coztego Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 gugu napisał(a):bos nie rezygnuj,zakładaj galerie Jazonkowi... :P bos, broń Cię Boże, już nic nie zakładaj! :nono: Galerię Jazona już masz, nasza niezastąpiona Flaire przeniesie Ci ją w całości do działu Galeria :wink:
gugu Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 bos posłuchaj coztego.... :P i poczekaj niech cie przeniosą.... :lol: (Flaire) :P
coztego Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 bos napisał(a):............temu już się nawet latać nie chce... No pewnie, ile można tak latać i latać... Czas trochę poskakać :wink:
bos Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 coztego napisał(a): Każdy chciałby być tam gdzie Kreska 8) [size=8](która aktualnie wyleguje się w mojej pościeli, hmmmmmmmm..................no wlaśnie , ...............hmmmmm :D :P :wink: coztego , gugu - rozumiem że mam optować za przeniesieniem galerii..? :Dog_run:
zadziorny Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 bos napisał(a):Patrząc na ekran komp z lewej strony pod pojęciem RASY pojawia się temat Galeria Wchodząc tam probowałem wkleić zdjęcie Jazona .Jest tam taka opcja< dodaj zdjęcie> jednak gdy to zrobiłem ,otrzymałem odpowiedź psy@m4d.com . Rozumiem /czy dobrze?/ że to mail ? Wracając do galerii pod T-Rasy a następnie Terrier Walijski nie znajdywałem zdjęcia Jazona /dzisiaj też próbowałem./. Wywnioskowałem z tego że jestem tłuk i nic nie potrafię....!!! :cry: ... Co z wklejaniem zdjęć w galerię wg ras np. T-Rasy ? Dla Was może są śmieszne moje dywagacje ,jak ktoś może mi podpowiedzieć to będzie super ,proszę. :D :modla: Ja też już kilkakrotnie próbowałem wstawić do tej galerii zdjęcie swojego psa i... nic, żadnego efektu :evil: Podobnie nie działa wykaz Hodowcy :evilbat:
bogula Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Witajcie! ledwo świta, ale kawa smakuje znakomicie...Opowiem o spotkaniu moim i Fafika z myśliwym. Po długiej drodze przez las dotarłam z psem na tzw. "moje" hektary-----łąki.Pies biegał luzem i śmignął w stronę "układającego"się wozu na miedzy. Z auta wyszedł starszy facio i kręcił nosem, że pies biega swobodnie.Nie dałam sobie zepsuć dobrego nastoju i wciagnęłam go w pogaduszkę z zagladaniem do oczu :lol: , troszke go skonfundowałam uwagą, że biegam po swoim i ...rozstaliśmy sie bez strzelania.To nie był napewno nikt z leśników---nie ta marka służbowego auta :wink: , ale myśliwy, który w zabijaniu zwierząt ma przyjemność......Pozdrawiasy! lecę poogladać Wasze psiaki w galeriach :D
zadziorny Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 I to właśnie tygrysy lubią najbardziej :lol: Wstaję sobie w ten niedzielny poranek, wchodzę na dogo i już mogę poczytać najświeższy post boguli :lol: :wink: bogula - jesteś wielka. Tak trzymać :lol: :thumbs:
bos Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Hej tam - dogomaniacy bogula - już od rana podrywasz niby myśliwych , pod pretekstem spaceru po swoim , a ja Qrcze co mam zrobić ,padłem na kolana i chyba zaraz na p..... , sory ...buzinkę :D hahaha Jak tu teraz do domu? :D :D :D Fajnie jest , ktoś tu idzie......... Halo !!! Panie !!!!!!! HAAALOOOO !!!!! KOLEEEEGOOOOOOO!!!!! NIE SŁYSZY ..........W morde jeża .....co jo godom , co jo godom........ Przecież jeżyki mają śliczne pyszczki :D :D :wink: Ooo!!!! Chyba się zatrzymał ........... i odwraca się ......... uhu... Ja..........pi...............jakiś dwunożny :hmmmm: terrier , Qrcze pieczone....... ....spadam :scared: ...co to było :question: łelsz dwunożny :question: czy erdel :question: na dodatek jeszcze nie wytrymowany......... :Help_2: :Dog_run: :Help_2:
bos Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Coztego - napracowalaś się dziewczyno........no no no wyszlo przepięknie n nawet mi się nie śniło zę będzie taaaakiiiii łaaadnyyyyy !!! :D :D :D :D Duża buźka :D :buzi: :Dog_run:
gugu Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 bos piekny masz bannerek.... :P Wielkie brawa dla coztego :P
borsaf Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 W tym sybirowym klimacie, to pewnie CTR ponownie skrzyżowany z erdelem. Bos - 6 za komentarz. Ale masz venę! Wklejaj szybko Jazonka bośmy sie rozpisały w galerii niemiłosiernie.
coztego Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Wielkie brawa dla coztego coztego :bigok: Co to, jakiś funclub?! :oops: Dziękuję za słowa uznania ;) borsaf napisał(a):W tym sybirowym klimacie, to pewnie CTR ponownie skrzyżowany z erdelem. Eeee, raczej jednak york... CTRa w tym nie widać 8) Cholera mnie zaraz trafi, jacyś idioci strzelają na sąsiednim podwórku jakimiś racami, a suczysko mi głupieje :silly: Że też takich nie przepłoszy mróz i śnieg
zadziorny Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Taaa, u nas też jest dzisiaj odpust i dzieciaki od samego rana strzelają kapiszonami i petardami :evil: Jak to dobrze, że moje piesy to olewają :lol: Czasem tylko, przy głośniejszym huku się rozszczekują :roll: :wink:
Nitencja Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Coztego w pelni rozumiem :( u nas Jantar tak histerycznie reaguje .... Pomyziaj Kreske za uchem ...... Welshe tak, jak pisze Zadziorny totalna olewka....
bos Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 coztego - hihihi....... :D :D :D ten filmik rysunkowy :D ładne race pokazuje......... :D :D A tak już poważnie nawiązując do horroru i cieknącej krwi to wyobraź sobie - nie, tego się nie da wyobrazić, jeszcze mam gęsią skórę - miałem Jazona na działce, ganiał jak zwykle. :Dog_run: Przyszedł do mnie kolega ze spalinówką łańcuchową :chainsaw: by pomóc przy ścince jabłoni. Jak tylko ją włączył Jazon startnął do niej jak do odkurzacza. Chciał pyskiem złapać .........w ostatniej chwili :cry: zareagowałem........widziałem już w myślach pysk poszarpany przez łancuch. :chainsaw: Szczęście...........w mordę jeża, szczęście. Moja by była wina. Przy nim trza nieć oczy i w d... wokoło głowy. brrrrrrrr jak tylko pomyślę :Dog_run: :chainsaw: :Dog_run: :chainsaw:
borsaf Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Bos Nie myśl, było minęło :drinka: :drinka: :drinka: :beerchug: :drinking:
coztego Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 [quote name='borsaf']Bos Nie myśl, było minęło :drinka: :drinka: :drinka: :beerchug: :drinking: Słuszna uwaga :drinking:
zadziorny Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 bos napisał(a):Chciał pyskiem złapać .........w ostatniej chwili :cry: zareagowałem........widziałem już w myślach pysk poszarpany przez łancuch. :chainsaw: Przy nim trza nieć oczy i w d... wokoło głowy. Żebyś wiedział :roll: :evil: Musisz stale pamiętać że masz weszteriera :wink:
zadziorny Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Witajcie :lol: Dzisiaj ja robię za bogulę :roll: :wink: Poranek mamy pochmurny i zimny :evil: Czyżby złota polska jesień opuściła nas na dobre :hmmmm: Jesteśmy z suniami już po porannym spacerku i teraz jest czas na poranną kawę i przeglądanie dogomanii :lol:
bogula Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Witajcie! zadzior---dzięki za wyrękę :wink: .Potwierdzam stan pogody, ale to naprawdę jeszcze nie koniec pieknej jesieni! bos----terier dwunożny zabójczy!---zapewne :lol: Z Fafulosem nazbierałam wczoraj mnóstwo grzybków. A spaliśmy po tych leśnych wędrach znakomicie 8) .Pozdro dla wszystkich.
bos Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 No to ja też się melduję na stanowisku. Tak jak zadziorny zaparzyłem sobie kawę i delektuję się jej zapaczem i aromatem Jest zimno więc trza pomyśleć o wlaniu do kawy kieliszka koniaku.......i to już jest to...........a ten zapach. I tu trzeba przypomnieć że alkochol szkodzi zdrowiu i jest bardzo nie smaczny feee, a papierosy wywołują raka Pozdrawiam zatem miłego dnia i częstych odwiedzin na dogo. :user: :D :lol: :lol: :lol: :wink: :Dog_run:
borsaf Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Witam, Znacie? To posluchajcie! Przychodzi facet do kiosku i prosi o paczkę papierosów. Pani mu podaje, facet płaci i ogląda paczkę, a tam: Papierosy podowują raka! - Pani będzie uprzejma, dać mi inna paczkę, prosi sprzedawczynię, otrzymuje drugą, a tam: Papierosy powodują impotencję. - To ja poprosze ta z rakiem.
Recommended Posts