zadziorny Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 bos - a Ty tak podwójnie piszesz, czy to może echo robi Ci psikusy :niewiem: :wink:
zadziorny Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Uwaga! Uwaga! Uwaga! :roll: 500-tka padła :lol: Lecę do lodówki po kolejne pifko :lol: (Mam nadzieję, że jeszcze nie zamknięta na kłódkę) :wink: :beerchug:
Ali26762 Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Ludwisiu, mam nadzieję, że Derylek ci już wszystko powiedział, złożył odpowiednie życzenia wybijając ten ząb. Ja byłam zanadto zaaferowana korkami, ale teraz przyłączam się do życzeń :D
jborowy Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 wszystkim SOLENIZANTOM dużo zdrowia i wytrwałości. jeden bos tylko się nie przyznał co takiego jutro świętuje. Ja myslę, że 35 urodziny. Wyglada mi on na 35 letniego mnicha buddyjskiego, żyjące w ascezie i karmionego wyłącznie korzonkami żeń-szeń. zadziorny nic się nie przejmuj 500, po nastęnej wpadce dogomanii bedziesz miał znowu szansę.
Ali26762 Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Matko - już się pogubiłam w tych jubileuszach, notkach, stronach, urodzinach... Więc od razu hurtem składam wszystkim serdeczne życzenia z wszelkich mozliwych okazji !!! :D
bos Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 W morde jeża ..... zadziorny zwolnij z tym pifkiem :beerchug: bo nim dojadę to będziesz kompletnie ululany :drinking: :crazyeye: :drinking: :laugh2_2: :roflt: :roflt: :Dog_run:
borsaf Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Lordzie Ludwigu - wszystkiego najlepszego od "starszego" (o 5 dni) wirtualnego brata Regona
bos Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 jborowy - dobrze że dołączyleś , 13 pażdziernika to moje urodziny a ktore nie wiem bo rechtor z matematyki umarł mi w 1 klasie Szkoły Podstawowej. :wink: :D :D :D :D A co do mnicha :D :D to bym coś śfińskiego pedzioł ale mi mamusia nie pozwoli. :P Bo jak się będę źle sprawować to niedostanę nawet korzonków żeń-szenia tylko te pierniki co to żeś nam dał w Zabrzu...... :bigcry: :D :D :D :wink: :Dog_run: :Dog_run:
zadziorny Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Po pifku to już niestety pozostała jedynie pusta szklanka :evil: Za to carragan uważa widocznie, że nie powinienem zbijać bąków i zawaliła mnie fotami z wystawy z Zabrzu :( :o :wink:
Ali26762 Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 borsaf - wyściskaj swoją pociechę i wytarmoś za uszyska od Deryla i ode mnie :D
zadziorny Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 jborowy napisał(a):zadziorny nic się nie przejmuj 500, po nastęnej wpadce dogomanii bedziesz miał znowu szansę. Żebyś wiedział :evil: Gdyby łelszowego topiku nie wcięło, miałbym obecnie około 900 postów a nie skromne 500 :( :roll: :wink:
zadziorny Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Ali, bój się boga :o Takie wielgachne foty wklejasz jakbyś nic a nic się srogiego moderatora nie bała 0X :wink:
coztego Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 zadziorny napisał(a): Gdyby łelszowego topiku nie wcięło, miałbym obecnie około 900 postów a nie skromne 500 :( :roll: :wink: Należy się szerzej udzielać! Jak zbierasz punkty tylko w jednej dziedzinie to tak się kończy... jedna mała wpadka moda ( 8) ) i pustka... :lol:
Ali26762 Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 zadziorny napisał(a):Ali, bój się boga :o Takie wielgachne foty wklejasz jakbyś nic a nic się srogiego moderatora nie bała 0X :wink: Ups... Lecę zmieniać w takim razie... Zagadałam się i dlatego :D
Ali26762 Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 bos - wszystkiego najlepszego z okazji urodzin !!!
zadziorny Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 bos wszystkiego najlepszego :new-bday: :BIG: :tort: :laola: :tort: Gorące lizy od Trudzi i Gai :Dog_run:
borsaf Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 Witam, Sto lat dla solenizanta!!! W prezencie kilka językowych atrakcji http://img301.imageshack.us/img301/20/wegrybudapeszt6au.jpg Zyczę miłego dnia.
bos Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 :laola: :laola: :tort: :D :D :D :tort: :D :D :D :tort: :D :D :D :tort: :D :D :tort: :D :D :D :tort: :D :D :D :tort: :BIG: DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZA ŻYCZENIA !!!!! :D :D :BIG: A TERAZ IDZIEMY NA JEDNEGO ! :drinka: :D :D :D NA ZDROWIE !!!!!!! :drinking: J :bday: :bday: Jeszcze raz bardzo , bardzo wszystkim dziękuję :D :drinking: :BIG: :bday: :D :D :drinking: :D :D :bday: :D :D :drinking: :D :D :bday: :drinking: :D :bday: :drinking: :D :laola: :laola:
Wind Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 zadziorny napisał(a):No to wklejam obiecane fotki z Wrocławia. Wybaczcie nienajlepszą jakość zdjęć, ale były robione normalnym aparatem :oops: JAZON z Psiego Chaosu :o :o :o Jak to? To nienormalnymi aparatami wychodza lepsze? ;) PS. coraz czesciej nosze sie z zamiarem powrotu to tej jak to nazwales "nienormalnej" fotografii, tylko w srednimi formacie :-) A zdjecia sa jak najbardziej OK :-)
bos Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 Borsaf - :D :D :D :D :D :lol: :lol: :sweetCyb: :sweetCyb: To jest powalające !!!!!!! :D :thumbs: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :Dog_run: :hand:
Wind Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 Borsaf, Rzeczywiscie, niezle perelki tu mamy :lol: :lol: :lol:
zadziorny Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 borsaf - same kwiatki :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
niedzwiedzica Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 BOS-godzina dla mnie wczesnoporanna,ale zyczenia dlaciebie to powli spóźnione-tryle ich juz było od rana :wink: ale i tak STO LAT W ZDROWIU !! :new-bday: a topik zrobił się dzieki twoim urodzinom taki bardziej ludzki niż psi :wink: :wink: A do zdjeć BORSAF dodam tylko komentarz,że w okolicy Płocka jest miejscowośc o nazwie "Nowe Rumunki"..sam miodzik dla panów, lubiących zatrzymywać się przy dziewczetach stojących na drodze :evilbat: :evilbat: Wind-widzę,że planujesz powrót do fotografii niecyfrowej ??? A ja ciagle marzę sobie o lustrzance cyfrowej , typy Canon 350 czy Minolta D7,żeby sobie fotki piesków robić ...Poradz mi, może dac sobie spokój z tymi mrzonkami ??
INA Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 bos to ja powtórze jeszcze raz wszytkiego NAJ :new-bday: :smilecol: :gent: :smilecol: :gent: :smilecol: no i dla naszych dogomaniackich maluszków ; Regonik Lordzik :baby: :baby: :baby: :BIG: :BIG: :BIG: :bday: :bday: :new-bday: borsaf - ale wyszukałaś :roflt: :roflt: :oops: :wink: :wink: W jakim kraju takie świństwa piszą :wink: :wink: :roll:
Recommended Posts