Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

[quote name='jborowy']bos - a co a Wami, jedziecie z Jantarem do Poznania?

jborowy - :evilbat: Jantar ma na imię - J A Z O N !!! :lol: :lol: :lol: Do Poznania nie jedziemy , damy szansę innym . Próbowałem Jazona przepisać do klasy pośredniej ,ale nie wyszło. Szkoda ! :cry:
Może zobaczymy się w Raciborzu.
:D :D

Posted

bos -

Jantar ma na imię - J A Z O N !!!

No widzisz, to są skutki NIE PICIA porannego piwa
Zobaczyłem w stawce psów w klasie pośredniej dwie sztuki i pomyślałem sobie, że to pewnie mój Asik i Twój Dżeison.
Szkoda, jak na razie na Poznań ujawniony jestem tylko ja i (domyślnie) vigor

Posted

[quote name='borsaf']Sama, czy potrzebuje pomocy w misji??
POMOŻECIE??

jborowy, to zdjęcie Asika- cud miód i orzeszki :iloveyou:
Oczywiście wąsaty jegomość, również niezwykle przystojny :fadein:

Posted

jborowy - z tego co mi wiadomo to w Poznaniu ma być pies z Palmiry Północy w kl.Mł ARAMIS . Głowy nie dam ale rozmawiałem z właścicielką Aramisa jeszcze w Chorzowie i potem w Zabrzu.
Wiem że chęci do startowania w Poznaniu miała również właścicielka Jokasty siostry Jazona....... :niewiem: jaka była póżniej mobilizacja. Rozmawialiśmy o tym w Świerklańcu........ :question:
Jazon jest zgłoszony jednak nie pojedziemy........?

Posted

[quote name='borsaf']Niestety Nitencji nie będzie, a Aluzja??? Nie odzywa sie ostatnio, mam nadzieje, że wszystko u niej OK.

borsaf - nie martw się o Aluzję , u niej wszystko można by powiedzieć jest ok.
Nie upoważniła mnie do występowania w swoim imieniu jednak myślę ,że nie poczyta mi za złe że zabrałem głos nie będąc pytany.
Aluzjo - pozdrawiam :D

Posted

Witajcie :lol:
Zauważyliście, że po ostatnich wyborach pogoda nam się spaskudziła :hmmmm:. Wygląda na to, że niebo płacze nad nami i nad naszym wyborem :evil:
Dzisiejszy poranek był deszczowy, za to teraz zaczyna się przejaśniać :roll: :lol:

Posted

Zadziorny staruszka jest ok., jaka dziarska!

Z wyborami to Ty wyluzuj, Gniezno na Tuska glosowalo, a niebo od rana może pochmurne ale nie płacze.
Własnie idziemy z Regonem na drugi spacerek.

Posted

[quote name='aga_ostaszewska']Już mozna zacząć... :lol: :drinking:No tak... Dla agi_o nigdy nie za wcześnie (ani za późno...) na pijactwo! :D "Aga! Śpisz?"

Posted

[quote name='Flaire'][quote name='aga_ostaszewska']Już mozna zacząć... :lol: :drinking:No tak... Dla agi_o nigdy nie za wcześnie (ani za późno...) na pijactwo! :D "Aga! Śpisz?"
Jasne, że nigdy nie jest za wcześnie (a za późno to już w żadnym wypadku nie może być) :lol:
W pracy siedzę...

Posted

aga_ostaszewska napisał(a):
W pracy siedzę...
aga_o, widzę, że cytat "Aga, śpisz?" nie kojarzy Ci się tak mocno jak mi... Mnie od razu bolą kości na wspomnienie gramolącej się przeze mnie PATIszon... :wink:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...