INA Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Wind - podmuchaj łapkę cmoknij Majeczkę od INy :lol: coztego - ale mi narobiłaś smaku tą stronką a mojej drugiej połowie --albo może cześci jego kieszeni :wink: wyrządziłaś wielką krzywdę 8) :wink: :wink: zadziorny - o może wydasz mini poradnik :wink: lub mini topic dla niewprawionych komputerowo albo sprawnych inaczej dogomaniaków :wink: :roll: mi sie już zgubiły Twoje porady :-?
Gosia_i_Luka Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Mam coś jeszcze dla maniaków akcesoriów. :lol: http://www.glamourdog.com/dog-collars.html Mają też zabójcze ubranka. :lol: Są też preznety... szczególnie spodobał mi się ta poducha. :lol: http://www.glamourdog.com/bitchpillow.html ps. zaraz padnę! Zobaczcie jakie kanapy :lol: http://www.glamourdog.com/furniture.html
bos Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 [quote name='coztego']Chyba Was Bóg opuścił! Od godziny siedzę i czytam zaległe welshowe posty... :evilbat: coztego - Ty masz jednak wejścia........fiu fiu..... :lol: :wink: a ja się zastanawiałem czego mi z rana brakowało........ :lol: :P [quote name='INA']Wind - podmuchaj łapkę cmoknij Majeczkę od INy od nas też podmuchaj............... :lol: [quote name='INA']zadziorny - o może wydasz mini poradnik lub mini topic dla niewprawionych komputerowo albo sprawnych inaczej dogomaniaków mi sie już zgubiły Twoje porady - no wreszcie się udało , wlaśnie zadziorny pomyśl......... - dla sprawnych inaczej.......hihihihi :lol: :lol: ........dobre........ :lol: do spółki z coztego będziecie nas szkolić........na pierwsze szkolenie proponuję Bangladesz.................fiu fiu........a może....hau hau.... :lol: :D :D :D ............ ........ i na szkolenie :wink:
bos Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Gosia&Luka - najbardziej to kanapy przypadły mi do gustu.......... ................pozostale ............... różowe............. :wink: :Dog_run:
gugu Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 To ja zamiast biegac se pożuje... :lol: :lol: :lol: :wink:
bos Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 gugu - to jest powalające........... :lol: coztego - czy chodzi o szelki Lumberjack Straight Jacket XL SJ05 pomarańcz.... :question: :Dog_run:
Gosia_i_Luka Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 bos napisał(a): czy chodzi o szelki Lumberjack Straight Jacket XL SJ05 pomarańcz.... :question: Coztego - chyba jakiś prezent się szykuje. :wink: :lol: gugu - żyrafa świetna! Wysłałam ją mojej mamie, bo ona kocha żyrafy, mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko. :wink: :roll: :)
gugu Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 A zapisujcie,wysyłajcie,po to sie takie cacka wstawia.... :P ,ja tez dostałam od kumpeli.... :lol: ,zarąbista jest.... :P żyrafka
coztego Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 [quote name='bos'] coztego - czy chodzi o szelki Lumberjack Straight Jacket XL SJ05 pomarańcz.... :question: Tak, właśnie o te... :puppydog: A co masz jakieś niepotrzebne na zbyciu? 8) gugu, żyrafka jest superowa
Nitencja Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 to jest super !! : http://store1.yimg.com/I/glamourdogstore_1864_238074 :-D
borsaf Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Fakt, tempo nadajecie oszołamiające. Wyszlam na 4 godziny i... musze sie cofac o 3 strony, żeby przeczytac po kolei. Odpowiadam, kto pytal, Tusk mi sie wlaśnie na dogo władował, jak główną strone forum otworzyłam. Przy takim tempie to ja TV nie mam czasu oglądać, a napewno nie polityków.
gugu Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 [quote name='coztego'] gugu, żyrafka jest superowa Widownia jeszcze lepsza..... :lol: :lol: :lol:
borsaf Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Nitencja te miseczki to chyba dla Maleństwa :lol:
Wind Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 coztego, No co Ty? Dwoch kompletow moj portfel nie wytrzyma :-? Niestety :cry: A mowisz, ze na "zywo" jeszcze ladniejsze te cudenka? Tylko wiesz ... jak sie kupuje rozmiar S to chyba niewiele widac z tych wzorkow? ;) Wojtek, Ja wiem, wiem, ze ona taka mala ... a ja tyle razy wieksza :-? Teraz to NA PEWNO beda uwazac. Nie tylko dlatego, ze pies cierpial (to przede wszystkim), ale rowniez dlatego, ze takie sprawdzajaco-uspokajajace wizyty u weta nie malo kosztuja ... Dostalam podwojna nauczke :evilbat: gugu, Gifek SUUUPERRRRR! Zaraz przesle go dalej ;)
coztego Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Gosia&Luka napisał(a):zaraz padnę! Zobaczcie jakie kanapy :hmmmm: a może gdyby Kreśka miała taką kanapę, to przestałaby sypiać na naszych? :lol: Przez Was zaraz przypalę pyszny obiadek :eating: ;)
coztego Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 [quote name='Wind'] A mowisz, ze na "zywo" jeszcze ladniejsze te cudenka? No baa... ;) Naprawdę są bardzo ładne, bardzo solidnie wykonane, a kolorki bardzo żywe i w ogóle śliczności :wink: jak sie kupuje rozmiar S to chyba niewiele widac z tych wzorkow? ;) No to może lepiej te tęczowe... 8) Po co Ci taki drucik kolczasty, którego nie widać :fadein:
Wind Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 A mnie musicie wybaczyc ... mam alergie na takie cudaczne gadzety dla psow :( Moze to dlatego, ze w zanej rasie nie ma tylu wypindrzonych psow co w mojej :cry: W slad za patologicznym kupowaniu takich "cudeniek", idzie patologiczne nic-nie-robienie z psem ... bo przeciez tak slicznie komponuje sie z sliczna kokardka w rozowe rozyczki, na rozowej kanapie, albo w rozowo-roznej budce 0X
Wind Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 [quote name='coztego'][quote name='Wind'] A mowisz, ze na "zywo" jeszcze ladniejsze te cudenka? No baa... ;) Naprawdę są bardzo ładne, bardzo solidnie wykonane, a kolorki bardzo żywe i w ogóle śliczności :wink: jak sie kupuje rozmiar S to chyba niewiele widac z tych wzorkow? ;) No to może lepiej te tęczowe... 8) Po co Ci taki drucik kolczasty, którego nie widać :fadein: No to chyba sie skusze :-) A mozesz mi doradzic w ktorej grupie mam wybierac. Tzn. ktora tak na zywo jest fajna i praktyczna: wzorki, odblaskowe, miekkie czy gumowe?
tunio Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 [quote name='borsaf']Nitencja te miseczki to chyba dla Maleństwa :lol: Niestety,ewidentnie za male :( :lol: :lol: Chyba,ze tylko wygladaja tak niepozornie,a w gruncie rzeczy maja taka sama objetosc jak miseczka Malenkiego na wode,czyli 10litrow :wink: :lol: Innych na wode sie po prostu nie oplaca,bo mozna przeoczyc fakt,ze juz wody nie ma :niewiem: A tak raz dziennie sie wleje i jest spokoj :wink:
coztego Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Wind napisał(a):A mozesz mi doradzic w ktorej grupie mam wybierac. Tzn. ktora tak na zywo jest fajna i praktyczna: wzorki, odblaskowe, miekkie czy gumowe? Mojego zaufania nie budzą tylko "gumowe"... przy Kresce taka gumowa naszywka pewnie by długo nie pożyła... :lol: A reszta to kwestia gustu, ja lubię prostotę dlatego najbardziej podobają mi się odblaskowe.
Wind Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 coztego, Ja generalnie tez gustuje w prostych, normalnych wzorach :-) Dlatego juz wybralam ... model "drut kolczasy" :lol: Maja bedzie zachwycona :evil_lol:
bos Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 [quote name='carragan'][quote name='borsaf']Nitencja te miseczki to chyba dla Maleństwa :lol: Niestety,ewidentnie za male :( :lol: :lol: Chyba,ze tylko wygladaja tak niepozornie, nitencjo - co Ty z dwoma srac.......przepraszam .......klopami zrobisz. Toż to wygląda jak latryna w starożytnym Rzymie :cry: :D Jeszcze na dodatek bez deski sedesowej..........o wmorduchnę........gdzie teraz taką przykrywkę dostaniesz :question: No nie wiem czy z ceptera dopasujesz :D
bos Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 coztego - jak obiadek :question: Co do szelek, to ja nie mam na zbyciu , jednak mój kolega, wiem, że załatwiał tego typu rzeczy o wiele taniej . Nie dam głowy że to akurat tego producenta ale zapytam. ................... :D no i jak podpowiedziała Gosia&Luka....... to też jest jakaś myśl :D :D :D
zadziorny Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 gugu napisał(a):Ja dziś oddaje Kike w ręce specjality od trymera,zarosła od maja strasznie... :roll: No, jak od maja nie była trymowana to jest pewnie szersza niż dłuższa :hmmmm: :wink:
Gosia_i_Luka Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Wind - smycze odblaskowe w rozmiarze S są bardzo miękkie i cienkie - nie dla każdego są wygodne... :roll: Ja na przykład wolę wiedzieć, że trzymam smycz w ręku, a nie tasiemkę. :wink: Tu lepsze są te z naszywkami. A co do wzorków, to wcale nie jest tak, że w rozm. S ich nie widać! Tutaj masz przykład - to są właśnie wzorki w S: http://kia.acn.waw.pl/rogz2/zdjecia/jellybeankolory01.jpg Bardzo ładnie wygląda na żywo ta szkocka krateczka - a w zieleni byłoby Majeczce super twarzowo. :D
Recommended Posts