zadziorny Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 A tak bos odstresowywał Jazona przed występem na ringu: Teraz dogomaniacy sami się odstresowują przy pomocy Maleństwa i pifka (od lewej: carragan, Nitencja, bo i bos): carragan - uważaj :hmmmm: To jest ewidentna próba uprowadzenia Maleństwa przez Nitencję :wink: Rozmowy dogomaniaków przy ringu terierów (coztego i carragan):
zadziorny Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 Taa :roll: Jak widać na załączonych fotach niektórzy co chwila raczyli się pifkiem, a ja szofer musiałem obyć się smakiem :evil: Teraz jednak nadrabiam zaleglości :lol: I do tego piję zimne pifko prosto z lodówki 8)
jborowy Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 Z tego co się dowiedziałem to Nitencja nie dała nam szans, gdyż nie czuła się gospodarzem. Chodzą plotki, że przenosi się z Oddziału w Zabrzu do Chorzowa.
borsaf Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 Wielkie gratulacje dla wszystkich welsh terierów tych na pudle i tych bez pudła. Czy sa jakies wiadomości o erdelkach na wystawie? :roll:
borsaf Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 Carragan czy będziesz z maleństwem w Poznaniu? Tak chciałabym pierwszy raz w życiu pogłaskać takiego wielkoluda. Tomusi być fantastyczne uczucie - mieć psa prawie pod pachą.
aga_ostaszewska Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 Gratulacje za dzisiejsze sukcesy (mniejsze i większe) w Zabrzu! Fotki super, prosimy o więcej! Czy sa jakies wiadomości o erdelkach na wystawie? Nie dam głowy, ale Nitencja pisała cosik o sukcesach Fuki... ale ona póki co milczy... :roll:
zadziorny Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 Jeśli chodzi erdelki, to coś na ten temat bedzie mogła powiedzieć Ramir ponieważ wystawiała :lol: :roll:
jborowy Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 W tym miejscu chciałbym pięknie podziękować Nitencji, bo, dwóm sympatycznym Estończykom i (zwłaszcza) Ramir za przyczynienie się do drobnego sukcesu Asika. Cała ta piątka, na raz, chwyciła się i wytrymowała mojego wiejskiego kundelka tak, że nikt go nie może poznać. Z Asika prawie nic nie zostało. Najbardziej skołowało Panią Sędzię i dała Asikowi CWC. Szkoda tylko, że nikt tej akcji nie focił ani nie filmował. Prawdopodobnie była to niepowtarzalna okazja - jeden mały Asik dopadnięty przez pięciu fanatyków trymera. Nitencja - wspomniałem Pani Borowej, tylko tak delikatnie o ewentualnej wyprawie do Rudy i ujrzałem oblicze Zeusa Gromowładnego. Muszę nad tą sprawą jeszcze popracować.
zadziorny Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Qrcze, czyżby wszyscy jeszcze spali po wyczerpującej wystawie :niewiem: Nawet Ali po nocach nie pisała :hmmmm:
Flaire Posted October 10, 2005 Author Posted October 10, 2005 zadziorny napisał(a):Nawet Ali po nocach nie pisała :hmmmm:Pisała, ale w innym topiku... Chyba Was zdradza :wink: . Może Derylek ciągle rośnie i dorósł już do rozmiarów AT. 8)
bos Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Dzień Dobry wszystkim dogomaniakom !!! :lol: Witam utrudzonych po wczorajszym "boju" na prawdziwie udeptanej ziemi :D :D Pozdrawiam i życzę miłego i słonecznego dnia! :D :D :kciuki: :D jborowy - jak tam śląski obiad? :eating: :D zadziorny - pocztę odebrałem :D foty superowe :kciuki: ............a gdzie mały.......... :chainsaw: ..........acha.......już wiem :D No to wtakim razie........ :buzi: dla wszystkich !!!! :D :D
zadziorny Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Flaire napisał(a):zadziorny napisał(a):Nawet Ali po nocach nie pisała :hmmmm:Pisała, ale w innym topiku... Chyba Was zdradza :wink: . Może Derylek ciągle rośnie i dorósł już do rozmiarów AT. 8) Wiem, czytałem :lol: A swoją drogą, Ali ładnie to tak welshe zdradzać? :nono: :wink: No, chyba że Deryś faktycznie na AT Ci rośnie :roll:
jborowy Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 bos - śląski obiadek był bardzo dietetyczny. Spotkaliśmy znajomych, zagadalismy się i potem trzeba było szybko jechać do domu, na czczo. W domu zostało przeziębione dzieciątko, trzy tęskniące psy i cztery świnki morskie. Po drodze Pani Borowa serwowała mi chrupkie pieczywko smarowane kupioną w ostatniej chwili metką. Nie przypomiało to rolady z kluskami i modrą kapustą.
bos Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 jborowy napisał(a):bos - . Po drodze Pani Borowa serwowała mi chrupkie pieczywko smarowane kupioną w ostatniej chwili metką. Nie przypomiało to rolady z kluskami i modrą kapustą. jborowy - to pieszywo chrupkie o którum mowa i na dodatek cimne to ten sam produkt któym nas wczoraj raczyłeś :D No to rzeczywiście...... :eating: .Zepsułeś tylko smak tą metką :D .......................wrrrrrrr :chainsaw:
zadziorny Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Nitencja daj znać czy foty doszły (10 maili) :hmmmm:
zadziorny Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 I wstawiać mi tu foty kochani, wstawiać :roll: Wczoraj na wystawie wszyscy focili i kamerowali, a od czarnej roboty (czytaj: wstawiania zdjęć) jest tylko zadziorny :niewiem: :evil:
coztego Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 jborowy napisał(a): Szkoda tylko, że nikt tej akcji nie focił ani nie filmował. Prawdopodobnie była to niepowtarzalna okazja - jeden mały Asik dopadnięty przez pięciu fanatyków trymera. A niby kto miał focić i filmować, skoro wszyscy skubali biednego Asika, a zadziorny, jedyny niezaangażowany przy Asiku, skubał Jazona do spółki z bosem :lol: jborowy, gdzie znajdę przepis na cisteczka?!
zadziorny Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Nitencja co się dzieje z Twoją stroną WWW :niewiem: Kiedy próbuję ją otworzyć wyświetla mi się taki komunikat: "Nie masz uprawnień do oglądania tej strony lub dostęp został Ci zabroniony!" :evil: Baaardzo śmieszne :( :roll: :hmmmm:
INA Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 witam - i tu przebrnęłam przez posty i nadrobiłam zaległości :angel: no więc GRATULACJE dla wystawiaczy i ich pupili. Z reportażu zadziornego wynika że było tam super, zadziorny- dzięki Twoim fotom mogłam sobie popatrzeć na wspaniałe psioki no i mam więcej orientacji who is who :) :wink:
tunio Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Ja tylko na chwilke,wieczorem przeczytam cozescie popisali :wink: Zajrzalam do karty oceny i musze sprostowac swoje slowa.Malenki doskonala,ale bez CWC 8) A w opisie rzucily mi sie trzy slowa "Sredniej wielkosci" i "Grubas" :lol: :lol: :lol: Dziwie sie tylko,ze dostalismy doskonala,bo przy takim opisie to powinnismy byli dostac najwyzej bdb 8) BTW.Porownalam to z kartami ocen od innych sedziow (w tym zagranicznych) i jedynym wytlumaczeniem takiego opisu jest fakt,ze do oceny doprowadzialam innego psa,anizeli Malenkiego :wink: :lol: :lol: Tak wiec traktujemy ta ocene b.humorystycznie i na diete nie przechodzimy mimo tego "Grubasa" w opisie 8) :wink: :lol:
coztego Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 zadziorny napisał(a): "Nie masz uprawnień do oglądania tej strony lub dostęp został Ci zabroniony!" :evil: Najwyraźniej podpadłeś Nitencji... :evilbat: Ale nic się nie martw, nie tylko Ty :x :wink:
jborowy Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 coztegojborowy, gdzie znajdę przepis na cisteczka?! Na ciasteczka jborowego przepis jest prosty: trzeba się uśmiechnąć do mnie już ciasteczka są Na ciasteczka wątrobowe (ale to nie to samo), przepis podam po raz kolejny, wieczorkiem, jak se nie zapomnę.
Recommended Posts