Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zach - dawniej i u mnie tak było :roll: a teraz ja byliśmy na semin agility to nie wiedzałam co mu za nagrodę wymyśleć wszystkim pluł :evil: ale wymyśliłam PARÓWECZKI 8) jako że to był smakołyk od wielkiego święta wieć dał się przekupic.

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

INA napisał(a):
Też myślałam o 20mm - tylko drogie to tałatajstwo - szczególnie smycze np 71,00 :o obroże między 20-60 pln :( ale te gumowe cośik innego 8) mi się podobają pomarańczowe i wiele wiele innych :lol:

:roll: to ja dziekuje.... :wink:

Posted

zach, Ludwiś ma apetyt jak Misia i Api... :D Zresztą wszystkie moje psy takie były z wyjątkiem jednego samca, którego odziedziczyłam jako niejadka i nie udało mi się go wyprostować. Na smakołyki też biorę zwykłą karmę (tyle że wolę taką w mniejszych granulkach, bo to, czym karmię jest w sporych).

Teraz z Misią jest jeszcze gorzej... to przez tę ciążę... Powolutku przestaje dla niej istnieć wszystko, co nie jest związane z wkładaniem do pyska. :(

Posted

gugu - drogie jak cholera ale klasę mają :roll:

Nic ja mówię dobranoc :sleep2: bo rano trzeba wstać i jeszcze pracować :tard: :stupid: aj jeszcze Vigo czeka na ostatni obchód :Dog_run:

Flaire - czyli Misia :P już na pewno w ciąży :multi: :D

Posted

Aleście się rozpisali - człek nie może spokojnie od kompa odejść, bo jak przyjdzie, to już kilka stron czeka do nadrobienia... Pffff...

:D

Gosia&Luka - przynieś jutro tę obróżkę, zmierzymy Derysiowi. Ale raczej się nie nastawiam na zakup (nie jestem w posiadaniu takiej kwoty, żebym mogła swobodnie kupić 3 obroże Rogz'a na raz). Ale zobaczyć można, czemu nie :)
Czy ta obróżka jest z łańcuszkiem czy bez?

Co do ceny - parazytologię zawsze robię na Kaprów, w tej chwili badanie kosztuje dokładnie 26,75 zł. Inne badania - krew, mocz, próby watrobowe czy nerkowe - najtaniej wychodzą w szpitalu na Zaspie. Przerabiałam to z Beruszkiem...

Posted

Flaire nie wiem czy cos nie pomyrdałam,ale ty juz miałaś mieć sceniaczki :P ,czyli Misia juz z koncówka ciazy :P

INA drogie ale i zdania sa podzielone na ich temat :( :wink:

Posted

INA, bardzo sie cieszę, że Viguś odzyskuje dobre samopoczucie, podrap smoka od ciotki :)

A co do wyniku parazytologii - uprzedzono mnie, że czasami jest tak, iż w dostarczonej próbce może nie być pasożyta, mimo, że w psie egzystuje. Dlatego robię drugie badanie za jakiś czas. Kontrolnie.

Posted

Flaire Hurra! niech je, a dużo, bo potem trzeba to tałatajstwo wykarmic

Już niedługo będziesz miała:

Potem tak

I tak:

I tak:

Foty skanowane więc nie najlepszej jakości.

Posted

borsaf - cudownie , macierzyństwo pełną piersią
:o :lol: :lol: :lol:

...................... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

To faktycznie sporo :)

Pamiętam jak brat przyjechał do nas ze swoimi szczeniorami - siedem seterów irlandzkich małych, jedna sucz dorosła, no i mój Beruszek. Wszystko to kłębiło się na 46 metrach kwadratowych :D Niezapomniane przeżycie :D

Posted

Misia w ciąży jest na pewno, tylko jeszcze nie wiem, czy to ciąża prawdziwa, czy urojona... W czwartek idziemy na USG.

borsaf, maluszki cudne! :D

Posted

:BIG: :laola: :laola: :BIG:

No to kochani Tym razem ja mam ciupinki jubileusik :oops: :wink:

:D :D :D :D 200 :D :D : :D :D POST

:Dog_run: :laola:

Posted

Flaire prawdziwa , prawdziwa :kciuki: :P gdzie tam urojona.

borsaf zeskanowałaś te fotki :multi: ale miały malutkie szczurkowe ogonki :lol: na tym ostanim przy bramce czy była między nimi taka różnica wzrostu? Czy tylko każdy stanął po swojemu jak to u sceniaka :P
:P :P :P

Ali dzięki - Wczoraj Vigo jadł i jadł i jadł 8) chyba nadrabiał ten ostatni tydzień a dzis od rana znowu :lol: gdzie się mu to wszystko mieści :o ile moze zdziałac taka zwykła aspirynka 8) jeszcze dziś mam dać 1/2 tabletki.
Ali wezmę pd uwagę Twoją inf. dotyczącą ponownego badania. :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...