Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

A tak bos odstresowywał Jazona przed występem na ringu:

Teraz dogomaniacy sami się odstresowują przy pomocy Maleństwa i pifka (od lewej: carragan, Nitencja, bo i bos):

carragan - uważaj :hmmmm: To jest ewidentna próba uprowadzenia Maleństwa przez Nitencję :wink:

Rozmowy dogomaniaków przy ringu terierów (coztego i carragan):

Posted

Taa :roll: Jak widać na załączonych fotach niektórzy co chwila raczyli się pifkiem, a ja szofer musiałem obyć się smakiem :evil:
Teraz jednak nadrabiam zaleglości :lol: I do tego piję zimne pifko prosto z lodówki 8)

Posted

Z tego co się dowiedziałem to Nitencja nie dała nam szans, gdyż nie czuła się gospodarzem. Chodzą plotki, że przenosi się z Oddziału w Zabrzu do Chorzowa.

Posted

Wielkie gratulacje dla wszystkich welsh terierów tych na pudle i tych bez pudła.
Czy sa jakies wiadomości o erdelkach na wystawie? :roll:

Posted

Carragan czy będziesz z maleństwem w Poznaniu? Tak chciałabym pierwszy raz w życiu pogłaskać takiego wielkoluda. Tomusi być fantastyczne uczucie - mieć psa prawie pod pachą.

Posted

Gratulacje za dzisiejsze sukcesy (mniejsze i większe) w Zabrzu!
Fotki super, prosimy o więcej!

Czy sa jakies wiadomości o erdelkach na wystawie?

Nie dam głowy, ale Nitencja pisała cosik o sukcesach Fuki... ale ona póki co milczy... :roll:

Posted

W tym miejscu chciałbym pięknie podziękować Nitencji, bo, dwóm sympatycznym Estończykom i (zwłaszcza) Ramir za przyczynienie się do drobnego sukcesu Asika.
Cała ta piątka, na raz, chwyciła się i wytrymowała mojego wiejskiego kundelka tak, że nikt go nie może poznać. Z Asika prawie nic nie zostało. Najbardziej skołowało Panią Sędzię i dała Asikowi CWC.
Szkoda tylko, że nikt tej akcji nie focił ani nie filmował. Prawdopodobnie była to niepowtarzalna okazja - jeden mały Asik dopadnięty przez pięciu fanatyków trymera.

Nitencja - wspomniałem Pani Borowej, tylko tak delikatnie o ewentualnej wyprawie do Rudy i ujrzałem oblicze Zeusa Gromowładnego. Muszę nad tą sprawą jeszcze popracować.

Posted

zadziorny napisał(a):
Nawet Ali po nocach nie pisała :hmmmm:
Pisała, ale w innym topiku... Chyba Was zdradza :wink: . Może Derylek ciągle rośnie i dorósł już do rozmiarów AT. 8)

Posted

Dzień Dobry wszystkim dogomaniakom !!! :lol:
Witam utrudzonych po wczorajszym "boju" na prawdziwie udeptanej ziemi :D :D
Pozdrawiam i życzę miłego i słonecznego dnia! :D :D :kciuki: :D

jborowy - jak tam śląski obiad? :eating: :D
zadziorny - pocztę odebrałem :D foty superowe :kciuki:

............a gdzie mały.......... :chainsaw: ..........acha.......już wiem :D

No to wtakim razie........ :buzi: dla wszystkich !!!! :D :D

Posted

Flaire napisał(a):
zadziorny napisał(a):
Nawet Ali po nocach nie pisała :hmmmm:
Pisała, ale w innym topiku... Chyba Was zdradza :wink: . Może Derylek ciągle rośnie i dorósł już do rozmiarów AT. 8)

Wiem, czytałem :lol:
A swoją drogą, Ali ładnie to tak welshe zdradzać? :nono: :wink:
No, chyba że Deryś faktycznie na AT Ci rośnie :roll:

Posted

bos - śląski obiadek był bardzo dietetyczny. Spotkaliśmy znajomych, zagadalismy się i potem trzeba było szybko jechać do domu, na czczo. W domu zostało przeziębione dzieciątko, trzy tęskniące psy i cztery świnki morskie. Po drodze Pani Borowa serwowała mi chrupkie pieczywko smarowane kupioną w ostatniej chwili metką. Nie przypomiało to rolady z kluskami i modrą kapustą.

Posted

jborowy napisał(a):
bos - . Po drodze Pani Borowa serwowała mi chrupkie pieczywko smarowane kupioną w ostatniej chwili metką. Nie przypomiało to rolady z kluskami i modrą kapustą.

jborowy - to pieszywo chrupkie o którum mowa i na dodatek cimne to ten sam produkt któym nas wczoraj raczyłeś :D
No to rzeczywiście...... :eating: .Zepsułeś tylko smak tą metką :D

.......................wrrrrrrr :chainsaw:

Posted

I wstawiać mi tu foty kochani, wstawiać :roll:
Wczoraj na wystawie wszyscy focili i kamerowali, a od czarnej roboty (czytaj: wstawiania zdjęć) jest tylko zadziorny :niewiem: :evil:

Posted

jborowy napisał(a):

Szkoda tylko, że nikt tej akcji nie focił ani nie filmował. Prawdopodobnie była to niepowtarzalna okazja - jeden mały Asik dopadnięty przez pięciu fanatyków trymera.

A niby kto miał focić i filmować, skoro wszyscy skubali biednego Asika, a zadziorny, jedyny niezaangażowany przy Asiku, skubał Jazona do spółki z bosem :lol:

jborowy, gdzie znajdę przepis na cisteczka?!

Posted

Nitencja co się dzieje z Twoją stroną WWW :niewiem:
Kiedy próbuję ją otworzyć wyświetla mi się taki komunikat: "Nie masz uprawnień do oglądania tej strony lub dostęp został Ci zabroniony!" :evil:
Baaardzo śmieszne :( :roll: :hmmmm:

Posted

witam - i tu przebrnęłam przez posty i nadrobiłam zaległości :angel:
no więc GRATULACJE dla wystawiaczy i ich pupili.
Z reportażu zadziornego wynika że było tam super,
zadziorny-
dzięki Twoim fotom mogłam sobie popatrzeć na wspaniałe psioki no i mam więcej orientacji who is who :) :wink:

Posted

Ja tylko na chwilke,wieczorem przeczytam cozescie popisali :wink:
Zajrzalam do karty oceny i musze sprostowac swoje slowa.Malenki doskonala,ale bez CWC 8) A w opisie rzucily mi sie trzy slowa "Sredniej wielkosci" i "Grubas" :lol: :lol: :lol: Dziwie sie tylko,ze dostalismy doskonala,bo przy takim opisie to powinnismy byli dostac najwyzej bdb 8)
BTW.Porownalam to z kartami ocen od innych sedziow (w tym zagranicznych) i jedynym wytlumaczeniem takiego opisu jest fakt,ze do oceny doprowadzialam innego psa,anizeli Malenkiego :wink: :lol: :lol: Tak wiec traktujemy ta ocene b.humorystycznie i na diete nie przechodzimy mimo tego "Grubasa" w opisie 8) :wink: :lol:

Posted

zadziorny napisał(a):
"Nie masz uprawnień do oglądania tej strony lub dostęp został Ci zabroniony!" :evil:

Najwyraźniej podpadłeś Nitencji... :evilbat:
Ale nic się nie martw, nie tylko Ty :x
:wink:

Posted

coztego

jborowy, gdzie znajdę przepis na cisteczka?!

Na ciasteczka jborowego przepis jest prosty:
trzeba się uśmiechnąć do mnie już ciasteczka są

Na ciasteczka wątrobowe (ale to nie to samo), przepis podam po raz kolejny, wieczorkiem, jak se nie zapomnę.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...