zadziorny Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 Nie, nie, nie i jeszcze raz nie! Na pewno piesek :lol: :wink:
zadziorny Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 Qrcze, a to małpa jedna :roll: :lol: :wink:
coztego Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 Nitencja napisał(a):no nie wiem nie wiem ..... wolalam cisze przedwyborcza. teraz mi niedobrze. Nie da się ukryć, teraz cisza jawi mi się błogosławieństwem... niestety mineła... :-? zadziorny napisał(a):Przeanalizowałem uważnie ten filmik Nie dość uważnie przeanalizowałeś. Albo słabo się znasz na koszulkach :wink: Na filmie wszystko się zgadza, tylko nasze koszulki są mało elastyczne :fadein:
zadziorny Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 :cunao: :roflt: :cunao: :roflt: :cunao: :roflt: :cunao: :roflt: :cunao: :roflt: :cunao:
borsaf Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 Witam, Czy u Was też na stronie terierowej nie wyświetlaja sie posty? Wchodze, patrzę, a tu cisza, od 14 nikt nie pisał we wszystkich topikach?? Juz chcialam popędzic bractwo do roboty, a tu niespodzianka, jest nawet 141 strona! To chyba od dogo zależy, nie od mojego kompa? Dzisiaj narobiłam alarmu bo mi sie trząsł ekran w okolicy START. Przyszedl mój mózg komputerowy i okazało sie, że to tylko lampa, którą zbyt blisko ekranu przełożyłam, taka halogenówka i ona powodowała ta drżączkę! Kto by to pomyślał?? Co do politycznego bełkotu,yo oni jeszcze przez tydzień będą wałkowali kto, jak , gdzie i kiedy głosował. Jakby to kogoś, poza sztabami wyborczymi interesowało. No, to pifko jedni na zdrowie, drudzy na pohybel :drinking: :drinking:
borsaf Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 Zadziorny Baśki nie otwieram bo nie mam sprzetu audio MP3.
coztego Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 borsaf napisał(a):Przyszedl mój mózg komputerowy i okazało sie, że to tylko lampa, którą zbyt blisko ekranu przełożyłam, Kumpel pracujący w serwise bram takich elektrycznych, samoprzesuwających się, został kiedyś wezwany do naprawy, bo brama nie działa... Przyjechał na miejsce, rozejrzał się uważnie, pochylił się, wyrwał chwasta i powiedział "50 zł się należy" 8)
jborowy Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 http://img18.imageshack.us/my.php?image=10000079fr.jpg Przed trymowaniem obaj mieliśmy wąsy i brodę. Co ta Nitencja z nami zrobiła??!!
INA Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 Najlepszy sposób na kontynuację ciszy powyborczej to wyłączyć wszelkie media :)
Flaire Posted October 24, 2005 Author Posted October 24, 2005 INA napisał(a):Najlepszy sposób na kontynuację ciszy powyborczej to wyłączyć wszelkie media :)No ale wtedy również nie będziesz słyszeć tych fajnych rzeczy, na przykład jak ładnie Rafał Blechacz gra Chopina. :D
bos Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 Dień dobry w powyborczy poranek. Zachmurzenie duże w większymi przejaśnieniami z temperaturą ok. 7 - 15 stponi , możliwe opady / no żeby nie w tym tygodniu/ zadziorny - co do kotecków , czy to są trofea Trudzi i Gaji , te co wiszą u Ciebie nad kominkiem :D :D :D :wink:
zadziorny Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 [quote name='INA']jborowy bardzo gustownie wyglądacie :lol: To fakt :roll:. Szczególnie Asik wygląda bosko :lol: :wink: jborowy wybierasz się może do Poznania :hmmmm:
Nitencja Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 jborowy nie klam . Lepiej sie przyznaj ze nie chciales na stol i zebym potrymowala , nawet Pani Borowa dala zgode a ty , co ?? Zaparles sie recami i nogami. A sam widziales jak Asik grzecznie stal i nawet mu sie to podobalo zwlaszcza trymowanie mordki :lol:
zadziorny Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 [quote name='INA']Najlepszy sposób na kontynuację ciszy powyborczej to wyłączyć wszelkie media :) Ja niczego nie wyłączam, ale z drugiej strony nie zamierzam zbytnio przejmować się wynikiem wyborów :roll:. Dla poprawienia swojego nastroju strzelę sobie pifko :lol:
zadziorny Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 [quote name='borsaf']Zadziorny Baśki nie otwieram bo nie mam sprzetu audio MP3. borsaf nie potrzebujesz żadnego sprzętu audio MP3 aby posłuchać Baśki :roll:. Wystarczy Ci komputer z głośnikami lub słuchawkami oraz program Windows Media Player instalowany wraz z systemem operacyjnym (ten sam, dzięki któremu oglądasz filmiki) :lol: :wink:
zadziorny Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 bos, masz rację :lol:. Gaja z Trudzią wprost uwielbiają kotecki :evil:. To właśnie dzięki nim moja kolekcja rozrasta się w błyskawicznym tempie :lol: :wink:
bos Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 zadziorny - bój się Boga !!! Z rańca pifko........! Pani zadziorna wcale nie jest zadziorna :lol: i to dla tego........ :D :D
jborowy Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 Do Poznania się wybieram z Asikiem. Kto jeszcze będzie i z jakimi psami?? Przyznać mi się tu zaraz. vigor miał jechać, ale ostatnio się mało odzywa, pewnie układa pscółki do snu.
zadziorny Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 Z tego co mi wiadomo, to vigor ostro się na Poznań szykuje :lol: :wink:
zadziorny Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 bos, a wiesz jak takie dopołudniowe pifko smakuje :B-fly:
jborowy Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 bos - a co a Wami, jedziecie z Jantarem do Poznania?
Recommended Posts