Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

My tez prosimy o ciasteczka :-D. A ja tu sobie zajrzalam na chwilke bo psy dziergam na jutro a tu widze ze wszyscy juz maja psy gotowe bo wlasciciele siedza sobie na dogomanii .... :o tylko ja taka sieorta jeszcze nie mam
Coztego Jborowego trudno nie zauwazyc :-D.
No to ja pedze dalej do kapania tym t=razem Alexa
Bos a zlapiesz tego :Dog_run: do jutra ? ;-)

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

Zadziorny - Jazonowe medale przydadzą mi się jak pójdę na Barbórkę.
Będę mógł je przyczepić do galowego ancuga /dla niechanysów-ubranie/ :D :D :wink:

................................ :Dog_run:

Posted

jborowy - ciebie czeka daleka podróż więc marsz do wyra!
Szerokiej i bezpiecznej drogi

bos, mnie wyro zawsze kojarzy się z jednym i tym samym. Nigdy potem nie jestem wypoczęty.
A propos monotonii:
Hrabia po stosunku z Hrabinią (w nocy poślubnej) mówi: mam nadzieję, że Pani zaszła w ciążę. Ależ Panie Hrabio - dlaczego Pan tak sądzi? Bo nie mam zamiaru drugi raz powtarzać tych samych idiotycznych ruchów.

Posted

Nitencjo
Ponieważ wiemy dobrze, że dziergasz psy na jutro, to my już sobie odpuściliśmy.
Zgodnie z zasadą: musi dziergać ktoś, by mógł odpuścić ktoś.
Ale, w sumie, strasznie fajnie mieć Ciebie po naszej stronie, mimo, że jesteś konkurencją.

Posted

Nitencja napisał(a):
A ja tu sobie zajrzalam na chwilke bo psy dziergam na jutro a tu widze ze wszyscy juz maja psy gotowe bo wlasciciele siedza sobie na dogomanii .... :o tylko ja taka sieorta jeszcze nie mam

Ha ha ha ha :lol:
Bo uwierzę :wink: :roll:

Posted

Zadziorny - uwierz!! :evil: przez ten caly remont domu NIE MAM CZASU na zrobienie psow i psy wygladaja okropnie :( Mam okropnego kaca ze nie sa tak dopieszczone jak powinny byc !! :bigcry:

Posted

Ludzie - wy tak tu o psach ,dzierganiu seksie. :D
A tu nowina.!!!! Właśnie dostałem wiadomość od mamy , znaleźli tego psa co jej uciekł z sztuczną szczęką. Miał zęby w budzie! :D
Jak ona się cieszy. :D :D Będzie mogła zjeść jutro dobry śląski obiad!!!!! :P :wink:

ale tego to chyba nie złapie........ :Dog_run: Choć tu karlusie!

a propos seksu: siedzi chłop z babom w stodole............i nic!........dupa z chłopa! :D

............ :hand:

Posted

oj jborowy . tak na latwizne isc ??!! i odpuszczac . Kurde. A pani Borowa bedzie ?? :lol: a oprocz ciasteczek tez bedziesz mial cus ...... welshe pozno :wink:

Posted

jborowy nie przeciwko tobie,nitencja sie remontuje wiec ty nie bycz sie i szykuj Asika,ty tylko o ciasteczkach :wink: konkurencja nie spi.... :wink:

bos kładż małego spać,niech już nie biega.... :wink:

Posted

Oj strasznie będzie! Pani Borowa będzie! Po raz pierwszy będą ciasteczka wykonane pod nadzorem Nie Moim (bo mnie nie było), radzę chwalić.
Czy cuś będzie to jeszcze nie wiadomo bo są nadal pobierane próbki, w celach badawczych, żeby Wam nie zaszkodziło. Jeżeli cokolwiek zostanie po pobieraniu próbek, to bedzie to METAXA 5*, której się brzydzę bo zawiera alkohol.

Posted

jborowy nie umiem wkleic tu zdjęcia Murak ale znalazłam: w topiku galeria grupy 3 terierow na stronie 162 jest Murak i jej teriery szkockie. Ujęcie troche z boku ale fajna dziewczynę widać

Posted

Zadziorny
........ ja mam miekkie serduszko i psy spia - beda zarosniete i wersji naturalnej :evilbat:
My dzis sprawdzalismy co lepsze : debowe czy debowa i od razu remoncik szedl lepiej
...ale czemu te drzewa maja tyle lisci ktore zlatuja :evil:

Posted

nitencjo - myślałem że skubiesz, może to i dobrze że wciągłnęlo Cię do razgawora , może i Jazon będzie miał jakąś szansę. :lol: Kurde mol !!
Patrz jak wszyscy czatują !!! :D :D :wink:
Ale przychylam się do zdania jborowego kogo mamy po naszej stronie -to mamy! :D :D No chyba.....................? :wink:

.................... :Dog_run: :lol: :lol:

jborowy - kluski ,rolada,modro kapusta -smacznego! :gent: :eating:

Posted

Co do skubania to ranek przeciez jest jeszcze i troche czasu do wystepu ... bo i westy przed nami ( to tak alfabetycznie poprawnie hihi )
Bez konkurencji nie ma postepow :) tylko ma to byc zdrowa konkurencja i tylko na ringu poza ringiem trzeba milo spedzac czas z innymi wlascicielami czarno rudych przylep :)

Posted

borsaf -wierzę Ci na słowo, że Murak to fajna dziewczyna. Albo jest już za późno, albo zbyt płochliwie szukam jej zdjęcia (żeby mnie Wiadomo Kto nie nakrył). Coraz bardziej bodobają mi się dziewczyny, chyba bedzie ze mną tak jak Jasiem, co się zwierzał tacie:
Tata ja chyba zostanę lesbijką. Co, ty pleciesz synku? Bo mi się wszystkie dziewczyny podobają!!!!

Posted

Hej - jborowy-odpowiadałem na post nitencji :o a wyszedł z tego niezły kawał w nawiązaniu do Twego postu!!!! Hahahaha!!! :D :D

Posted

Do jutra! 8) Licznych sukcesów wszystkim życzę (mam nadzieję, że to się da jakoś pogodzić, żeby wszyscy byli szczęśliwi ;) )

Idę spać, muszę być wypoczęta, żebym mogła efektywnie kibicować :laola:
No i długa droga przede mną... tramwajem.... ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...