Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jborowy napisał(a):

Na ciasteczka jborowego przepis jest prosty:
trzeba się uśmiechnąć do mnie już ciasteczka są

Będziesz nam paczki przysyłał?! :multi:

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

Nitencja napisał(a):

NO i jeszcze jedno :) Malenstwo jest boskie a jakie szybbbbbkie :lol:

A jakie ma szczodre przyjaciolki :wink: :lol:

zadziorny napisał(a):

carragan - uważaj :hmmmm: To jest ewidentna próba uprowadzenia Maleństwa przez Nitencję :wink:

Myslisz ? :hmmmm:
Nitencjo,czy to prawda ? :evil: :wink: :lol:

borsaf napisał(a):
Carragan czy będziesz z maleństwem w Poznaniu? Tak chciałabym pierwszy raz w życiu pogłaskać takiego wielkoluda. Tomusi być fantastyczne uczucie - mieć psa prawie pod pachą.

Niestety,w Poznaniu sie nie stawiamy.Zreszta,w tym roku juz mamy koniec sezonu :( Tak wiec to Wy musicie sie na Slask pofatygowac :wink: :D

zadziorny napisał(a):
I wstawiać mi tu foty kochani, wstawiać :roll:
Wczoraj na wystawie wszyscy focili i kamerowali, a od czarnej roboty (czytaj: wstawiania zdjęć) jest tylko zadziorny :niewiem: :evil:

Na moje trzeba poczekac najwczesniej do wieczora 8)

BTW.Milo bylo poznac Bosa i Coztego (ktora skojarzylam dopiero po chwili,bo nie powiedziala ze jest "Coztego" tylko Natalia :wink: :lol: ),a z poznanymi wczesniej milo bylo sie spotkac ponownie :wink: Teraz zas robie Wam do przyszlego roku odwyk od Malenstwa,bo jeszcze sie uzaleznicie i co wtedy ? :wink: :lol: :lol:

Posted

Najwyraźniej podpadłeś Nitencji...
Ale nic się nie martw, nie tylko Ty

coztego rozwin ten watek bo nie rozumiem ?? :hmmmm: i przykro mi z tego powodu ze ktos takie posty pisze
a strona nie dziala bo nie ma jej chwilowo i niestety taki komunikat sie pojawia. Na pewno nikogo nie blokuje ani tak dalej ....

Posted

Było sobie Maleństwo, które strasznie kocha ludzi. Jest im bezgranicznie oddane! :)

Pewnego dnia jego cierpliwość została poddana ciężkiej próbie. 8) To za sprawą dwóch osób które ni z tego ,ni z owego ,pojawiły się gdy tylko jego pancia przyniosła na przekąskę ..........hhhhhhy.........tchawice. :wink:
A był to nikt inny jak Tajemnicza COZTEGO oraz gość w okularach o dźwięcznym pseudo ZADZIORNY. Oni to właśnie obsiedli niczego niepodejrzewającego.............małego pieska! :D

Gdy tylko pancia /carragan/ na moment się oddaliła coztego i zadziorny
wlepili swój wzrok w leżące obok żarło. Ślina im ciekła. Tchawice są mniam,mniam.......

Probowali Maleństwu odwrócić uwagę . Jedno glaskało go po plecach , tymczasem drugie, delikatnie ręką odwrócilo mu głowę by drugą łapnąć wymarzone tchawice. :evilbat: :evilbat: :D Po co ? Żeby zszamać :evilbat:

Maleństwo jakby przeczuwając co się święci ,szybko odwróciło glowę, a zrezygnowane miny niedoszłych biesiadników świadczą o tym że musieli obejść się smakiem! :D :D

Teraz Maleństwo już bacznym okiem spoziera na swój i tylko swój przysmak. :wink:

Już nikt nie odważy się podejść . :evilbat:

A bohaterowie tej opowieści nie mogąc liczyć na łatwy łup byli zmuszeni
dokonać zakupu za własne pieniążki i udali się na spożycie w ustronne miejsce :D :D :D :eating:

..............a my w swej skromności jako dwaj bracia pilnując prawa i sprawiedliwości..............fotek narobili i Wam udostępnili.

................ :D :D :D :D

Posted

Nitencja napisał(a):

coztego rozwin ten watek bo nie rozumiem ?? :hmmmm:

No skoro "Nie mamy uprawnień do oglądania tej strony lub dostęp został zabroniony", to najwyraźniej czymś podpadliśmy i nas "zbanowałaś" :wink:
i przykro mi z tego powodu ze ktos takie posty pisze

Przepraszam jeśli zrobiłam Ci przykrość, nie miałam takich intencji... To był niewinny żart, skierowany do zadziornego, w odpowiedzi na jego post:
zadziorny napisał(a):
Nitencja co się dzieje z Twoją stroną WWW :niewiem:
Kiedy próbuję ją otworzyć wyświetla mi się taki komunikat: "Nie masz uprawnień do oglądania tej strony lub dostęp został Ci zabroniony!" :evil:
Baaardzo śmieszne :( :roll: :hmmmm:

Nitencja napisał(a):
Na pewno nikogo nie blokuje ani tak dalej ....

Na pewno Cię o to nie podejrzewałam, wiem, że pojawiają sie na stronach czasem dziwne komunikaty, niezależnie od woli autora... :fadein:

Posted

Młodziutka dziewczyna tuż po otrzymaniu dowodu osobistego założyła ciemne okulary 8) i poszła na spacer do parku pod czujnym okiem swej rodzicielki. A że dzień był sloneczny zachciało się jej pić. :( :B-fly:

Dziewczynka była bardzo bystra ,więc szybko znalazła kramik z ...lemoniadą,! Z radością gasiła pragnienie. :D :D :D sącząc zimny płyn.

Gdy...wtem.... podszedł do niej nieznajomy mężczyzna. :o

Zapytał : powiedz mi słonko gdzie tu mogę kupić lizaki ????? :o

A że grzeczna i uczynna była z niej dziwwczynka , więc uśmiechnęła się słodko i wskazała pytającenu w którą stronę należy się udać :D

......................pozdrawiam ............ :D :D :D :D

....................maly leć po lemoniadę... :Dog_run:

Posted

coztego - :D :D :D

Byłem na galerii Kreski. Muszę Ci powiedzieć dziewczyno że masz talent,a Twoja Kreska jest bardzo, bardzo ładna. Cieszę się że mogłem ją zobaczyć. Pogłaszcz ją odemnie , myślę że jej kawałek tchawicy zostawiłaś.................?

Nie.!!!!!!! Czyżbym się mylił ????? !!!! :D :D :D :wink:

...............no to po malutku............. :Dog_run:

Posted

Coztego ....... no tak .. udalo mi sie zbanowac wszystkich na mojej stronie :evilbat: .... ale wiesz to tak zabrzmialo ze sie zdziwilam co ja TObie zrobilam. Co zlego to nie ja :)
BOs ........ czekaj no czekaj ,,,,,,, juz ja cie dorwe ........... :evilbat:
Zadziorny rownowaga musi byc biedne Malenstwo niedojada wiec musi pilnowac tego co mu Pancia kochana kupila. :)

Posted

Nitencja - wyluzuj :lol:
Ja już się zdążyłem przyzwyczaić do idiotycznych komunikatów generowanych przez system operacyjny bądź przeglądarkę :roll: :o
Czasem dochodzę do wniosku, że programiści sobie jaja z nas robią :evilbat:
Zdjęcia doszły :question: :niewiem:

Posted

RAPORT Z AKCJI

W związku z prowadzoną obserwacją ustalono : że dwa dziwnie zachowujące się obiekty tj córka bosa z W . oraz zadziorny z R . szykują się do drogi w bliżej nie określonym kierunku.

Przystąpiono więc natychmiast do czynności przeszukania przy użyciu psa tropiącego. Pies podjął trop i udał się w kierunku dziewczyny,która miała przy sobie ciemne ciasto , pokrojone w kostkę bliżej niewiadomego pochodzenia. :D

Konsystencja i zapach ciasta wskazywały by na pochodzenie z poł. Polski gdzieś zagłębie naftowe..... powiedzmy Jedlicze.....? Ale jeszcze należało by się upewnić !!! :wink:

Następnie dokonano przeszukania bagaży. Pies szybko ale za to dokładnie sprawdził plecaki ........osób.

Kątem oka pies zauważył że zadziorny próbuje coś ukryć.

Głośnym szczekaniem przywołał go do porządku

Skoczył szybko do zadziornego :o by uniemożliwić zakamuflowanie kontrabandy. Dzięki szybkiej reakcji czujnego psa znaleziono kolejną paczkę z podejrzanym ciastem.

Tak ! To była wzorowa akcja Jazona -psa niuchacza 8) :D

.................na tym zakończono ! :D :D :D :P :P

.............................. :Dog_run: szukaj

Posted

Nitencja napisał(a):
ale wiesz to tak zabrzmialo ze sie zdziwilam co ja TObie zrobilam.
Eee tam. Dla mnie to był oczywisty żart. Nawet :wink: miał, jak należy. :D

Posted

A ja zawsze myslalam,ze ludzie glaszcza Malenstwo,bo go lubia,a tu prosze......DZieki zdjecia Bosa widze,ze niesamowicie interesowne jest to dzisiejsze spoleczenstwo....... :wink: :lol:

Najpierw tylko Zadziorny i Nitencja....

Nastepnie do Zadziornego i Nitencji doszla Bo.....

A na koncu zebralo sie na ringu cale welszowe towarzycho,czyli Nitencja,Zadziorny,Bos i Bo.. :wink:

Posted

Carragan - fajnie że się poznaliśmy :kciuki: , było miło ,ale myślę że na tym się nie skończylo !
Na ostatnim zdjęciu gdzie jesteśmy we czwórkę mam ręce wyciągnięte jak na końskim targu. Hahahahaha! :D :scream_3: :bigok:

Pozdrawiam ! :D :D

........prrrrrrrr.!!! ,a może wio....... :Dog_run: Co jo godom.co jo
god........no nie przeciż jo...... :user:

coś mi się po.................. :stupid: :D :D

Posted

Witam wszystkich i gratuluję wczorajszym zwycięzcom - brawo Nitencja!
Gratuluję również tym, którzy zajęli dalsze pozycje!
Maleństwo urocze :-)

zadziorny, bos - fotki suuuuper!

Co do mojego pisania po nocy - wczoraj byłam wykończona po imprezie (pisałam już, że moja mama skończyła 80 lat). Niby impreza nie była duża - 14 osób plus 1 pies), ale się i tak wystarczająco naskakałam. A wcześniej byłam na zajęciach z Derysiem. Wieczorem usiadłam do komputerka, zdążyłam wszystko przeczytać, napisałam nawet jednego posta po sąsiedzku i... padłam :D Zaryłam nosem w biurko, całkiem jakby mi się film urwał :D
Dzisiaj w nocy też raczej nie popiszę, bo już mnie szlag trafia na mojego kompa - chłop zamienił w nim pamięć i restaruje mi się, gad, średnio 5 razy na godzinę. A z laptoka całkiem wymontował i tym sposobem zostałam bez ulubionych zabawek :(

Co do wzrostu Deryla - jeśli on nie przestanie rosnąć, to rzeczywiście będę się musiała przenieść na erdelki... Ela_h - czy to NA PEWNO walijczyk?

Idę zaraz z Derylem na spacer, ale jeszcze Wam powiem, że mój pies po raz pierwszy przeżył tak duże zgromadzenie w domu, mnóstwo pachnących smakołyków na stole i pokazał się z jak najlepszej strony. Gości witał serdecznie, do stołu nie podchodził, nie marudził, nie żebrał. Byłam z niego naprawdę bardzo dumna. I goście też chwalili jego zachowanie.

I wiadomość z ostatniej chwili - mam już trymer! Właśnie pan mi przyniósł przesyłkę!

Dziękuję bardzo wszystkim zamieszanym w tę akcję - dziewczyny, jesteście wspaniałe!

Posted

Hej Ali26762 - moja mama też jest wiekowa miała w czerwcu 81 lat.......tylko ma jeden problem....nie pasują jej te żęby co przyniosła sąsiadka.......... :cry: :D Przerąbane........
Gorące życzenia dla mamy !!!!!!!! :tort:

Musi to być super osoba, gdyż ludzie z pod znaku Wagi są :kciuki:
To najlepszy znak zodiaku.Tego się będę trzymał bo i mnie to dotyczy :D :wink: :D :D :D .............. :oops: :oops:

Trymer - no właśnie :o jaki nabyłaś ? mów mi tu prędko !

Ciekawe tylko czy Deryś będzie się z tego nabytku cieszył :( :D

...................... :Dog_run:

Posted

carragan widzę, że mnie uwieczniłaś w momencie gdy się witam z Alexem :lol:
A słyszałaś jakie on wtedy dźwięki wydawał :question: Super, nie :lol:
Pojęcia nie mam dlaczego on mnie tak lubi :niewiem: (czyżby wiedział łobuz jeden, że mam dwie suczki?) :wink:

Posted

bos - mama bardzo dziękuje za życzenia :)

A trymerek mam sliczny, hamerykanski :D

Bardzo mi przykro z powodu zębów twojej mamy... :( Może coś zastępczego się znajdzie... Albo może trzeba dogłębniej w tej budzie pogrzebać...

Posted

Ali26762 napisał(a):
Co do wzrostu Deryla - jeśli on nie przestanie rosnąć, to rzeczywiście będę się musiała przenieść na erdelki... Ela_h - czy to NA PEWNO walijczyk?
Ali - zapraszamy! :wink:

Pamiętam jak dziś, jak mówiłaś mi przez telefon, że najbardziej odpowiadałby się welsh trochę przerośnięty, a ja na to, że po szczeniaku często trudno poznać, jaki duży wyrośnie, więc nie ma gwarancji... Ale widocznie Deryl usłyszał Twoje życzenie. :wink:

Posted

Ali26762 - buda przewrócona dogóry kołami,Jazon oczywiście pomagał a teraz leży jak żaba..hahahahahaha! :D :D

Zresztą zobaczcie sami : :P

borsaf - Ty nie bójsja, budiem uważat , patom w rukie sztagan i nicziewo prapustim :P :wink:

a tak nawiasem, dawno Cię tu nie było......?????? :lol:

................ :Dog_run: .... :wink:

Posted

Hehehe - wiem, Flaire, pamiętam tamtą rozmowę bardzo dokładnie :)
Bardzo się cieszę, że Deryś jest taki właśnie, to po raz kolejny mnie utwierdza w przekonaniu, że to właśnie ten pies był nam przeznaczony.
Zresztą niech Ela_h sama powie - zaproponowała nam Dżina, ale my od razu wiedzieliśmy, że to Deryl z nami pojedzie do Gdańska. Tylko on przybiegł do furtki jak przyjechaliśmy, ale to nie miało wpływu na nasz wybór, bowiem nie odróżnialiśmy szczeniorów. Dowiedzieliśmy się, że to on był przy furtce dopiero w momencie, gdy Ela dawała nam jego metryczkę, na której widniało imię - Deryl. Najbardziej podobne do imienia naszego poprzedniego pieska - Bery.
Derylek nie płakał w drodze, po przyjeździe był zgaszony przez kilka dni, ale nie piszczał, w domu od razu poczuł się u siebie.

No i niech ktoś mi powie, że nie byliśmy sobie przeznaczeni? :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...