Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

[quote name='zadziorny']
No, jak od maja nie była trymowana to jest pewnie szersza niż dłuższa :hmmmm: :wink:

zadziorny żebyś wiedział... :oops: ,ale na swoje pierwsze urodzinki Kikunia bedzie dłuzsza,piękniejsza,no taka laseczka..... :P :wink:
No to mamy taka sama kolekcje.... :lol: :wink:

Posted

[quote name='borsaf']Aga Gratulacje z powodu 1500 postu!

Ty nam pokaz Czike w tym kompleciku, a nie wystawę rogzy :wink:
Zdjecie Cziki w kompleciuku ma INA... gdzies je już wstawiała na forum, ale ja zapomniałąm je ściagnąć... i nie mam go. Jedyna nadzieja, to INA :D

Posted

[quote name='Gosia&Luka']Wind - smycze odblaskowe w rozmiarze S są bardzo miękkie i cienkie - nie dla każdego są wygodne... :roll: Ja na przykład wolę wiedzieć, że trzymam smycz w ręku, a nie tasiemkę. :wink: Tu lepsze są te z naszywkami. A co do wzorków, to wcale nie jest tak, że w rozm. S ich nie widać! Tutaj masz przykład - to są właśnie wzorki w S:
http://kia.acn.waw.pl/rogz2/zdjecia/jellybeankolory01.jpg
Bardzo ładnie wygląda na żywo ta szkocka krateczka - a w zieleni byłoby Majeczce super twarzowo. :D

No wlasnie ... ja tez lubie grubsze materialy. Zamowilam juz ta we wzorek drutu kolczastego :lol: A co ... skoro kolczatki nie ma na yorka, to chociaz drutem kolczastym sobie pouzywam :lol: :lol: :lol:

aga,

Gratulacje! Ho, ho, ho ... 1500 postow napisac, no, no ;)

Piekny komplecik ma Czika :-) Pewnie jej bardzo twarzowo :-)

Posted

Wind napisał(a):
A co ... skoro kolczatki nie ma na yorka, to chociaz drutem kolczastym sobie pouzywam :lol: :lol: :lol:

Noo, a jak pojedziesz na zawody z super ćwiczącą Majeczką, to będą mówić: "Ooo, słyszałem o niej, to ta suka szkolona nową metodą, na drucie". :lol:

Posted

Gosia&Luka napisał(a):
Noo, a jak pojedziesz na zawody z super ćwiczącą Majeczką, to będą mówić: "Ooo, słyszałem o niej, to ta suka szkolona nową metodą, na drucie". :lol:

:cunao: :cunao: :cunao:

Obsmialam sie jak norka :lol:

Posted

Melduję, że obiadek udał się cudnie, makaronik palce lizać!! ale chyba tylko dzięki temu, ze opuściłam Dogo na czas jakiś ;)

aga_o, gratulacje, 1500 to brzmi dumnie! :drinking:

Wind, czekamy na fotki Majeczki w drucie :evilbat:

Posted

Apropo odblaskowych kamizelek,smyczy itd.Ostatnio Malenstwo dostalo smycz i kamizelki (w liczbie mnogiej pisze,bowiem trzeba zszyc ze soba dwie,aby moc mu to nalozyc na grzbiet :wink: ) odblaskowe i ostatnio juz byl efekt.Jakis dziwny kierowca,gdy zobaczyl takiego wijacego sie weza smyczy sunacego w powietrzu nad chodnikiem (Malenstwo ma to do siebie,ze w nocy jest raczej niewidoczne z racji swego wtapiajacego sie w tlo umaszczenia :lol: )o malo w drzewo nie wjechal.A ponoc odblaski zwiekszaja bezpieczenstwo... :wink: :lol: :lol:

Posted

coztego napisał(a):
zadziorny napisał(a):
Toż to można z głodu umrzeć :wink:

A tam, zaraz umrzeć... Wystarczy zjeść śniadanie o odpowiedniej porze ;)

Popieram w całej rozciągłości :D

Posted

Aaaa - byłam z Derylem u weta, razem z zachraniarką. Wet niczego nie stwierdził u Derysia, zeresztą niech dziewczyny (zachraniarka i Gosia&Luka) same powiedzą, czy na zajęciach on wyglądał na chorego?
Ale pojechałam sprawdzić.

I ostatnie namiary na wymiary - wysokość w kłębie 43 cm, waga 10,850 kg.

Czy to jeszcze welsz, czy już erdel?

:o

Posted

Ali26762 napisał(a):

chyba na rozmiar to irlandczyk... Tylko że u nich też chyba moda na przerośnięte ostatnio, bo na wystawach widziałam kilka wyższych od Misi :o (która karzełkiem AT nie jest).

Posted

Flaire -to się nazywa ranny ptaszek , :D :D dzisiaj zakasowałaś wszystkich chciało by się powiedzieć bladym świtem :cry: :wink:
Choć on był jeszcze chyba mroczny :cry: :D :wink:
Witam , wczoraj stłukłem okulary więc muszę zapychać z samego rana na miasto do optyka :evil: :evil:

Przerąbane , ale przedtem :kaffee_2: :D :D

Posted

[quote name='Ali26762']Aaaa - byłam z Derylem u weta, razem z zachraniarką. Wet niczego nie stwierdził u Derysia, zeresztą niech dziewczyny (zachraniarka i Gosia&Luka) same powiedzą, czy na zajęciach on wyglądał na chorego?
Ale pojechałam sprawdzić.

Ali,

Kamien z serca, gdy czlowiek wie ze z psem jest wszystko ok :D
Oczywiscie niezmiennie gratuluje postepow w nauce :-) Gosia wstawila cudne zdjecia z Waszych zajec :-)

A wzrostem malego sie nie przejmuj :D Do nas na oboz agility przyjechal WT przy ktorym Czika agi wygladala jak malutki szczeniaczek :-) Nie mniej charakterek mial swiety, walijczykowy i niesmowicie energiczny :D

bos,

Wspolczuwam z Toba ... na sama mysl, ze posty na Dogo slabiej bym widziala cierpnie mi skora ;) :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...