Gosia_i_Luka Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 borsaf napisał(a):W międzyczasie z 5 razy sznupę Tuska oglądnęłam. Ciekawe, czy ma teriera? Ma ONa długowłosego. :wink: :lol:
zadziorny Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 [quote name='bos']Zadziorny - jak wklejać cytaty z dwóch lub więcej różnych postów :question: - jak z postów z innych stron....... :question: :placz: Można to robić na kilka sposobów: Po pierwsze primo: w poście, który chcesz zacytować wciskasz przycisk "Cytuj", w pojawiającym się oknie pisania postu najeżdżasz kursorem myszy za ostatni znak cytatu (najlepiej, żeby niczego nie pomieszać wciśnij w tym momencie "Enter") i zacznij wpisywać swój tekst. Kiedy chcesz wstawić kolejny cytat naciśnij przycisk "Quote", znajdujący się nad oknem pisania postu. Jeśli chcesz zacytować inny post niedawno napisany, przewiń stronkę w dół poniżej przycisków "Podgląd" i "Wyślij" do sekcji "Podgląd tematu". Tam wyszukaj post, który chcesz cytować. Zaznacz właściwy fragment przy pomocy myszy i wciśnij jednocześnie klawisze "Ctrl" i "C". Następnie przejdź wyżej do okna pisania postu, najedź myszą poza ostatnie "[q.uote]" i wciśnij kombinację "Ctrl" i "V". Następnie musisz ponownie nacisnąć przycisk "Quote*" powyżej (zauważ, że będzie on miał w tym momencie na końcu gwiadkę). Dalej możesz wpisywać swój tekst lub wkleić kolejny cytat. Po drugie primo: możesz zacząć pisać swój zwykły post i w dowolnym momencie rozpocząć cytat poprzez wciśnięcie przycisku "Quote". Z tym, że w takim przypadku nie pojawi się tekst informujący, którego forumowicza cytujesz. Cytat kopiujesz i wklejasz jak w punkcie pierwszym. Pamiętaj o zamykaniu cytatów przyciskiem "Quote*". Jeśli bardzo zależy Ci na pokazaniu czyj jest dany cytat, zrób to w sposób następujący: ustaw kursor myszy pomiędzy znaki "e" oraz "]" w wyrazie "[q.uote]" i kliknij lewym klawiszem myszy. Pojawi się w tym miejscu kursor wstawiania tekstu "|". Teraz wpisz znaki "=" i np. "zadziorny" (razem z cudzysłowami). Na podglądzie powinieneś zobaczyć [quote name='zadziorny']. Po trzecie primo: kiedy chcesz cytować wypowiedzi z innych stron lub nawet topików, musisz otworzyć jednocześnie kilka okien przeglądarki, a następnie przy pomocy kombinacji klawiszy "Ctrl" i "C" oraz "Ctrl" i "V" kopiować i wklejać do swojego postu interesujące Cię fragmenty tekstu. Nie zapominaj jednak o przyciskach "Quote" i "Quote*" I to by było chyba wszystko w "tym temacie" :lol: :wink:
borsaf Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Zadziorny, jestes wielki, chyba to skopiuję, wydrukuję i na biurku położę, bo na jeden raz to zbyt trudne dla mnie, musze to dogłębnie przestudiować. I tak BOS jest ode mnie lepszy, już wstawił duże emoticony
zadziorny Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 borsaf napisał(a):W międzyczasie z 5 razy sznupę Tuska oglądnęłam. Ciekawe gdzie Ty go widziałaś :hmmmm:. Ja, jak na razie nie miałem dzisiaj tego "szczęścia" :wink: :lol:
coztego Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Chyba Was Bóg opuścił! Od godziny siedzę i czytam zaległe welshowe posty... :evilbat: Teraz muszę nadrobić: mój ulubiony temat- Rogz (najlepiej oglądać u źródła) , mam obsesję na punkcie tej firmy! Gdyby ktoś chciał zrobić Kreseczce zaległy prezent urodzinowy to Krseczka bardzo by pragnęła takie szeleczki, w kolorze pomarańczowym... :roll: Niestety, to nie nasz przedział cenowy... :-? Ale jeśli pragną Państwo prawdziwie drogiej i wyjątkowej obroży dla swojego pupila, to proponuję zajrzeć tutaj :lol: zadziorny, bos, kiedy ten romans szykujecie? Chętnie pomogę przy szczeniorach (w zamian poproszę jednego chłopczyka ;) ).
zadziorny Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 borsaf, opisałem to trochę "łopatologicznie", ale przyszło mi do głowy, że nie tylko bos skorzysta z moich wskazówek :oops: :wink:
Ali26762 Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 [quote name='aga_ostaszewska']Ali: Cudne gify! dzie się takie cuda znajduje?! Jak Derys... chyba zapomniałąś, o tym ze macie aparacik i ślicznego psiaka... Jak trymowanka? Pokazywałyście się fryzjerce? Witam :-) Gify znajduje się w sieci, albo robi własne. Ja znalazłam w sieci :D Co do trymowania - rodzina napadła na mnie, że chcę wyrywać Deryla na zimę i kategorycznie mi zabronili. Ma mieć misiowe futerko i już. Trymować będę sobie mogła na wiosnę. I co ja mam zrobić w tej sytuacji? Mam śliczny, hamerykanski trymer i leży w szufladzie. A na dodatej do końca tygodnia muszę oddać stół trymerski i nie wiem, czy da się go jeszcze pożyczyć. Fryzjerce się w końcu nie pokazaliśmy - jakoś tak zeszło, ale mam fotki, więc jakby co to zobaczy. Albo przyjedziesz jeszcze raz i wtedy pojedziemy do niej razem :D Co do fotek - fakt, opuściłam się trochę, ale miałam w aparacie fotki z pokazów psów ratowniczych z udziałem zachraniarki i nie miałam jak ich ściągnąć do komputera, bo chłop unieruchomił laptopa. Ale już sytuacja opanowana :D INA - super, że Viguś wcina, oby tak dalej :) Jeśli chodzi o parazytologię - wiesz, może ja i przesadzam chwilami, ale wolę mieć pewność. U Derysia ostatni wynik był ujemny, ale miał dużą ilość złuszczonego nabłonka (coś takiego ma w każdym wyniku). Może to być polekowe. Teraz przyjął serię Lakcid'u i przymierzam się do kolejnego sprawdzenia... :roll: bos - Ty produkujesz te notki z prędkością karabinu maszynowego - pozwól, że od razu złożę Ci gratulacje z okazji 500 posta, bo boję się, że jak nie wejdę na Dogo przez 2 dni, to się spóźnię :D
bos Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 [quote name='zadziorny'][quote name='borsaf']W międzyczasie z 5 razy sznupę Tuska oglądnęłam. Ciekawe gdzie Ty go widziałaś :hmmmm:. Ja, jak na razie nie miałem dzisiaj tego "szczęścia" :wink: :lol: ........napewno nie na dogomani , chociaż podobno też ma psinkę. W.......TV zadziorny w.......TV....... :D Ja też jednym okiem łypię na TV,drugim ,tym zdrowszym tu do Was :D :wink: A swoją drogą to czuję się jak mistrz świata w szachach który rozgrywa partię z kilkoma przeciwnikami naraz. Tu jest tak samo.........nasz topik obowiązkowo , galeria Jazona uzupełniać mus, do erdelków musowo by pocieszyć, bo jakieś chorowite się niniusie zrobiły, jeszcze foksy ,kery niebieski , maleństwa ,itd.......po drodze galerie.......... - no i fioła można dostać :stupid: A ja się jeszcze uczę chodzić po dogo............czas , czas.... :evil: :D
Ali26762 Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 O Jezuuu - coztego, zrobiłaś krzywdę mnie i i pewnie jeszcze kilku osobom... No jak można linki do takich cacuszek za TAKIE pieniądze zamieszczać, no jaaaak? :wallbash: :bigcry:
zadziorny Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 coztego ceny na stronce Rogz są jeszcze do przyjęcia :lol:, ale ta obroża wysadzana kamieniami wprost powaliła mnie na kolana :o :Help_2: :smhair2:
Ali26762 Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Melduję posłusznie, że sznupa Tuska wyskoczyła mi przy odświeżaniu strony Dogo... :o
Ali26762 Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Idę sobie. Zabieram psisko, włożę mu obróżkę od cioci agi_o i pójdziemy pooglądać słoneczko, poczytać psie gazetki i popisać psie artyluły do psiej prasy. O.
Wind Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 coztego, I mnie zrobilas apetyt na komplecik z Rogz :-) Tylko jest tyle wzorow i kolorow, ze mam okrutny problem z wyborem :-?
Gosia_i_Luka Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Wind, dla Majeczki koniecznie ten wzorek z drutem kolczastym! 8) :lol:
Ali26762 Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Majeczce kupiłabym bajkową, tęczową serię :)
Wind Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Ali, Dziekuje, ze pytasz :-) Z lapa jest wszystko ok. Na szczescie nie potwierdzily sie moje obawy i nie zmiazdzylam jej kosci paliczkow :-) Naciagniety jest jedynie staw i miesnie (od wyszarpania lapy spod mojego buta :(). Na tydzien zawieszamy treningi agility, ale obedience dalej kontunuujemy :-) To jak? Wzor teczowy czy drut kolczasy :evilbat:
Ali26762 Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Wind - bardzo się cieszę, że skończyło się na strachu. Mnie się raz zdarzyło, że Deryl nie zdążył przejść przez drzwi i dostał po ogonie... Na szczęście też nic się nie stało. Wymiziaj dzielną suńkę, proszę :)
Gosia_i_Luka Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Uff, to super, że kościki całe! :D :D :D Całusek w nosek dla Majutka! :angel:
Wind Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Majutek po tych pieszczotach z luboscia wywalila kola do gory i nakazala mruknieciem dalsze mizianie :D Same wiecie Dziewczyny, ze jak psu cos dolega to o niczym innym sie nie mysli tylko o tym biednym psiatku. :-)
gugu Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 [quote name='Ali26762'] Co do trymowania - rodzina napadła na mnie, że chcę wyrywać Deryla na zimę i kategorycznie mi zabronili. Ma mieć misiowe futerko i już. Trymować będę sobie mogła na wiosnę. I co ja mam zrobić w tej sytuacji? Mam śliczny, hamerykanski trymer i leży w szufladzie. A na dodatej do końca tygodnia muszę oddać stół trymerski i nie wiem, czy da się go jeszcze pożyczyć. Ali przecież po trymowaniu szybciutko stanie się misiem.... :P :wink: Ja dziś oddaje Kike w ręce specjality od trymera,zarosła od maja strasznie... :roll:
coztego Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Wind napisał(a):I mnie zrobilas apetyt na komplecik z Rogz Najgorsze jest to, że na żywo są jeszcze piękniejsze... :roll: Wind napisał(a):To jak? Wzor teczowy czy drut kolczasy :evilbat: Jeden i drugi wzorek jest cudny... Może na agility tęczowy, a na obedience drut kolczasty... :hmmmm: 8)
gugu Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 coztego napisał(a): Najgorsze jest to, że na żywo są jeszcze piękniejsze... :roll: Faktycznie wygladają super,musze koniecznie podjechac do tego sklepiku :P
Wojtek Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 ... nie zmiazdzylam jej kosci paliczkow Naciagniety jest jedynie staw i miesnie (od wyszarpania lapy spod mojego buta )... :o O mamo! Wind! To taki mały pieseczek, daj jej trochę luzu na tym szkoleniu... :wink: :lol:
Recommended Posts