coztego Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Selena napisał(a):Mam juz narysowanego foksa szorstkiego, berneńczyka i Diunkę A Kreska!? :roll: ;)
Selena Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 fotke prosze :P narysuję jak mi sie uda :P tylko potem prosze nie żałować :P
Fuka Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Ha, ja tu widze, że macie tutaj imprezke za imprezka :drinking: dobrze, ze wróciłam :multi: i szkoda, że jutro wybywam na głuchą wies :roll: Ale tymczasem 100 lat dla wszystkich jubilatów :BIG: :tort: Selena, rysuj, rysuj i pamiętaj, ze rysunki wcale nie musza idealnie odzwierciedlać modela - od tego sa zdjęcia, a Ty wkładasz w swoje portrety dusze artystki :D Jak Ci starczy weny - to pamiętaj o Makaroniku i Biedronce :thumbs:
borsaf Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Przyłączamy sie z Regonikiem do balangi i solenizantom zyczymy samych smakołyków, dużo miziania i kosteczek do ogryzania. Pamiętam z erdelkowa, że wśród welshterierowców kilku belfrów było więc Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Nauczyciela, mówiąc po staremu, dla wszystkich belfrów.
vigor Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 borsaf, gugu - ogromiaste dzieki za pamiec i zyczonka od Vigorow. Selena, Selena - jak tam wena :wink:
bos Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Fuka , nitencja - bardzo przepraszam że nie mogłyście zabaczyć zdjęć Jazona na jego galerii , ale on właśnie mi pomagał w skanowaniu i wklejaniu ich do swojej galeryjki. Zresztą zobaczcie same jak sprawdzał komp ................wyłapywał każdy mój błąd...... :D :D Teraz już można zaglądnąć do galerii JAZONA by ocenić naszą wspólną pracę. :D :D :D ..................i osobiście nanosił wszelkie poprawki :D :P :P :D ....a do wszystkiego wścibiał swego nochala by sprawdzić czy wszystko :wink: gra............. :D :D :Dog_run:
Nitencja Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 BOs ja widze ze Jazon i pojetny i inteligentny :lol:
zadziorny Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Naszym dogomaniackim belfrom życzymy wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Nauczyciela :laola: Zadowolenia z najlepszych Waszych uczniów (tych czworonożnych oczywiście) :lol:
zadziorny Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 bos widzę, że Jazon już sobie radzi z komputerem lepiej od Ciebie :lol: :roll: :wink:
zadziorny Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Acha! I niniejszym zapisuję Jazona do klubu Truflencjuszy :lol: borsaf, jeśli się nie mylę to będzie już Jego Wysokość Truflencjusz V :question: Cudny nochal :lol: :wink:
zadziorny Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 coztego, kiedy pierwszy raz ujrzałem to zdjęcie na dogomanii, to byłem przeświadczony, że Diuna urosła za duża :( Kiedy jednak zobaczyłem ją na żywo w Krakowie, moje obawy okazały się na szczęście płonne :lol: :roll:
bos Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 zadziorny, vigor - Diuna jest ślicznym piesiuniem :P Możecie być z niej zadowoleni i dumni. :D :D :wink: :Dog_run:
bogula Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 Witajcie śpiochy! wróciłam z "welshowej przeszłości" :wink: , piszecie tych postów! Serdeczne uściski dla tych, co świętują. Przezabawne historie bosa uwielbiam :D Tymczasem Fafik sie starzeje: dużo śpi, apetyt dopisuje, kocha leśne wypady na grzyby..., nadal jeszcze są kleszcze :evilbat: .......a weekend z "barowego" przejdzie chyba w spacerowy :D ;jborowy------wszystkiego naj dla p.Borowej!
zadziorny Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 Witaj bogula :lol: Miło znowu Cię czytać z samego rana :lol: Mam nadzieję, że już nas nie opuścisz, bo nikt nie jest w stanie Cię zastąpić :lol: :wink:
coztego Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 zadziorny napisał(a):coztego, kiedy pierwszy raz ujrzałem to zdjęcie na dogomanii, to byłem przeświadczony, że Diuna urosła za duża No mówiłam, że na zdjeciach wychodzi jak mały erdelek ;) bogula! Witaj! Kopę lat! :wink:
coztego Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 Selena napisał(a):fotke prosze :P narysuję jak mi sie uda :P tylko potem prosze nie żałować :P Tutaj są fotki Kreski :fadein:
zadziorny Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 Właśnie wróciłem z suniami z długiego łikendowego spaceru :lol: Było super :lol: Słoneczko świeciło, żołędzie w lesie nam na głowy spadały i było mnóstwo piesków do zabawy :lol: :roll: :wink:
bogula Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 Cieszę się, że jeszcze mnie ktoś pamięta 8) zadzior-----chciałabym Was dopadać o świcie, ale ....W każdym badź razie jestem i trzymam się dzielnie! Fafik też korzysta z uroków jesieni; jutro na wieś.Ma znowu kłopoty ze skórą: Frontline zaspotowany, Pytantelum podane...Oby efekty byłe szybkie i pożądane. Pozdro dla wszystkich :D
bos Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 Muszę jeszcze trochę potruć odnośnie Galerii Jazona. Jako nowy dogomaniak zacząłem jeszcze raz się zastanawiać nad uwagami Flaire , a tym samym szukać galerii o której pisała. Do tej pory byłem w 95 % gościem na topiku łelszy.Korespondując z Wami ,co niezmiernie sobie cenię ,miałem rzeczywiście mało czasu na porządne rozejrzenie się po tematach. Uwagi Flaire zmobilizowały mnie do tego. Przyznaję rację w 100% . Wcześniejsze moje przeglądanie stron- fakt- było pobieżne. Patrząc na ekran komp z lewej strony pod pojęciem RASY pojawia się temat Galeria Wchodząc tam probowałem wkleić zdjęcie Jazona .Jest tam taka opcja< dodaj zdjęcie> jednak gdy to zrobiłem ,otrzymałem odpowiedź psy@m4d.com . Rozumiem /czy dobrze?/ że to mail ? Wracając do galerii pod T-Rasy a następnie Terrier Walijski nie znajdywałem zdjęcia Jazona /dzisiaj też próbowałem./. Wywnioskowałem z tego że jestem tłuk i nic nie potrafię....!!! :cry: Dlatego widząc jak coztego ma piękną galerię Kreski pomyślałem , że to chyba trzeba zacząć nowy temat i wtedy wkleić zdjęcia. Uznałem to za prawidłowe rozumowanie. Tak zrobiłem. Wpisałem nowy temat, dodałem uśmiech :D i....wysłałem Radość moja była wielka ,gdy galeria pojawiła się w tematach. Utwierdziło mnie to w moim rozumowaniu. Dlatego gdy Fuka i nitencja odwiedziły galerię nic nie było ,bo akurat skanowałem do niej zdjęcia. Teraz po uwagach, przeglądając stronę główną jeszcze raz natknąłem się na topik GALERIA miejsce na pochwalenie się.... Czy to tu winienem zrobić galerię Jazonowi....? Co z wklejaniem zdjęć w galerię wg ras np. T-Rasy ? Dla Was może są śmieszne moje dywagacje ,jak ktoś może mi podpowiedzieć to będzie super ,proszę. :D :modla: Wprawdzie jest sobota i póżna pora ale jak przebrniecie przez moje wypociny...........????? Jeszcze raz wszystkich przepraszam za prywatną galerię , to nie było moim celem. Flaire jeszcze raz bardzo przepraszam. Nie chciałbym doprowadzić do rozdzwięku pomiędzy nami terrierowcami. :modla: :modla: :modla: :placz: ............temu już się nawet latać nie chce... :Dog_run: :D
Flaire Posted October 15, 2005 Author Posted October 15, 2005 bos napisał(a):Czy to tu winienem zrobić galerię Jazonowi....?Tak, to właśnie miałam na myśli. Flaire napisał(a):Flaire jeszcze raz bardzo przepraszam.Absolutnie nie ma za co. Napisz tylko, czy nadal chcesz zostawić galerię Jazona tutaj, na terierach wedle poprzedniej umowy, czy mam ją przenieść do działu Galeria. tam, gdzie jest Kreska.
gugu Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 bos nie rezygnuj,zakładaj galerie Jazonkowi... :P (ja swojej nie załozyłam :( ) :P ,dasz rade..... :P Czekamy!!! :P
coztego Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 Flaire napisał(a): tam, gdzie jest Kreska. Każdy chciałby być tam gdzie Kreska 8) (która aktualnie wyleguje się w mojej pościeli, wykorzystując fakt mojego pobytu na Dogo) :wink:
Recommended Posts