Ali26762 Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Wojtek - to miałeś dodatkowe atrakcje :D Mnie kolana bolały, bo jakoś mało mam okazji na codzień do chodzenia w kucki i prostowałam się gdzie się tylko dało, ale i tak warto było do tej groty wleźć :)
zadziorny Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Teraz dopiero widać jak nam pogoda na wystawie dopisała :lol: W niedzielę było bezchmurne niebo i piękne słoneczko, a od poniedziałku nic tylko chmury i chmury :evil: Oby w Zabrzu znów było ładnie :roll:
aga_ostaszewska Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Witam wszystkich! Na początek serdeczne gratulacje dla Kliwii i Nitencji! Dziękuję za kciuki, słowa otuchy... mój ryjek wygląda cały czas jak u chomika żarłoka. Jakieś małe zakażonko miałam itp. Generalnie boli i czuje się mało fajnie. Mój stomatolog uparł się, że skoro Ketonal forte na mnie nie działa to powinnam przejść na Tramal... a ja tego świństwa nie chce! Dołączam się do zachwytów nad Maleństwem! :D Ela_h: Trzymam kciuki, aby sunia nie zrobiła Wam psikusa i znów samych chłopaczków nie urodziła :lol:
Ali26762 Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Chłopaczki też są fajne, Aguś. Sama widziałaś :D
Nitencja Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 A u nas jest pieknie : 20 stopni , slonce i cieplo. Bylismy z psami na dluuugim spacerze i teraz spia :evilbat:
Ali26762 Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 U nas też słoneczko, cieplutko, oby taka pogoda utrzymała się jak najdłużej :)
Ali26762 Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Mam pytanie - w jaki sposób skubać kufę, aby nie wyrywać wąsów?
bos Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Melduję się po tygodniowej nieobecności. Myślę że usprawiedliwionej???!!! Pozdrawiam wszystkich!!!!! Aga - na ból zęba najlepszy jest..........dentysta! A taki na rauszu to po prostu ..........odjazd...kompletny....!!!! :lol: Zadziorny- cześć- fotki z Rybnika są superowe, tylko ...????..czym Ty Trudzię i Gaję karmiłeś że tak wyrosły,i nawet nie trymowane... :D :D ,jakoś też kolor zmieniły... :D :D :D Nitencjo - myślę że nie zdradziłaś TW,AT dla "Maleństwa".Gratulacje za ostatnie wyniki,myślę że w Zabrzu powalisz konkurencję na łopatki!???!!! Będę trzymał kciuki,no chyba że pojadę z :Dog_run: Jazonem :D :D ,ale też będę Wam kibicować!!! Masz to jak w Banku. Ali26762- terrier Derylek grotołaz-super,widzę że jesteś też miłośniczką fok więc popatrz: [/URL[URL=http://img22.imageshack.us/my.php?image=foka51hp.jpg] A teraz dla tych co lubią fruwać Mam też coś dla romantyków-wspomnienie lata-bez bólu zęba Pozdrawiam i myślę że się podobało. :D :D :D :Dog_run:
zadziorny Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Ali26762 napisał(a):Mam pytanie - w jaki sposób skubać kufę, aby nie wyrywać wąsów? Ali to jest do zrobienia chyba tylko palcami :D :wink:
bos Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Zadziorny- przyjedż do mnie to Ci wyskubiemy a może wytrymujemy wąsy. Co byś powiedział?
gugu Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 bos wejdż w swój profil,zjedz na sam dół i tam masz możliwość wtawienia fotki.... :P Powodzenia!!!
Ela_hryckiewicz Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Czesc Dogo !!! Ali zdjecia jak zwykle piekne Ty w drugim wcieleniu chyba bylas fotografem. Pozatym ucaluj Deryla w pyszczycho osiem razy. Deryl bac grzeczny i nie przynies panci wstydu. Wszystkiego dobrego, zycze Ci lobuzie duzo kostek duzo dziurek do kopania i wiele psich smakolykow i zabaw, a Sabinka na pewno w tym Ci pomoze. :laola: Aga plukaj jame ustna ziolami najlepiej szalwia, tylko to moge Ci poradzic wiem, ze boli ale co tam do wesela sie zagoji. Jestem zolza co. Ale usmiech jest najlepszy, uzdrowi twoj zbolaly pyszczek. A tak pozatym jutro mam nielada okazje moja Era (Dora) konczy siedem lat i oby tak dalej. Bedzie tort.
bos Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 gugu - dzięki ! Już próbuję. Pozdrawiam! :D :D :D :D :Dog_run:
bos Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 gugu - dzięki ! Już próbuję. Pozdrawiam! :D :D :D :D :Dog_run:
zadziorny Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 bos napisał(a):Jeszcze jedno. Jak wstawić zdjęcie pod nica.???? Wciśnij przycisk "Profil" na górze strony, nad postami (ma zupełnie inne funkcje niż przycisk o tej samej nazwie, znajdujący się w każdym Twoim poście). U dołu nowo otwartej strony znajdziesz formularz zatytułowany "Panel kontrolny emblematów". Jeśli chcesz wczytać własny emblemat wciśnij "Przeglądaj". Jeśli nie, możesz wybrać jeden z gotowych awitarków, wtedy wciśnij "Pokaż galerię". Pamiętaj, że Twój awitarek może mieć maksymalny rozmiar 80 na 80 pikseli i 15 kB :lol:
bos Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Zadziorny - patrz,wyszło chyba dobrze. Pamiętam że Ci się ono podobało! Kochani ,dzięki za podpowiedż!!! Jutro zabieram Was na piwo. :beerchug: :D :D :D :hand:
gugu Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 bos jaki ty pojetny uczeń jestes, avatarek extra... :P
bos Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 gugu - nie żartuj :wink: :wink: sobie ze mnie :D :D :D :D :D :wink: Zadziorny wie że ja dopiero się oswajam z komputerem. I to dopiero jak się do niego dorwę. Ale miło :wink: ze tak uważasz :D :D :D gugu Jak ja lubię tego biegacza... :Dog_run:
gugu Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 bos to tylko mały żarcik,ale sympatyczny... :fadein: ,mi tez pomagali dogomaniacy.... :P ,wiedziałam ze sobie poradzisz... :P
aga_ostaszewska Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 bos: Fantastyczny awiatrek! A ja jednak zaryzykowałam i zjadłam Tramal... póki co, nie czuje ze jestem naćpana :lol:
Nitencja Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Tramal nie jest zly :) BOS .............. stawiasz piwo w Zabrzu !! :D
Ali26762 Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Ela_hryckiewicz napisał(a):...ucaluj Deryla w pyszczycho osiem razy. Deryl bac grzeczny i nie przynies panci wstydu. Wszystkiego dobrego, zycze Ci lobuzie duzo kostek duzo dziurek do kopania i wiele psich smakolykow i zabaw... Melduję posłusznie, że Derylek ucałowany rzetelnie osiem razy od Ciebie, po cztery razy z każdej strony, moja mama świadkiem :D Przeczytałam mu też życzenia - pomerdał ogonkiem :) Na urodzinki dostał zabawke na sznurku, którą sobie sam w sklepie wybrał (już kawałek zabawki odgryziony...), czekoladową kosteczkę, ucho wołowe i kabanosa z jagnięciny. Chodzi i nosi wszystko po kolei i nie może się zdecydować od czego zacząć :D W sobotę obok centrum handlowego przy mojej ulicy odbędą się pokazy pracy psów strażackich (wystąpi zachraniarka z Hugusiem między innymi), policyjnych, celnych, a także z konkurencyjnej psiej szkoły. Będą także konkursy dla zwykłych piesków, również konkurs na najmilsze szczenię. No i zapisałam Derylka :D Wprawdzie nie będzie miał dużej konkurencji, bo oprócz niego zapisany jest tylko jeden labradorek (przynajmniej narazie), ale ważne będzie to, że wystąpi publicznie - taka mała wprawka przed wystawami może... No i pewnie zgarnie nagrodę, bo pani mówiła, że w każdej konkurencji są punktowane trzy miejsca :D :D :D
bos Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Nitencjo -słowo się rzekło , zrobię to z wielką przyjemnością :popcorn: :beerchug: :facelick: A ten znowu ....... :Dog_run: biega :D :P Pozdrawiam :hand:
Recommended Posts