Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Relacja foto świetna!

bos:Kawał dobrej roboty z tymi zdjęciami :lol:

Ali: No przecież to jasne, że Deryl jest słodkim, milusińskim, pieknym at - tylko troszkę za mały! :lol: Buziaki dla Was i głaski dla Deryla! ZABIERAJ SIĘ ZA SKUBANIE!

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

Ali26762 napisał(a):

No i niech ktoś mi powie, że nie byliśmy sobie przeznaczeni? :)

I ja też tak myślę. Zwierzęta i ludzie są sobie w mniejszym lub większym stopniu przeznaczone.

Wierzę w to mocno!!!!!

............... :Dog_run: :D :D :D

Posted

aga_ostaszewska napisał(a):
Ali: No przecież to jasne, że Deryl jest słodkim, milusińskim, pieknym at - tylko troszkę za mały! :lol: Buziaki dla Was i głaski dla Deryla! ZABIERAJ SIĘ ZA SKUBANIE!

Hehehe - wygłaskałam zbója i mnie polizał - przekazuję więc te lizy Tobie, bo od Ciebie głaskałam :D

Jak tam mądra ósemka? Przestała już Ci dokuczać?

Posted

bos napisał(a):
Zwierzęta i ludzie są sobie w mniejszym lub większym stopniu przeznaczone.

Wierzę w to mocno!!!!!

Ja też w to wierzę. Oglądaliśmy inne walijczyki wcześniej, ale nic nie zaiskrzyło. A tu natychmiast. Zresztą umowa była taka, że jeśli nie zaiskrzy, to jedziemy do Piły na wycieczkę. Mówiłam to adze_o, Eli_h chyba też. Ale na szczęście zaiskrzyło :D

Posted

Aga ostaszewska - dzięki , postaram się jeszcze lepiej.! :D

Jutro dam trochę zdjęć z moich i Jazona obserwacji ornitologicznych. :P

Terrierom dam chwilę wytchnienia.A zdjęcia wykonałem właśnie dzięki Jazonowi. :D :D :P

................. :Dog_run:

Posted

Ali26762 napisał(a):
Ale na szczęście zaiskrzyło :D

I to właśnie jest w tym wszystkim piękne. Myśmy podobnie mieli z Jazonem.. :D

Pierwszy oblizał żonę , było w czym wybierać, ale padło jednak na niego!

.......................i tak zostało.......... :Dog_run:

Posted

bos napisał(a):

Na ostatnim zdjęciu gdzie jesteśmy we czwórkę mam ręce wyciągnięte jak na końskim targu.

Wyglądasz jakbyś właśnie kupił teriera :lol: Ciekawe czy ZK wie, że na ringu handluje się psami 8)

bos, super fotoreportaże :D

Posted

Coztego,dokladnie tak 8) Bos wyglada jakby sie targowal o Alexa :wink: :lol:
BTW.Zadziorny,pierwsza tura czterech zdjec poszla (niestety,image mi nie dziala wiec na dzisiaj tyle. J.nie ma,wiec nawet nie mam od kogo pojsc wyslac tych zdjec :wink: :lol:

Coztego,chcesz tez oryginalna wielkosc zdjec,na ktorych figurujesz ?

Posted

Witam!
U nas bardzo mglisty poranek, ale pozniej sloneczko bedzie pieknie swiecilo. Psiaki juz sobie biegaja, sniadanko maja w michach, a ja na 9.00 do pracy.
Milego dnia.
Ahoj!

Posted

No witam - Vigor o 9.oo do pracy 8) ja już w robocie drugi raz sniadanie jem :lol: i drugą kawę piję :wink:

Ale macie reportaży :lol: tylko żeby obejrzeć fotkę w powiększeniu to muszę b długo czekać , :(

było coś o ciastkach -
Jborowy zapomniałam Ci się pochwalić, że kiedyś z Erdelkowa zciągnęłam Twój przepis na ciaseczka wątrobowe - ( te najprostsze z wątrobianki i jajeczek i mąki :) ) zrobiłam Vigo na roczek co za zapachy :) :) :) :) w czasie pieczenia :lol: - no temu mojemy wybrzydzającemu niejadkowi tak smakowały że darł sie o dokładki, tratując przy tym Wiki, która przyszła w gości z życzeniami i skromnie czekała na poczęstunek :wink:

Posted

Ludzie , czy wy spać nie możecie, żeby za Wami nadążyć to muszę się tak wcześnie zrywać........ :D :D
Pozdrowienia dla Wszystkich :bigok:
Coztego , carragan - :D :D :D dlaczego napisałyście......handel w ringu , :D :P fe.... a to zadziornemu ktoś po cichu :scared: ciastka zszamał i miał :agrue: pretensje :D do mnie.......Nitencja i bo wzięły mnie w obronę .
Jak się potem okazało to zadziorny bezwiednie , z nerwów, obserwując zmagania w ringu wsunął je do ostatniego kęsa :D :D

............... :Dog_run:

Posted

Ali26762 napisał(a):
Jak tam mądra ósemka? Przestała już Ci dokuczać?

Oj z ta ósemką to ja się mam... nadal lecę n Ketonalu forte, ale wystarczają 3 tabletki na dobę. Może za 2 dni przejdę na 2, a za trzy dni juz ani jednej nie będe musiała brać :wink:

Póki co, do pracy chodzę, na uczelnie bięgnę, a na dodatkowe zajecia latam... Permanentny brak czasu. :(

Przy okazji pochwale się: wymysliłam temat pracy mgr. a moją panią promot jest prof., sędzia Sądu Najwyższego. :P

Posted

Aga - zwolnij trochę dziewczyno, ja wiem że są takie czasy :) i trzeba mocno stąpać po ziemi i nikt nie chce nam choćby trochę odpuścić.... ale życie jest piękne.....czasami doceniany to zbyt pózno. Wiem o czym mówię. !!!

Racja jednak że trzeba .. :scared: .do przodu .Studia ,praca która przynosi zadowolenie to cenne :D

Pisz więc tą pracę i powal wszystkich na kolana :modla: :D

Tylko nie zapomnij o nas!!! :D :D :D

Będę trzymał kciuki :kciuki: :D

Ahoj.....jak mawiali starzy indianie :hand:

A zima będzie chyba mroźna bo już o lata zbierają chrust w lesie.

Co się to porobiło w przepowiadaniu pogody. Już nie można liczyć na góroli z Zokopanego odkąd smarują się "FASTUM" :D :D

Posted

jborowy - jesteś w błędzie,naruszyłem właśnie twoje prawa ,wszedłem jak podał zadziorny ,są tam przepisy rowniż na rybne,serowe....itp. :eating:

Tylko dlaczego do wszystkich dodajesz spiryt.!! :D

........................... :Dog_run:

Posted

bos napisał(a):
Aga - zwolnij trochę dziewczyno, ja wiem że są takie czasy :) i trzeba mocno stąpać po ziemi i nikt nie chce nam choćby trochę odpuścić.... ale życie jest piękne.....czasami doceniany to zbyt pózno. Wiem o czym mówię. !!!

Przepracowanie to może i mi grozi, ale z penością NIE GROZI MI BRAK ZABWY! Piwko, winko, dobre jedzonko, w doborowym towarzystwie... to to co uwielbiam i z tego nigdy nie zrezygnuję... nawet są tu tacy, co to potwierdzą :lol:

No właśnie z z tym piwkiem to było tak, że rozpiła mnie Nitencja... która powiedziała, że nic tak dobrze nie robi przed wejściem na ring jak "odrobina" :lol: czegos procentowego... :drinking:

A o Dogo na 100% nie zapomnę!

Posted

Aga ostaszewska - :D :D :beerchug:

No i bardzo dobrze !!! :D :D Trza to ..............oblać! :drinka:

............................ :Dog_run:

Posted

jborowy napisał(a):
zadziorny - ha, ha nic z tego - jednak istnieje ochrona praw autorskich.

Ja Twoich praw nie mam zamiaru naruszać :roll:
Powiedz tylko w jakiej formie przyjmujesz tantiemy :question:
Może w postaci ciasteczka od każdego wypieku :niewiem: :wink:

Posted

Ponieważ bos już obnażył wszystkie szczegóły mojego pobytu na wystawie w Zabrzu, to nie mam już żadnych skrupułów i zdradzę tajemnicę Jego sukcesów :roll:
Oto jak ekipa z Wodzisławia zanosiła modły o powodzenie na ringu swojego ulubieńca:

Natomiast Jazon o poparcie swojej kandydatury wył do księżyca (qrcze, gdzie on widział księżyc w środku dnia?):

Posted

aga - z tym Ketanolem to Ty uważaj - :nono: :wink: słyszałm że uzależnia 8)
zadziorny - no nareszcie duże foty :) nie trzeba ślepek nadwyrężać ani walczyć z ospałym kompem 8)
Jazon pięknie się prezentuje :)

Posted

INA, wiesz ja też nie lubię tych miniatur i wolę jednak wstawiać duży format :lol: Tym bardziej, że tak czy inaczej muszę zmniejszać moje foty by żaba je przepuściła :roll: :wink:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...