zadziorny Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Ciąg dalszy serialu... Najlepsza Suka w Rasie - CARIOCA z Turzycowych Kniej Zwycięzca Rasy - CARIOCA z Turzycowych Kniej No i dla urozmaicenia oraz ku uciesze męskiego grona dogomaniaków - Fuka z Makaroniastym
coztego Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 bos napisał(a): Słyszałem że ten co pierwszy 100 otworzy stawia wszystkim na najbliższej wystawie :drinking: :drinking: :beerchug: mowa tu o 100str. dogo nic na razie innego...... :D :wink: Nie pisz takich rzeczy, bo się ludziska będą bali pisać, żeby do 100 nie dojść 8) Ja mogę sobie pisać, bo w Poznaniu mnie nie będzie :B-fly: borsaf napisał(a):Proponuję na kurtkach mieć gdzieś przypiete nicki z dogo to sie latwiej rozpoznamy. Terieromaniaków nie da się przeoczyć :lol: Jak zobaczysz taką dużą grupę ludzi z terierami, którzy zachowują się na ringu jakby to było ich prywatne podwórko to znaczy, że trafiłaś 8)
coztego Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 :laola: Na kogo wypadło, na tego bęc :drinking: :drinking: :drinking: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :lol: :cunao: :lol: :cunao: :lol: :cunao: :lol: :cunao: :lol: :cunao:
zadziorny Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 borsaf napisał(a):bos... bo tu sie tak rodzonnie-piknikowo zrobiło na weszterierach, a na moich erdelkach trwa bardzo naukowo - poważna dyskusja. Masz rację :roll: Gdzie tam nam, prostaczkom do tego poziomu dyskusji i wyszkolenia swojego psa :o :lol: :wink: :wink: (chociaż swoją drogą, dyskusję ową śledzę bardzo uważnie :roll: ) :lol:
coztego Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 zadziorny napisał(a):Gdzie tam nam, prostaczkom do tego poziomu dyskusji i wyszkolenia swojego psa :o :lol: :wink: :wink: Stworzymy sobie tutaj, po cichutku, alternatywny topik, psów niewyszkolonych 8)
zadziorny Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 coztego jak mogłaś mi to zrobić :evil: Przez ostatnie pół godziny tylko ja pisałem na welshach i byłem święcie przekonany, że to mnie przypadnie zaszczyt otwarcia 100-ej strony topiku, a tu taka niespodzianka :o :cry: :wink:
coztego Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 zadziorny napisał(a):coztego jak mogłaś mi to zrobić :evil: Gdybyś powiedział, że się czaisz na tę setkę, to bym Ci odstąpiła 8) a tu taka niespodzianka :o :cry: :wink: Jak szóstka w totka :lol:
zadziorny Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Tak się wkurzyłem, że mi ta 100-ka zwiała sprzed nosa więc postanowiłem: kicham Was i idę spać :evil: Ale powiedzcie, jak tu można spać w takich warunkach, kiedy moje łóżko jest już zajęte: :roll: :lol: :wink:
Nitencja Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 ...no to setunie za setke :wink: Fakt milo i rodzinnie tu na łelszach i niech tak zostanie :D
zadziorny Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Nitencja - świetny pomysł :lol: Lecę po pifko do lodówki :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:
bos Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 zadziorny napisał(a):No i dla urozmaicenia oraz ku uciesze męskiego grona dogomaniaków - Fuka z Makaroniastym zadziorny - czy w domu wiedzą :nono: no no :D :D ale wyłapane perfekcyjnie :klacz: :D a foty są :thumbs: ja też mam jeszcze parę tylko nie wiem czy wklejać? żeby nie było za dużo......co ....nie ?????? coztego - a jednak się nie bali :D :D zadziorny czatował ,próbował przekupić zdjęciami ,nie udało mu się :( :wink: Kobieta go pokonała i to jeszcze jaka.... :D :klacz: :klacz: zadziorny - nie płacz :bigcry: możesz Ty :drinking: :drinking: postawić zamiast coztego :multi: :drinking: :kciuki: :wink: A tak po cichu powiem Ci zadziorny że jak się weżmiesz za pisanie to szybko 2 setka przeleci :user: :D Co do poważnego topiku na erdelach to prawda, ale jako kompletny laik powiem że tak jak zadziorny śledzę go w miarę wolnego czasu gdyż i Jazon chodzi na szkolenie już od marca tego roku. Jako jedyny pies ma swoje przezwisko : KIEROWNIK ZAMIESZANIA Trenerow czy szkoleniowców mamy profesjonalnych.Wkleję przy okazji parę fotek, ale już wiem że dobrze zrobiłem z tym szkoleniem. A wracając do mowy o topikach to fajnie że tu jest rodzinnie :thumbs: ale dzięki erdelkom dowiedziałem się o zachraniarce , o psach sportowych szkoleniach,o osiągnięciach na zawodach w niemczech zawodniczki z Polski Patrycji Frolenko z erdelem Eyk von Erkson :D Gratulacje. Ten to musi mieć papiery lepsze od niejednego auslendera :D :Dog_run: :Dog_run:
zachraniarka Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 ale dzięki erdelkom dowiedziałem się o zachraniarce :o :o poczułam się jak dziwo jakieś :lol: :lol: :wink: Tak czy siak miło mi Cie poznać bos :D A ponieważ tu tak rodzinnie, więc zdecydowałam się właśnie tutaj pochwalić, że moje słodkości dziś obchodzi małe święto... Lord Ludwig von Erikson skończył dziś 5 miesięcy :BIG: Na tę okazję :drinking: :drinking: :drinking: ... no i oczywiście za 100 stronkę łelszy :drinking:
niedzwiedzica Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Zachraniarko-skoro topik airedalowy opanowały zazarte dyskusje na tematy szkoleniowe, to tutaj napisze twojemu piechowi :new-bday: dla Jego Lordowskiej Mości i powodzenia w szkoleniu :wink:
bos Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 zachraniarka napisał(a): :o :o poczułam się jak dziwo jakieś :lol: :lol: :wink: Tak czy siak miło mi Cie poznać bos :D Wiem że potraktowałaś to zdanie z :D ale pozwolę sobie coś jeszcze powiedzieć przez komp : od jakiegoś czasu śledzę razgawor na erdelkowie ktory notabene dla mnie był początkowo ciężki do strawienia ze względu na Waszą ogronmą wiedzę i profesjonalny dyskurs. Kodowałem Was w pamięci i przyznam się że byłem zadowolony gdyż czułem się jakbym Was znał.Potem była mowa o psach sportowych o sędziowaniu np.w USA i w końcu ktoś zapytał gdzie jest zachraniarka,czy pojechała do Pakistanu na akcję , wtedy chyba gugu odpowiedziała że nic jej nie wiadomo o Twoim wyjeżdzie,że pojechała inna ekipa. Zrozumiałem wówczas dobitnie czym się zajmujesz a ja puch marny :D mogę się wczytywać w Waszą wymianę poglądow. Myślę że nic nie pomyliłem. Zachraniarko- mnie również jest bardzo miło. A Twój Lord Ludwig von Erikson niech przysporzy CI radości i splendoru. :laola: Qrcze wszyscy mają jakiś mały jubileusik... :Dog_run:
zadziorny Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 zachraniarka dużo zdrówka dla Jego Wysokości :new-bday: :BIG: :laola: :laola: Niech Ci rośnie na króla psów ratowniczych :lol:
bos Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 zadziorny - zbliżasz się do 500 postu. Musimy się gdzieś spotkać na działce :scared: i zalać pały z tej okazji :drinking: :drinking: :drinking: :drinka: :beerchug: :Dog_run:
gugu Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 bos napisał(a): wtedy chyba gugu odpowiedziała że nic jej nie wiadomo o Twoim wyjeżdzie,że pojechała inna ekipa. bos chyba cos ci sie pomyliło,to nie byłam ja! :( zachraniarka wszystkiego naj,naj dla prawie półrocznego Ludwisia... :P
Nitencja Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 bos .... lemoniadka ?? :lol: Zach ........ niech sie Ludiws dobrze chowa :)
bos Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Gugu - możliwe , jeżeli tak to sory, ale to nie jest istotne :D :D :D i myślał by kto że się tu nie czyta postow, a tak cichutko siedziałaś. :D :D Trzymasz rękę na pulsie.... :user: :D :wink: i komputrze :D :D A po meczu sprawdzę ......... jeszcze raz sory :modla: :Dog_run:
bos Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Gugu - możliwe , jeżeli tak to sory, ale to nie jest istotne :D :D :D i myślał by kto że się tu nie czyta postow, a tak cichutko siedziałaś. :D :D Trzymasz rękę na pulsie.... :user: :D :wink: i komputrze :D :D A po meczu sprawdzę ......... jeszcze raz sory :modla: :Dog_run:
bos Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Przepraszam , z wrażenia , że padła wyrównująca bramka wysłałem post 2 razy cośze mną... :stupid: :D :Dog_run:
gugu Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 bos czytam i nawet coś nabazgrze.... :P :wink: No chłopaki stracili gola ale i strzelili.... :P
zadziorny Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 bos napisał(a):zadziorny - zbliżasz się do 500 postu. Musimy się gdzieś spotkać na działce :scared: i zalać pały z tej okazji :drinking: :drinking: :drinking: :drinka: :beerchug: :Dog_run: Nie ma sprawy :lol: Jastem za :wink:
bos Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Nitencjo - tak , tak :drinking: :drinking: :drinking: lemoniadka a potem :angel: :angel: pełny odlot :D :D :D :wink: :Dog_run:
zachraniarka Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Dziękuję wszystkim za miłe życzenia! Ludwisiowi jak przeczytałam to mało precel nie odpadł od merdania :lol: :lol: :lol:
Recommended Posts