Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ela hryckiewicz - sunie masz śliczne i kochane. Napisz o nich coś więcej. Warto!!! :D

Dzięki za mile słowo. Muszę zaraz pokazać to współdomownikom !! :D :D
Niech się uczą :D :D :wink:

Pozdrawiam :hand:

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

bos napisał(a):
Zadziorny - wymoczyłeś sobie palca na basenie?
Trudzia na pewno była głodna :wink:
A czy tam przypadkiem nie widziałeś psa ze sztuczną szczęką? :D :D :o

Już wróciłem. Palca wymoczyłem, ale niestety teraz zaczął krwawić :evil:
Jestem w trakcie konsumowania pobasenowego pifka (coby mnie zakwasy mięśni nie dopadły) :lol: :wink:
Psa ze sztuczną szczęką niestety nie spotkałem :( Pewnie konsumuje ją w innym miejscu :roll:

Posted

Zadziorny- jeżeli na noc wypijesz pifko to w nocy może Cię wziąć z lekka zdzifko :o
A tak z innej beczki /jak już nawiązano do pifka/ - na kogo będziecie głosować w wyborach !!!!??????? :cry: :cry:

Proponuję : Terrier Walijski na - PREMIERA !
Erdel na - PREZYDENTA !

:laola:

Posted

Ela_h - zdjęcia Dory rewelacyjne, teraz już wiem po kim mój Dercio odziedziczył taki piękny psi uśmiech :)
Mam nadzieję, że nie popełniam nietaktu - pozwolę sobie wkleić fotki Dorci zrobione przy okazji naszego spotkania 30 kwietnia tego roku, jak przyjechaliśmy do Ciebie po szczeniaczka. Dorcia zrobiła na mnie i moim osobistym świetne wrażenie. To ładna, kontaktowa i miła sunieczka. A jaka fotogeniczna :)

Posted

Ali26762 - foka na :D marszałka :D

Na marszałka!!! Na marszałka !!! :klacz:

A może na ministra Gospodarki Wodnej,Rybołówstwa i Żeglugi

Ludzie - co się to porobiło

Będzie mokro.... :D :D :D

.........mały choć do pana... :Dog_run: Będziesz .....nie ważne kim byle była kasa :wink:

Posted

Ali26762 - a propos zdjęć....... no jak można biedną Dorcię wykorzystwać przy budowie. Fe!!!! :cry:
No chyba że wybierzemy ją na ministra budownictwa i infrastruktury! :D

Na ministra!!! :D Na ministra!!! :D :wink:

............... :Dog_run: teraz nie mogę pana przyjąć...mam ważne spotkanie :o :o :P

Posted

jborowy - widzę że humor Cię nie opuszcza.........to straszna zabawa..... :( ......................?

ale ile przynosi radości :D :D :D

Maly ,do mnie.................. :Dog_run: :P :2gunfire: :chainsaw:

Posted

Flaire napisał(a):
Hej, wie kto, gdzie jest aga_o??? Bo mnie się marzy kaszaneczka na Polach, a ona już od dawna o takowej gada. A pogoda na taką okazję przednia! :D

Dogorywam... dziś pierwszy dzień w pracy...
Miejsce po zębie nadalboli - na szczęcie Panadol wystarcza - po Tramalu byłam bez kontaktu...
Dziś zdjęcie szwów i miejmy nadzieje, że po 12 dniach będę mogłą odstawić antybiotyk. Prochy nie wpływają na mnie dobrze... Jest mi niedobrze, nawet specjanie śmiać mi się nie chce... jakaś taka nijaka jestem :cry:

Flaire: Obiecuję dać znać w jakiej będę kondycji, bo może jutro udałoby się wybrać na kaszane... :D

Ela_h: Dużo zdrówka i radości dla suni!

Posted

Ali26762 - juuuużżżżż wieeeeemmmm!!!!!! :crazyeye:

Foka na: Ministra Spraw Wewnętrznych ! :o

Jest przecież specem od mokrej roboty :evil: :wink: :lol: :lol:

.......żadnego drzewka :Dog_run: ....jak na złość hmm, hau hau.. :Dog_run: :niewiem:

Posted

Aga - witam Cię w pracy i życzę miłego dnia 8) /jeśli w pracy może być miły to super / :wink:

No :niewiem: :niewiem: ...niewiem czy prochy są wogóle zdrowe ,lepsze

chyba jednak :chlup: dobry koniak......i miłe towarzystwo :D :D

Pozdrawiam 8) i nie stresuj się dziewczyno..........masz jeszcze dużo ząbków .......... :D :D :wink:

................idziemy na spacerek :Dog_run: ..............Pa ! :hand:

Posted

aga piąteczek to już wekeendzik,trza se było odpuscic i poleżeć w łóżeczku,przygotować się psychicznie na zdjecie szwów....bidulko trzymaj sie i jak najszybciej odstaw te leki.... :P

bos a ty ciągle biegasz,czy robisz sobie odpoczynek? :lol: :wink:

Posted

gugu - witam Cię ,witam!!! :D :D

Jeżeli tylko można biegać to .....nie biegam ,a on :Dog_run: robi to za mnie z wielką radością :wink: :D
Jak zauważyłaś idzie wekend - życzę wszystkim wspaniałego odpoczynku tylko :niewiem: kto tu będzie czatował :hmmmm:
Dla wystawiających swoje pupile :kciuki: powodzenia!

no to ....... :bigok: i :lol: dalej :Dog_run:

Posted

W najbliższą niedzielę wystawa jest jedynie w Zabrzu (powoli sezon wystawowy się kończy :( ). Wszystkim wystawiającym dogomaniakom i ich pupilom życzę samych sukcesów. 3mamy kciuki i pazurki :thumbs:

Posted

Jazon bardzo lubi chodzić na działkę . Wyobrażcie sobie że pewnego dnia odkryliśmy w nim zacięcie ogrodnicze!
Ta zbójecka mina mówi za siebie..... :D

Po sprawdzeniu obejścia trzeba oczywiście sprawdzić czy dzialka- ziemia jest dobrze spólchniona

Potem trzeba przyglądnąć się kwiatkom czy prosto rosną

Na koniec jest też czas na odrobinę szaleństwa i uszy do góry

A wszystko to było wiosną w 41 tygodniu życia naszego przymilasa

A tak nawiasem to przywiązanie nie zawsze należy rozumieć dosadnie :D :D

No to lecimy................... :Dog_run: Było to wydanie jubileuszowe :bday:

Posted

O gugu - widzę że nie jestem sam! Cieszę się więc podwójnie!
Żebym się tulipanami za bardzo nie cieszył to powiem Ci że wtedy w nocy sarna obgryzła same płatki..... :evilbat: Na rano ostał się zielony badyl!! :D
A...... na zdrowie jej niech to idzie :drinka: :)
Wiesz ,właśnie wróciliśmy ze szkolenia PT i Jazon zasnął. Tak wziął do serca komendę : do nogi ,że potraktował ją doslownie...do buta !!! :D

No ,dam mu teraz odpocząć . Chłopak sobie zasłużył! :D

...................... :Dog_run: :lol:

Posted

bos masz niezłe poczucie humoru i to mi się bardzo podoba w tobie,płatki jej nie zaszkodza ale rozbawiłes mnie z ta komendą do nogi(czyli buta,psim okiem :wink: ),sliczna fotka..... :P

Wrescie położyłeś psiórka biegajacego spać....ufff...jaka ulga,biedaczysko niech pospi i opocznie po całym dniu.... :wink:,jutro go znowu bieganie czeka.... :roll:

Posted

gugu - dobranoc !??????? No wlaśnie niech się dzidziuniek położy!! :D
Muszę poprosić córę by go położyła........Jazonku choć pójdziemy ładnie spać .....przyśnią ci się aniołki :angel: :D

No idż ładnie spać.....dobry Jazonek,dobry.........aaa,kotki dwa, może lepiej nie kotki brrrr fe ,a pieski...........miłych snów Jazonku..... :fadein: :fadein:

a ty nie lataj :Dog_run: bo go obudzisz!!! :D :D :D

Pa !!! :hand: :hand:

Posted

bos dobry z ciebie pancio,Jazon musi pospać,fajnie że masz core która ci pomoże.... ale ten rozrabiaka biega nadal.... :roll: ,może i jego uśpi.... :P

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...