Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

[quote name='Ali26762']Vigo próbował polować na jakiegoś "lota" :D

Ten " lot " to......... bażant........ i to na dodatek samiec ! :lol:

No wreszcie Ina dała zdjęcia...........jeszcze nie widziałem VIGO i WIKI

A co do lizaka to bym uważał . Takie namiętne całowanie się dwóch samców ......................fiu fiu................ :lol: :lol:
To prawda , miłość burzy wszelkie bariery........... :lol: :lol: :lol: :wink: :wink:

...................... :lol: :iloveyou:

Posted

Ali26762 - no,no podglądacz świetny. :o :o 8) ...........widzę że Ci się z porą dnia dobrze kojarzyło :D :oops: :lol: :wink:

Właśnie , mówią że niekórzy po nocnych igraszkach palą papierosy/ co nie jest zdrowe/ , dogomaniacy natomiast piszą posty i to jest zdrowe... :D :wink: :wink: :lol: :lol:

Posted

Witam ale się dobrze spało a jaka dziś u nas pogoda :P

bos to jest bażant dokładnie :) ornitolog się w Tobie odzywa czy polujący? a że to samiec ta ja nie miałam pojęcia - jak to rozpoznać?
no bo rozumiem że pod ogon mu się nie zagląda :wink: pewnie po kolorze :roll:
Ali to Ty pewnie masz lustrzankę :lol:
Vigo nadaję się trochy do skubanka - ale ciężko mi się do tego zabrać, on jest wtedy taki nieszcześłiwy i obraża się na cały świat 8) Wiki zaczełam troche sama skubać była już takim wielkim zarosniętym misiem --- ale na zimę i tak zostawie
psiakom ich dłuższą wersje :lol:

Posted

Witam , witam i spieszę donieść że pogoda jest do zniesienia ,lekki wiatr od północy, zachmurzenie umiarkowane :lol: :cry: :)

Ja juz po głosowaniu! :D :B-fly:

Fakt - INA - samiec bażanta jest kolorowy z połyskującymi piórami w odcieniach zieleni,żółci piaskowego,brązu.
Samiczka czyli kura jest szaro piaskowo brązowa z nakrapianymi piórami co umożliwiajej ukrycię się w gęstwinie, wysiadująć jaja i żerując :D :D

:Dog_run:

Posted

Ina Foty Vigusia wspaniałe. On tak dużo z Wiki przebywa to może sobie ciążę urojoną w tej klatce zafundowal :wink:

Wysyłam ponownie, na adres neostrady morele i filmiki. Daj znac na GG, czy doszły?

Posted

[quote name='borsaf']On tak dużo z Wiki przebywa to może sobie ciążę urojoną w tej klatce zafundowal :wink:
:lol:

borsaf, próbowałam chińskiej gimnastyki, prawie wyszło! :lol:
zadziorny, mucha nie siada :lol: :lol: :lol:

Pogoda u nas w miarę przyjemna, trochę się chmurzy, ale słoneczko się przebija... 8)
[quote name='bos']Ja juz po głosowaniu!
Ty byś się moją matką dogadał, ona też z samego rana leci do urny... Ja dopiero po obiadku, muszę mieć siły by oddać głos! :wink:

Posted

Witam w niedzielę po szkole :)

bos - otóż nie masz racji, dzisiaj noc spędziłam z koleżanką, co to z Anglyi zadzwoniła i jak się rozgadałyśmy, to nagle zrobiło się po 3... Ale cóż... każdy sądzi według siebie... hyhyhy :D

INA - nie mam lustrzanki, mam Konicę-Minoltę Dimage Z2. Duże toto, ale robi całkiem przyzwoite zdjęcia jak już się pozna większość funkcji. Ja dopiero poznaję... a po roku dalej jestem bliżej początku niźli końca... :(

My już też po wyborach, były to drugie wybory, w których Derylek brał udział i tak jak poprzednio oddał głos przy urnie, co rozbawiło całą komisję :D
Nie wiem tylko, czy mogę Wam zdradzić na kogo Deryl głosował... ale co tam - na Tuska głosował, bo przy tej urnie szczeknął 2 razy :D :D :D

Posted

Coztego Tam chyba jest jakis knyf w tym składaniu. Nam z córka też orawie wyszlo, tylko klęczeć tal dlugo nie mogę :lol: A może faktycznie te Chińczyki sa takie zmyślne? T-shirtów produkuja mase, sily roboczej dostatek, to na maszynach oszczedzają. Mnie by sie taka umiejetność przydała, jak w szafie robie porządki :evilbat:

Fuce tez wysłałam, ale jej outlook zatrzymal, chroni Fuke przed ptasia grypą :lol:
Dzisiaj w moim outlooku pomajtrowalmój zaprzyjaźniony mózg i zlikwidował mi tą opcję, bo kiedys outlook Vigusia nie chcial przyjąć, pewnie za terroryste go wziął.

Spróbuj od siebie do Fuki wysłać, ale jak wszystko ściąga przez outlook to ma przechlapane.

Posted

[quote name='borsaf']Coztego Tam chyba jest jakis knyf w tym składaniu.
Wydaje mi się, że ten demonstracyjny podkoszulek jest z jakiegoś lekkiego materiału, takiego lejącego się raczej... A normalny bawełniany jest za ciężki i za sztywny, żeby tak pieknie poszło... 8)
Aaaa, no i ja nie klęczałam :lol: użyłam deski do prasowania jako podłogi :wink:

Posted

jestem po 3 godzinnym spacerze uff nogi odpadają...
Ja też próbowałam chińskiej gimnastyki , no i w końcu prawie wyszło :P
może nie idealnie ale 8)

Posted

[quote name='Ali26762']bos - otóż nie masz racji, dzisiaj noc spędziłam z koleżanką, \:D :D :D

Ali , bardzo mi przykro , ......................ale człowiekowi zawsze należy się jakaś zmiana....................hihihihi. :wink: ...........dwie kobiety to ja rozumiem i nawet..........ok , dwóch facetów .......to bym nie strawił......... :cry:

Co jo godom , ludzie, co jo godom................. :D :D

Posted

[quote name='Ali26762']coztego - obiecałam wstawić fotki Brutusa

Na pewno nie jest taki sam, ale bardzo mi Twojego Filipka przypomina z wyglądu...
W moim bloku jest bardzo podobna do niego suczka :roll:. Wypisz, wymaluj :lol:

Posted

[quote name='coztego']Niech się już skończy ta cisza wyborcza bo zawału z tych nerw dostanę! :nerwy:
Jakie nerwy :niewiem:. Coztego wyluzuj :roll:. Na pewno nie będzie tak źle, żeby nie mogło być gorzej :wink:

Posted

Już po wyborach i oby nie wyszło po polsku , czyli nijak.

A ten z wąsem to mi się z jakimś westernem kojarzy czy cóś, ............ :lol: :wink:

................tańczący z wilkami ,czy psami........................bananami...... :question:

Posted

Wracając jeszcze do "chińskiej gimnastyki", to wydaje mi się że ktoś sobie z Was jaja robi. Przeanalizowałem uważnie ten filmik i doszedłem do wniosku, że drugie ujęcie jest wyświetlane od tyłu (cały film składa się z dwóch ujęć) :roll: :lol: :wink:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...