coztego Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Dzień Dobry! Państwo tak o tej kawie... że aż muszę iść sobie też zrobić. I będziemy pili wspólnie kawkę przy Dogo :morning: ;) Dzisiaj na porannym spacerze znów mi ręce przymarzały do kija, który Kreśka aportowała... :roll: Chyba czas wdziać rękawiczki. :-? Problem polega na tym, że na psie spacery mam takie stare rękawice narciarskie, ciepłe to i solidne... Ale trochę głupio w takich narciarskich rękawicach chodzić w październiku... :hmmmm:
INA Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Witaj bogula :D chciałąm w weekend przyłączyc sie do super balangi ale nie wyszło :( a teraz będe super szcześliwa jak wróce od weta i okaże sie że u nas wszystko ok :-? borsaf -a znam ten kawał juz gdześ słyszałm czy to nie u Ciebie :hmmmm: :lol: bos - bannerek fajnisty - gratulacje cierpliwości i wytrwałości :lol: coztego jesteś niezastąpiona - jak zawsze zresztą :lol: - może kiedyś i ja o pomoc w czym takim nieśmiało Cię poproszę...
bos Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Coztego - przecież nikt nie wie / no prawie nikt /gdzie ty chodzisz z Kresunią na spacerek :D :wink: A na Kasprowym jest -8 stop. i 15 cm pokrywa śniegu :D :D :D :Dog_run:
bos Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 INA - wracaj szybko od weta trzymam :thumbs: i zdaj nam szybko relację. :D :thumbs: coztego - widzisz , masz następnego /następną/ w swoim funclubie. :ylsuper: :D :D :D :wink:
zadziorny Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 borsaf - papierosy są naprawdę fe :flop: Wiem, bo długo paliłem :oops: :evil: :evilbat:
coztego Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 INA napisał(a):może kiedyś i ja o pomoc w czym takim nieśmiało Cię poproszę... Śmiało INA, dla Ciebie wszystko ;) A Vigo na pewno okaże się zdrowiuteńki :kciuki: bos napisał(a):Coztego - przecież nikt nie wie / no prawie nikt /gdzie ty chodzisz z Kresunią na spacerek :hmmmm: Ja się jeszcze zastanowię ... :lol:
zadziorny Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Ponieważ nie wszyscy zaglądają na topik erdeli, to tutaj też wstawię tego gifa: Ha ha ha, niech sobie trochę pofika :wink:
borsaf Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Zadziorny, Coztego Czy można takiego fikacza jakoś na pulpit dostać? Chciałabym maila do córy napisać i wkleić w niego fikacza, jak???
Flaire Posted October 17, 2005 Author Posted October 17, 2005 [quote name='borsaf']Zadziorny, Coztego Czy można takiego fikacza jakoś na pulpit dostać? borsaf, kliknij go prawym guziczkiem, przeczytaj wszystkie opcje w menu, które Ci się ukaże i zobacz, czy coś Ci się nie nasunie... :wink:
bos Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Zadziorny - gif jest fajowy , ale widzę że i tu jakoś przycichło, pozwolę sobie wstawić parę zdjęć dla zachęty. Zaznaczam że to ubiegły rok , ciekawe czy rozpoznacie : no właśnie............... a może z innej beczki..............w ringu........???? i zupełnie mi nieznany foxik...........może go ktoś rozpozna....... :D :D więcej fot w Galeri Jazona np.........piękne irlandy....... :D :D :D :D
gugu Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 bos jesli sie nie myle to na fotach jest Nitencja i chiba Foxik Makaron (mam nadzieje ze nie pomieszałam :wink: ) :P noi twój Jazon :P
zadziorny Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 bos - na pierwszym zdjęciu rozpoznaję obie panie z pierwszego planu (z których jedna to znana dogomaniaczka) :lol: a piechol to prawdopodobnie Era z Psiego Chaosu :wink: Na zdjęciu drugim widzę tę samą dogomaniaczkę, a na czwartym znaną hodowczynię erdelków i irlandów :roll: :lol: :wink:
zadziorny Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 borsaf ściągnęłaś już sobie tego GIF-a :question:
borsaf Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Makaron z takim przedziałkiem??? Kliknęłam, jak podpowiedziała Flaire i myślę, że powinnam kopiowac adres obrazka, potem wkleić do maila, dobrze myślę? Ale macie ze mną kłopot, przepraszam za nieuctwo, powoooli ucze sie bardzo fajnych rzezy tylko dzięki WAM
Flaire Posted October 17, 2005 Author Posted October 17, 2005 borsaf napisał(a):Kliknęłam, jak podpowiedziała Flaire borsaf, a na pewno prawym guziczkiem? Co tam się pokazało?
Flaire Posted October 17, 2005 Author Posted October 17, 2005 borsaf, żeby wyjaśnić - ja się z Tobą nie przekomarzam, tylko że ja mam angielską wersję Windows, więc nie potrafię Ci podpowiedzieć dokładnie, jak nazywa się opcja, o którą chodzi. Powinno być "Zachowaj jako..." czy coś w tym stylu...
borsaf Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Flaire jak dam prawa mysz to mam: Otwórz, Odśwież obrazek i Kopiuj adres potem podkreśka Zapisz obrazek..., Kopiuj obrazek do schowka ( jakiego schowka?0, Użyj jako tło pulpitu ( czyli jako tapetę? oczopląsu bym dostala) i Właściwości Wybralam kopiuj adres, ale może jakos trzeba na ten Zapisz obrazek... Jeszcze nie klikalam na żadne tylko dłuuugo myślę.
zadziorny Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 W polskiej wersji windows, po kliknięciu prawym przyciskiem myszy na obrazku ukazują się między innymi następujące opcje: - Kopiuj obrazek - Kopiuj adres obrazka - Zapisz obrazek jako... - Wyślij obrazek... Ja używam Firefox-a :lol: W IE opcje są nieo inne, ale ich działanie jest podobne :roll: :lol:
borsaf Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Faktycznie to nie miejsce na taka naukę nieuka, lece odebrac pocztę bo z tlenu mnie nie powiadamiają
Flaire Posted October 17, 2005 Author Posted October 17, 2005 borsaf napisał(a):może jakos trzeba na ten Zapisz obrazek...Tak jest!!! Jeśli chcesz na pulpicie, to właśnie to... :D A jak chcesz tylko wysłać... 8) zadziorny napisał(a):borsaf odbierz pocztęzadziorny, a w tej poczcie to wędka była, czy rybka :wink: ?
bos Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Zadziorny - ja też nie mogę sobie z gifem poradzić .....dokładnie na zdjęciu Era z Psiego Chaosu , pozostałe też trafiłeś :lol: Foxik jak pisałem ......nie jestem w stanie rozszyfrować :cry: gugu - tam nie ma Jazona ! :D :D
borsaf Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Już mam fikacza w mailu dzieki Zadziornemu. :lol: Flaire nawet gdybys sie przekomarzala to też ma swój cel, zmusza do myślenia :lol:
zadziorny Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Flaire napisał(a):zadziorny napisał(a):borsaf odbierz pocztęzadziorny, a w tej poczcie to wędka była, czy rybka :wink: ? Oczywiście, że rybka :lol: Wędka jest na dogo :wink:
Recommended Posts