantarem do Poznania? jborowy - :evilbat: Jantar ma na imię - J A Z O N !!! :lol: :lol: :lol: Do Poznania nie jedziemy , damy szansę innym . Próbowałem Jazona przepisać do klasy pośredniej ,ale nie wyszło. Szkoda ! :cry: Może zobaczymy się w Raciborzu. :D :D
zadziorny Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 Ali, dlaczego twój GIF jest nieruchomy :hmmmm: :question: :niewiem:
Ali26762 Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 A nie wiem. Takiego dostałam i uznałam, że ważniejsze od ruchu jest tu przesłanie :D Na pocieszenie macie ruchomego :)
jborowy Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 bos - Jantar ma na imię - J A Z O N !!! No widzisz, to są skutki NIE PICIA porannego piwa Zobaczyłem w stawce psów w klasie pośredniej dwie sztuki i pomyślałem sobie, że to pewnie mój Asik i Twój Dżeison. Szkoda, jak na razie na Poznań ujawniony jestem tylko ja i (domyślnie) vigor
borsaf Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 Niestety Nitencji nie będzie, a Aluzja??? Nie odzywa sie ostatnio, mam nadzieje, że wszystko u niej OK.
jborowy Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 borsaf Niestety Nitencji nie będzie No cóż, Nitencja ma tajną misję do spełnienia. Kryptonim: ABSOLUT. nic więcej nie mogę powiedzieć.
coztego Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 [quote name='borsaf']Sama, czy potrzebuje pomocy w misji?? POMOŻECIE?? jborowy, to zdjęcie Asika- cud miód i orzeszki :iloveyou: Oczywiście wąsaty jegomość, również niezwykle przystojny :fadein:
borsaf Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 W ABSOLUCIE POMOZEMY napewno, nie damy Nitencji marnie zginąć z nadmiaru absolutu.
bos Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 jborowy - z tego co mi wiadomo to w Poznaniu ma być pies z Palmiry Północy w kl.Mł ARAMIS . Głowy nie dam ale rozmawiałem z właścicielką Aramisa jeszcze w Chorzowie i potem w Zabrzu. Wiem że chęci do startowania w Poznaniu miała również właścicielka Jokasty siostry Jazona....... :niewiem: jaka była póżniej mobilizacja. Rozmawialiśmy o tym w Świerklańcu........ :question: Jazon jest zgłoszony jednak nie pojedziemy........?
bos Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 [quote name='borsaf']Niestety Nitencji nie będzie, a Aluzja??? Nie odzywa sie ostatnio, mam nadzieje, że wszystko u niej OK. borsaf - nie martw się o Aluzję , u niej wszystko można by powiedzieć jest ok. Nie upoważniła mnie do występowania w swoim imieniu jednak myślę ,że nie poczyta mi za złe że zabrałem głos nie będąc pytany. Aluzjo - pozdrawiam :D
zadziorny Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 Witajcie :lol: Zauważyliście, że po ostatnich wyborach pogoda nam się spaskudziła :hmmmm:. Wygląda na to, że niebo płacze nad nami i nad naszym wyborem :evil: Dzisiejszy poranek był deszczowy, za to teraz zaczyna się przejaśniać :roll: :lol:
zadziorny Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 [quote name='coztego'][quote name='borsaf']Sama, czy potrzebuje pomocy w misji?? POMOŻECIE?? Jasne, że POMOŻEMY :lol: :wink:
aga_ostaszewska Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 Witam serdecznie w ten pochmurny warszawski dzionek! Czika wrócila z grzybobrania ... z pełnymi wiadrami ... i objadałam się przez cała niedzielę, bo ja GRZYBOLUBNA jestem :lol:
borsaf Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 Zadziorny staruszka jest ok., jaka dziarska! Z wyborami to Ty wyluzuj, Gniezno na Tuska glosowalo, a niebo od rana może pochmurne ale nie płacze. Własnie idziemy z Regonem na drugi spacerek.
zadziorny Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 borsaf, kiedy opijamy Twój 500-ny post :hmmmm: :beerchug:
aga_ostaszewska Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 [quote name='zadziorny']borsaf, kiedy opijamy Twój 500-ny post :hmmmm: :beerchug: Już mozna zacząć... :lol: :drinking:
Flaire Posted October 25, 2005 Author Posted October 25, 2005 [quote name='aga_ostaszewska']Już mozna zacząć... :lol: :drinking:No tak... Dla agi_o nigdy nie za wcześnie (ani za późno...) na pijactwo! :D "Aga! Śpisz?"
aga_ostaszewska Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 [quote name='Flaire'][quote name='aga_ostaszewska']Już mozna zacząć... :lol: :drinking:No tak... Dla agi_o nigdy nie za wcześnie (ani za późno...) na pijactwo! :D "Aga! Śpisz?" Jasne, że nigdy nie jest za wcześnie (a za późno to już w żadnym wypadku nie może być) :lol: W pracy siedzę...
Flaire Posted October 25, 2005 Author Posted October 25, 2005 aga_ostaszewska napisał(a):W pracy siedzę...aga_o, widzę, że cytat "Aga, śpisz?" nie kojarzy Ci się tak mocno jak mi... Mnie od razu bolą kości na wspomnienie gramolącej się przeze mnie PATIszon... :wink:
Wojtek Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 Wygląda na to, że niebo płacze nad nami i nad naszym wyborem ... ja i Fu, bardzo przepraszamy za lubelszczyznę ...
Recommended Posts