bos Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 Ela hryckiewicz - sunie masz śliczne i kochane. Napisz o nich coś więcej. Warto!!! :D Dzięki za mile słowo. Muszę zaraz pokazać to współdomownikom !! :D :D Niech się uczą :D :D :wink: Pozdrawiam :hand:
zadziorny Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 Ela_hryckiewicz - foty zajefajne, ale ta druga wydaje mi się dziwnie znajoma :hmmmm: :wink:
zadziorny Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 bos napisał(a):Zadziorny - wymoczyłeś sobie palca na basenie? Trudzia na pewno była głodna :wink: A czy tam przypadkiem nie widziałeś psa ze sztuczną szczęką? :D :D :o Już wróciłem. Palca wymoczyłem, ale niestety teraz zaczął krwawić :evil: Jestem w trakcie konsumowania pobasenowego pifka (coby mnie zakwasy mięśni nie dopadły) :lol: :wink: Psa ze sztuczną szczęką niestety nie spotkałem :( Pewnie konsumuje ją w innym miejscu :roll:
bos Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 Zadziorny- jeżeli na noc wypijesz pifko to w nocy może Cię wziąć z lekka zdzifko :o A tak z innej beczki /jak już nawiązano do pifka/ - na kogo będziecie głosować w wyborach !!!!??????? :cry: :cry: Proponuję : Terrier Walijski na - PREMIERA ! Erdel na - PREZYDENTA ! :laola:
Ali26762 Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 Ela_h - zdjęcia Dory rewelacyjne, teraz już wiem po kim mój Dercio odziedziczył taki piękny psi uśmiech :) Mam nadzieję, że nie popełniam nietaktu - pozwolę sobie wkleić fotki Dorci zrobione przy okazji naszego spotkania 30 kwietnia tego roku, jak przyjechaliśmy do Ciebie po szczeniaczka. Dorcia zrobiła na mnie i moim osobistym świetne wrażenie. To ładna, kontaktowa i miła sunieczka. A jaka fotogeniczna :)
bos Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 Ali26762 - foka na :D marszałka :D Na marszałka!!! Na marszałka !!! :klacz: :laola: A może na ministra Gospodarki Wodnej,Rybołówstwa i Żeglugi Ludzie - co się to porobiło Będzie mokro.... :D :D :D .........mały choć do pana... :Dog_run: Będziesz .....nie ważne kim byle była kasa :wink:
Ali26762 Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 O widzisz, marszałek to też niezgorsza funkcja, póki co :D A najważniejsze, że nikt nas teraz nie posądzi o lobbowanie terierów ;) :D
bos Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 Ali26762 - a propos zdjęć....... no jak można biedną Dorcię wykorzystwać przy budowie. Fe!!!! :cry: No chyba że wybierzemy ją na ministra budownictwa i infrastruktury! :D Na ministra!!! :D Na ministra!!! :D :wink: :laola: ............... :Dog_run: teraz nie mogę pana przyjąć...mam ważne spotkanie :o :o :P
Ali26762 Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 Z tego co widziałam, to Dorka poszła nadzorować, a nie budować :D A czy pójdzie na ministra, to już niech Ela_h decyduje :D
jborowy Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 A propos, wyborów. Tutaj sobie możecie poćwiczyć: http://www.gra.mkombinat.com/gra Życzę miłego dnia.
bos Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 jborowy - widzę że humor Cię nie opuszcza.........to straszna zabawa..... :( ......................? ale ile przynosi radości :D :D :D Maly ,do mnie.................. :Dog_run: :P :2gunfire: :chainsaw:
zadziorny Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 Zabawa była super :lol: Ale se postrzelałem (och! gdyby tak można było w realu :wink: )
aga_ostaszewska Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 Flaire napisał(a):Hej, wie kto, gdzie jest aga_o??? Bo mnie się marzy kaszaneczka na Polach, a ona już od dawna o takowej gada. A pogoda na taką okazję przednia! :D Dogorywam... dziś pierwszy dzień w pracy... Miejsce po zębie nadalboli - na szczęcie Panadol wystarcza - po Tramalu byłam bez kontaktu... Dziś zdjęcie szwów i miejmy nadzieje, że po 12 dniach będę mogłą odstawić antybiotyk. Prochy nie wpływają na mnie dobrze... Jest mi niedobrze, nawet specjanie śmiać mi się nie chce... jakaś taka nijaka jestem :cry: Flaire: Obiecuję dać znać w jakiej będę kondycji, bo może jutro udałoby się wybrać na kaszane... :D Ela_h: Dużo zdrówka i radości dla suni!
bos Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 Ali26762 - juuuużżżżż wieeeeemmmm!!!!!! :crazyeye: Foka na: Ministra Spraw Wewnętrznych ! :o Jest przecież specem od mokrej roboty :evil: :wink: :lol: :lol: .......żadnego drzewka :Dog_run: ....jak na złość hmm, hau hau.. :Dog_run: :niewiem:
bos Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 Aga - witam Cię w pracy i życzę miłego dnia 8) /jeśli w pracy może być miły to super / :wink: No :niewiem: :niewiem: ...niewiem czy prochy są wogóle zdrowe ,lepsze chyba jednak :chlup: dobry koniak......i miłe towarzystwo :D :D Pozdrawiam 8) i nie stresuj się dziewczyno..........masz jeszcze dużo ząbków .......... :D :D :wink: ................idziemy na spacerek :Dog_run: ..............Pa ! :hand:
gugu Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 aga piąteczek to już wekeendzik,trza se było odpuscic i poleżeć w łóżeczku,przygotować się psychicznie na zdjecie szwów....bidulko trzymaj sie i jak najszybciej odstaw te leki.... :P bos a ty ciągle biegasz,czy robisz sobie odpoczynek? :lol: :wink:
bos Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 gugu - witam Cię ,witam!!! :D :D Jeżeli tylko można biegać to .....nie biegam ,a on :Dog_run: robi to za mnie z wielką radością :wink: :D Jak zauważyłaś idzie wekend - życzę wszystkim wspaniałego odpoczynku tylko :niewiem: kto tu będzie czatował :hmmmm: Dla wystawiających swoje pupile :kciuki: powodzenia! no to ....... :bigok: i :lol: dalej :Dog_run:
zadziorny Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 W najbliższą niedzielę wystawa jest jedynie w Zabrzu (powoli sezon wystawowy się kończy :( ). Wszystkim wystawiającym dogomaniakom i ich pupilom życzę samych sukcesów. 3mamy kciuki i pazurki :thumbs:
bos Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 Jazon bardzo lubi chodzić na działkę . Wyobrażcie sobie że pewnego dnia odkryliśmy w nim zacięcie ogrodnicze! Ta zbójecka mina mówi za siebie..... :D Po sprawdzeniu obejścia trzeba oczywiście sprawdzić czy dzialka- ziemia jest dobrze spólchniona Potem trzeba przyglądnąć się kwiatkom czy prosto rosną Na koniec jest też czas na odrobinę szaleństwa i uszy do góry A wszystko to było wiosną w 41 tygodniu życia naszego przymilasa A tak nawiasem to przywiązanie nie zawsze należy rozumieć dosadnie :D :D No to lecimy................... :Dog_run: Było to wydanie jubileuszowe :bday:
gugu Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 bos rewelacja,najlepsza fota to kwiatki jak prosto rosną... :P Gdzie wy znowu lecicie?Moze na torcik.... :wink:
bos Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 O gugu - widzę że nie jestem sam! Cieszę się więc podwójnie! Żebym się tulipanami za bardzo nie cieszył to powiem Ci że wtedy w nocy sarna obgryzła same płatki..... :evilbat: Na rano ostał się zielony badyl!! :D A...... na zdrowie jej niech to idzie :drinka: :) Wiesz ,właśnie wróciliśmy ze szkolenia PT i Jazon zasnął. Tak wziął do serca komendę : do nogi ,że potraktował ją doslownie...do buta !!! :D No ,dam mu teraz odpocząć . Chłopak sobie zasłużył! :D ...................... :Dog_run: :lol:
gugu Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 bos masz niezłe poczucie humoru i to mi się bardzo podoba w tobie,płatki jej nie zaszkodza ale rozbawiłes mnie z ta komendą do nogi(czyli buta,psim okiem :wink: ),sliczna fotka..... :P Wrescie położyłeś psiórka biegajacego spać....ufff...jaka ulga,biedaczysko niech pospi i opocznie po całym dniu.... :wink:,jutro go znowu bieganie czeka.... :roll:
bos Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 gugu - dobranoc !??????? No wlaśnie niech się dzidziuniek położy!! :D Muszę poprosić córę by go położyła........Jazonku choć pójdziemy ładnie spać .....przyśnią ci się aniołki :angel: :D No idż ładnie spać.....dobry Jazonek,dobry.........aaa,kotki dwa, może lepiej nie kotki brrrr fe ,a pieski...........miłych snów Jazonku..... :fadein: :fadein: a ty nie lataj :Dog_run: bo go obudzisz!!! :D :D :D Pa !!! :hand: :hand:
gugu Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 bos dobry z ciebie pancio,Jazon musi pospać,fajnie że masz core która ci pomoże.... ale ten rozrabiaka biega nadal.... :roll: ,może i jego uśpi.... :P
Recommended Posts