Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

Ludwisiu, mam nadzieję, że Derylek ci już wszystko powiedział, złożył odpowiednie życzenia wybijając ten ząb.

Ja byłam zanadto zaaferowana korkami, ale teraz przyłączam się do życzeń :D

Posted

wszystkim SOLENIZANTOM dużo zdrowia i wytrwałości.
jeden bos tylko się nie przyznał co takiego jutro świętuje.
Ja myslę, że 35 urodziny. Wyglada mi on na 35 letniego mnicha buddyjskiego, żyjące w ascezie i karmionego wyłącznie korzonkami żeń-szeń.

zadziorny nic się nie przejmuj 500, po nastęnej wpadce dogomanii bedziesz miał znowu szansę.

Posted

Matko - już się pogubiłam w tych jubileuszach, notkach, stronach, urodzinach...

Więc od razu hurtem składam wszystkim serdeczne życzenia z wszelkich mozliwych okazji !!! :D

Posted

W morde jeża ..... zadziorny zwolnij z tym pifkiem :beerchug: bo nim dojadę to będziesz kompletnie ululany :drinking: :crazyeye: :drinking: :laugh2_2: :roflt: :roflt:

:Dog_run:

Posted

jborowy - dobrze że dołączyleś , 13 pażdziernika to moje urodziny a ktore nie wiem bo rechtor z matematyki umarł mi w 1 klasie Szkoły Podstawowej. :wink: :D :D
:D :D A co do mnicha :D :D to bym coś śfińskiego pedzioł ale mi mamusia nie pozwoli. :P
Bo jak się będę źle sprawować to niedostanę nawet korzonków żeń-szenia tylko te pierniki co to żeś nam dał w Zabrzu...... :bigcry:

:D :D :D :wink:

:Dog_run: :Dog_run:

Posted

Po pifku to już niestety pozostała jedynie pusta szklanka :evil:
Za to carragan uważa widocznie, że nie powinienem zbijać bąków i zawaliła mnie fotami z wystawy z Zabrzu :( :o :wink:

Posted

jborowy napisał(a):
zadziorny nic się nie przejmuj 500, po nastęnej wpadce dogomanii bedziesz miał znowu szansę.

Żebyś wiedział :evil:
Gdyby łelszowego topiku nie wcięło, miałbym obecnie około 900 postów a nie skromne 500 :( :roll: :wink:

Posted

zadziorny napisał(a):

Gdyby łelszowego topiku nie wcięło, miałbym obecnie około 900 postów a nie skromne 500 :( :roll: :wink:

Należy się szerzej udzielać! Jak zbierasz punkty tylko w jednej dziedzinie to tak się kończy... jedna mała wpadka moda ( 8) ) i pustka... :lol:

Posted

zadziorny napisał(a):
Ali, bój się boga :o
Takie wielgachne foty wklejasz jakbyś nic a nic się srogiego moderatora nie bała 0X :wink:

Ups... Lecę zmieniać w takim razie...

Zagadałam się i dlatego :D

Posted

:laola: :laola:
:tort: :D :D :D :tort: :D :D :D :tort: :D :D :D :tort: :D :D :tort: :D :D :D :tort: :D :D :D :tort:

:BIG: DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZA ŻYCZENIA !!!!! :D :D :BIG:

A TERAZ IDZIEMY NA JEDNEGO ! :drinka:

:D :D :D NA ZDROWIE !!!!!!! :drinking:

J :bday: :bday: Jeszcze raz bardzo , bardzo wszystkim dziękuję :D :drinking: :BIG:

:bday: :D :D :drinking: :D :D :bday: :D :D :drinking: :D :D :bday: :drinking: :D :bday: :drinking: :D

:laola: :laola:

Posted

zadziorny napisał(a):
No to wklejam obiecane fotki z Wrocławia. Wybaczcie nienajlepszą jakość zdjęć, ale były robione normalnym aparatem :oops:
JAZON z Psiego Chaosu

:o :o :o
Jak to? To nienormalnymi aparatami wychodza lepsze? ;)

PS. coraz czesciej nosze sie z zamiarem powrotu to tej jak to nazwales "nienormalnej" fotografii, tylko w srednimi formacie :-)
A zdjecia sa jak najbardziej OK :-)

Posted

Borsaf - :D :D :D :D :D :lol: :lol: :sweetCyb: :sweetCyb:

To jest powalające !!!!!!! :D :thumbs: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz:

:Dog_run: :hand:

Posted

BOS-godzina dla mnie wczesnoporanna,ale zyczenia dlaciebie to powli spóźnione-tryle ich juz było od rana :wink: ale i tak STO LAT W ZDROWIU !! :new-bday: a topik zrobił się dzieki twoim urodzinom taki bardziej ludzki niż psi :wink: :wink:
A do zdjeć BORSAF dodam tylko komentarz,że w okolicy Płocka jest miejscowośc o nazwie "Nowe Rumunki"..sam miodzik dla panów, lubiących zatrzymywać się przy dziewczetach stojących na drodze :evilbat: :evilbat:

Wind-widzę,że planujesz powrót do fotografii niecyfrowej ??? A ja ciagle marzę sobie o lustrzance cyfrowej , typy Canon 350 czy Minolta D7,żeby sobie fotki piesków robić ...Poradz mi, może dac sobie spokój z tymi mrzonkami ??

Posted

bos to ja powtórze jeszcze raz wszytkiego NAJ :new-bday: :smilecol: :gent: :smilecol: :gent: :smilecol:

no i dla naszych dogomaniackich maluszków ; Regonik Lordzik
:baby: :baby: :baby: :BIG: :BIG: :BIG: :bday: :bday: :new-bday:

borsaf - ale wyszukałaś :roflt: :roflt: :oops: :wink: :wink:
W jakim kraju takie świństwa piszą :wink: :wink: :roll:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...