INA Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Bos - :klacz: w takim tempie to dogonisz Wszystkich niebawem :) - ja musiałam pracować na taki jubileusz pół roku :roll: nie-- gdzie tam więcej ) :roll: :wink:
bos Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Flaire - ja myślę tak jak INA............że prawdziwa :thumbs: Czkamy na wynik USG :thumbs: I rzeczywiście u zadziornego wyszło słoneczko .... i u mnie też..... :D Dzionek prześliczny. Robi się ładna jesień . Zaraz cieplej na duszy. :D INA - upewnić się nigdy nie zaszkodzi . To chyba dobrze , że ma apetyt bo gdy psiurowi coś dolega , to ani na żarło nie popatrzy. Wyściskaj Vigusia :kciuki: :D
bos Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Dzięki , dzięki :D Bardzo mnie cieszy że jest nas kilkoro w tej chwili przy kompie i możemy sobie powiedzieć : :D Dzień Dobry Jeden drugiemu zawsze coś podpowie..........i jest fajnie No to może kawunia.... :morning: na przebudzenie. :lol: :lol:
bos Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 [quote name='zadziorny'] Bosze, jak ja już tęsknię za takimi małymi rozrabiakami :loveu: :multi: No wię zadziorny - nie pozostaje Ci nic innego jak uskutecznić z wiosny swój pierwotny plan. Trudzie szykuj do wesela. Nie bój ,nie bój , chętnie Ci pomogę w odchowie sceniacków. :lol: :lol: To było by superowo :thumbs:
zadziorny Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Najpierw Trudzia musi zatęsknić za swym wybrankiem:
bos Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 zadziorny - mnożysz te gify cy co...... :D ........... :lol: :lol:
zadziorny Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 borsaf, w ramach rewanżu posłałem Ci dwa maile :lol: :wink:
bos Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 No właśnie...........a może Trudzia przyjmie serduszko jeżyka To będą wtedy .....terriery.....szorstko-włose....... Może zostanie Trudzia krawcową.......mając tyle igieł...... :D a ty nie będziesz musiał zajmować się jej szatą......... :lol:
aga_ostaszewska Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Witam wszystkich! Spokojnie z tym pisaniem... nie czytałam forum od wczoraj od 17 i 6 stron przybyło, WOLNIEJ! Wind: Nie wiem ile grzybów Czika do koszyczka zebrała, bo wraca dopiero sob./niedz., ale za to wiem, że maślaczków i nie tylko jest zatrzęsienie! Mówiłaś, że cosik fajnego dla mojego diabła i dla mnie się szykuje... a potem zamilkłaś :( Ja sobie już smaczku narobiłą, tylko n9ie wiem na co :wink: Ina: Świetnie, że Vigo ciągle głodny! Nich sobie podje chłopak! Ali: Cudne gify! dzie się takie cuda znajduje?! Jak Derys... chyba zapomniałąś, o tym ze macie aparacik i ślicznego psiaka... Jak trymowanka? Pokazywałyście się fryzjerce?
Nitencja Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 OSZALELI !!!! Tyle postow napisac. A ja nic nie robie - tylko czytam i czytam - a musze psy skubac bo wystawy tuz-tuz :evil: No i trzymac prosze az moje plany :) Mam zamiar byc etatowa trymerka :)
borsaf Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Zadziorny dzisiaj 1 dostałam, na onet, sprawdzałam tlen nic tam nie ma. Razem z wczorajszym są dwa :lol: :lol: :lol:
gugu Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Nitencja skub,skub...i trzymam :P bos gonisz innych,gratulacje!!! :P
zadziorny Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 [quote name='borsaf']Zadziorny dzisiaj 1 dostałam, na onet, sprawdzałam tlen nic tam nie ma. Razem z wczorajszym są dwa :lol: :lol: :lol: Musisz opróżnić skrzynkę, bo ten drugi ma prawie 5 MB :lol: Za chwilę wyślę go ponownie na onet :roll: :lol:
zadziorny Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Spokojnie z tym pisaniem... nie czytałam forum od wczoraj od 17 i 6 stron przybyło, WOLNIEJ! OSZALELI !!!! Tyle postow napisac. A ja nic nie robie - tylko czytam i czytam - a musze psy skubac bo wystawy tuz-tuz :evil: Nie narzekajcie :roll:. Na innych topikach płaczą, że topik umiera, a u nas ruch jak na Marszałkowskiej w godzinach szczytu :lol:. Jest się z czego cieszyć :lol:. Tak trzymać
INA Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 aga - dzięki za pamieć to dogo tak wciąga że ho ho :lol: :lol: :lol: ale w domku rodzinka z Vigo na czele się buntuje że ciągle przed kompem. żeby nadążyć z postami już pranie w locie robię, prasowanie czeka nie mówiąc o oknach 8) W pracy niby mam luz bo nie ma szefa :evilbat: ale za to GŁ Księgowa goni :evil: wolniej wolniej :wink: :modla: Jak wy się wyrabiacie z Wszystkim :o a moze ja jestem taka powolna :roll: nitencjaa ja kiedyś dawno temu--- marzyłam żeby zostać etatową 8) dopóki nie poznałam co to znaczy trymowanie 8)
Nitencja Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 INA prawda taka ze rozne takowe psiaczki przychodza - jedne lepsze , drugie gorsze.. jedne zawszone jak dibali , inne brudne.. Jest to kawal ciezkiej roboty. ALe po 5 latach pracy w szkole uwazam ze to lepsze :)
zadziorny Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Nitencja :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:
gugu Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 [quote name='zadziorny'] Nie narzekajcie :roll:. Na innych topikach płaczą, że topik umiera, a u nas ruch jak na Marszałkowskiej w godzinach szczytu :lol:. Jest się z czego cieszyć :lol:. Tak trzymać :lol: :lol: :lol:
bos Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 nitencja - skubaj no skubaj tylko się nie zapomnij........ :D :D bo wiesz na posty też trza reagować ! :lol: :lol: Zadziorny - jak wklejać cytaty z dwóch lub więcej różnych postów :question: - jak z postów z innych stron....... :question: :placz: -no jak..... :question: :placz: no jakkkkkk...... :question: :placz: Qrcze :niewiem: :wallbash: Jak bym się nie odwrócił to..zwsze...... :lmaa:
zadziorny Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 borsaf o godz. 11:05 wysłałem tego maila ponownie. Doszedł już :question:
Wind Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 aga_ostaszewska napisał(a): Mówiłaś, że cosik fajnego dla mojego diabła i dla mnie się szykuje... a potem zamilkłaś :( Ja sobie już smaczku narobiłą, tylko n9ie wiem na co :wink: No jak to co? Troche aktywnosci by sie Wam przydalo ;) :D
borsaf Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Zadziorny Tym razem doszedł i..mucha nei siada :D W międzyczasie z 5 razy sznupę Tuska oglądnęłam. Ciekawe, czy ma teriera? Nawiasem mówiąc, nie lubie natretnej reklamy.
Recommended Posts