Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

Nitencja napisał(a):
no nie wiem nie wiem ..... wolalam cisze przedwyborcza. teraz mi niedobrze.

Nie da się ukryć, teraz cisza jawi mi się błogosławieństwem... niestety mineła... :-?

zadziorny napisał(a):
Przeanalizowałem uważnie ten filmik

Nie dość uważnie przeanalizowałeś. Albo słabo się znasz na koszulkach :wink: Na filmie wszystko się zgadza, tylko nasze koszulki są mało elastyczne :fadein:

Posted

Witam,
Czy u Was też na stronie terierowej nie wyświetlaja sie posty?
Wchodze, patrzę, a tu cisza, od 14 nikt nie pisał we wszystkich topikach??

Juz chcialam popędzic bractwo do roboty, a tu niespodzianka, jest nawet 141 strona! To chyba od dogo zależy, nie od mojego kompa?

Dzisiaj narobiłam alarmu bo mi sie trząsł ekran w okolicy START. Przyszedl mój mózg komputerowy i okazało sie, że to tylko lampa, którą zbyt blisko ekranu przełożyłam, taka halogenówka i ona powodowała ta drżączkę! Kto by to pomyślał??
Co do politycznego bełkotu,yo oni jeszcze przez tydzień będą wałkowali kto, jak
, gdzie i kiedy głosował. Jakby to kogoś, poza sztabami wyborczymi interesowało.

No, to pifko jedni na zdrowie, drudzy na pohybel :drinking: :drinking:

Posted

borsaf napisał(a):
Przyszedl mój mózg komputerowy i okazało sie, że to tylko lampa, którą zbyt blisko ekranu przełożyłam,

Kumpel pracujący w serwise bram takich elektrycznych, samoprzesuwających się, został kiedyś wezwany do naprawy, bo brama nie działa... Przyjechał na miejsce, rozejrzał się uważnie, pochylił się, wyrwał chwasta i powiedział "50 zł się należy"
8)

Posted

INA napisał(a):
Najlepszy sposób na kontynuację ciszy powyborczej to wyłączyć wszelkie media :)
No ale wtedy również nie będziesz słyszeć tych fajnych rzeczy, na przykład jak ładnie Rafał Blechacz gra Chopina. :D

Posted

Dień dobry w powyborczy poranek.
Zachmurzenie duże w większymi przejaśnieniami z temperaturą ok. 7 - 15 stponi , możliwe opady / no żeby nie w tym tygodniu/

zadziorny - co do kotecków , czy to są trofea Trudzi i Gaji , te co wiszą u Ciebie nad kominkiem :D :D :D :wink:

Posted

[quote name='INA']jborowy bardzo gustownie wyglądacie :lol:
To fakt :roll:. Szczególnie Asik wygląda bosko :lol: :wink: jborowy wybierasz się może do Poznania :hmmmm:

Posted

jborowy nie klam . Lepiej sie przyznaj ze nie chciales na stol i zebym potrymowala , nawet Pani Borowa dala zgode a ty , co ?? Zaparles sie recami i nogami. A sam widziales jak Asik grzecznie stal i nawet mu sie to podobalo zwlaszcza trymowanie mordki :lol:

Posted

[quote name='INA']Najlepszy sposób na kontynuację ciszy powyborczej to wyłączyć wszelkie media :)
Ja niczego nie wyłączam, ale z drugiej strony nie zamierzam zbytnio przejmować się wynikiem wyborów :roll:. Dla poprawienia swojego nastroju strzelę sobie pifko :lol:

Posted

[quote name='borsaf']Zadziorny Baśki nie otwieram bo nie mam sprzetu audio MP3.
borsaf nie potrzebujesz żadnego sprzętu audio MP3 aby posłuchać Baśki :roll:. Wystarczy Ci komputer z głośnikami lub słuchawkami oraz program Windows Media Player instalowany wraz z systemem operacyjnym (ten sam, dzięki któremu oglądasz filmiki) :lol: :wink:

Posted

zadziorny - bój się Boga !!! Z rańca pifko........!

Pani zadziorna wcale nie jest zadziorna :lol: i to dla tego........ :D :D

Posted

Do Poznania się wybieram z Asikiem. Kto jeszcze będzie i z jakimi psami?? Przyznać mi się tu zaraz.
vigor miał jechać, ale ostatnio się mało odzywa, pewnie układa pscółki do snu.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...